- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
-
bozont
veterán
válasz
dokee78 #11391 üzenetére
Tudom, itt is akartam, csak nem figyletem eléggé melyik topicban vagyok éppen.
(#11394) sssz
Mindkettőn van nem is azzal van a baj, hanem hogy a bluetooth baromi lassú és nagyméretű fájlok esetén meg talán órákban mérhető az átviteli idő (pl több 100MB+ méretű fáj esetén). Ezért lenne jó, ha wifi-n keresztül is tudnék küldeni/fogadni adatot. -
-
TRob1
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
SZVSZ elég baj, hogy a felhasználók 99%-a a PC-jét rendszergazdaként használja...
Mellesleg, hogy on is legyek, talán még nem lett beírva: Picsel Smart Office.
Eddig Docs To Go-t használtam, az nagyon jó volt szerkesztésre, jobb is mint ez(ez is tud azért szerkeszteni persze), de olvasásra, megjelenítésre ég és föld. Messze a leggyorsabb office amivel eddig találkoztam. Nagy pdf-eket is gondolkozás, akadás, várakozás nélkül lehet lapozgatni. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
Mert nincs fogalmuk arról, hogy mi is az.
(#11082) sssz:
1.Soha nem hallottam róla, hogy rootolással téglásított volna valaki (ellenben pl. T-s gyári frissítéssel!!!)
2.Akkor eleve nem kell neki root és/vagy nem is érdekli. (Egyébként magyarul is vannak leírások)
3.Ha valakinek bonyolult a root (főleg hogy kb. annyira egyszerű, mint feltelepíteni egy játékot pc-re, és használni), akkor annak bonyolult az androidos telefon használata is (vegyen inkább valami zárt rendszerű, egyszerűbb telefont)
4.Én általában nem húzom újra PC-n a rendszert, hanem megoldom a problémát (kivéve ha másfajta kerül rá, vagy esetleg "megköveteli" 1-2 újabb hardver)
5.Nem veszik észre (vagy "visszacsinálod", vagy annyira bedöglött, hogy ők se látják rajta)
6.Nincs rá igény, de kellene a progi amihez root kell??? (Elég sokszor ez az eset áll fenn)Szvsz nem nézte le őket, csak csodálkozik hogy miért félnek tőle (mint pl. én is csodálkozom, elvégre azért vesznek ilyen telefont, hogy kihasználják a lehetőségeit)
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
1. talán azért, mert a komolyabb készülékeket egy hozzá nem értő elég gyorsan téglásítani tudja.
Akkor meg dobhatod ki és nem biztos hogy van újra 60- 70ezred egy másikra.
2. A másik ok, hogy sok embernek se ideje, se kedve , se affinitása nincsen átböngészni sok oldalt (esetleg idegen nyelven) hogy biztonságosan rootoljon.
3. Ami egyszerűnek tűnik neked, az nem biztos hogy másnak is az. Nem vagyunk egyformák.
4. A PC-n ha elrontasz valamit akkor gond nélkül újrahúzod a gépet. a telón ez már nem olyan egyszerű.
5. Esetleg ugrik a gari ha észreveszik a rootolást.
6. Van akinek nincsen igénye rá. És ezért nem kell lenézni senkit se, aki esetleg nem akar rootolni.
-
r4z
nagyúr
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
dokee78 #9552 üzenetére
Én most már kicsit előrébb vagyok, találtam egy működő 1.7est, viszont használhatatlan, mert szerinte túl sok tile-t akarok letölteni.
Így kb még Budapestről se tudtam térképet készíteni.Ötletek esetleg?
Google maps felejtős teljesen, google earth nem enged nagyobb nagyítást, de úgy néz ki, hogy a microsoft maps/earth hybrid most engedi Budapestet csinálni, csak 505ezer tile kell neki.
Na, majd megnézem milyen lesz telefonon.
Igen, a linkeltet már én is megtaláltam, és megy is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dokee78 #9266 üzenetére
nem kisiskolás takony vagy, de mégis őseiddel élsz? köhömmmm... csak h én is osszalak már, ha te jogtalanul nekem/nekünk álltál bunkóskodni...
nem azzal van a baj, h nincs pénzed egy 2X-re, nekem sincs... az a gondunk, nekem legalábbis, h "sok a rizsa"
várnál addig, amíg meglesz a telód, és utána kérdéznél... akkor már nem is kéne kérdezned, mert triviális lenne minden...
kicsit hsz-gyűjtögetőnek tűnik az általad folytatott "tevékenység"
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #9252 üzenetére
Azt beszélik ez elég tuti (én nemtom, mert képtelen vagyok telefonon filmet nézni):
moboplayer_egy_remek_medialejatszo_magyarul -
sssz
őstag
válasz
dokee78 #9196 üzenetére
töltsd le pl a HD wallpapers appot.
Úgy emlékszem abban van valahol egy ilyen háttérkép.
Az meg hogy a menüben is látszódjon csak úgy érhető el, hogy olyan launchert használsz (pl. ADW EX), amiben be lehet állítani, hogy a menü háttér teljesen átlátszó legyen, így ott is látni fogod a beállított háttérképet.
Illetve be lehet állítani az ADW EX-ben custom hátteret is a menühöz, így ahhoz is ki tudod választani azt a háttérképet.
-
r4z
nagyúr
válasz
dokee78 #9154 üzenetére
Akkor már inkább a hivatalos oldalt linkelted volna.
-
-
schmo07
tag
-
l33tus
csendes tag
válasz
dokee78 #8322 üzenetére
Szerintem próbáld ki és egyből rájössz magadtól is
Akárcsak az APNdroidot. Felrakod és kipróbálod. Ez minden leírásnál és magyarázatnál pontosabb választ ad minden kérdésedre.Ha meg nincs min kipróbálnod akkor légy türelmes! És akkor a tapasztalatok mellé rózsád is fog teremni.
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #8316 üzenetére
ha ennyira bizonytalan vagy ebben az app-ban, akkor ajánlom neked az elixirt. marketen ingyenes. ott egyetlen widget van a mobiladatra. ha az zöld akkor kinn van az értesítési sávban a 3G ikon, ha nem, akkor nincsen kinn. ugyanis ez a program nem letiltja az adatforgalmat, hanem az apn beállításoknál beszúrja az elixir szót és így nem tud fellépni a netre a teló.
egyszerű és nagyon hatékony, én ezt használom régóta.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
dokee78 #8101 üzenetére
Maga a művelet, hogy SD kártyára vidd át a nem feltétlen szükséges fájlokat, (a létszükséglet, pár száz kbyte általában a telefonon marad) natívan benne van a Froyo-ban.
App2SD programot azért érdemes telepíteni, mert amikor egy új programot telepítesz, akkor végignézi neked a sok programod közül, hogy melyiket lehet átvinni SD-re (hosszadalmas amúgy átnézegetni minden app-ot a settings menüben...). Plusz még töröl cache fájlokat, ami nem tudom egyébként, hogy hasznos-e (de pár MB-ot fel tud szabadítani telón). -
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #7850 üzenetére
Amúgy ezzel a progival akkor az is megoldható, hogy függetlenül attól, hány képernyője van az embernek, mindig ugyanaz az álló (nálam 320×480-as) háttérkép legyen bent, méghozzá eredeti méretében. (Mert ugye alapértelmezés szerinti fektetett - nálam 640×480 oldalarányú háttérképet igényel a rendszer.)
Ehhez csak annyit kell tenni, hogy egyetlen képet állítasz be, a képernyők közötti áttűnési effekteket pedig kikapcsolod.
-
llaszlo
veterán
válasz
dokee78 #7753 üzenetére
Ez nem túl részletes, másrészt komoly hiba van benne. A Dolphin is simán lejátsza a flash tartalmakat.
A mini elég sokmindent tud. Sőt szerintem jobb, mint a sima dolphin. A HD-be bele lehet tenni egy rakás plusz és számomra fölösleges funkciót. Ezeknek egy részét a mini is tudja.
-
realee
tag
válasz
dokee78 #7682 üzenetére
Köszi! Az a baj hogy ebből ingyenes csak Lite verzió van.
De közben most nézem, a Winamp már NINCS beta állapotban. Holnap meglátom hogy muzsikál az 1.0 verzió
szerk.: közben találtam 2 playeres air hockey játékot, ami működik. úgy tűnik amit próbáltam anno az rosszul volt megírva. Akit érdekel, itt a neve: Air Hockey Speed
De most találtam pár 2 személyt igénylő játékot (akit érdekel az olvassa tovább):
- 2 Player Reactor
- Air Hockey Speed
- Tic Tac Toe
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest