- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Hát, röhögni fogsz, Nektek triviális, de .. bekötöttem MINDENT, azt is, amit említett a konstruktor (és ott a helyes portot kiválasztottam neki), a maradék, vélhetően default (csak itt kódban nem említett) bekötéseket pedig rendre a jobboldali zöldekre tettem, szóval most így néz ki a bekötésem, ha hozzá nézed ezt az ábrát:
U8G2_SSD1322_NHD_256X64_F_4W_HW_SPI u8g2(U8G2_R0, /* cs=*/ 15, /* dc=*/ 4, /* reset=*/ 5); // Enable U8G2_16BIT in u8g2.h
A fentebbi definiálandók közül:
- cs-t is bekötöttem azért, biztos ami biztos alapon, bár értettem, hogy nem szükséges, a GPIO15-re (zölddel jelölt HCS) - fizikailag a D8
- dc-nek kinéztem a GPIO4-et - fizikailag a D2
- reset-nek kinéztem a GPIO5-öt - fizikailag a D1A vélhetően defaultokat is bekötöttem, amit nem kellett kódban megadni:
- kijelző SCLK-t ESP8266 HSCLK-ra (GPIO14/D5)
- kijelző SDIN-t ESP8266 HMOSI-ra (GPIO13/D7)
+ a GND és 3v3 természetesen.Így most ha jól látom, 7 kábellel megyek a kettő között, ebből 2 táp, 5 a többi.
Jó ez így, míg működikSzerk.: próbaképp lehúztam róla RST-t és CS-t, és kifogástalanul megy. Kihúzva-újrabedugva is. Szóval így most 5 kábel, 2 táp, ergo 3 SPI-s kábellel meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest