Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #17166 üzenetére
- Bementem a kamerába és betettem a pipát a "fényképek geocímkézése" melletti négyzetbe.
- Ekkor felugrik egy figyelmeztetés: "Ehhez az alkalmazáshoz hely hozzáférés szükséges. Engedélyezze a vezeték nélküli hálózatát (=cella adatok) vagy a GPS műholdat a beállítások alatt az aktuális tartózkodási hely meghatározásához"
BEÁLLÍT / MÉGSEM- Bent vagy a beállítások/hely menüpontban Ha bepipálod a gps-t, akkor készen vagy. Ha viszont bepipálod a vezeték nélküli hálózatot, akkor megint előjön egy figyelmeztetés: "A Google helyszolgáltatása gyűjthet anonim helyadatokat. Az adatgyűjtés akkor is folytatódik, ha nem futnak alkalmazások"
Szerintem ennél jobban már nem lehet a felhasználó szájába rágni a dolgokat.
-
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged