Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz Bferibörs #173221 üzenetére
Nem értetted már a kérdést se, de azért köszi a "segítséget". Nekem alul van a három pötty, de még kér egy plusz kattintást is .
Ha simán telepítem, akkor felül van a három pötty, de az is bosszantó,mert böngészőből is olyat használok amiben alul van a kereső hogy ne kelljen a felső sarokba nyúkálnom. Kár hogy erre nincs megoldás, mert nekem az összes internetes oldal, hírportál a facebookon összpontosul
-
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #173214 üzenetére
Az OK, hogy megnyitható külső böngészőben ezzel a kerülővel, de a beszélgetés arról folyik, hogy az erre szolgáló opció nagyon régóta nem működik. Mármint, hogy alapból külső böngészőben nyissa meg a linkeket a Facebook app.
Egy ideig ki lehetett trükközni, hogy letöltöttél egy régebbi Facebook-verziót, azon beállítottad, majd frissítetted az appot. De ezt bezárta a Facebook.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crok
Topikgazda
válasz Bferibörs #172463 üzenetére
Bármelyik jobb file kezelő tudja. De azzal nem lesz előrébb mert majdnem biztosan nem fogja kezelni a chip-et (elég nagy mázli kellene hozzá) valamint a gyári ROM-ban levő alkalmazás jogosultsága is speciális ami nem tudsz hókuszpókolással se megadni root nélkül egy apk-nak. A linkelt alkalmazást illetően meg legalább vedd a fáradtságot és olvasd el mit tud meg mit írnak róla (meg milyen értékeléssel) mert ez egy ordenáré scam amit egy sima Play kereséssel kaptál..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Bferibörs #171877 üzenetére
Köszi a tanácsot, letiltom a Drive elérését.
Nem akarom én használni a GooglePhotos appot, de az a gond, hogy ha készítek egy fényképet a telefon kamerájával, akkor a kis bélyegképre bökve automatikusan a Google Photos indul.
Hogyan lehetne elérni azt, hogy a kamera app ne a google programját hívja be automatikusan a kép megnézéséhez, hanem pl. az itt ajánlott QuickPic appot?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
stingy2
senior tag
válasz Bferibörs #170377 üzenetére
Ezen már túl vagyok, ezért is írtam: "ha max-ra húzom a hangerőt, de néha még úgy is halk, pl. zajos környezetben"- köszi, hogy segíteni próbáltok ilyen tisztítsd ki a hangszórót, meg húzd beszélgetés közben feljebb, de nyilván nem kezdő 5 évesként kérdeztem, hogy ADB-vel lehet-e? Esetleg van vmilyen szerviz menü, amit tárcsázóból elő lehet hívni ilyen esetre, vagy a fejlesztői beállításokban netán? Szóval a lényeg, hogy az alapvető telefon beállítások módosításán már túl vagyok, vmi droid sw. guru kellene.
Most túrom a netet, eddig itt tartok:adb shell service call audio 7 i32 3 i32 0 i32 1
Vmi ilyesmi kellene, csak az én problémámra és A14-re .
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Bferibörs #166774 üzenetére
Az kimarad hogy a YT prémium mellé kapod a YT Music-ot is.
Én inkább azt használom , mert úgy is előfizetnék vagy a Spotify-ra , vagy a YT Music-ra.
Én az utóbbira szavaztam , mert elegem lett a Spotify-ból és mellé kapom a YT-t a reklámmentességgel.
Én ebből a szempontból nézem.Jah és a családi csomagot 6-n használjuk , szóval totál megéri így aztán.
-
svgyula
addikt
válasz Bferibörs #166469 üzenetére
Az egész cikket ilyen nyilvánosan megírni, már eleve felketheti a "zsiványok" figyelmét. Nyilván ki fog kerülni(bár lehet már ott van) a fekete piacra is és akkor nem az lesz a kérdés, hogy a NAV fele valaki együttműködő-e, hanem olyanokkal szemben akik nem adót fizetnek hanem pénzt elvesznek! Ezért olyan nagyon jó, hogy rengeteg ember remeg amikor nem tudja a mobilról használni a bankkártyáját! Ez egy időzített bomba ahol nem az a kérdés fog-e nagyot szólni hanem az mikor?! Tehát az a tény, hogy egyetlen telefonon sincs adatbiztonság és így, vagy úgy, le lehet szedni az adatokat, számomra nem nagy újdonság. Nyilván sok fanatikus jön majd és megmagyarázza a különböző titkosításokkal védett adatokat(ami valójában nincs), csak akkor nyilván ez a cikk értelmetlen lenne.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Bferibörs #166398 üzenetére
Van amit a Google-ra mentek , de van amit máshová.
Dropbox , vagy a PCloud.De a FolderSync , FStop Gallery is tud Google felhőbe menteni (Drive) , ha nem akarsz másnál felhő szolgáltatást igénybe venni.
(Asszem van a DriveSync vagy SyncDrive , vagy ilyesmi a neve , az is tudja ugyanezt)
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz Bferibörs #165856 üzenetére
Mert a samu csak igy engedi, biztonsagi okokbol. Ha nem kellene hozza pc, barki le tudna gyalulni a telefonodat 1 perc alatt, azt hittem ez android tulajdonsag.
Szoval a te modszereddel,tehat a sony logo utan csak a le hangerot nyomva elindul safe modban. Sony xperia 3
Hibas a telefon? Minden gomb mukodik, hogy letezik ilyen?[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #152883 üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem.
Ezzel a linkkel hozza be asztali webhely opcióval az asztali Fb oldalt a Chrome: https://www.facebook.com/?sk=h_chrTehát szerintem oldala válogatja, hogy működik-e az opció vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Pancsermeste
őstag
válasz Bferibörs #147391 üzenetére
Ööö... ez a beállítás hol van?
MiUI11-en nem látok ilyet.Régi telefonomon blue mail-t használtam, ott megjelennek a kis képek, de gmail-ben nem.
Mostani telefonon ha nem muszáj, nem használnék másik levelezőt, jó lenne a gmail, ha sikerülne beállítani rendesen. Pedig a névjegyzék is Google a telefonon, ott meg is vannak a képek, de a gmail email-eknél nem jelennek meg.-= Pancsermeste® =-
-
darvinya
titán
válasz Bferibörs #146565 üzenetére
10.1 emui, de milyen droid?
De ok.svgyula
Ki kiabált világvégét?
Tény az, hogy Huawei -nél nincs már Google.
Külső alkalmazásként csak bizonyos dolgokat rakhatsz fel, mert integrációi összetevő nélkül egyes app nem is működik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nyisziati
veterán
válasz Bferibörs #143422 üzenetére
A Galaxy Note 9 dual-active.
-
Weareus
addikt
válasz Bferibörs #134841 üzenetére
Nem, nem erre a funkcióra gondoltam.
Amit te mondasz, az a legutóbb használt alkalmazások listája.
Amit én mondok, az nem így hívható elő, hanem trükkösebben és a bezárt alkalmazásokat is visszaadja, akár több hónapra viszamenőleg.
Egyébként nekem A5-öm van, de S8 is van a családban, azon is sikerült már behozni...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
-
tylerddd
veterán
válasz Bferibörs #133143 üzenetére
Nem tudom, mennyire van köze a felhasználói fiókhoz. Nálam iPhone 6s esetében nem működik, de Xiaomi Mi A1-nél és Note 9-nél igen, pedig ugyanazzal a fiókkal jelentkeztem be. i6s-sen még a hold animáció sem jelent meg elküldés után.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
F.E.K..
senior tag
válasz Bferibörs #131108 üzenetére
Amennyiben a munkádhoz fontosak a képek, akkor a munkáltató adjon online tárhelyet (eleve céges adatokat nem töltünk fel a céges eszközökön kívül máshova, adatgazdálkodási alapok ugye).
Ha csak magadnak fontos a dolog (mivel a munkához szükséges akkor feltételezhetően anyagilag is megéri) akkor vesz az ember saját eszközt (legalább egy nas-t és beállítatja egy hozzáértővel, de nekem például saját szerverem van ezekre), és arra küldi automatizáltan a fontos dolgokat (arról meg rendszeresen automatizált mentést készít).
Ha ez anyagilag nem fér bele... nos, akkor nem is olyan fontosak azok az adatok valójában.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Somatom
veterán
válasz Bferibörs #131110 üzenetére
Bozek már írta. Foldersync. Mivel Tasker beépülő, ezért csomó olyan feltételt meg lehet adni, amit egyébként nem. Pl. azt talán lehet a Google -féle mentésben szabályozni, hogy Wifin, vagy mobilneten is szinkronizáljon. De, mi a helyzet a roaming -gal? Otthon korlátlan netem van, tehát nem gond az azonnali feltöltés. A roaming keretem viszont korlátozott.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zsoltip
őstag
válasz Bferibörs #129338 üzenetére
Full nem ilyen a felületem sem.
Nekem PC-n sem ilyen és nincs erre opcióm. Ezt végképp nem értem.Update:
Felhívtam ezt a nevetséges bandát. Pfuj...
A t. kezelőhölgy szerint ha az ő fiókjában van ilyen opció, akkor az enyémben a leghasonlóbb, a levelek átirányítása kell lennie a megoldásnak.
Elmagyaráztam szegénynek, hogy az full más. Szerencsétlenek...
Kiderült, hogy van egy új felület, ami neked Bferibörs is már van. És a kedves ügyfélszolgálat csak abban tud segíteni.
Szépen lassan megkapjuk mi régi motorosok is azt, de nem tudni mikor. Cool.
Így nekem egyelőre NINCS IMAP lehetőségem. És persze másnak sem a régi felülettel.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Bferibörs #122916 üzenetére
Tényleg nem értem a problémát. Van egy Sony Xperia Minim (ST15i), de az célhardverként funkcionál, névjegyek nélkül. De, a Symbian Nokia óta VCard mentéssel költözök egyik telóról a másikra, és még soha, egyetlen névjegyem sem veszett el. Ha a Sony nem képes lekezelni egy VCard mentést, akkor ott tényleg komoly baj van.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz Bferibörs #122916 üzenetére
Egyszerűen miért nem írod, hogy nem érted mit írtam, mint tovább görgetni.
Egyszerű adatbázis kezelés a hiba, s ez független készüléktől és független szolgáltatótól.
Hiba kapcsolatban van, s ebből adodó adatbázis kezelési eljárás.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz Bferibörs #122901 üzenetére
2telo+PC
És itt kezdődik szinkronizációs mizéria, mert mint 3 eszköz egyszerre szinkronizációban elég 1-nél szinkronizáció félbeszakadása és onnéttól kezdve visszaállítás funkció érvényes.
Ami azt jelenti, hogy utolsó végbe ment szinkronizációs adatokat állítja vissza mindegyiken.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mikk2000
őstag
válasz Bferibörs #115831 üzenetére
Kösz (és a többieknek), PC-n használok ilyet, de nem a telefonján akarok matatni, hanem barátkozni az android rendszerrel.
Végülis a BlueStacks-al tudok alkalmazásokat telepíteni, pl a dropbox-ot, de pl. a viber telepítése, majd indítása után az rövid idő múlva simán kilép, azaz használhatatlan. -
Teodor52
senior tag
válasz Bferibörs #114890 üzenetére
Na én magam is kipróbáltam a telekomos számlázásra való beállítást a google play-en.
Ez bizony a telekom száma ugyanis, ha belépek a play-be és a fizetési módoknál beállítom a telekomos számlázási lehetőséget, akkor egy pár másodpercre a felugró ablakban a következő üzenet jelenik meg:-Mobilszolgáltatója részére fiók ellenőrzési sms küldése folyamatban!
Azonnal megnéztem az üzeneteimet és ott virított a tárgyként említett szám és DCB-és üzenet tartalom!
Innen is nagyon szépen köszönjük a barátomnak másik oldalról és a kedves fórumtársaknak a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Bferibörs #112911 üzenetére
Nem.
(#112915) VeryByte
Mi nem helytálló? Meséld el!
A Sound Cloud online, a Go meg fizetős.
Mutass legális, offline, ingyenes megoldást!
De ha te jobban tudod, minek kérdezel?
Vagy ha kérdeztél, akkor utána miért állsz neki vitatkozni?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
válasz Bferibörs #111675 üzenetére
"telón ha fel van telepítve akkor a "Telepítve" benne van, a "Könyvtár" nincs benne"
Igen, ez a Google újítása. Mondjuk nekem jobban tetszik így, mert legalább nem kell kerülgetnem a Könyvtár-on belül a már feltelepített alkalmazásokat.
Próbáld meg ezt a linket.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsloti
senior tag
válasz Bferibörs #107834 üzenetére
Bocsánat ,nálam az első bekapcsolás a gyári visszaállítás utáni első bekapcsolás...xd
Tehát nem segít, sajna ott elakad az első bekapcsolásnál(a gyári visszaállítás után) hogy a hálózatot ellenőrzi....akár fél óráig is csak azt írja hogy eltarthat 2 percig...aztán meg ha túl sokáig tart próbálkozz másik hálózattal(már 3 különböző helyen megnéztem)
Ha tovább lépek akkor utána már simán tud csatlakozni akár wifin,akár mobilneten de a bejelentkezés nem megy...
Ja az óra megfelelően be van állítva...akár autómatán akár manuális beállításon van nem segít..
Szerintem garanciális probléma lesz....Nem a megfelelő szoft van rajta gyárilag....Kíváncsi leszek mit mondanak...
Zs[ Szerkesztve ]
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
kaciokos
őstag
válasz Bferibörs #107791 üzenetére
Nekem is jelzett a telóm, sőt a párom iPhone-ján is ugyanezt jelezte a gmail. Illetve egy régi Task alkalmazásom reggel óta üzenget, hogy baj van a szinkronizálással, ennek ellenére szinkronizál.
Szerintem a Google-nél van valami bibi, vagy csak egyszerűen megváltoztattak valamit a bejelentkezéssel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest