- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
p.t.r #173094 üzenetére
Szia!
Szerintem a Lebegő ablakok beállításainál nézz körül, anno én is ott lőttem ki ezt, amit leírtál. Pontos módjára nem emlékszem már...de hopp mégis megtaláltam!
További beállítások / Lebegő labda
itt kapcsoltam ki:
A fenébe, ez nem az, ez a Lebegő labda, mindegy, szerintem azt is kapcsold ki.
(bocs, korán van még)
További beállítások / Lebegő ablakok - ez kell neked.
-
crok
Topikgazda
válasz
p.t.r #162656 üzenetére
"Akkor minden mehet úgy, mint eddig?" -- Hát beszántják, sóval behintik.. akinek volt előfizetése is azt refund-olják.. megszűnik.. szóval nem tudom elolvastad-e a Xiaomi announcement-et. Mindenesetre nem, nem helet ahogy eddig ha eddig a Xiaomi Cloud-ba ment. Lehetőségként leírják hogy migrálhatod át a cuccod a Google Photos-ba.
"A Galéria jobban tetszik, mint a Fotók." -- hát nézegetésre a készüléken továbbra is használhatsz -ahogy eddig is- amit akarsz, a sync szűnik meg. -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
p.t.r #159330 üzenetére
Gyárilag telepített Widget-en mit értesz? Az Oppo-jét?
Amúgy próbálnám előcsalni ezt a Google féle időjárása app-ot a net-es leírások szerint, de sehogy se megy.
Állítólag itt, a Google app-ban, az időjárás kijlezés sávjában kellene lennie a jobb felső sarokban "három kis pöttynek", amire rápattintva ki lehetne rakni az app-ját (kvázi installálni), de nekem sehol semmi.
Mit kellene ehhez még megpróbálnom? (Eléggé bejön a Google féle app ránézésre, ezért is kérdem). Állítólag a PlayStore-ban nincs is fent külön, csak a Google app-ból lehet ilyen trükkösen telepíteni. De tudja valaki hogyan? -
tibike8
őstag
válasz
p.t.r #159033 üzenetére
Ez is fent van a telón meg az AIDA is. De azt nem tudom, hogy ezek a tényleges akku kapacitást írják, vagy ami a teló típusa szerint kellene benne lenni gyárilag? Most lett akku cserélve és szeretném megnézni hogy mit tettek bele? Illetve mekkorát?
S10e a teló amiben 3100 volt gyárilag, de most 3000-est ír az accubattery. Elvileg meg 3600-ost tettek bele.
-
Szabó András
tag
válasz
p.t.r #158638 üzenetére
Még annyi, hogy az én ZTE Blade A31-es (elég kicsi, olcsó) telefonomon tökéletes, viszont párom Xiaomi Redmi 9A telefonján nincs hangjelzés ha eléri a beállított százalékot, csak felugrik az értesítés. És az app menüjében sincs olyan lehetőség, mint az enyémnél, hogy hang bekapcsolása, csak rezgést lehet bekapcsolni. Próbáltam a hangbeállításokat is magában a telefonbeállításokban, de nem találtam erre semmit.
-
crok
Topikgazda
válasz
p.t.r #155263 üzenetére
Azért még pl. a GetApps-el (nem ezzel mert ez kínai) megpróbálnám frissíteni magát a Mi Calendar app-et, hátha akkor újra megjelenik, vagy ugyanígy egy APKval megpróbálnám "frissíteni", mondjuk APKMirror-ról leszedni egy APK-t és telepíteni (a zöld ikonos kell szerintem neked, nem a fehér mert az kínai).
-
crok
Topikgazda
válasz
p.t.r #155241 üzenetére
A launcher-t át tudod állítani úgy, hogy legyen app drawer, úgy látszania kell - ha meg úgy látszik akkor a launcher lesz megint a gond, volt már pont ez itt csak másik app lett törölve, azt megoltotta a launcher-től készített mentés (MIUI saját backup-ja is elég) majd egy launcher teljes adattörlés és a backup-ból visszaállítás és megmaradtak a beállítások is. Ha nem gond hogy esetleg újra kell rendezni akkor eleve egy launcher app adattörlés és szerintem megoldódik.
-
mizoli
addikt
válasz
p.t.r #155241 üzenetére
Talán mégsem úgy csináltad, ahogy írtad.
Valószínűleg letiltottad a naptárt, ilyenkor eltűnik az ikon.
Menj a beállítások - alkalmazások - alkalmazás kezelés menüpontba, keresed meg a naptárt/calendar-t, nyomj rá, alul ott kell lennie, hogy engedélyezés, azt nyomd meg.
A naptár, és a naptár tároló nem ugyanaz, erre figyelj. -
-
csyogames
lelkes újonc
válasz
p.t.r #149169 üzenetére
van e lehetoseg FACEBOOK-on keresztul megnyilo videokon kikapcsolni a reklamot?
15 perces videoban 6 perc reklam mar kezd nagyon sok lenni.Sot a facebookrol nyilo videok osszecsusznak, egyszerre ketto indul el es nem lehet lealliani a hetterben szolot. Ha nyomok egy pauset magatol elindul amint elforditom a telefont.
A video lejatszasa utan meg nincs opcio kovetkezo videohoz, se lapozni nem udok, csak visszalepni, ami osszakutyulja a kepbeallitasokat, kezelhetetlen feluletre tesz vissza.Van erre valami megoldas h a facebook videok valami esszerubb lejatszon keresztul nyiljanak meg, lehetoleg reklammentesen?
-
Newpipe eseten a youtube accountom sem lesz meg. Mentett lejataszasi listak, hozzaszolasok, kedvencek, stb...
Szoval microG + Vanced combo lesz a megfelelo...
-
crok
Topikgazda
válasz
p.t.r #148263 üzenetére
Szerintem megoldottak:
Fixed[YouTube] Fixed crash when loading video TeamNewPipe/NewPipeExtractor#441 -
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
p.t.r #144711 üzenetére
Én már hosszú idő óta használom a PixelPhone Pro-t, de már régóta nem fejlesztik és sajnos ez érződik is rajta. Ezért feltettem ezt és nagyon tetszik. Le is váltottam a régit.
Van (volt) még egy relatív ígéretes a Drupe. Vannak benne jó ötletek, de összeségében túl sokat akar és túl radikális. Valamint az ingyenes változata, folyamatosan azzal bombáz, hogy vásárold meg, ja és nem túl olcsó. -
crok
Topikgazda
válasz
p.t.r #136658 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolva tölteni. Ha úgy se akkor nem feltétlen biztos hogy az az akku ép és egészséges. Meg szerintem az se egészséges hogy az "Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikba" jött a kérdés, szerintem az "Android szakmai topikban" jobb helye lenne.
-
válasz
p.t.r #124007 üzenetére
Kikapcsolást kerülném, mert bármikor szükség lehet a telefonra.
Én olyan megoldást javasolnék automatizálóval, hogy 20% elérésekor visszadobjon a kezdőképernyőre és felugró üzeneteket küldjön x időközönként, amíg nincs csatlakoztatva töltő és be van kapcsolva a képernyő, kivéve a kimenő és bejövő hívást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest