Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Szia!
Meglep hogy meglep
Nyilván nem csak egyszerű rákötésről van szó, de nem is nagy művelet. De abban biztos vagyok, hogy nagyon mindent azért nem tudok, mert ha tudnám, nem lenne gondom.
Amúgy ITT a link, amin láthatod, amit rögízteni tudtam. Ebből kinéztem, hogy a pulse lenght 705-710us, 40bites a jelem, valamint visszafejtettem a bitekből a hex és a dec értékeket is. Megpróbáltam az alap rc-switch libraryvel reprodukálni, de sajnos nem sikerült, kicsit homályos is itt már ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- KFA2 RTX 2060 Super 8GB
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM/256 SSD Asztroszürke
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- DJI Osmo Pocket 3
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván nem csak egyszerű rákötésről van szó, de nem is nagy művelet. De abban biztos vagyok, hogy nagyon mindent azért nem tudok, mert ha tudnám, nem lenne gondom.
ekkold