Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- HP notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget a megszakításkezeléssel kapcsolatban.
Ami leírást találtam róla így első körbe, az alapján leírtam ezt a kódot.int led = 9;
volatile int state = LOW;
void setup() {
pinMode(led,OUTPUT);
attachInterrupt(0,blink,CHANGE);
}
void loop() {
digitalWrite(led,state);
}
void blink() {
state = !state;
}Nah most annyi lenne a bajom, hogy nem működik stabilan a Led ki/bekapcsolása amikor lenyomom a gombocskámat, amit a Mega 2-es lábára kapcsoltam, persze felhúzó ellenállást használva.
Ez mitől lehet ? A leírásokból úgy vettem ki hogy a CHANGE-el, akkor is változnia kéne a Led állapotának amikor lenyomom a gombot, és akkor is amikor felengedem a gombot. Ugyanakkor, van amikor nem veszi figyelembe valamelyik eseményt...
Ez mitől lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest