Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Helló srácok,
Történt valami változás a Firefox házon belül? mert már nem akarja a háttérben lejatszani a YouTube-ot de másik lapot se enged nyitni, rögtön stoppolja a zenét
+ : melyik az utolsó használható messengeren verzió? Amiben nincs mystory utánzat, de működik a csethead. köszi!
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok. Tudnátok mondani olyan galéria alkalmazást amiben a mappákat lehet jelszóval (lehetőleg ujjlenyomat) védeni?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Másnál is fent áll az a probléma, hogy az evernote widget nem működik normálisan? Ha hozzáadok egy jegyzetet, nem kerül ki a widgetre, sem az emlékeztetők nem jelennek meg. De példáula widget beállításai sem működnek megfelelően, nem tudom a témáját változtatni.. Találkozott már valaki ilyennel?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hali! Valaki linkelni nekem valami régi és normálisan működő messengert? amiben már van a pop-up chat. Mert véletlenül frissítettem aztán tudjátok... sz@r.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Viktor0610 #59985 üzenetére
Pontosan. Mielőtt valaki elkezdené ,tudom ,hogy áfjonón is lehet mappákba rendezni.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Üdv ,keresnék olyan galéria programot, amiben láthatom az összes telefonon fellelhető képet ömlesztve. TEhát nem mappákba és egyebekbe sorolva, hanem olyan "iPhone Módon" quickpicet használok. Abban nem találtam ilyet.. :/
halahala
-
xenom0rph
őstag
Melyik programmal tudnám ellenőrizni, hogy működik e a GPS a telefonomban?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Mekkora feneket tudtok keríteni egy kis "szleng"-nek .
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz jonnyjoker01 #44812 üzenetére
A VPN ha jól tudom azt változtatja meg, hogy az IP-m más országnak látja, a másik fél..
Viszont a play nem így határozza meg hogy melyik országban vagy, és honnan próbálod letöltenihalahala
-
xenom0rph
őstag
Valaki tudna arról egy linket adni, hogy hogyan kell "megtéveszteni" a storet? Úgy értem, hogy más országból származónak lássa az accom.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Az apexban is ábécé szerint rendez az app drawer?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok ,
Lenne két kérdésem:
-Mit lehetne azellen tenni ,hogy a Dolphinban ha egy youtube linkre kattintok akkor ne a böngészőben nyissa meg ,hanem ayt appban
- a shazam tagjeim hogyan tudom átvinni másik készülékre?halahala
-
xenom0rph
őstag
Melyik a legjobb képernyő felvevő droidra? root van!
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
-
xenom0rph
őstag
sziasztok, segítsetek ha tudtok!
Bármiféle módszer létezik arra ,hogy a snapchat ne jelezze ha screenshotot csinálok?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Valaki mondja el, hogy a shazam tag-jeimet ,hogy a jó *******-ba tudom ,menteni, másik telefonra/ rom cserére? TB nem jó, Google+ fiókkal nem szinkronizál ...
halahala
-
xenom0rph
őstag
Ingyenes telefonálásra keresek alternatívát. A Skype nem jó, mert a telefonomon nem akar működni. Vibernek rossz a hangminősége. Mást nem próbáltam. Egyetlen feltétel, hogy legyen iOS-re is.
Köszi!
halahala
-
xenom0rph
őstag
Másnak is jelentkezett az a probléma, hogy a YouTube appban, az oldalról előhúzható sáv hálózati hibát jelez és nem tölt be? A hirfolyam bejött, videót is tudok nézni.. De a feliratkozásaim nem érem el..
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok!
Keresek órarend (ehhez hasonlót [link]) és ellenőrző (amibe tudom vezetni a jegyeimet) alkalmazást!
Köszi előre is!
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok!
Kéne egy gyors tipp mobi olvasásra!
köszi!
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz -=Vacsek=- #31045 üzenetére
Nincs többé eltűnt a szájber útvesztőben.
Amúgy beépült a gugli térképbe, és egy frissítés után vették ki a nav-ot
halahala
-
xenom0rph
őstag
Van olyan kamera app ,amiben tudnám imitálni a hosszú zár időt? azaz tud hosszú zár időt?
halahala
-
xenom0rph
őstag
HDR fotózásra melyik a legjobb program?
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Ha ezt a programot feltelepítem, és elindítom reggel ,hogy megkeresse a műholdokat ,akkor napközben könnyebben talál majd jelet?
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Energiagazdálkodásra milyen programokat ajánlotok??! greenify van
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Pszihonaranc #29833 üzenetére
milyen romot használsz? nekem custom romon is ott van a lehetőség!
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz xenom0rph #29782 üzenetére
HE4: Devil's Triangle
Red Crow Mysteries: Legion
Brink of Consciousness
Nightmares from the DeepVAn még pár ,szólj, ha kell
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok ,
szükségem lenne egy :-e-mail alkalmazásra - csak úgy általánosan ,nem tudom melyik a legjobb
-naptárra (lehetőleg tudjon google-ből való szinkronizálást). Nem kell semmi plusz funkció legyen egyszerű, mint egy faék. Csak nézzen ki jól
-olyan programra amivel tudom nézni az alkalmazások RAM használatát!köszi
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
a Vibert törölték a playből ? Mert én most nem találom ...
Lemegyek hídba url not found...
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Köszi mindkettőtöknek. De ezek szerintem nem olyanok amire én gondoltam ,vagy lehet hogy az egyik a másikból következik..
Szóval nekem most az a problémám, hogy a CPU 1000 MHz-n (1GHz-n) pörög folyamatosan.. és nem tudom melyik program pörgeti. GSam fent van azt mindjárt megnézem mit ír..a wakelock detectort is ellenőrzöm mindjárt
És valami olyasmit tudnátok mondani amivel tudom állítani a processzort? Hogy ne maxon menjen mindig?
A romban, ami most fent van, a perfomance control van bent, de ez beragadt..halahala
-
xenom0rph
őstag
Melyik programmal tudom nézni ,hogy melyik app mennyire használja a CPU-t?
halahala
-
xenom0rph
őstag
hali! olyan programot keresek amivel a ram használatot tudom nyomon követni
halahala
-
xenom0rph
őstag
Olyat betudok állítani, hogy ha néma a telefonom akkor rezegjen a swiftkey, ha nincs némítás akkor meg pötyögjön?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Betudná valaki linkelni azt a programot ,amitől a TC felismeri a telefont?
(#28459) LonGleY: Megnézem, köszi !
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz LonGleY #28449 üzenetére
Olyat appot tudsz ami írja, hogy időre írja a wakelockot? Mert ha nézem a wakelockot ,meg a gyári beépített akkustatot (ahol jelzi a a mélyalvást és az ébresztest ) akkor a kettőből nem tudom kiszűrni ,hogy mégis melyik program ébresztett ... alant láthatóak a képek, ébrenlétnél a kék sávok az ébresztések, na most ebből mondd meg nekem ,hogy meliyk app ébresztett...
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
A shazamban mit kell csinálni ,hogy lementse a gugliaccountra a tageket? Mert már párszor újra húztam a telót és csak pár tag marad meg. Mindig ugyanazok.
halahala
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest