- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon kezdő arduinos vagyok,pár napja van csak egy arduino nano kompatibilis kínai kis csodám.
Most ismerkedek vele,de nekem ez még nem igazán megy.
Annyit akarnék tenni hogy egy ajtón van egy read relé. Ha az ajtó kinyílik akkor egy piezzón dallamot játszik le és egy led villog egy percig.
Külön-külön mennek a dolgok,azaz a ledet tudom villogtatni ha a read relénél megszakad az átfolyás, és külön dallamot is ad a piezzora, de ezt a két dolgot nem tudom hogy lehetne összefűzni.
A dallamot az arduino oldaláról letöltött ToneAC segítségével fabrikáltam,de a gyári demo dallam is elegendő lenne próbára.
Egy hozzá értőnek biztos pár perc lenne megírni a teljes kődot,de nekem nem megy.
Tudna segíteni valaki?
A bekötés a következő :
A piezzo ToneAC-nél a 9 és 10-es lábak
A LED a 8-as láb + GND
A read relé meg 12-es láb + GND
Megszánna valaki?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Villanyszerelés
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest