-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #15714 üzenetére
Sziasztok Guruk!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes...avagy kifoghattam valami ügyes húzást a gyártók részéről?!
Szóval egy Arduino UNO -ra szerettem volna összedobni egy tandempanelt, amit az előre perforált furataival (szabványos méretű tüskesor használatával) illesztettem volna össze, DE ......de a furattávolságokkal akadtak gondjaim: a ki- és bemenetek összesen 4db csatlakozáson keresztül vannak kivezetve! Az egyik oldalán (analóg IN- és a tápok) megfelelő távolságban vannak egymástól, de a másik kimeneti tüskesoron (Digitál- és Pwm) csatlakozók között (7. és 8. pin) valamivel nagyobb a távolság, mint a szabványos furattávolság! Kifogtam valami rosszul sikerült UNO-t vagy a gyártók ezzel a rafinált trükkel próbálják levédeni a saját Shiel-ek gyártásának lehetőségét?
Lehet gyártani sajátot, de vedd meg hozzá a legyártott alaplemezt, aminek nem lesz elegendő területe...
********************************************************************************doberman [link]
Szia! Ezer éve már...Jól néz ki az a masina! A kapcsolódó termékeknél találtam meg ezt: [link] Mit szólsz hozzá? Ne offoljuk ezzel ezt a topikot, menjünk át privát üzenetbe, ha éppen ráérsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest