Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
#68216320 #44240 üzenetére
Szerintem viszont kurva zavaró, főleg hogy SystemPanel-al látni, hogy a Suspend nevű rendszerfolyamat az, ami állandó 3-10%-on járatja a processzort függetlenül mindentől még éjjel repülő módban is.
Törölni viszont ugye nem lehet, mert a rendszer része, megmondani meg természetesen senki nem tudja mire való, és miért fut folyton.
Ennyit az Android-ról. -
törölt tag
válasz
#68216320 #44171 üzenetére
R19 , darvinya , atillaahun:
Sikerült megcsípni, hogy mi(k) ébresztgették folyton a telefont. A BetterBatteryStats Alerts pontja alatt gyönyörűen hozta, hogy melyik fájl hányszor ébresztette. Nálam a naptár, facebook (ez érdekes, mert kikapcsoltam az app-ban, h frissítsen), időjárás és óra widget (HD Widgets). Az uccsóval vagyok bajban, mert az nagyon kellene. Az időjárás részéből kivettem a frissítést, de agondolom az óra része folyton frissít, nem érdekli h megy a kijelző v. nem. Mondjuk sokat nem fogyasztott így a rendszer már, mert bekapcsolt wifi-gps-3g mellett esett 2 óra alatt 2%-ot. Azért még próbálok valamit ügyeskedni.
gyuszmó
Magyarul is ért a Swype? -
atillaahun
veterán
válasz
#68216320 #44164 üzenetére
Pontosan ezért gondolom hogy egy FosHalmaz a BetterbatteryStats, mert ezt az alapvető kérdést nem tudja megválaszolni.
A SystemPanel fizetős változata viszont igen. Ott mutatja grafikonban akár 2 hétre visszamenőleg melyik app, mikor és hány %-on pörgette a procit.
Amiért viszont nem szerettem az az, hogy a fogyasztási %-okat ott sem lehet egyáltalán kikövetkeztetni, hogy mihez képest annyi, amennyi.
Így wakelock-ok kinyomozására alkalmas, csak arra nem igazán, hogy megmondja melyik ébrenlét milyen súllyal befolyásolta a fogyasztást. -
R19
senior tag
válasz
#68216320 #44119 üzenetére
Próbáld ki ezt: BetterBatteryStats.
Igaz nem ingyenes, de nálam egyből fülön csípte a háttérben akksi zabáló progikat!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Fogyjunk le!
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest