- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Fehércápa #28138 üzenetére
Szerintem be van kapcsolva vagy a mobilnet vagy a wifi és onnan szedi a térképeket.
Letöltött térképrészen nem tud navigálni, mert a szerver számolja ki az útvonalat és amit letölt az csak kép. Ha net közelében megtervezteted az útvonalat vele és nekiindulsz offline, akkor talán az első újratervezésig működik, utána passz, de talán magára talál, ha visszatérsz a letöltött útvonalra. Egyébként viszonylag kevés az adatforgalom navigálás közben mert vektoros lett pár hónapja a térkép. Persze roamingolva ez a kevés is sokba kerülhet!RazorGTR1: Ha jól sejtem, az offtopik nem számolódik bele. Legalábbis mikor olvastam a rangokról, akkor szakmai témában, szakmai (nem offtopik?) hozzászólásokról volt szó.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest