- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Hosiminh #11165 üzenetére
Pedig nyugodtan töröld a sim számokat, teljesen feleslegesek. (Eleve korlátozva van a nevek hossza, és még adatokat se ment mellé)
Szinkronizálni kell gmail accal, és máris van biztonsági mentés az összes névjegyedről (én még MyPhoneExplorerrel is szoktam néha menteni, ill. van vcf-be is lementve, fő a biztonság)
-
canniball
nagyúr
válasz
Hosiminh #8939 üzenetére
Kikapcs: Phone Sleep (root kell neki), vagy az Extended Controls-szal is tudsz ilyen widgetet csinálni ha támogatott a telefonod.
Bekapcs: No Lock (ezzel a csúszka is eltűnik) vagy LockBot (marad a csúszka is).Balinov!
Nem tudom mi az az adobe air, de ha a Defyn nincs gyárilag akkor nekem sincs olyanom. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hosiminh #6548 üzenetére
Nálam az LG Optimusban ez alapból van(bármelyik gomb behozza a lockscreent).
Ami engem érdekelne, -valószínűleg nincs ilyen- hogy hardver gomb nélkül felébresszem a telefont. Nyilván valamilyen bonyolultabb nyitó kombináció kell, nehogy zsebben is kinyíljon. A gond az, hogy ha elsötétült a touchscreen, akkor az ki van kapcsolva, tehát vmi félig kikapcsoló kéne...A lezárás már megy hardvergomb nélkül, bármilyen alkalmazásból, egy mozdulattal!(Swipepad+lock sceeen button)
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Asustor NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Asztalos klub
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged