Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
mikrofon #96187 üzenetére
Csak személyeskedni ne kezdj légyszíves. Leírtam a vélaményemet és ennyi. Ezt te megerősítetted a fentebbi írásommal miszerint jelenleg NINCS rendszerszintű AFR ( utólag bármilyen boxra tehető, az olcsó 912-esre is akár)
NINCS DTS-HD hang.
Az hogy CE alatt van HD hang és TRUE-HD az alap bármelyik boxon.
Az hogy van olyan változat amiben van IR az akkor a drágábbik gondolom, ez alap kellene legyen jó esetben, ennyiért beleférne, nem tud senki meggyőzni hogy ezért a pénzért nem lehetne alap az IR, az sd, és legalább 4 / - 32/64gb ram. ( nem néztem meg a honlapot sem csak azt mondom amit itt olvastam, nem érdekel igazán ez a box, csak túl nagy a fényezés és ezért a gyanú hogy pár ember kicsit túllihegi a képességeit mert éppen vett iylet és innentől az a legjobb ahogy ez lenni szokott... Sok topikban látni ilyet - és nekem nem a box-al van bajom, vehetnék nyugodtan de nem teszem, pár éves x3-al elvagyok simán, tökéletes droiddal amit nem használok és CEvel, nekem DV nem kell)
A DV az egyetlen CE alatt ami plusz, kb semmi, csak az IR hiánya mínusz.
Tehát HA CE-t akarok használni és nem kell DV, akkor SEMMI sem indokolja ezt a boxot jelenleg ( hiszen eddig az volt a felfogás hogy androidot le is kell szedni a boxokról, ha visszaolvasunk csak ezt találni évekre visszamenőleg, hiszen a képminőség stb stb, hadd ne folytassam mi miatt kell a CE, ez volt a topik alapeszméje - ha valaki droidról kérdezett kb majdnem kiutálták innen)
Kodi forkokkal bármelyik boxon megy droid alatt a dv ha jól tudom. Kivéve az L1 ami nincs, de sokan nem használnak netflixet . Ha jól tudom a többi stream müxik.
És sima 905x3-as boxokon hibátlan a rendszerszintű afr már...
Szóval mi a tudatlanság és mellétájékoztatás?
Ha valaki ide beolvas és tudatlan az vesz egy ilyen boxot hiszen úgy van beállítva hogy ez out-of-box és minden fasza csilivili. Pedig ez nem igaz. Ennyi az egész.
Nyilván jó box, szép is, de vajon annyival többet tud? Itt csak a licensz van pluszban ráárazva semmi egyéb, sőt kispóroltak pár dolgot.
Szerintem ennek a fényében kellene írni róla. Másban semmivel sem jobb kb egy sima boxnál. ( és szebb nyilván)
Aki ért a boxokhoz az úgyis rendberakja magának bármelyiket, aki meg nem annak ez sem lesz hibátlan mint bármelyik másik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest