Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Apple MacBook
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon kezdő arduinos vagyok,pár napja van csak egy arduino nano kompatibilis kínai kis csodám.
Most ismerkedek vele,de nekem ez még nem igazán megy.
Annyit akarnék tenni hogy egy ajtón van egy read relé. Ha az ajtó kinyílik akkor egy piezzón dallamot játszik le és egy led villog egy percig.
Külön-külön mennek a dolgok,azaz a ledet tudom villogtatni ha a read relénél megszakad az átfolyás, és külön dallamot is ad a piezzora, de ezt a két dolgot nem tudom hogy lehetne összefűzni.
A dallamot az arduino oldaláról letöltött ToneAC segítségével fabrikáltam,de a gyári demo dallam is elegendő lenne próbára.
Egy hozzá értőnek biztos pár perc lenne megírni a teljes kődot,de nekem nem megy.
Tudna segíteni valaki?
A bekötés a következő :
A piezzo ToneAC-nél a 9 és 10-es lábak
A LED a 8-as láb + GND
A read relé meg 12-es láb + GND
Megszánna valaki?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Spórolós topik
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold