Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Bluetooth hangszórók
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Néztem én a forráskódot, de tele van Klingon tájszavakkal.

Korábban linkeltem egy oldalt, ahol megemlítették, hogy pl a pwm frekvenciájának a módosítása hatással van a delay, millis stb függvényekre, meg gondolom a pulsein-re is, amit a szonár használ. Át is tettem másik portra, ahol elvileg nem okoz gondot, de az infra, ami szintén vmelyik timert használja, pl nem tudom mit csinál, mert pár perc után leáll és nem veszi a jelet. Reset után újra működik. Mitől? Jó lenne vmi oldal, ahol hasonló problémákkal foglalkoznak, de eddig nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold