- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
"100 megás netcsomag 1 hónapra mennyire elég?"
nem tudom még aktuális-e a kérdés, de én saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy elég. nekem 150 mega van egy hónapra, 3G watchdog figyelgeti hogy mennyi megy el, még a felét sem értem el a felhasználható keretnek egyszer sem. persze ha neki akarok állni appokat letöltögetni meg youtube videókat nézni, akkor rácsatlakozok a wifire, de amúgy 3G-ről megy minden (gmail push, időjárás widget 2 óránként frissülget, néha egy kis maps, vagy villamoson hírek olvasgatása). pl arra, hogy ránézzek az idokep.hu-ra vagy a facebookra, arra már be sem kapcsolom a wifit, mert uncsi megvárni amíg csatlakozik
-
petipetya
nagyúr
Szia!
Csemegéztem egy kicsit a közelmúltban telepített alkalmazásaim között:
lottózó
Made in Hungary
végül pedig a kedvencem:
sleep as an droid - ha van a telódban mozgásérzékelő szenzor, akkor este elég betenni a párna alá, és a rezgésekből kirajzolja az éjszakádat. A teszt napján 23 órakor feküdtem le, a legelső görbe az a mocorgás amíg elhelyezkedtem, a többit pedig alvás közben produkáltam - fotó
-
r4z
nagyúr
Szia!
Zenelejátszónak a MixZing, a MortPlayer, a Music PlayerPro és a PowerAMP megérhet egy próbát (én utóbbit használom). Utóbbi kettő fizetős, de van belőlük trial változat is (PlayerPro 5 nap, PowerAMP 30 nap).
A multi-touch multiplayer (szép kifejezés) valószínűleg azért nem támogatott, mert gyenge hozzá a hardver. Bluetooth-os játékról nem tudok, de engem is érdekelne.
Szótárból én az "Angol szótár" (esetleg "Hungarian Dictionary"-ként is szerepel, a telefon nyelvétől függ) nevű programot használom, nem tudom, netről szedi-e az adatokat.
-
dokee78
félisten
Jó zenelejátszó:PowerAMP Music Player Videó róla.
Aktív témák
Hirdetés
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest