Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
eBuddy-hoz hasonló programot keresnék Facebook/MSN kliens szerepre. eBuddy-t sajnos nem tudom megvenni, mert a kiegészítőjét nem lehet kívülről elérni Market-ban, a telefonom levő CyanogenMod miatt Market vásárláskor Force Close-l. Lehet free, vagy ésszerű áron fizetős (eBuddy árán kicsit húztam a számat, ha jól emlékszem 900 Ft), a lényeg, hogy minőségi alkalmazás legyen.
Kösz
-
Shrike7973
senior tag
Ez megfelelő lenne sebességnövelés szempontjából? Most egy Sandisk Class 2 van benne.
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék afelől, hogy egy Motorola Milestone telefonban mi az, ami miatt megvásárolt, elvileg supported játékok szaggatnak (Gameloft : Nova, Modern Combat; Wisp, ZombieVille USA)
1.) CPU 550 Mhz ARM v7 (Megoldás: OC ~ 1 Ghz)
2.) PowerVR SGX530
3.) 256 MB RAM (Megoldás talán (?): 8 GB gyári SD HC Class 2 memóriakártya cseréje Class 10-esreNem tudom egyelőre, hogy milyen irányban induljak el. Custom ROM-ot nem szívesen pakolok fel, egyelőre úgy látom a Milestone fórum is elég inaktív már.
-
Shrike7973
senior tag
Nem vagyok otthon az elérhetőségben, mert az én készülékemen alapból Motonav van, ami elegendőnek bizonyult, ettől függetlenül jogos volt a megjegyzésem szerintem.
Amúgy én úgy tudom, hogy nem lehet megvásátolni az iGO-t, legalábbis a hivatalos oldal szerint csak üzlet partnereknek vannak Android ajánlataik, úgyhogy ha valaki le akar tölteni iGO-t, akkor az már warez, nem? -
Shrike7973
senior tag
Üdv!
Matematikai analízis programot keresek, aminek nem okoz gondot a deriválás, integrálás, függvényábrázolás (esetleg komplett függvénydiszkusszió). Számomra fontos a minőségi szoftver, úgyhogy nem gond, ha fizetős alkalmazást ajánlotok.
Köszönöm előre is -
Shrike7973
senior tag
válasz
Psychonaut #15234 üzenetére
Sajnos az általánosságban ajánlott GO Weather, FW, BF (feleslegesen meg is lett vásárolva...) nem jött be.
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Keresnék egy jól bevált clock & weather widgetet.
Sajnos az általánosságban ajánlott GO Weather, FW, BF (feleslegesen meg is lett vásárolva...) nem jött be. GO Weather HTC skinnel megközelítette azt, amit kerestem, csak bugos, a város neve eltakarja a napot és majdnem eléri a jobb oldali °C kiírást.
Alapvetően egy HTC másolat-widgettel megelégednék, bár gondolkozom mostanság a funkció szétválasztásában, egy egyszerű widgetben, és egy igény esetén elindítható komolyabb időjárás jelentéses alkalmazáson - utóbbi megoldásnak talán jobban örülnék, mert nagyon kell gazdálkodni a Milestone 256 MB RAM-jával... (szóval ha lenne egy funkciókban akár szegény, de egyszerű - és nagyszerű - widget, az nagyon jó lenne). -
Shrike7973
senior tag
Időközben írtam az SmartKeyboard fórumára, ahol már az egyik fejlesztő válaszolt is, miszerint ez a funkció már implementálva van, csak a különböző nyelvekre való kibővítésre kell várni. Nem igazán értem, hogy egy karakterlistán való gombnyomásos lépkedésnek miért kell nyelvspecifikusnak lennie, de remélem hamarosan elérhető lesz.
-
-
Shrike7973
senior tag
Érintőkijelzőn nekem is nagyon fekszik az Smart Keyboard pro.
Eleinte én is HTC skinnel használtam, bár most Galaxy jobban bejön. Tényleg öt csillagos.
De nekem van fizikai qwerty-m, és ott két lehetőségem van: vagy hagyatkozom a szótárra, ami nagyon nem jó, mert ha egyedi dolgot kell összehoznom, akkor nincs ékezetre lehetőség, ha pedig kikapcsolom a segítséget, akkor ugyanott vagyok, mint a gyári megoldás, vagyis hosszan lenyomom az e-t, és választhatom ki listáról az é-t vagy érintéssel vagy d-paddal.
Ezzel szemben az anysoft keyboardnak van ez a szolgáltatása, amit mondtam, hogy kétfizikai e = é ==> gyorsabb gépelést biztosít. -
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam a Smart Keyboard pro helyett az Anysoft ingyenes programot.
Azért akartam cserélni, mert az anysoft keyboard-nak van egy olyan beállítása, hogy többszöri fizikai gomblenyomással érünk el különböző betűket (motorola milestone qwerty-jét használnám így).
A funkció beállításához le kell nyomni az alt + shift először "r"-t majd "enter"-t.
A funkció megy, viszont minden új szó első betűjénél alul felugrik tök feleslegesen egy sáv. Ezt hogyan lehet orvosolni?
Továbbá úgy vettem észre, hogy minden telefon újraindítás után el kell végezni a beállítást.Esetleg a Smart Keyboard esetében nincs ilyen opció? Ha már megvettem egy billentyűzet alkalmazást, inkább használnám azt...
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Meg tudjátok vásárolni a JetCarStunts nevű játékot?
Én nem tudom, és nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy még nem elérhető országunkban, vagy pedig az én készülékem - Motorola Milestone - nem kompatibilis (lite verziót pedig simán végignyomtam, ami free). -
Shrike7973
senior tag
Lehet tudni, hogy a különböző programok mikor lesznek elérhetőek a magyar marketen?
Érdekelne a JetStuntsCar, meg a FruitNinja... -
Shrike7973
senior tag
válasz
Reverting #9733 üzenetére
Alternatíva lehet még a GO Weather.
Annak van 4x2-es szép widgetje.
Most jelent meg az 1.8, lehet skinezni, és a skinek listájában ott van a HTC Style coming soon felirattal.
És maga a program így már többet tudhat mint egy sima widget (óra részre nyomva óra jön fel, időjárás részre pedig a weather program, ami igencsak részletes és szép). -
Shrike7973
senior tag
válasz
Shrike7973 #9173 üzenetére
Ha már tiltott a warez, valaki segítene ebben a verification témában?
Továbbá ha SlideMe-ről vásárlok alkalmazást (nesoid, note everything pro), akkor frissítéseket kapok? -
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Ma találtam rá a SlideMe oldalra, ami nekem úgy tűnik, hogy helyfüggetlen marketként üzemel. Tehát magyarországról is tudnék róla vásárolni alkalmazásokat (note everything pro, nesoid kéne). Regisztráltam, addoltam a bankkártyámat, meg is jelent a listán. De ezt a Verification eljárást nem igazán értem. Hablatyol arról, hogy USD-ben levesznek <1 kevesebb összeget, aztán meg kér egy verification amount-ot. Ez most hogy van?
-
Shrike7973
senior tag
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Túllettem a kezdeti 3D-s jajj de jól kinézö játékokon (szépek de nem jó a játékélmény... ld gameloft összes játéka).
Tudna valaki játékélményre kihegyezett valamit ajánlani? Nem baj, ha 2D-s.
Persze ne angry birds-t -
Shrike7973
senior tag
Tiszteletem
Valaki meg tudná nekem súgni, hogy az opera mobile-t hogyan lehet átkapcsolni full-screen módba?
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Egy szép android alkalmazást keresek képnézegetésre. A hangsúly a szépen van, animációkon és egyebeken, mint amit egy HTC-nél láthat az ember. Tudása nem kell nagy legyen, csak maximum támogassa a multitouch zoom-ot. Hardware lenne alá, motorola milestone.
Köszönöm
-
Shrike7973
senior tag
válasz
dokee78 #8101 üzenetére
Maga a művelet, hogy SD kártyára vidd át a nem feltétlen szükséges fájlokat, (a létszükséglet, pár száz kbyte általában a telefonon marad) natívan benne van a Froyo-ban.
App2SD programot azért érdemes telepíteni, mert amikor egy új programot telepítesz, akkor végignézi neked a sok programod közül, hogy melyiket lehet átvinni SD-re (hosszadalmas amúgy átnézegetni minden app-ot a settings menüben...). Plusz még töröl cache fájlokat, ami nem tudom egyébként, hogy hasznos-e (de pár MB-ot fel tud szabadítani telón). -
Shrike7973
senior tag
Need For Speed Shiftet (motorola milestone-ra) meg lehet valahogy venni legálisan hazánkban? Marketen fenn van 900 Ft-ért, de úgy tudom, onnan nem tudom megvenni.
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan videólejátszó programot keresek, amit egyszer beszerzek, és többet nem is gondolok másra
(mint zenelejátszónál a poweramp). Pár dolláros ár belefér. Feliratokat kezeljen. Hardware: Motorola Milestone.
Kösz
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Egy igényes solitaire játékprogramot keresek (motorola milestone 854*480).
Nem muszáj, hogy free legyen, csak ne marketről kelljen megvenni (bankkártya fizetés, mint gamelofton).
Eddig párat kipróbáltam marketről, mind igénytelen (Ken Magic féle Solitiare, 365 Solitaire games, meg egy másik pakk).
Astraware Solitaire nagyon jó program, de az csak marketen árulja a szoftvert; pedig nokián nagyon szerettem. -
Shrike7973
senior tag
Nézek akkor majd videót Youtube-n.
Masik kerdes: hogyan tudok kilepni a bongeszobol normalisan?
Szerintem én csak olyat tudok, hogy háttérben hagyom.
Teljesítmenynovelés miatt kérdezem... bár ez már lehet task manager téma.. advanced task killer volt a gépen, csak az azert nem tetszett, mert folyamatosan futott a hatterben. -
Shrike7973
senior tag
Hello!
Leszedtem a sokat emlegetett launchereket. ADW, pro, go ex, wp 7 launcher... Eleinte azt se tudtam, hogy kell inditani öket, aztán az egyikhez oda volt írva marketen, hogy ha nem tudod megnyitni, szedd le a home swithert. Jelenleg így tudok köztük navigálni, az lenne a kérdésem,hogy a sok közül realtime csak az fut, amelyiket éppen kiválasztottam, vagy a home alap mellett még a masik is? Tovabba azon kivul, hogy betoltik elore a memoriaba az ikonokat, meg adnak par plusz gorditheto ikont, tesznek valamit? Nekem ugy tunik, hogy nem. Én viszont azt szeretném, hogy az eroforras igenyes alkalmazasok (jatek, pl.: nova), navigacio, stb. minel jobban fussanak. Hatassal vannak a futtatasi sebességre ezek a launcherek?
Masik:
Kell android platformon takaritast vegezni, mint egy windows-on? (Pl.: tune up utilitieshez hasonloan). Sajnos amig ki nem jon a 2.2 milestone-ra helszukolkodes van a telefon memoriajan, most 60 MB van szabadon, hiaba a 8 GB SD.. Korabban meg azt olvastam, hogy 2.1-re nincs Apps2SD. -
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem taskmanager?
Egyben az is kérdésem, hogy szükség van-e ilyenre. Google segítségével találtam olyan cikket, amiben a fejlesztők szerint tök fölöslegesek ezek az alkalmazások.
A hsz.-eket olvasva pedig azt láttam, hogy igazat adnak a cikknek, de nem teljesítmény a szempontjából, hanem inkább akkuidő növelő hatásról számoltak be.
Motorola Milestone (1) telefon tulajdonos leszek, teljesítményileg szeretnék mindent kihozni belőle... Szükséges lesz ilyen rendszerkezelő programra, vagy tényleg felesleges? -
Shrike7973
senior tag
Andoidos telefonra már kell vírusírtó?
-
Shrike7973
senior tag
Helló!
Az androidos app store-t elnézegetve úgy döntöttem, hogy nem fogok semmit warezolni, mert már 3$-ért is olyan alkalmazásokat lehet kapni, hogy csak na (külső oldalról, pl. gamelofttól beszerzésre gondolok), plusz elég csúnya dolgokat olvastam inne-onnan a tört alkalmazásokról. Alkalmazást még sosem vásároltam, sőt az androidos milestone készülékem is jövőhéten érkezik meg, csak előre puhatolózok. Ez úgy néz ki, hogy megkapom a .apk fájlt fizetés után, és ha esetleg resetelem a gépet (vagy froyo-ra való frissítés esetén ???), újra feltelepíthetem? Vagy előfordulhat olyan is, hogy elvesztek mindent és vásárolhatom újra? :S -
Shrike7973
senior tag
További kérdésem lenne, hogy az Android Marketről azt hallottam, hogy Magyarországra még nincsen. A https://market.android.com/ oldalon nézelődtem, onnan tudok vásárolni valamilyen módon magyar felhasználóként?
-
Shrike7973
senior tag
A Motonav nem csak limitált ideig használható? 1 vagy 2 hónap trial mode rémlik.
-
Shrike7973
senior tag
Helló!
Fél évvel ezelőtt szereztem be az első okostelefonomat, egy Nokia 5230-ast. Hamar rájöttem, hogy ez nem az igazi, azóta gyűjtöttem pénzt, és pár nap olvasgatás után úgy döntöttem, hogy egy Motorola Milestone (8 GB SD-vel) telefont veszek (75 rugóért, ha valaki szerint van ennél esetleg jobb (androidos) vétel, az még jelezhetne pár napig nekem, de eddig csak dicsérték nekem).
Az utóbbi napokban meg teljesen belemerültem az androidos világba, ami tőlem túl sok időt vesz el, úgyhogy szeretném megkérdezni, hogy van-e esetleg valamilyen portál ahol le van írva hogy mire melyik alkalmazás a legjobb, meg mit hogyan.
Én már annál is elakadtam, hogy navigáció. Nokiánál elég egyszerű a helyzet, ovi maps telepít, map loaderrel meg térképet letöltöd meg hangutasításokat és ennyi.
Androidon mi a helyzet? Google maps? Magyar térképek? Ebben szeretnék elsősorban tippeket kérni.
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest