Aktív témák
-
67tuareg
tag
válasz
roomeo #28702 üzenetére
Én a Money Manager free változatát használom, mert nem tudtam követni az egyik számlámat. /Szoktam vele fizetni, és ilyenkor a maradék egyenleget nem küldi az sms./ Letöröltem róla mindent, csak a bank nevét állítottam be, hozzáadok elveszek ami forgalom adódik, úgyhogy mindig képben vagyok.
Az miért van, hogy némely app nem található /mint pl ez is/ , csak a fizetős látszott, azután pár nappal már megtaláltam a fizetős verzió mellett. De volt több ilyen is. -
67tuareg
tag
Sziasztok!
Feltettem a Ray-re a Dialer One-t. Amikor belépek nem csak a kiválasztott lista jelenik meg hanem a kijelző felétől lefelé a tárcsázó is. Már beállítottam a Defy-n is, hogy csak egy sor jelenjen meg ahonnan elő lehet hívni a tárcsázót, de most sehol sem tálálom. Tudom bagatell, de segítsen már valaki, aki emlékszik rá!
Köszi! -
67tuareg
tag
BÚÉK mindenkinek!
Újraindulgatásokkal nincs valakinek tapasztalat? Úgy értem nem járt-e valaki úgy, hogy indulgatott a telója és valami appot talált az okozójának. Én a Defy+-al is így jártam, kb. naponta indult újra, nem kért pin kódot. Azt más okból, de visszavette a t-mobile. Vettem egy Ray-t, feltettem rá a "kötelező" progikat. Mire beállítgattam rajta mindent, letettem hát kb 5 percenként újraindult. Elsőnek levettem a Watchdog lite-ot meg a Quick uninstaller-t, kivettem az akkut, bekapcsoltam, ezzel abba is maradt. Ma feltettem töltőre, hát megint újraindult. Ha valakinek van ilyen apphoz köthető "élménye" ossza már meg velem!
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest