- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tomika86 #15627 üzenetére
Igen én is azt használom az időjárás állomásnál az aksi feszültség mérésére. Több, mint amire szükségem van, de mivel van hozzá minta kód és én is ezt találtam meg, ezért ezt választottam. Szerintem amihez találsz arduinos kódot az mind jó lehet.
Nekem az ADC az egyedüi hátrány. Ha valakinek sok pin kell akkor esetleg az még hátrány lehet. A jelszint alatt ha a 3.3V-ot érted az nekem például előny, többnyire ilyen alkatrészeket használtam, persze ez felhasználás függő.
A kíniai fejlesztői panelek egy részén megy az automatikus kód letöltés minden gomb megnyomása nélkül, másiknál meg csak akkor, ha lenyomom a flash gombot és lenyomva tartom. Ez nem ESP32 hiba, nem is értem mi az oka, van hogy egyik nap még jó másnaptól meg nem megy csak gombot lenyomva a letöltés.Wifi nagy előny, ESPnow-al kettő eszköz tud egymással kommunikálni wifin. Én rendeltem utóbb 2 db arduino mini-t ha esetleg kellene legyen, de ezen kívül csak ESP32-ből van 2 db. Ha vennem kellene maradnék az ESP32-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Adobe Photoshop
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest