Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz this is life #168068 üzenetére
Szia,
próbáltam PC-re dugni, de nem tallózhatók a fájlok, mivel nem adható meg a sérült kijelzőn a fájlokhoz való hozzáférési engedély. Van erre ötleted?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Betört kijelzős A32-ről szeretném lementeni a fontos adatokat. Nem éri meg javíttatni. Minden biztonsági adat ismert. Backup nincs róla felhőbe. A kijelző semmit nem érzékel.
Van ötletetek, hogy hogyan menthetném le az adatokat róla? HDMI - USB-C adapter nem jöhet szóba, hogy külső monitorra csatlakozhassuk.
Van ötletetek, mivel és hogyan lehetne megoldani?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz kaciokos #151824 üzenetére
Szia, sziasztok!
Mi ez a Maki? Egy Messenger Lite alternatíva, ami szeptember 18 után is működni fog?
Ha nem az, és/vagy nem fog működni, lennétek szívesek mondani egy feltehetőleg szeptember 18 után is működő Messenger Light alternatívát?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Bocsánat, nem fogalmaztam tökéletesen! Knox-os, InTune-os készülék(ek)ről van szó, amiken munkaprofil van. A munkaprofil adatok a profil törlésével le is kerülnek a készülékről, az nem gond, gyorsan megvan. A nagyobb gond, hogy a "személyes profil" adatait nem lehet egyszerre (kiveve a Gmail-fiókokat), vagy kijelölgetve törölgetni.
Ami app adatokhoz való hozzáférését, illetve a pipálgatós megoldást illeti, az SDMail majdnem jó nekem erre a feladatra. Vele csak annyi a baj, hogy csak app adatokat nem tud törölni, leszedi az appokat is,.
-
-
-
teo77
őstag
Szia,
köszönöm a hozzászólásodat!
Inkább itt válszolnék, mert gyanítom, hogy csak applikációval lehet megoldani azt, amit szeretnék.
Android profil alatt azt értem, hogy csak a felhasználói adatokat törölhessen.
Annyi fontos infót még elöljáróban, hogy munkaprofilról van szó, tehát a factory reset nem jó megoldás, mert a factory reset után a Knox-setup indul, és ilyenkor az android frissítések is törlődnek. Szóval egy olyan appot keresek, amivel pipálgatva (akár az üsszes appot a gyáriakkal együtt kijelölve, majd "vissza"pipálva a GMail-fiókot) tudnám törölni a kijelölt appokat és/vagy az adataikat.
GMail backupra valójában nincs szükségem, csak arra, hogy az esetleges több fiókot ne kelljen minden egyes alkalommal felvennek az eszközre. Gyakran meg kell csinálnom ezt a műveletet, szóval ha lehet, kerülném a képpel bepötyögést, ha lehet. Nem lustaságból, pusztán praktikumból.Ami a nekró posztságot illeti, azért így tettem, mert kerestem a history-ban, és kapcsolódni szerettem volna a témához feltételezve azt, hogy lehet, már volt szó erről, de én nem találtam számomra használható posztot.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz Superhun #43704 üzenetére
Szia, sziasztok!
A felhasználói adatok törlésére keresek megoldást. Szóval olyan wipe lehetőséget kereset, ami minden felhasználói adatot töröl az android-profilból, kivéve az android frissítéseket. Ami meg hab a tortán lenne, ha kivételeztetni lehetne még a GMail-fiók/fiókok törlését. Tudsz, tudtok ilyet? Előre is köszi szépen!
Üdv,
TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Viktor0610 #159960 üzenetére
Szia!
Köszi, ez kb. jó is lesz nekem! Egyedi listát nem lehet létrehozni vele, de sebaj!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ismertek arra lehetőséget, hogy időszakosan blokkoljam bejövő hívásokat egy lista alapján?
Például időintervallumban (22.00-tól 07.00-ig) csak a megadott néhány telefonszámról kaphassan telefonhívást.
Köszönöm, előre is!Üdv,
TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy írhatom-e ide. Ha nem, bocsi érte:
telefont vennék kéz alól. Arról, hogy esetleg van - e rajta valami blokkolás, lopott - e, valahogy meg tudok győződni? Főleg, hogy áron alul árulja az illető a telefont.
Köszönöm előre is a színjáték!
Üdv, TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ismertek olyan email alkalmazást, ahol meg tudom adni azt az időszakot, amikor nem akarom, hogy jöjjenek értesítések? Ahol be lehetne állítani a napokat, órákat. Jelenleg az AquaMail-t használom, ami tele van beállítási lehetőségekkel, de ez épp nincs benne. Csak a napok. De órák nem. Céges teló, sokat használom munkaidőn kívül is. És nem szeretném, hogy akkor is lássam a felbukkanó email értesítéseket.
Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz eclipse19 #135728 üzenetére
Szia! Köszi a hosszú hsz. - t. A másik, szintén a telefonban lévő számomról lenne szó, ami az én nevemen van.
A céges az enyém, de a cégé. Szeretném elkerülni, hogy összemossam a céges dolgokat a privát szférával.ElektronikusDe:
Szia! Köszi! Igen, ezt ismerem. De így akkor nem tudnám kihasználni a céges mobilcsomag adta korlátlan lehetőségeket.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz Somatom #135696 üzenetére
Somatom, DrBubo77, Enclipse19, Ollie, köszönöm szépen!
Enclipse19: nem értem a kérdést. Nem az elrejtés a célom, hanem a másik számom láttatása. Nem szeretném, ha a privát ismerőseim, családom a céges számomat hívogatnák. Azt meg végképp, hogy ha át kell adjam a céges számom, akkor a jövőben más valakit zargassanak a hívásukkal azt gondolva, hogy az még az "én számom".
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A céges telefonomban használom a privát SIM-kártyám. Viszont a hívásokat csak a céges számomról indítom. (korlátlan csomag).
Szeretnék egy olyan megoldást, hogy amikor a céges számomról telefonálok a privát szférám valamelyik tagjának, akkor a hívott fél a privát SIM telefonszámát lássa. Persze, a hívás előtt szükség átállítanám a kijelezendő telefonszámot. És, persze lenne egy alapértelmezett szám, hogy ne kelljen mindig állítgatni. Létezik ilyesmi maszkoló app? Ebben kérem a segítségeteket.
Köszönöm szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan szoftveres megoldás, hogy a smart tv hangja Bluetooth - on keresztül 2 db okostelefonra megy ki?
Ketten szeretnénk úgy tv-t nézni, hogy fülhallgatóval halljuk a hangját a tv - nek, megosztva 2 fülhallgatóra.
Köszönöm szépen, előre is!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nagy sajnálatomra egy - egy naptár bejegyzésem értesítés csak átmenetileg látszik a telefonom értesítő paneljén. Így, ha nem nézem rá egy ideig hosszabban a telefonomra, lemaradok egynémelyik fontos eseményről, amit feljegyeztem. (múltkor pl. fogászati időpontomról)
Van arra valami ötletetek, hogy hogy lehetne ezt megszűntetni? Hogy addig mutassa a teló, amíg meg nem nyitom az android naptárat vagy amíg nem törlöm az értesítést.
Nagyon köszönöm, előre is! /TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Tudtok arról valamit, hogy a Signal messengernek miért van szükség a Google szolgáltatásokra? Utóbbit letiltottam, és ekkor nem működött a Signal. Nem ment el egy üzenet sem. Ahogy engedélyeztem, azonnal működött. Kezdem azt hinni, hogy a biztonságos, titkosított csevegés csak kamu, és a Google - höz kerülnek az adatok...
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Taptut hírolvasó már nem elérhető Play - en.
Valakinek megvan az apk - ja? Ha igen, az küldje el, legyen szíves!idiH: Total Commander?
Vagy ez: [link]
Bocsi, ez utóbbi nem magyar. De pofon egyszerű![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz zeon.hu #113558 üzenetére
Szia!
Kik nem változtattak? A Sygic 17.0.3-at használom. Nem a legfrisebb, de friss viszonylag. Úgy sejtem, hogy azok a bizonyos 30 - as táblák már régóta ugyanott vannak, Szegeden.
És reggel töltött is le frissítéseket a térképhez. Illetve nem tudom pontosan, hogy milyen frissítés is volt ez, ez az első Sygic, ami bármi frissítést is letöltött, belülről.
Ha jól emlékszem, egyszer sem 30 - at jelzett maximumként, mikor 30 - as táblához érkeztem.
Meglehet, hogy azért volt ez, mert a gps - jel nem frissült a rövid szakasz miatt. Vagy tényleg nem szerepel(t) az adatbázisban. Mondjuk egyik se jobb a másiknál.
A Waze mennyi adatot használ mondjuk egy óra városi vezetés alatt alatt? Köszi!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Másnál is jelentkezik az a Sygic - nál, hogy nem jelzi a 30-as táblánál maximális sebességként a 30-at?
50-et jelez maximális sebességként.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
2011-ben létezett Sygic Aura-án egy olyan iránytű, ami a zoomolás mértékétől függetlenül átszelte piros vonalként a navigációs program térképét, és mozgott aszerint, ahogyan a telót mozgatta jobbra - balra.
Ezt nagyon szerettem, mert, ha mentem gyalog valahová, akkor csak elértem azt, hogy a piros vonal fedje a kiindulási pontot és a cél pontot, majd megnyitottam egy iránytűt, megnéztem, hogy hány fokot mutat, és csak követnem kellett ezt az irányt. Ez nagyon jó, mert nem kell GPS (nem merül úgy a teló), és toronyiránt lehet haladni, a legrövidebb úton.
Kerestem már, hogy melyik Aura volt ez, de nem találtam. Esetleg ismer valaki egy ilyen iránytűt?
Nagyon örülnék neki, ha újra tudnám ezt használni. Túráknál nagy hasznát venném. Köszönöm vNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Viszonylag sok képernyőképet készítek. Viszont így hamar betelik a belső tárhelye a telefonomnak. Létezik olyan alkalmazás, ami a képes a /sdcard/DCIM/Screenshot tartalmát figyelni, és mikor változás benne, az újonnan keletlező fájlokat az external sd-re másolni? Nagyon hasznos lenne nekem egy ilyen! Köszi szépen, előre is!
-
teo77
őstag
válasz nyisziati #110591 üzenetére
Köszi szépen!
És melyik appot tetted ahhoz, hogy társítsd a telót és a nyomtatót?
Az a nagy helyzet, hogy még a nyomtatóhoz adott saját driver sem elég a win 10-nek ahhoz, hogy kábelen keresztül nyomtatásra bírjam a printert.
Viszont a Linux Mint - es másik laptop simán kapcsolatba tudott lépni vele vezeték nélkül, miután kábelesen telepítettem.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Semelyik Canon appal nem tudok nyomtatni a Canon 6030w nyomtatómra, telefonról. Még ip alapján sem tudom hozzáadni. Nem látja semelyik teló.
Laptopról viszont megy vezeték nélkül.
Mit javasoltok, mit csinálhatnék, hogy tudjak telóról is nyomtatni, vezeték nélkül? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Sehogyan sem tudom inktiválni a tárhely vagy rendszergazda által tiltott, ujjlenyomattal való védelem módosításának tiltását. Nem tudom, hogy mi lehet az, ami ezt tiltja. Létezik valami app, ami ezt mutatja? (legjobb tudomásom szerint nincs olyan app, ami a 32 GB-os SD-re menti az adatait.) Köszönöm, előre is![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Apósom számára keresek egy olyan appot, amivel tudja irányítani az androidos tv-t.
Arra gondolok, hogy van benne touchpad funkció az egérkurzor irányításához, és a különböző mezőkbe is tud telefonról gépelni. (Teamviewer nem működött, próbáltam. Befagyott)
Köszi szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Régebben a Sygic (vagy az IGO, már nem tudom biztosan) tudott olyat, hogy észak-dél irányban húzódott egy szaggatott vonal a képernyő teljes hosszában, a térképen át. Ha forgattam is a telót, ez tartotta az észak - dél irányt.
Tudja valaki, hogy ez melyik (verzió szerint is) appban volt? Esetleg valami hasonló alternatíva, erre?
Nagyon szerettem, mert csak össze kellett lőnöm egy távoli pontot (zoomolásnál is maradt a "csík") a manuális iránytűvel, és csak a fok szerint kellett követnem a célt torony iránt.
Remélem, sikerült érthetően elmondanom!
Köszi szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem akar a Whatsapp hibernálódni a képernyő kikapcsolódása után. Eddig csinálta, most nem.
Pár napja volt egy gyári reset.
Doze mód aktív, root nincs. Viber lefagyasztódik, a Whatsapp nem. Az EMUI-ban az van beállítva, hogy a kijelző kikapcsolás után ne fusson a Whatsapp.
Van valami tippetek, hogy miért lehet ez?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan automatizáló app, ami cellainformációk alapján hajt végre műveletekek?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban valaki tudna tippet adni? [link]Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Viber üzeneteket szeretnék költöztetni, root nélkül. Találtam is egy leírást, de nem tejesen értem. A 4. pontját, egészen pontosan. (Ubuntu-t használok, ahogyan a cikk írója is):
Valaki elmagyarázná, aki érti? Köszönöm, előre is!
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ha a FolderSync-ben kiválasztok egy mappapárt és belemegyek a beállításaiba, majd az "Egymásnak ellentmondó módosítások esetén"-re bökök, ezt találom:A helyzet az, hogy nem teljesen világos a listán lévő opciók működése. Az "A fájlok kihagyása" egyértelmű. A többi közötti különbség nem az. Meg az sem világos, milyen ellentmondások jöhetnek elő? Pl dátum azonosság? Van, aki számára ez világos?
Azért probléma ez nekem, mert le szinkronizáltam mindent, és átálítottam egy opciót. És most elkezdett minden felhőben lévő cuccot újra feltenni, felülírni. Még akkor is, ha azt választottam, hogy hagyja ki a fájlt.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Van egy app a telómon, aminek az adatait nem tudom törölni. Mert csak terület kezelése menüpontot kínál fel, de ha arra nyomok, nincs semmi olyan lehetőség, ahol ezt meg tudnám tenni. Van valami ötletetek? (mellesleg nem tudom, hogy hogy került fel rá ez az app)Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Viktor0610 #99715 üzenetére
Ja, ok! Köszi!
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Az androidra való iMessenger-ről, ha üzenetet küldök, az internet alapú lesz vagy sms alapú? Ha van net, akkor az előbbi?
-
teo77
őstag
válasz darvinya #98701 üzenetére
Sikerült létrehozni a hotspotot (egy korábbi ES file manager-rel megtaláltam a menüpontot), de mappamegosztás opció nincs benne.
Somatom: Köszi! Sajnos, nem tudom win 10 alá alkalmazni, mert eléggé túl van bonyolítja ez a rendszerben. Próbáltam neten rákeresni, de mindenhol csak olyat találok, ahol a vezetékes netet osztom meg a laposon más eszközök számára.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan app, ami lehetővé teszi egy notebook és egy androidos teló vezeték nélküli kommunikációját wifi-n keresztül úgy, hogy nem kell hozzá wifi - router? Hogy csak a wifi "adó-vevő egységek kapcsolódnak. Fontos lenne. A Win 10 nem ismeri fel a xperia c1-et, kábellel. Ha erre tudtok megoldást, azt is szívesen fogadom. De az első megoldás lenne a best. Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Van valami root nélküli módja annak, hogy a FB. Messenger ne figyelmeztessen állandóan a frissítésre? Az előző verziót akarom visszatenni, mert azt még ki tudja lőni a Greenify, ha nincs nyitva egyetlen chat - fül sem.
Zavar, hogy mindig frissítésre noszogat. Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz WhiteWalker #91690 üzenetére
Köszi, de nem! Szemléltetem egy példával: ha asztali gépen egy adott objektum fölé húzom az egeret, megjelenik egy informacios buborek. Na, most ezt nem tudom megcsinalni telefonon, mert nincs egérmutató, amivel ezt megtehetném. Hosszu nyomasra ez nem működik. Szóval egy egérmutato kellene, telefonra.
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #91686 üzenetére
Szeretném, ha lenne egérmutató, aminek a vezérléséhez nem kell külön hardver, elég maga az érintő kijelző huzogatása. Mint pl, amikor mobilról - vagy inkább tabletről - távsegítesz egy PC-t, Teamviewer segítségével. Ott ugyanilyen módon van egér.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egérmutató szimuláló app van androidra? Azt keresek. Ha igen, mi a neve?
Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Whatsapp minden account adatot az sd gyökerébe ment?
Szeretnék mindent átmenteni az uj Whatsapp verzioba, tabra. Ahol nem támogatott. A jelenlegit nem tudom megnyitni, mert lejárt. De mielőtt törlöm, szeretném az adatait kimenteni. Bár lehet, nem is törlődnek, ha felülírom egy új apk telepítésével. Amit persze nem enged, míg a régit nem uninstallálom. Mivel -mint mondottam -, nem támogatotja a tabomat az app. Köszi!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #90070 üzenetére
Pontositok! Nem mobilszolgáltatóra gondolok. A bet365 nem megy itthonról, le van blokkolva 90 napra a NAV által. És szeretném úgy használni, mintha UK-ban lennék. Viszont, mivel pénzről van szó, nem szívesen használok ilyesmire ingyenes VPN-t, janem megbízhatót keresek. Az eddigi tapasztalataim alapján a bet365 figyeli a udereket. Szóval, ha látja, hogy naponta többször is változik az IP-m (a vpnszolgáltató mindig másikat ad..vagy nem?), meglehet, hogy blokkolni fog. Ezen ok miatt szeretnék fix IP-t a VPN szolgáltatótól.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Valaki arról tud valamit, hogy lehet-e fix IP-vel VPN-ezni, ad-e a szolgáltató? Mert tartok tőle, blokkolna az adott szolgáltató,ha látni fogja, hogy mindig más-más IP-ről lépek be
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
Sziasztok!
U.K. szerveres VPN alkalmazást keresek. Megbízhatót. PayPal számlát is fogok rajta keresztül használni. Szóval fontos a megbízhatóság. Nem baj, ha fizetős.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nexus 7 - en nem cseng ki a Reenger. Csengésre lehet bírni valahogy?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Van olyan, akinél a Greenify beenged minden push - üzenetet? Pl.: Viber, WhatsApp, Hangouts, Email, Messenger. Nálam csak Whatsapp - ot, Messenger-t.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy nem tudom a hangerőt lejjebb venni, mikor Whatsapp - on beszélek. A minimum hangerő is igen bántja a fülemet. Létezik valami megoldás, hogy ezt a minimumon csökkentsem? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Igen. Csak external van, 8 giga szabad a 12-ből. Sokat kellene találni. Nemrég töröltem őket. Képeket azt talál sokat. Nem írtam felül a videókat.
SendAnywhere - el mentek, küldöm át a fájlokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest