- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
xSide
őstag
File Expert (4.1.1 verzió és előtti) ezer éve és gondolom az ES is képes telepített alkalmazás mentést készíteni a legtöbb készülékről, én az előbbit használtam root nélküli bladen anno és xperia8-on is...
Ha bele gondolsz az alap rendszerrel is el tudod távolítani az appokat és újakat telepíteni a data/app mappába!
Jelenleg viszont a 4.1.1 feletti frissitéssel bekavartak valamit (donate, pro verzió), mert nem működik se root-al, sem nélküle, amit jeleztem is a Play-en! -
Fontos, de 800Ft-ot nem ér meg
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt
Azért szeretnék ingyenes megoldást, mert nem hiszem el hogy nincs. Ott a TC, ami egy remek fájl kezelő, csak úgy mint PC-n, csak írási jog kellene a system-re. Ezt kellene valahogy megoldani.hunfatal & stefi68: köszi, bíztam benne hogy tudja ezt a TC...
(#35594) domerator: lustaság fél egészség...
-
tomy86
addikt
Nem magától teszi oda az ES sem. Menü-Manager-App manager és a kiválasztott alkalmazást menti. Nem rootolt a telefonom. T-s függő, újonnan vettem és nem rootoltam.
Senki nem állította, hogy magától teszi oda(#35591) TRob1:: szerintem az utólag telepített appok mentéséhez egyik proginál sem kell root (és itt továbbra is csak az apk fájl mentéséről bszélek).
Aktív témák
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest