Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz mikrofon #96187 üzenetére

Csak személyeskedni ne kezdj légyszíves. Leírtam a vélaményemet és ennyi. Ezt te megerősítetted a fentebbi írásommal miszerint jelenleg NINCS rendszerszintű AFR ( utólag bármilyen boxra tehető, az olcsó 912-esre is akár)

NINCS DTS-HD hang.
    Az hogy CE alatt van HD hang és TRUE-HD az alap bármelyik boxon.
    Az hogy van olyan változat amiben van IR az akkor a drágábbik gondolom, ez alap kellene legyen jó esetben, ennyiért beleférne, nem tud senki meggyőzni hogy ezért a pénzért nem lehetne alap az IR, az sd, és legalább 4 / - 32/64gb ram. ( nem néztem meg a honlapot sem csak azt mondom amit itt olvastam, nem érdekel igazán ez a box, csak túl nagy a fényezés és ezért a gyanú hogy pár ember kicsit túllihegi a képességeit mert éppen vett iylet és innentől az a legjobb ahogy ez lenni szokott... Sok topikban látni ilyet - és nekem nem a box-al van bajom, vehetnék nyugodtan de nem teszem, pár éves x3-al elvagyok simán, tökéletes droiddal amit nem használok és CEvel, nekem DV nem kell)
    A DV az egyetlen CE alatt ami plusz, kb semmi, csak az IR hiánya mínusz.
    Tehát HA CE-t akarok használni és nem kell DV, akkor SEMMI sem indokolja ezt a boxot jelenleg ( hiszen eddig az volt a felfogás hogy androidot le is kell szedni a boxokról, ha visszaolvasunk csak ezt találni évekre visszamenőleg, hiszen a képminőség stb stb, hadd ne folytassam mi miatt kell a CE, ez volt a topik alapeszméje - ha valaki droidról kérdezett kb majdnem kiutálták innen)
    Kodi forkokkal bármelyik boxon megy droid alatt a dv ha jól tudom. Kivéve az L1 ami nincs, de sokan nem használnak netflixet . Ha jól tudom a többi stream müxik.
    És sima 905x3-as boxokon hibátlan a rendszerszintű afr már...
    Szóval mi a tudatlanság és mellétájékoztatás?
    Ha valaki ide beolvas és tudatlan az vesz egy ilyen boxot hiszen úgy van beállítva hogy ez out-of-box és minden fasza csilivili. Pedig ez nem igaz. Ennyi az egész.
    Nyilván jó box, szép is, de vajon annyival többet tud? Itt csak a licensz van pluszban ráárazva semmi egyéb, sőt kispóroltak pár dolgot.
    Szerintem ennek a fényében kellene írni róla. Másban semmivel sem jobb kb egy sima boxnál. ( és szebb nyilván)
    Aki ért a boxokhoz az úgyis rendberakja magának bármelyiket, aki meg nem annak ez sem lesz hibátlan mint bármelyik másik sem.

Új hozzászólás Aktív témák