Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz whiskeys #124576 üzenetére
Lehet, hogy keveset vagyok az utakon, mert fogalmam sincs, hogy milyen egy "online traffipax". A mobil kamerákra gondolsz? Igen, azokat is mutatja. Ugyanonnan szerzi az infót, ahonnan pl. a Waze, vagy a rádióműsorok. Plusz, jelenteni is lehet, ahogy a Waze -ben is. Ha egy jelzett mobil kamera mellett elhaladsz, akkor egy ideig két ikon jelenik meg a widgetben, amikkel megerősíteni, vagy cáfolni tudod a kamerainfót.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz whiskeys #124551 üzenetére
Ha nem írod le az extra elvárásaidat is, akkor elbarkochbázhatunk egy darabig.
Kamerákhoz: CamSam PLUS. Floating Widget módban bármelyik program fölött és persze háttérben is tud futni.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Ronam
addikt
válasz whiskeys #71032 üzenetére
Friendcaster-ben be lehet állítani, hogy a legfrissebb posztokat mutassa, de valóban a böngészős megoldás a legjobb. Egy próbát azért megér .
[ Szerkesztve ]
-
-
Scale
őstag
válasz whiskeys #69527 üzenetére
Nem tudom, igazából nem figyeltem, hogy a legutóbbi 1-2 messenger frissítés után csinálja-e ezt, de semmi más játék/program nem csinálja... de pl tesómnak ugyanez a telefon más rommal se csinál ilyet. Bár már terveztem hogy felrakok én is új romot, persze nem csak a messenger miatt.
Te esetleg megfigyelted hogy mióta csinálja ezt neked, és milyen romod van?
-
zolikaDB
veterán
válasz whiskeys #68155 üzenetére
Kikapcsolom a chat fejeket. Jon egy uzenet, notification baron latom. Lehuzom a redonyt, katt ra, es semmi, kuss, nem moccan semmi. Chat fejes baromsag bekapcsolva, fenti szitu, jon az uzenet, katt ra, es mar mutatja is...
Nem tudom, h ROM fuggo-e, vagy a facebook ujabb baromsaga...[ Szerkesztve ]
-
válasz whiskeys #65607 üzenetére
Azért, mert KitKatnél csak rendszeralkalmazások tudnak írni (és törölni) az SD-re. Vagy rootolod, és még akkor is kell futtatni az SD fix nevű programot, vagy használod a samsung által mellékelt fájlkezelőt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz whiskeys #65161 üzenetére
Subtitle Workshop. Létezik belőle portable is.
-
válasz whiskeys #65161 üzenetére
De mit szeretnél az SRT-vel? Akármit csinálsz, annak a méretét nem tudod befolyásolni külső programmal, csak magával a lejátszóval. Egyedül azt tudod megtenni, hogy egy videó konvertálóval ráégeted a feliratot a filmre, nagy méretben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz whiskeys #54230 üzenetére
A gyárival mi a gond? Milyen feature hiányzik? Csak azért kérdezem, mert sztem telóknál nagyon ritka eset, hogy a gyári alkalmazás ne használná ki a hardver lehetőségeit. Pl. hiába telepítesz bármit, ha a vas max. 30fps -sel rögzít, akkor semmivel sem fogsz tudni e fölé menni.
-
törölt tag
válasz whiskeys #48028 üzenetére
Network Signal Info. Ennek a pro -ját használom. Tud ezt-azt.
-
törölt tag
válasz whiskeys #41314 üzenetére
Ezért gondoltam, hogy én nem használok vmi funkciót. Sehogy sem lépek be. Megnyitom a TubeMate -et, beírom keresőbe amit szeretnék és megnézem, vagy....
zsloti #41313:
Próbáld meg azt, hogy törlöd a letöltött flash -t. Playen megkeresed a Dolphin Jetpack -ot (érdemes letölteni is) és a leírásában szerepel egy link. Az elvisz egy oldalra, ahol az Android verzió szerint kiválasztod és letöltöd a flashplayert. Dolphinban állítsd a flash -t "ha szükséges" -re, majd lépj ki. Az alkalmazások között kattints a flash -re és nyisd meg Dolphin -nal. Majd belekattintással tudod aktiválni a bővítményt. Ugyanez a módszer Firefox -szal is működik. Remélem, sikerült érthetően leírnom. A "kattintás" miniPC -s kifejezés, érintőképernyőn "bökésként" értelmezendő.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz whiskeys #41298 üzenetére
Biztos vmilyen funkciót nem használok, de én nem szoktam sehova bejelentkezni. TubeMate -re rányomok, oszt megy. Az előbb próbáltam, nem lépett ki. Általában ilyen kilépkedős jelenség nálam akkor szokott előfordulni, ha Apu alkalmazásai közül fagyasztok valamit. Ilyenkor lehet látni a logban, hogy vadul keres és szórja a hibaüzeneteket. Aztán az egyiknél már nem marad talpon az alkalmazás és husss....
-
-
LonGleY
veterán
válasz whiskeys #32168 üzenetére
A Skype-ot semmi sem kezeli, lassan asztalin sem. Az imo messenger alternatívája a Xabber és a Trillian lehet, amik jól használhatók FB, Google stb. chatre. Azt sajnálom csak, hogy a Xabber nem vágja a Yahoo csatornáját.
(#32169) Edi77: A Word dokumentunok olvasására az office programok vannak fejlesztve...
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz whiskeys #28570 üzenetére
Nekem mintha Operával régebben összejött volna. Most nem tudom kipróbálni, esetleg nézz rá.
MX player-nél a hálózati stream-et próbáltad linkből? Mert az elméletileg pont ilyenre volna jó. Bár azt még nem próbáltam.
De ha Opera nem is, szerintem valamilyen böngészőnek tuti gurítania kell, legfeljebb meg kell támogatni egy Flash-el.- Jut eszembe tudna valaki linkelni egy legfrissebb Flash-t ICS alá?
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz whiskeys #28596 üzenetére
Nem gagyi, de nem szinkronizál mindent, ami csak benne van (szép lenne, ha felnyomna a telefonomra 15 gigát). Viszont állítólag frissül nemsoká úgy, hogy mappákat is be tudj csillagozni, ami szinkronban tartható. Úgyhogy nem rossz az... Nézni kell azt is, hogy merre fejlődik és milyen potenciál van még benne. :]
-
LonGleY
veterán
válasz whiskeys #28588 üzenetére
Akkor két dolgot tudok erre... (ha már nem lett semmi a mai eltávból :])
1. A gyári Dropbox kliensben becsillagozod (Favorite) a megnézendő elemeket, így azokat le fogja menteni a memóriakártyára. Úgy minden bizonnyal megnézhetők.
2. Fájlböngészőt használsz (pl. ES vagy Solid), amibe beállítod a Dropbox accountod. Föllépve egyből indíthatod a lejátszást (ebben nem vagyok biztos), vagy egy mozdulattal a kártyára húzhatod a szükséges darabokat (ez tuti :]).
3. Windows fájlmegosztást (SMB), AirDroid-ot vagy egyéb módot alkalmazol a videóid telefonra való juttatására.
4. Ha ezek egyébként telefonnal lőtt anyagok, akkor pedig közvetlenül a galériából vagy fájlböngészőből nyisd őket, ne a szinkronizáló kliensekből.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz whiskeys #28586 üzenetére
Igen, ezt eddig is tudtuk. Sejtésem szerint a gyári kliensből azért nem tudod egyből meglesni, mert azokat előbb le kell olyankor töltenie a telóra, és az jópár másodpercbe is telhet - amibe kicsit belerokkan a lejátszó. De ez majd akkor derül ki, ha pontosítod a körülményeket aszerint, amiket kérdeztem. Viszont most lépek mára. Üdv!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest