Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
xSide
őstag
File Expert (4.1.1 verzió és előtti) ezer éve és gondolom az ES is képes telepített alkalmazás mentést készíteni a legtöbb készülékről, én az előbbit használtam root nélküli bladen anno és xperia8-on is...
Ha bele gondolsz az alap rendszerrel is el tudod távolítani az appokat és újakat telepíteni a data/app mappába!
Jelenleg viszont a 4.1.1 feletti frissitéssel bekavartak valamit (donate, pro verzió), mert nem működik se root-al, sem nélküle, amit jeleztem is a Play-en! -
Fontos, de 800Ft-ot nem ér meg
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt 
Azért szeretnék ingyenes megoldást, mert nem hiszem el hogy nincs. Ott a TC, ami egy remek fájl kezelő, csak úgy mint PC-n, csak írási jog kellene a system-re. Ezt kellene valahogy megoldani.hunfatal & stefi68: köszi, bíztam benne hogy tudja ezt a TC...

(#35594) domerator: lustaság fél egészség...

-
tomy86
addikt
Nem magától teszi oda az ES sem. Menü-Manager-App manager és a kiválasztott alkalmazást menti. Nem rootolt a telefonom. T-s függő, újonnan vettem és nem rootoltam.
Senki nem állította, hogy magától teszi oda
(#35591) TRob1:: szerintem az utólag telepített appok mentéséhez egyik proginál sem kell root (és itt továbbra is csak az apk fájl mentéséről bszélek).
Aktív témák
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt