- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Attól még csúnya dolog, hogy a rangod engedi.
Amúgy ha nem seedelsz vissza, akkor idővel a olyan rangod lesz, ami nem engedi. Nálam sajnos így volt, mert elfelejtettem automatikusra állítani a Windows indulásával az uTorrent-et. Azt a 48 órát kibírom, úgyis lassú a feltöltésem, senki nem viszi tőlem a cuccokat.
(#65153) MaTMaN: Ezt hol olvastad? Mennek a formázások is, bár a betűméretet nem tudom. De dőlt szöveget például lehet benne állítani, szóval téves a hozzászólásod ezen része.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Richvargas #65296 üzenetére
A Neutron Player például kezel cue-t.
-
Richvargas
tag
Erre tud valaki válaszolni?
Köszi. -
air
nagyúr
válasz
Sterilzona #65290 üzenetére
Semmi értelme.
Ha lekapcsolod a kijelzőt, nem mutat semmit. Ha mutat, akkor nincs lekapcsolva.
Ha folyamatosan megy a kijelző és a háttérvilágítás, akkor 5-6 órát bír a készülék. -
Daemos
tag
Sziasztok.
Segítségetekre lenne szükségem. Cégen belül pár alkalmazottnak okos telefont szeretnék venni és szeretném tudni hogy mikor kimennek helyszínre akkor meddig vannak ott, illetve mit csinálnak a munkaidejükben.
Erre milyen helymeghatározó programot ajánlotok ami magyar nyelvű és van benne követés opció? (ne csak azt mutassa hogy hol van, hanem hogy merre járt)
Válaszotok előre is köszönöm.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Olyat keresnek,hogy mikor lekapcsolom kijelzot,mutassa az idot. Mint pl a lumiakon is van ilyen.
Lenyeg,hogy egyszeru kis alkalmazas legyen,ennel tobbet nem is kell hogy tudjon.
Koszonom szepen -
törölt tag
válasz
Takhanto #65283 üzenetére
Nem tudom, hogy mit vársz, mi az, ami "jöhet". Amíg nem írod le, hogy pontosan milyen eszközzel, mi a problémád, addig nem tudok (tudunk) segíteni.
Air:
Annyival pontosítanám a leírásod, hogy az automatizáló önállóan tilt/enged, nem a Titaniumon keresztül. Ha a Robotban tiltok, azt Tibi fagyasztottnak mutatja, de a művelethez nincs szükségük egymásra. -
air
nagyúr
Na, akkor rövid válasz a problémádra.
Ha ennyire nem jön be a Greenify, vagy nem tudod-akarod megfelelően beállítani és használni, akkor nincs megoldás a problémádra.
Illetve van egy olyan megoldás, hogy valamilyen automatizáló és a Titanium Backup használatával minden alkalommal teljesen fagyasztod az érintett alkalmazást.
Ezt úgy tudod megoldani, hogy a kezdőképernyőre nem az alkalmazás indító ikonját teszed ki (nem is tudnád, mert TB-vel fagyasztva nem is látszik) hanem egy olyan ikont, ami az automatizálót (Tasker/E-robot) indítja, és az a feladat van benne, hogy olvassza ki az alkalmazást, és indítsa el.
Ha kilépsz az alkalmazásból, akkor pedig az automatizálóval a TB-n keresztül újra fagyasztod.
Ennyi a megoldás. -
beg
veterán
Te küldöd vagy te fogadod a cloud message-t? Ha alkalmazás kapja, akkor azt az alkalmazász felveszed a hibernálandó listába greeny-ben. majd kiteszel egy hibernálás parancsikont a képernyőre. Amikor végeztél az appal, rányomsz, fagyi, és az összes listás alkalmazást jegeli. Ha ez rendszeralkalmazás, akkor azt csak a donation verzióval tudod jegelni. Root-al használod? Nálam amit hibernálok vele, az csöndben van, míg el nem indítom. Sehol nem látom aktivitásnak jelét addig.
-
twine
veterán
válasz
aizen92 #65278 üzenetére
mivel a projektor amin használom 720p,,,így nem sokat tudok erről elmondani,,,nem szoktam 1080p-t erőltetni mert felesleges...de ha gondolod,amint lesz időm(ma-holnap),,kipróbálom,,,,esetleg bedugom a monitorba...
Amennyire emlékszem nem volt vele nagy gondja....(mikor megvettem próbálgattam mindenhogy)
Legalábbis a Notebook - projektor között a widi kapcsolat sokkal recegősebb....jobban szaggatnak a videók...arra tisztán emlékszem... -
Takhanto
őstag
Melyik apk kell nekem ahoz, hogy külső Bill vagy egérrel tudjam használni a tabletet?
-
törölt tag
Szerintem vmit rosszul csinálsz, mert ennek működnie kéne Greenify -vel. De nem szeretnék belemerülni a részletekbe, mert nem használok Greenify -t. Én E-Robottal tiltom/engedélyezem és indítom az ilyen rakoncátlan alkalmazásokat. A Robot tiltás egyenlő mondjuk egy Titaniumos fagyasztással. Még nem fordult elő, hogy ebből egy alkalmazás "kiszabadult" volna.
-
twine
veterán
válasz
csipuka #65272 üzenetére
Én imádom a chromecastot
Csak ajánlani tudom,,,szerintem mostanra felnőtt a feladathoz amire kitalálták...
Mikor megvettem elég butácska volt, de pont utána jött pár hétre az a nyári frissítés amit emlegettél...Azóta fergeteges,,,Főleg így ,hogy a droid már alapból támogatja a tükrözést...
Játékok között érdekes, hogy van ami szinte tökéletes,,majdnem apple tv szint...(havernál van és ott tényleg szinte észrevehetetlen a lag,,mondjuk úgy nincs,,,de ebbe ne kössön bele senki plííz...)
és van ami úgy akad mint a fene...de mondjuk ez engem a legkevésbé zavar,,mert nem játszom...
Ellenben szuper telefonról bármit kijátszani vele...Én itthon vettem valami 10-11 körül...bontatlanul....(akkor volt store-ban 7rugó....)szerintem még az itthoni árát is megéri...
Az meg külön jópont, hogy ha elindítok egy youtube videot, akkor külön szedi az adatot a routertől, és én simán böngészhetem tovább a youtube-ot telefonon, miközben a projektoron meg megy az indított videó....
szóval jó a chromecast -
teo77
őstag
Sziasztok! Nem tudom, miért van az, hogy mikor a rootolt tabomon kilövök pl egy-egy appot az Advanced Task Killer-el, azt még futni látja a Greenify! Nem értem, hogy az app killer miért nem ugyanazon kilövést hajtja végre a rootolt eszközön, mint az, amikor belemegyek a Beállítások/Alkalmazások/Egy adott épp futó apphoz, és nyomok egy "Alkalmazás leállítása" gombot! Van olyan task killer, ami ezt teszi? Nem, nekem nem elég a Greenify! Az sok appot "fulelni" hagy. Nekem viszont vannak olyan appok, amiket szeretnék kilőni teljesen, miután használtam, mivel csak nagyon ritkán használom őket.
Tudjátok erre a válaszokat? Tudtok ilyen alkalmazás kilövőt? Köszönöm! -
törölt tag
válasz
csipuka #65272 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Nekem Rockchipes miniPC -m van, ami támogatja a Wimo -t. Telepítettem a Wimo Sendert az SGS2 -re. Hááát... Wifin nem volt túl parádés az eredmény, pedig egy viszonylag erős, dualband routerem van. Szerencsére a miniPC -t lehet Lanon is csatlakoztatni, amitől sokat rövidültek a késések. A Chromecast -ban viszont csak egy árva, 2,4 -es Wifi van a csatlakozáshoz és a vas sem egy 3188 -as, négy maggal és 2GB ram -mal.
-
csipuka
senior tag
válasz
LantosBerry8 #65218 üzenetére
Elvileg legegyszerubb dolgod akkor van, ha van egy chromecast-od.
4.4.2-tol tamogatott a cast-olas, de csak par eszkozon.
Itt viszont azt irjak, hogy barmilyen eszkozon mukodik csak 4.4.2 legyen minimum, es persze root az kell.
Sajnos meg nem tudtam kiprobalni, de rovidesen be akarok szerezni egy chromecast-ot.
Viszonylag kicsi a kesleltetese, bar jatekhoz tan nem ajanljak. -
atosan
veterán
válasz
gipsztigris #65266 üzenetére
Értem, kipróbálom, köszi
-
Vardar
tag
Igazából eléggé el vagyok keseredve :/ A Messengert azért tettem fel, hogy tudjak ingyen telefonálni (a Viber nem nyerte el a tetszésem, nem lehetett vele rendesen hívni - viszont nem is fagyott le). Én lehet optimista vagyok, de nem akarom elhinni, hogy 800 Mhz és 512 mega nem elég ennek az egy szerencsétlen appnak. Nem akarom főzni a telefont, még csak nem is rootoltam. Szóval akkor a telefonnal van a baj, nem az app-al. Köszi a segítséget
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Használ valaki Cerberust? Most próbálgatom, pc-n hova menti a hangfelvételt? Mert a chromeban nyit egy új ablakot, ott játsza le. Később ezt vissza lehet keresni? -
kovisoft
őstag
válasz
Kakumix #65257 üzenetére
Valóban sok mindent kiír. A második részében van pl. egy "Alarm Stats" szekció, ahol alkalmazásonként fel van tüntetve, hogy melyiknek mennyi ébresztése volt és mennyi ideig volt ébren (xx ms running, yy wakeups ill. zz alarms). Arra jó lehet, hogy megtaláljuk, ha egy app túl sokat ébreszti a készüléket.
Szerk: vagy lehet a grep paranccsal szükíteni a kiírást, pl.
dumpsys alarm | grep -B 1 -A 5 running
-
Baku
aktív tag
-
csadi0011
őstag
Pushbullet alkalmazásban valaki próbálta már a 2 android eszköz közötti értesítés közvetítést? Vagy hogy mondjam. Nekem valamiért nem küldi.
-
aizen92
addikt
Digical+ nincs art support.
Kéne egy olyan naptár alkalmazás, aminek a widgetje tud havi megjelenítést és a napoknál fel van sorolva az aktuális teendő, rövid leírás a nevével.
Lehetőség szerint átlátszóság a widgetben.Fizetős is jöhet
-
kovisoft
őstag
A DHCP összideje elég magas nálad, ennek lehet az az oka, hogy pl. wifit használsz és dinamikus IP cím kiosztás van a routeren. Megoldás lehet statikus IP cím használata.
Az AlarmManager-t meg egy csomó alkalmazás is használja, amikor felhúznak maguknak egy "ébresztőt". Ilyen értelemben tehát nem maga a rendszer ébreszt sokat, hanem a különböző appok. Ha van root, akkor egy terminál emulátorban a dumpsys alarm paranccsal kaphatsz egy részletes listát az egyes alkalmazások alarmjairól (kell előtte egy su parancs is).
-
Baku
aktív tag
Létezik az hogy a 4 droidom egyikével se kompatibilis EZ ?
Valakinek esetleg kompatibilis? -
Flind
senior tag
válasz
Vardar #65240 üzenetére
A hw nem kevés hozzá, viszont a ROM az (tényleg kb használhatatlan Tipora). Nekem szintén 512MB-on Snapdragon S4-el tökéletes minden ilyesmi (persze CM-en, 4.4.4-es droiddal). Nem tudom mit lehet főzni a telefonodra, de más nem segíthet.
Böngészőre UC Browser (vagy akkor inkább a Mini). -
Vardar
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem rég töltöttem le a Facebook Messegert, azonban nagyon gyakran hibaüzenettel lefagy (a hibabejelentő képernyőt dobja ki). Van valakinek valami ötlete, hogy miért lehet ez? Nincs nagyon leterhelve a telefon (Xperia Tipo 512 MB RAM, 1 magos processzor) Messenger mellett max az új Gmail (az is le szokott fagyni) vagy a Boat Browser fut. Én úgy gondolom, hogy ennyit bírnia kellene a telefonnak, a Messengerbe az értesítések is le vannak tiltva, szóval még csak nem is rezeg vagy cseng, ha jön egy üzenet. Gyorsítótárat rendszeresen törlöm, de ez se segít.
Valamint a Boat Browser helyett Flash képes böngészőt tud valaki ajánlani, ami nem Chrome? -
törölt tag
válasz
Gabesz87 #65237 üzenetére
Vannak erre célalkalmazások (amiket nem ismerek), vagy használhatsz automatizálót (pl. Tasker, E-Robot), amivel azt kapcsolsz, amit akarsz és olyan szempontok alapján, amilyeneket szeretnél. Egy példa. Nálam a Robot kikapcsolja a mobilnetet, és az autoszinkront, ha:
-a kijelző legalább öt perce ki van kapcsolva
és
-kikapcsoláskor a Launcher volt fókuszban (vagyis nem megy a letöltésvezérlő, vagy vmi audió stream)
és
-a hotspot nem aktív (rossz lenne, ha kilőné a mobilnetet, miközben osztom)
De kikapcsolás után, két óránként a háttérben bekapcsolja, végez egy szinkront, majd újra kikapcsolja.
Ilyen fínomhangolt megoldást nem tudsz elérni cékalkalmazással. Azt neked kell eldöntened, hogy mire van igényed. Viszont vannak olyan kapcsolások, amikhez root jog, sőt esetleg egyéb trükk is kell (pl. ha nem akarod a teljes mobilnetet kilőni, csak a 3g -t, mivel az az igazán energiafaló). -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy appot, amivel energiagazdálkodási sémákat lehet létrehozni? Konkrétan azt szeretném, hogy éjszakára adott időtől adott ideig spórolás miatt teljesen kikapcsoljon a mobilnet, és a szinkronizálás.
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
létezik olyan alkalmazás, ami a KnockON funkciókat helyettesíti? Képernyő feloldásra és lezárásra gondolok.
Szerk.: Köszi! Tudom, csak nekem nem LG-m van. -
Bferibörs
addikt
válasz
atosan #65223 üzenetére
Ha valami nem megy kérdezzél privátban vagy a VIBER topikban !Azt hiszem ez oda való téma.
Telefonszám kell hozzá ! Anélkül nem tudod aktiválni annak nem kell mobilnet,wifi , a reg miatt kell csak ,oda kapod sms-ben az összes értesítést a vibertől.Az lesz az elsődleges vibered ! Minden értesítés oda fog menni ! -
törölt tag
válasz
LantosBerry8 #65222 üzenetére
Passz. Nincs Smart TV -m. "Buta TV" + MiniPC összeállítást használok, amin másképp működnek a dolgok, mivel így a megjelenítő (fogadó) oldalon is rendelkezésre állnak az Android alkalmazások.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #65215 üzenetére
Lehet,ezt csak a beállítások-alkalmazások listában látom,gondolom ehhez valami rendszergazdai jog kell hogy alkalmazni lehessen.
-
Tyer
őstag
A google keep-ben hogy lehet szerkeszteni a jegyzeteket? Betűméret, ilyesmi?
-
LantosBerry8
senior tag
-
törölt tag
válasz
Leírom, amit én tudok a dologról, mielőtt nagy belekavarodás lenne. Típusfüggő is a működés. A funkció neve "Screen Mirroring" és Androidon a Miracast az általános. De pl. a Samsung módszere nem igazodik ehhez. Ezért csak Samu eszközök között működik. Valamelyik Samuhoz (tán S4) készült Google Edition rom. Azzal megy a Miracast, míg a Samu verzióval nem.
-
atike
nagyúr
válasz
Alapból: BEÁLLÍTÁSOK -> MEGJELENÍTÉS -> KÉPERNYŐ TARTALMÁNAK ÁTKÜLDÉSE (legalul)...
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! Tudtok olyan alkalmazást, amivel ki tudom streamelni/tükrözni a telefon valós idejű képernyőjét a TV -re?
(Értem itt ez alatt: játékok... stb...)
4.4.4 -es android verzió és SHARP Smart TV -
vadászcsiga
félisten
Fasza! Végre rátaláltam az opera böngészőre (ne kérdezzetek eddig miért nem), erre ebben is akad a bill mint chrome-ban : (
-
törölt tag
Sziasztok!
Prestigio 5453 készüléken 4.4.2 android fut. Hozzá nem értőként kérdezem hogy az YGPS alkalmazás mire való? Alkalmazás listában semmit nem lehet vele kezdeni. -
gahor72
aktív tag
Hello mindenkinek!
Meg tudná valaki mondani miért csinálja a tabletem azt,hogy ha felmásolok egy apk file-t,és az app installerrel telepíteni akarom,akkor a felugró szürke ablakban érzéketlen a telepítés gomb,de a mégse gomb müxik.
Régebben működött, gépen eset védelem fut,nincs vírus ,az ismeretlen forrásból származó file telepítése engedélyezve van.
Köszi üdv -
Integra
titán
válasz
#40993792 #65209 üzenetére
akkor nem tudom mi a csuda van
forwardoltam vissza az inbox@google.com-ra a regisztrációs levelem, leírva mi a baj, de nem jött még válasz. ott van az emailben amúgy, hogy amíg az inbox regisztrációs mail a levelek között van, simán beregisztrál. és biztos, hogy észreveszi, hiszen az alkalmazás indításánál fel is ajánlja azonnal, hogy melyik google fiókot regisztrálja hozzá. csak nálam visszadobja valamiért. marad a fejvakargatás és a várakozás a válaszért -
Integra
titán
megjött a google inbox invite, de nem hajlandó beregisztrálni, azt mondja, hogy nincsen inviteom.. hábazeg, mit küldtek akkor meg emailben, ha nem a regisztrációs emailt?!
másnál is van ilyen hiba inbox esetén??? -
olivera88
veterán
Longley Itt van a kutya elásva.
Bekerült valahogy egy Chrome APK a TIB mappájába.
-
olivera88
veterán
Valahogy hirtelen 39 mb ra hízott a TIB Pro.
Előtte meg 9 körül volt. Mitől növekedhetett meg ennyire a mérete?
-
törölt tag
Akkor ez megoldva, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged