Aktív témák
-
xSide
őstag
File Expert (4.1.1 verzió és előtti) ezer éve és gondolom az ES is képes telepített alkalmazás mentést készíteni a legtöbb készülékről, én az előbbit használtam root nélküli bladen anno és xperia8-on is...
Ha bele gondolsz az alap rendszerrel is el tudod távolítani az appokat és újakat telepíteni a data/app mappába!
Jelenleg viszont a 4.1.1 feletti frissitéssel bekavartak valamit (donate, pro verzió), mert nem működik se root-al, sem nélküle, amit jeleztem is a Play-en! -
Fontos, de 800Ft-ot nem ér meg
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt 
Azért szeretnék ingyenes megoldást, mert nem hiszem el hogy nincs. Ott a TC, ami egy remek fájl kezelő, csak úgy mint PC-n, csak írási jog kellene a system-re. Ezt kellene valahogy megoldani.hunfatal & stefi68: köszi, bíztam benne hogy tudja ezt a TC...

(#35594) domerator: lustaság fél egészség...

-
tomy86
addikt
Nem magától teszi oda az ES sem. Menü-Manager-App manager és a kiválasztott alkalmazást menti. Nem rootolt a telefonom. T-s függő, újonnan vettem és nem rootoltam.
Senki nem állította, hogy magától teszi oda
(#35591) TRob1:: szerintem az utólag telepített appok mentéséhez egyik proginál sem kell root (és itt továbbra is csak az apk fájl mentéséről bszélek).
Aktív témák
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 11 - népalma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt