Hirdetés
Aktív témák
-
-
papa019
senior tag
-
papa019
senior tag
válasz
petiwr
üzenetére
What payment instruments will Google Wallet support?
Currently, Google Wallet supports two kinds of credit cards: most Citi® PayPass™ eligible MasterCard® credit cards and the Google Prepaid Card. In time, we intend to support all the cards you keep in your wallet today.Csak olyan MasterCard-al használható a szolgáltatás, amely támogatja a PayPass szolgáltatást. Úgy tudom, hogy ilyet jelenleg csak a CitiBank ad ki.
Vagy a Google PrePaid kártyájával tudod esetleg igénybe venni. -
papa019
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a GMaps-hez kapcsolódik.
Elkezdtem foglalkozni a helymeghatározás témakörével és arra szeretnék valahogy rájönni, hogy a klienstől milyen adatokat kér le a szerver a helymeghatározáskor.
Shark for Root-ot (+WireShark) próbáltam már ennek az analizálására, de nem lett valami nagy sikerem, gondolom HTTPS protokollon megy az adatfolyam.
Van esetleg valaki, aki tudna támpontot adni, hogy merre keresgéljek, kérdezzek, vagy esetleg tudtok konkrét infóval szolgálni erről?Üdv.: Papa
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
A Winamp androidos változata is megbírkózik a .flac fájlokkal?

Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De egyszerűen nem értem a hátterét ennek... Aki akarja, az úgyis letölti/megveszi az appokat, viszont baromi idegesítő, amikor rom telepítés után a play beállítását követően egyből elkezdenek letöltődni az alkalmazások... -.-'