- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Hosiminh
tag
hali,tudtok egy olyan app-ot,mint a "call meter" csak egy olyan plusz funkcióval,ahol külümböző percdíjjal számlázza a 20as 30as 70es szolgáltatók hívását, fontos lenne. előre is köszi a segítséget.
-
Hosiminh
tag
Hello,
remélem nem kérdezek nagy marhaságot de: a "dialer one"-ban hogy lehet beállítani a kapcsolatoknál hogy ne mutassa duplán a névjegyeket (telefon memóriájából és sim kártyáról), mert elég zavaró hogy minden névjegy 2x szerepel a telefonkönyvben, valamint ha hívóképet állítok be nem mutatja, pedig a beállításoknál engedélyeztem a hívókép mutatását. Remélem tudtok segíteni, előre is kösz. -
Hosiminh
tag
Sziasztok, tudnátok mondani nekem egy használható app-ot amivel egy gombnyomásra a képernyőt kitudom kapcsolni, és nem a "screen off" mert annak van egy olyan bugja hogy csak 2 gombnyomásra tudom vissza kapcsolni, valamint egy olyat amivel bármelyik gomb megnyomására be tudom kapcsolni. remélem nem volt túl hülye kérés. Előre is kösz.
-
Hosiminh
tag
Hali,
meg tudjátok mondani hogy a Sygic Aura aktiválása pénzbe kerül?
A választ előre is köszönöm. -
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy http://www.appbrain.com/app/screen-off/com.jss.android.screenoff hogy ennek az app használata után is lemegy a telefon(zte blade) alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm.
bocsánat véletlen kétszer sikerült kattintanom -
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy http://www.appbrain.com/app/screen-off/com.jss.android.screenoff hogy ennek az app használata után is lemegy a telefon(zte blade) alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm. -
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy http://www.appbrain.com/app/screen-off/com.jss.android.screenoff hogy ennek az app használata után is lemegy a telefon(zte blade) alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm. -
Hosiminh
tag
válasz
zeorsdfd #6551 üzenetére
én az ellen nem is tiltakozom, hogy ne legyen hardveres gomb sőt, csak azt szeretném hogy ne a bekapcsoló gombra kapcsoljon be a képernyő ha nem valamelyik másik gombra/ vagy az összesre, és mindezek után még maradjon meg a csuszkás képernyő zár a biztonság kedvéért. Nekem zte balede-m van és csak a bekapcsoló gombra kapcsolbe a kijelző.
-
Hosiminh
tag
Derűs Estét,
látom az utóbbi pár hozzászólásban megszaporodtak a kérdések/kérések, nekem is lenne egy. Tudnátok mondani egy olyan app-ot amivel a képernyő zár/alvó állapotból való felébresztésnél nem a bekapcsoló gombot kell nyomogatni, hanem elég lenne csak a képernyő alatti két három gomb valamelyikével, és utána lehetne csak a képernyő csuszkájával szórakozni. A segítséget előre is köszönöm. Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest