Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Iomega #35607 üzenetére
Halihó
Azzzzleszaz!Köszönöm szépen....
Természetesen a többieknek is,,de ez utóbbi lett a megoldás....mert a "My Android APPs" alatt 17 oldalnyi progit felsorolt,,,(gondolom az összes létező app-ot amit eddig Androidos pályafutásom alatt csekkoltam)
A my orders & devices alatt is van sallang(amik már rég nincsenek a telefonon) de lényegesen kevesebb.....Ez már így használható..erre gondoltam...
Köszönettel még1X -
TRob1
veterán
válasz
Iomega #35572 üzenetére
Akkor te varázsló vagy... olyat tettél, ami még az Android kitalálóinak sem sikerülne.
Egyébként tuti rootolva van a telód, vagy átírtad az Android "történelmét".
(vagy mégsem sikerült, csak azt hiszed)
(Jah, az előbb véletlen a System-et írtam, de neked a Data/app kellett... de mindegy is, mindkettőhöz kell a root)
Aktív témák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest