- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon kezdő arduinos vagyok,pár napja van csak egy arduino nano kompatibilis kínai kis csodám.
Most ismerkedek vele,de nekem ez még nem igazán megy.
Annyit akarnék tenni hogy egy ajtón van egy read relé. Ha az ajtó kinyílik akkor egy piezzón dallamot játszik le és egy led villog egy percig.
Külön-külön mennek a dolgok,azaz a ledet tudom villogtatni ha a read relénél megszakad az átfolyás, és külön dallamot is ad a piezzora, de ezt a két dolgot nem tudom hogy lehetne összefűzni.
A dallamot az arduino oldaláról letöltött ToneAC segítségével fabrikáltam,de a gyári demo dallam is elegendő lenne próbára.
Egy hozzá értőnek biztos pár perc lenne megírni a teljes kődot,de nekem nem megy.
Tudna segíteni valaki?
A bekötés a következő :
A piezzo ToneAC-nél a 9 és 10-es lábak
A LED a 8-as láb + GND
A read relé meg 12-es láb + GND
Megszánna valaki?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest