Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Luissimo #151097 üzenetére
Csináltam egy tesztet a kedvedért.
A megosztó Samsung 8-as droid, a vevő Huawei 9-es droid.
A megosztó telefonon be kell kapcsolni a Bt és a Wifi Hotspot Sharing-ot egyaránt, ekkor kap GPS adatokat a másik telefon. A fogadó telefonon elég a Bt Receiver. A waze-nek ez nem elég, mint ahogy a Google Maps-nek sem. De az offline navigációk (pld iGO) működnek. Szóval nem a GPS Tethering programmal van a baj.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
MODERÁTOR
-
zarew
senior tag
Sziasztok! A Neutron playerben hol kell beállítani, hogy azzal a számmal induljon, amivel leállt.? (megőrülök mingyárt :-)
-
Luissimo
veterán
válasz Mcrazy #151093 üzenetére
Az megtörtént,
de
tenne egy probát valaki, hogy ha a helyutánzatok engedélyezése bevan állítva , és kikapcsolja a gpst és mindkét telón használva a GPS Theter alkalmazást az egyik teló GPS sharingét blututin fogadja a másikkal, amin kikapcsolta a gps-t, annak navigál e re ndesen a waze pl.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
őstag
-
zolka95
őstag
Üdv!
Létezik a Geocaching, Pokemon GO-hoz hasonló app, ami motivál a futásra vagy más edzésre?
Ami nem csak időt, távot mér, hanem valamivel jutalmaz, amit lehet gyűjtögetni stb.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Luissimo
veterán
Adott ez a gps thether app.
Azon egyik telefonomon nemjo a gps, a másikrol blututin sharingelném.Össze v paroztatva, de a waze, aszondja nincs gps jele, csak hozzavetöleges a pozicio.
Kellene még valamitallitani rajtuk, hogy használhato legyen? -
tomy86
addikt
-
pube111
senior tag
Taskerben tudna valaki segíteni?
Van 2 task, amit exportálok appba. Az egyiket elindítja a google aszisztens, a másikat nem.
A 2 task ugyan az, csak a waze url-ben más a koordináta, és más az app ikon.
Az egyik package .tohome végű, az működik, a másik .towork végű az nem működik.
Ha a telepített appokat indítom, akkor mind a 2 működik, de az aszisztens csak a tohome appot tudja indítani open tohome paranccsal. -
Márton
nagyúr
Videólejátszót tudtok ajánlani, ami ki tud listázni egy ftp-n lévő videókat és azonnal lejátszani? Tehát ne kelljen előbb letölteni pl. egy 4gigás fájlt..
MX playerbe ha direkt megadom a linket, működik, de 10mp után 5mp-ig tölt, aztán megint lejátszik egy részt..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Szerintetek van olyan lehetőség (app, beállítás bármi) hogy az androidos telefonom "hallgatózását" letiltsam?
Olyan szinten történik már meg hogy tegnap beszéltünk a szomszédról aki most cseréli a cserepeket a tetőn és kb 20 perc múlva minden felületen már ment a cserép reklám. Ma reggel kérdeztem az asszonytól hogy iszik e kávét, 10 perc múlva már kávégép reklámot dob fel a Fb. Eddig is tudtam hogy a telefon " hallgatózik" de ez már a bosszantó szint. -
w.miki
veterán
Videó lejátszó ami tud a háttérben kis ablakban videót lejátszani mint régen a vlc?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
HoTaZo
addikt
-
kalasz
tag
Üdvözlet mindenkinek!
Segítséget kérnék az ok kiderítésében. Az utóbbi időben furcsán működik a Tubemate 3.4.1256- os verzió lejátszás közben, vajon mi lehet az oka? Blackview Tab8 android 10- es eszközön tapasztalható a jelenség.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #151064 üzenetére
Nem arról volt szó már évekkel ezelőtt, hogy nem kell foglalkozni a töltés figyelgetésével, mert van töltés szabályzó a telefonokban?
A 6 éves Huawei G8-om 3½ éve nekem is folyamatosan van töltőn a kamionban. Igaz, mágneses csatlakozóval, ami lassabban tölti, de nem vettem észre, hogy az egészségével gondjai lennének.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
p.t.r
aktív tag
A Maki Plus for Facebook and Messenger [link] most ingyen
-
fulton
addikt
Sziasztok Nem tudja valaki mi lehet az oka annak:
ha én az "üzenet" gyári alkalmazádban szeretnék küldeni valakinek képet csak mms ben hajlandó a telefonom átküldeni, korábban minden gond nélkül átküldte a képet a címzettnek, anélkül hogy MMS-é konvertálta volna. (Ami úgy ingyenes).
Akivel most beszélgettem ott szintén küldött nekem képet és tőle átjött nekem MMS nélkül.
Megnéztem az üzenet információt és ezt találtam:
a most tőlem küldöttre azt írja multimédia üzenet (ez az MMS), amit nekem küldtek pedig azt írta hogy fájlátvitel.
Van valakinek tippe?
-
spe88
senior tag
Miért van, hogy a gyári SMS alkalmazásom jóval több SMS-ben küldi el, amit kéne? Ilyen ránézésre 60-70 karakternél már kezdi a 2. SMS-t. Valami ékezetesbetű-kódolás több karakterbe vagy mi lehet ez?
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
svgyula
addikt
válasz Somatom #151062 üzenetére
Szia! A jelenlegi időjárás már partner lehet de ugye azt te is tudod, hogy egyik telefon sem bírja azt ha -10c° vagy +50c° van az autóban. Tehát ez nem igazán életképes ötlet. Pl nekem a droidos rádióm reggel amikor -10c°volt az első pár percben igen rendesen problémázott a működéssel. Nyáron meg amikor állt a parkolóban és volt bent 70c° akkor azért panaszkodott és kellett neki egy aktív hűtő.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
válasz Narxis #151063 üzenetére
Nem egészséges a telónak? Nekem sem egészséges a munka, mégis tennem kell, pedig fontosabbnak érzem magam egy telónál. Egy ilyen megszakítgatós ketyere durván egy húszas. A legutóbbi telómon három év után az akkucsere egy tízes volt. Tehát, cirka hat év után térülne meg az ára, feltéve, hogy elkapcsolgat hat évet. Ha nem, akkor több a bukó, mint az akku csereberék.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
svgyula
addikt
válasz L0LLER #151044 üzenetére
Szia! Miért akarod ennyire bonyolultul megoldani egy sim kártyás riasztó miért nem jó? Az azonnal küldi az üzenetet a telefonodra ha riasztás van! Van olyan amiben van GPS nyomkövető és lehet csendes riasztást is beállítani. Aztán mehetsz a baltával a hátuk mögé Ennyire egyszerű nem kell telefon meg power bank meg kamera stb.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
őstag
válasz Somatom #151055 üzenetére
Ez azért még a tökéletes megoldástól messze van, de próbálkozásnak nem rossz. Építsd meg és számolj be róla, hogy mik a tapasztalatok. Én addig maradok az automatizálós értesítésnél, mert én is szoktam kocsiban tölteni, de nem akkor, amikor 3 órára ott hagyom az autót.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Mcrazy #151054 üzenetére
Úgy látom, hogy maga Joao (a Tasker fejlesztője) kínálja a megoldást. AutoArduino. Vajon Tasker kompatibilis?
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz Mcrazy #151051 üzenetére
Semmivel sem bonyolultabb, mint a 220 -as megoldás. A telón futó automatizáló X töltöttségnél küld egy jelet a kékfogához, vagy hotspotjához csatlakozó eszköznek, ami erre megszakítja a szivargyujtós töltő tápját. Aztán Y töltöttségnél vissza. A kérdés csak az, hogy mi lehet alkalmas erre. Málna? Arduino?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mielőtt még gyorsan temetnénk ezt a projektet, csináltam egy tesztet és azért nem privátban osztom meg, hátha később másnak is jól jön.
Az USB-C csatlakozós telefonok nem engedik kikapcsolni a powerbank-ot , de a mikro-usb csatlakozosók igen. (Somatomnak írt posztomban a magyarázat a miértjére. 5 különböző powerbankkal próbáltam, ebből 2 azonos márka, de más kapacitás). Viszont, ha kap a powerbank egy USB-s hub-ot, akkor vígan ébren marad. (egy mini-usb és egy usb3-as volt a tesztalany, mindettőben van egy pici led, ami világít, de lehet, anélkül is elég terhelést ad a pw-banknak, hogy ne kapcsoljon ki)
Ha ez sem megoldás a problémádra, akkor részemről ennyi volt. Sok szerencsét![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Somatom #151043 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Ehhez egy intelligens töltő kéne, de annak felépítése sem egyszerű. Talán az újabb telefonoknál meg lehetne oldani.... A régi telefonokban lévő micro-usb portot (ill. a verzérlőjét) nem úgy alakították ki, hogy mindkét irányba tudjon egy időben feszültséget biztosítani.(lásd OTG és töltés egyidejüleg nem megoldható, kivéve Amazon Fire Tv Stick, de annak a micro-usb portja már fel van készítve erre.) Ezért, ha lenne is intelligens töltő, nem kapna feszültésgadatokat, (nem tudja mérni az akku töltőttségi állapotát) ami alapján vezérelni tudná a töltést. Az adatporton esetleg tudna kommunikálni a telefonnal és lekérdezhetné az akkumulátor adatokat, de ehhez meg egy op rendszer kéne a töltőben, ami feldolgozza.
Mivel a gyártok korábban úgy oldották meg, hogy a telefon vezérelje a töltést és ez eddig "jól" működött, ezért maradtak a jövőben is ennél a verziónál, ezt fejlesztik manapság tovább a szoftveres intelligens töltéssel (lásd Huawei).
... Az újabb telefonok USB-C csatlakozója már oda-vissza képes egy időben feszültséget adni és lehetne intelligens töltőt készíteni hozzá, de mivel a gyártók maradtak a szoftveres vezérlésnél, aligha lesz ilyen újítás.Üdv: Mcrazy
-
titán
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás androidra, ami naplózza a képernyőfeloldásokat, esetleg azt (is), hogy ezt követően hol és mit néztek a telefonon?
Köszönöm szépen!
-
Fall-N
veterán
Egy mozgásérzékelős IP kamera nem lenne jó megoldás? A WiFit oszthatná a telefon áram meg lehet a szivargyújtóról. Vannak olyan Xiaomi/YI kamerák amelyek mozgás hatására kapcsolnak be és riasztják a telefont és persze képet is látsz így. Látható helyre is mehet, legalább látszik a pofájuk. Sőt valamelyik Xiaomi kamera még hangot is tud közvetíteni, így el tudod riasztani az illetékteleneket. Persze oda - vissza megy a hang így hallod is őket.
Nem vagyok jártas a menetkamerákkal kapcsolatban, lehet azokkal is lehet hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
L0LLER
csendes tag
Macerás lenne elvinni az aksitól az áramot a telefonig, nehezen hozzáférhető/ észrevehető helyen van, és pont elfér a powerbankal együtt. Én olyasmire gondoltam mint ha pc n letiltok egy csatlakozót, aztán engedélyezem, ez nem felelne meg usb újracsatlakoztatás helyett? Biztos van rá valami megoldás, csak nem vagyok elég jártas a telefonokkal kapcsolatban...
(ez egy olcsó megoldásnak lett kitalálva, miután pár derék idegen ólálkodott az autónál egy vontató kötéllel amit viszonylag félre esőbb helyen szoktam leparkolni (parkolási okokat ne firtassuk, se vonóhorgom, se vonószem szóval kötéllel kivitelezhetetlen lett volna nekik amúgy is) de mivel volt egy nem használt okostelefonom + egy powerbankom, és így 1db simkártya áráért, meg is lett elméletben mindenem ami kellett, a traccar program, szerver kliens minden beállítva, szóval csak egy akadály maradt, hogy a powerbank mint ahogy írtátok leállítja magát miután a telefon feltölt, nem áll szándékomban másik powebankot venni, valami megoldás biztos van erre is...)
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz bringasisti #151042 üzenetére
No, igen. Nemrég csináltam egy töltöttségszabályzós töltéskísérletet, ami otthon, 220 -ról működik, de nekem inkább autós megoldás lenne hasznos, mivel többet vagyok úton, mint otthon. Ráadásul 12/24 Voltra. Erre még nem találtam opciót. Gondolom, vmi Arduinos hókuszpókuszt kéne csinálnom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz bringasisti #151040 üzenetére
Ehhez nem kell komoly riasztó, egy teló is tudja. Automatizálóknál alap esemény a töltő csatlakoztatás/leválasztás. Ha a teló fix áramot kap akkuról és az akkut lekötik, az kiváltja a riasztást.
[ Szerkesztve ]
-
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #150995 üzenetére
Az app frissítés megoldotta úgy néz ki.
Powerbank téma:
Kell egy butább powerbank, vagy a mostani és a teló közé kell egy megszakító áramkör pl Arduino-val (Nyilván aki nem ért ilyenhez, annak ez nem ok).
Valószínűleg szoftverből ez nem lesz megoldható, hogy úgy tűnjön mintha fizikailag ki és visszadugta volna a madzagot. A powerbank tilt, azt kell átverni, nem a telót.
Egyszerűbb egy olyan powerbankot venni amely nem kapcsol le, tud folyamatos töltést, csepptöltést[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #151034 üzenetére
Komoly hangvételű műsor volt. Sajnos nem említették az alkalmazás nevét.
crok: nem vitatom, de van olyan felügyeleti megoldás, ami mutatná másik telefonon, hogy mi történik a felügyelni kívánt telefonon?
Az alap gondolatot nem tartom rossznak, csak a kivitelezés tűnt meglepőnek.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
-
őstag
válasz bringasisti #151028 üzenetére
Pontosan!
Az autó akkumulátora + szivargyújtó töltő és soha nem merül le a telefon.Üdv: Mcrazy
-
HoTaZo
addikt
Milyen alkalmazással, módon, lehet egy telefont klónozni?
Egy rádióműsorban hallottam, hogy egy anyuka klónozta a kiskorú gyermeke telefonját az övére, így felügyelni tudja, hogy mit csinál a gyerek (közösségi média, telefonálás, stb).
Nem mintha ezt akarnám tenni (1; nincs okom, 2; idestova nagykorú), csak a technológia érdekel.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bringasisti
őstag
válasz L0LLER #151024 üzenetére
Attól függ hogy milyen a ketyere. Ha fekvő rendőr mellett állsz meg és egy kocsi nagy sebességgel megy el melletted még az is tud riasztani! Ha merül az akkumulátor, ha emelik a kocsit a kerek vagy a katalizátor miatt. Te ha jól értem egy telefont akarsz elrejteni és arról kérdezni hogy a tolvaj, esetleg a nejed ( bocsi ) merre jár. Ezért mondtam hogy akubank helyett akkumulátor
BENEFON DELTA--------N8
-
-
phedi77
tag
válasz kiraly.andra #151009 üzenetére
Sziasztok!
Megvan!!!
Az exif databan csak azt láttam március 9, de azt nem figyeltem, hogy a fotósnál a dátum 2020....Köszönöm a segítséget!!!
-
L0LLER
csendes tag
válasz bringasisti #151015 üzenetére
amennyiben az autó motorja nem jár, pl trélerre pakolják, semmi haszna nem lesz.
-
viewdetails
addikt
válasz pube111 #150996 üzenetére
A Google Assistant csak a Pixel telefonokon képes beállításokat változtatni, ha esetleg Samsungod van, kérd meg Bixby-t erre. Most abba ne menjünk bele, hogy minek a GPS-t kikapcsolni.
A Waze-t alapértelmezetté tenni így tudod, akkor azt fogja megnyitni a Take me home-ra.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zhata
senior tag
Android 11 RKQ1.200826.002 és MIUI Global 12.1.2 esetében nem kapok sms visszajelzést a bankomtól vásárlások után. Textra sms kezelőt használok. Mi történhetett? Android 10 alatt minden jól ment. Van valakinek ötlete?
-
Somatom
veterán
válasz pube111 #151017 üzenetére
A hívásmegszakítóst legutóbb Macrodroiddal próbáltam. A másik megoldáshoz mindenképpen Tasker kell, mert az alkalmazásként exportáló AppFactory -t Taskerhez írták.
A másik kérdésedre a válasz igen is, meg nem is. Programból nem tudja kapcsolni, de érintést tud emulálni. Tehát, ha a menü megjelenik a kijelzőn, akkor az automatizáló el tudja végezni helyetted a kapcsolást.[ Szerkesztve ]
-
Tökimanó
senior tag
válasz csipuka #151008 üzenetére
Köszönöm a segítséget! A ne zavarjanak beállításnál kellett engedélyeznem hogy a Signálnál is vegye figyelembe és némítsa le.
#151007mizoli az általad leírtakkal teljesen tiltani tudtam volna az üzenet hangot amit azért nem szeretnék. Minden lefekvéskor és ébredéskor meg kicsit macerás lenne ezen minden alkalommal végigmenni . Ettől függetlenül köszönöm !
-
L0LLER
csendes tag
Sziasztok
Van egy power bank + telefon kombinációm. Ami működik, de a telefon ha maxra töltött hiába merül, a powerbank nem ad neki craftot miután 1x már feltöltötte. Erre kellene valami megoldás, pl hogy egy app x óránként úgy érzékeltesse a készülékkel mintha újra bedugtam volna a micro usb kábelt, vagy csak simán vegyen fel töltést. Minden féle megoldás érdekelne, ha valakinek van valami kivitelezhető ötlete, ne tartsa magában...
(gps nyomkövetőként üzemel az autómban, de így értelmetlen a powerbank, és kb 1-2 naponta töltenem kéne, míg ha működne akkor szerintem 1 hétig is üzemképes lenne.) -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app, ami a teleonálási adatokat mutatja? Pl hogy naponta/havonta hány perc hívást indítok és fogadok.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Somatom
veterán
válasz pube111 #151005 üzenetére
Találtam egy másik trükköt. Taskerben létrehozza az utasítást és exportálja önálló alkalmazásként. Telepíti, majd ezt az alkalmazást indíttatja a Gugli asszisztenssel.
-
Somatom
veterán
válasz pube111 #151005 üzenetére
Az AA -val játszottam el ugyanezt. Nagy rakás szar az egész. Meg kellett erőszakolnom, hogy normálisan működjön. Egy példa:
Azt mondod, hogy "hívd a vigyél haza". Ez indít egy hívást a "vigyél haza" névjegyhez tartozó számra, ami természetesen egy kamu telefonszám. De, ennek a számnak a hívására figyel az automatizáló, azonnal megszakítja a hívást (a gyakorlatban a hívás el sem jut a megvalósulásig) és elindítja azt az intentet, ami a Waze -t hívja meg a hazanavigálás utasítással.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kiraly.andra
aktív tag
-
csipuka
senior tag
válasz Tökimanó #151003 üzenetére
En hasznalom a Signalt, ejszakara DND-ben van, es nem csipog.
Viszont, ha jon ertesites, ott bemesz a beallitasokba (ennek a notifikacionak), ott vagy egy Default kapcsolo, arra raboksz, majd Advanced-et kinyitod, akkor nalam van egy olyan, hogy Override Do not Disturbe. Nincs ez nalad bekapcsolva? Ugyanis ez apponkent allithato, hogy figyelment kivul hagyja a DND-t.
Nalam OP6T van Android10-el. -
pube111
senior tag
válasz mobilizmo #150997 üzenetére
Á, feladom. Abba még melemennék, hogy állandóan be van kapcsolva a gps. De akármit mondok neki, nem hajlandó haza navigálni a wazeval.
Navigate to home, hazavisz a google mapsel.
Navigate to home with waze, megnyitja a wezet, aztán semmi több.
Android tv boxon a youtubeot kezeli, de csak annyira, hogy elindítja. Nem tudom rávenni, hogy mutassa a feliratkozásokat.
Gyenge ez így. -
Tökimanó
senior tag
Használja valaki a Signalt? Ha igen tudna segíteni hogyan lehet lenémítani? Ugyanis már agyhúgykövet kapok tőle éjszakás műszak után. Hiába állítom a telefont ne zavarjanak módba ez akkor is jelez ha jön üzenet. Minden más kussba van de ez nem akar csendben maradni.
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Újra kérdeznék tőletek, mert olyan segítőkészek voltatok tegnap
Fotók betöltése Google fotókba:
We Transferrel kaptam fotókat melyeket be szeretnék tölteni a fotóim közé a Google fotókba. Letöltéskor megkérdezte, hogy szinkronizálja-e a We Transfer mappát a Google fotókkal. Igenre nyomtam. Maga a mappa látható is a könyvtárban, a mappában benne is vannak a fotók, azonban az idősorrendes fotók közé (a főkönyvtáramba - Fotók a neve -) nem hozza be ezeket a képeket.
Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm, hogy próbáltok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest