Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Egyébként ha már a garanciánál járunk, számoljuk össze, ki hány droidost ismer (akit tényleg ismer, nem csak hallotta, mikor a szomszéd látta...), aki a root (csakis a root) miatt bukta a garanciáját (főleg, hogy gar a hardverre van, és nem egy eleve nyílt oprendszerre). Biztos érdekel ást is, nem csak engem (mert én tényleg kiváncsi vagyok) (Olyanról elég sokról tudok, hogy pl. átpartícionálás miatt, meg rendszerfrissítés miatt lett tégla a rootolt tel, és cserélték neki
) Részemről off vége.(#11093) Tesztelo.hu : Az okosokat érdemesebb volna idézőjelbe tenni
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Részemről off vége.
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert.