Aktív témák
-
chab7
addikt
Itt olvasott ajánlatok alapján kipróbáltam a Smart Keyboardot. Annyira jó hogy már én is ezt használom. Viszont hiába van bepipálva az intelligens szótár és az új szavak megjegyzése, mégsem ajánlja fel az olyan szavakat amik nem szerepeltek a szótárban de beírtam böngészőbe/SMS-be stb. Kell még valamit állítani, hogy megjegyezze a szavakat? (elég kevés szó van amit nem tud magától, de azért akad, és jó lenne ha csak az első alkalommal kellene minden egyes betű megadásával bevinni és következőnek már azt is felajánlaná)
Más: Próbáltam én is az új Google navigációt. Első nekifutásnak nem is rossz. Két otthonom közt ingázok viszonylag sokszor, olyankor szoktam is próbálgatni a navigásciós programokat, és a nagy IGO-nál is csak az idei térképek óta van benne 2 rövidebb útszakasz ami az útvonalamba esik (az egyik pont a régi lakóhelyem utcájának a vége ami nem volt összekötve a fő útvonallal és mindig a másik irányban akart kihozni az utcáról), tehát még a nagyoknál is akadnak hibák, nem hogy a friss Google naviban (mert ám ez meg még nem tudja az útvonalnál, valójában melyik a leggyorsabb és melyik a legrövidebb útvonal - egész másfelé akar elvinni - de kezdésnek nem rossz. Ha szépen fog fejlődni (pontosabb vonalvezetés és útvonal tervezés valamint a hang is "beszélhetne szebben") akkor egy két verzió után már valóban alternatíva lesz az eddigi nagyok mellett.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest