Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Az Osmand és Locus közül melyik a jobb és miért? Nekem Osmand van, Locust még nem próbáltam.
Esetleg jöhet még valami ötlet ha van ezektől jobb.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz Fall-N #133924 üzenetére
Akkor rendben. Azt hittem nálam a gond.
csaba1203 Én betara frissítettem pár napja, aztán rá 1 napra jött az RC, de végleges meg nem akart megjönni tegnap. Aztán manuálisan töltöttem le az Adguard weboldalról.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Valaki használ Adguard-ot? Ma megjött a 3.0 as frissítés, és eltünt a Magyar belőle, vagyis pontosabban fele angol fele magyar.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz #77646080 #127424 üzenetére
Megvettem persze, örök licencet, írtam is az előbb h bejelentkeztem az Adguard fiókomba.
Ettől nekem furcsa, honnan tudja reset után a licencet? Ha csak nem LG backup álliototta vissz.tonyrulez Több mindent tud.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Az LG backup állította a vissza a dokumentumokat gyári visszaállítás után, esetleg lehetett ott a jelszó a dokumentumokban?
Most bejelentkeztem weben az Adguard fiókomba és írja Latest synchronization August 26, 2018. Tehát valahogy aktiválódott.
Baj nincs, csak nem értem h történt, furcsa.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Használ valaki fizetős Adguardod?
Két napja frissítettem Oreora a telefont, aztán csináltam egy gyári visszaállítást.
Most telepítettem újra az Adguardod, elutasítottam a 7 nap próbaidőt, aztán meg nézem a licencnél mit ír, és írja örökös licenc köszönöm h megvásároltam. Na de ez hogy? Mikor semmit se csináltam.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Létezik valami alkalmazás ami meg tudja jeleníteni a telefon gyártási idejét? Vagy kód esetleg?
-
olivera88
veterán
Van e olyan appi ami széria szám alapján megmondja mikor készült a teló, illetve h eredeti e?
Találtam egy weboldalt, ami kimutatja a széria szám alapján h milyen idős a teló és eredeti e. [link]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Olvastam hogy a Google saját útvonalak alkalmazás megszűnik Áprilistól. Ezek a funkciók átkerülnek másik alkalmazásba vagy mi lesz?
-
olivera88
veterán
Milyen hívásfelvevő app ajánlott szerintetek?
-
olivera88
veterán
válasz atosan #88127 üzenetére
With ES File Explorer (File Manager) PRO version you can:
√ Remove Ad an Ad free version
√More to customize updated color panel and more sart page options
√more to explect ES File Explorer (File Manager) team will keep improving the app and strive to keep it the #1 most powerful file manager for android.
√more theme options Following Google material design and more theme options coming soon
With ES, you can access your FTP server, Wi-Fi file transfer, Bluetooth file transfer and connect your chromecast device easily.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Mit használ a Share it app ha nem Bluetoothot, nem mobil adatot és nem Wifit?
-
olivera88
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
-
olivera88
veterán
Van e valamilyen app amivel lehet root nélkül menteni az SMS eket? Az egyik telefonról akarnám átköltöztetni az SMS eket egy másikra.
-
olivera88
veterán
válasz Doky586 #85717 üzenetére
Ki mondta h arra kell? Csupán megjegyeztem ha csatlakozok ES File Explorerrel a géphez akkor nem látom az SD kártyát a gépről, csak a telefon tárhelyét, ezért lenne jobb az olyan mint a BTSync.
-
olivera88
veterán
Milyen appot ajánlanátok WIFI fájl átvitelre a teló és a PC között? Én a BTSynce-t néztem ki.
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
A Face messenger alkalmazásnak megesik h egy egy ismerősnél eltünik az üzenetek egy része, na most meg nem csak egy része tünt el egy ismerősnél hanem az egész. Kívülrőm látom az üzenetet, de ha megnyitom eltűnnek. Az segit ha törlöm az app adatait?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz #79335424 #84676 üzenetére
Mit részletezzek ezen? Olyan app kell amivel tudok parancsokat lefuttatni terminálban. Van egy program ami terminálból fut és azt akarom használni.
beg Ha úgy hívják akkor azt.
cappa72 Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Létezik véletlen olyan app amivel eltudom érni Linuxon a parancssort
-
olivera88
veterán
válasz Viktor0610 #84472 üzenetére
A giroszenzor kell hozzá. Még sima panoráma sincs, nem csak gömb.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Viktor0610 #84466 üzenetére
Hát nálam nincs, csak ez van. LG Spirit 4G [link]
-
olivera88
veterán
Hol van a gömbpanoráma funkció a Google fényképezőgépben? Én nem látok ilyent.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Tud valaki valami jó backup appot amihez nem kell root? Van root, de mivel az új teló nem rootolt nem tudná visszaállítani a mentést. Vagy működik a Titanium backup része root nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Quasi_modo #83941 üzenetére
Köszi.
-
olivera88
veterán
A Nova Prime licencet lehet két telefonon használni vagy kell venni még egyet? Egy Google accountot használ mindkét teló. Mintha úgy hallottam volna h egy Google accountal lehet kettőt használni.
-
olivera88
veterán
Az új Google billentyűzet nem tud menteni szavat a szótárba? Nem történik semmi ha rákoppintok a szóra, nem írja ki h még egyszer érintsem meg mentéshez. Vagy netán kiszedték?
-
olivera88
veterán
Beállítottam TIB ben egy ütemezett gyorsítótár törlést amit kézileg futtattam le először , ennek az lett az eredménye h elállítódott a háttérképem. Valaki találkozott ilyennel már? Mi köze a cache törlésnek a háttérképhez?
-
olivera88
veterán
válasz Something_ #73070 üzenetére
A Smart applock is tudja tiltani a forgatást. [link] De nem tudom h működni fog e ott.
-
olivera88
veterán
válasz dokee78 #72884 üzenetére
Tegnap felraktam én is a beta verziót, bajom nem volt vele de k*rvára nem tetszik, főleg még így h piros fehér. Vissza is tettem a 3.3 ast, és azon is maradok. Meghagyhatnák a régi felületet is azoknak akiknek nem tetszik ez a materiális cucc.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Ahogy mondod.. Bár van amiben nem rossz. De ez, inkább ne mondjak semmit. Az egészet szerencsétlen Microsoftnak köszönhetjük.. Ők indították útjára ezt a baromságot, metro / modern UI val.
Hát nagyon kíváncsi leszek rá milyen lesz... Sokan fognak duzzogni majd miatta tuti.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Nesze nekünk material design A Nova launcher is megkapja a material designt.. Méghozzá piros fehér pff.
-
olivera88
veterán
Androidos? Most ingyen tölthet le 57 ezer forintnyi alkalmazást és játékot [link]
-
olivera88
veterán
A Samu Galaxy Young nem bírja telepíteni a Nova launchert azt mondja az egyik kollega. A csomag elemzése során hiba lépett fel ezt írja. Nem Playrol próbálta hanem az APK fájlt. Létezhet h nem kompatibilis a telóval?
-
olivera88
veterán
Longley Itt van a kutya elásva.
Bekerült valahogy egy Chrome APK a TIB mappájába.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Valahogy hirtelen 39 mb ra hízott a TIB Pro. Előtte meg 9 körül volt. Mitől növekedhetett meg ennyire a mérete?
-
olivera88
veterán
A Goggle maps ban már nincs offline mentés? Tegnap keresgettem de nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Frissült a PushBullet, tud már SMS t is küldeni. Na gondoltam majd jó lesz a Mighty text SMS kiváltására. Hát amikor kipróbáltam, kellemetlen csalódás ért. Nincs a telón az elküldött üzeneteknél amit elküldtem, és azt se jelzi a kliens h el lett küldve.
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #64670 üzenetére
Megnéztem mobilon is, ott működik. Csak nem volt elég pénz a kártyámon. De levont 1 dollárt. Azt mire fel?
Longley Akkor marad helypazarló Skype... Esetleg ha az MS fiókkal jelentkezek be akkor se lesz elérhető a Skype? Mint az asztali kliensen?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Végre Vajdaságba is elérhetőek a fizetős appok Vajdaságban is. Ennek örömére majd megveszem az SD Maidot, kiválasztom a bankkártya megadást, de nem jut tovább, már két perce forog a kör.
-
olivera88
veterán
Az új Trillianban már nincs Skype account? Azért tettem fel h Skypot kiváltsa. De nem találok a listán Skypot csak Win livet.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Hallowen icon pack. [link] Egész jó.
-
olivera88
veterán
Pushbulletel nem lehet válaszolni az SMS re? Írja az értesítés alatt h reply, kipróbáltam de nem küldi el a telefonra.
-
olivera88
veterán
Tegnap átküldtem Wifi kapcsolatok TIB backupját az új telóra, importálta is a TIB, létezhet hogy felcserélte az importált backuppal a friss mentést? Mert a régi teló backupja került első helyre az új eltűnt.
-
olivera88
veterán
válasz LonGleY #63302 üzenetére
Nyilván nem kínomban kérdeztem h meglehet e venni Playen kívül... Vajdaságban nem elérhetőek a fizetős alkalmazások Playen. A Nova Prime-t és TIB ot is Playen kívül vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Weatherprot meg lehet venni direktbe Playen kívül?
-
olivera88
veterán
Lollipop ikonos lett az új Nova launcher Frissített már valaki?
-
olivera88
veterán
A Pushbulletel h lehet válaszolni az SMS re? Rákattintok a replyre megírom a választ, de nem küldi el.
-
-
olivera88
veterán
Telepítettem a Face messengert, de belépni nem tudok. Két lépcsős azonosítást használok Facen, és az a gond h nem küldi el kódot. Csak jelez asztali böngésző alatt h ismeretlen helyről történt bejelentkezés, le is okézom, elmentem, de semmi.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Az SD Maidban az adatbázis optimalizálás használ valóban használ valamit? És nem okoz adatvesztést tényleg?
-
olivera88
veterán
Tudja valaki h Google asszisztensben lévő időjárás kártyák milyen min alapulnak? Eddig szinte mindig megegyezett a valósággal mikor néztem, az elébb 13 fokot mutatott gyenge esővel, és 14.1 fok volt nálam és szemerkélő eső.
-
olivera88
veterán
Érdemes feltenni valamilyen uninstaller appot? Vagy jó a beépített is?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Ismeri valaki Qualcomm Batteryguru appot? [link] Elég jónak tűnik.
-
olivera88
veterán
Az Adobe Readertől van valami jobb PDF olvasó?
-
olivera88
veterán
Melyik a legjobb videólejátszó app?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Létezik a Gravity screenhez hasonló app?
-
olivera88
veterán
Ha Dolphin Jetpack az SD kártyán van, a böngésző meg belső memóriában akkor ugyanúgy fog működni? Vagy inkább legyen egy helyen a kettő.
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #59530 üzenetére
Most nézem a belső a SD vel lett valami. Mert a kamera se akar oda menteni, azt írja az is h megtelt a tárhely. Pedig majd 900 mb szabad hely volt rajta, semmit se tároltam ott.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Megkattant az Titanium backupom. Nem hajlandó biztonsági mentést csinálni semmiről, azt írja nem áll rendelkezésre elegendő tárhely. Közbe meg 8gb szabad hely van az SD kártyán. De a Huawei biztonsági mentése is megkattant, nem bírom megnyitni a visszaállítás az SD kártyáról menüt, azt írja nem sikerült a fájlt létrehozni v megnyitni. Lehet a kártyának van baja akkor?
-
olivera88
veterán
A Google térképből mikor tűntek el a zoom gombok? Ma túrázás közben vettem észre h nincs zoom gomb, de kirakni se tudom.
A Runtastic ilyen szerencsétlen h állandóan megáll? Mai túrán legalább 6-7 x megállt. Vagy nem elég neki az 512 mb RAM ? Csak Dolhpin volt megnyitva mellette meg a kamera, más nem. Akkor állt meg mindig mikor neteztem.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
A Google asszisztens hangutasításai csak angolul működnek? Ha telefon angolra van állítva és angolul adom ki a parancsot?
-
olivera88
veterán
Meg akarom venni a Nova Primet az Nova oldaláról. Rá is mentem a vásárlásra, erre kiírja ezt. Ez mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Erre valaki?[link] Vagy csak egyszerűen helyezzem át másik mappába a régi kamera képeit? Vagy fel se tölti alapból ami már megvan a felhőben?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Telefont cseréltem és a régi telóm kártyáját raktam át az újba. Meg lehet oldani h a Dropbox ne töltse fel még egyszer ugyanazokat a kamera képeket?
-
olivera88
veterán
Létezik olyan app amivel a notification barhoz + ikonokat lehet rakni?
-
olivera88
veterán
válasz norbert1998 #57531 üzenetére
Minek ahhoz root? Na az egy darabig nem lesz. Majd megnézem ADW launcherrel is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest