Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Az első állítólag megbízhatóan működik, de macerásabb programozni, viszont van rá kész arduino class (nem próbáltam, fiókban van)
A második elvileg sokkal jobb, mert van benne egy proci (STM8), ami fel van programozva, és egyből a kártya kódját küldi serialen. Nekem gondjaim voltak vele, félretettem, hogy majd ráérő időmben tovább foglalkozom vele.
Mindkettő ugyanazzal az olcsó kártyával, kulcstartóval, miegymással dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Asztalos klub
- Seed szerver topic
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
3AAAOSwGXtXgLbM
ekkold