- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
válasz
ztsoft #71329 üzenetére
Akkot te melyiket használod? Mert a coreelec a libreelec alapjait lopva belefirkálva adtak ki buildeket. Alexelek tovabb buildelve a coreelecet... japp na most akkor hogy os van ez? Mondod az olcso kinai szart. Miert a rasberry az mi? Monde re jo szaf rakas tul melegedos semmirekello foksok. Arra minden szart dobalnak. Markas? Es minden van? Amalogic egy megbizhato stabil cucc es szarozod? Ember ho a sullyedunk. Ja fogyaszto tarsadalom. Nem kitalalni egy jo fix megoldast nem toldozgassuk a fost a szar tetejen. De bocsi k ez jo le.
-
tjnet
aktív tag
UGOOS AM6 Plus Amlogic S922XJ vagy
MINIX NEO U22-XJ
Van már rá tökéletesen működő coreelec (dolby Vision)?
Cirka 60000Ft az EU-ból. -
cof
veterán
válasz
djnice #71342 üzenetére
User error? Nem, dehogy.
Vertikálisan 2x volt meg a kép, SMB-n állandóan megszakadt a másolás, HDD-t eldobálta random időközönként, gondolt egyet aztán befagyott az egész BOX. Stb... 9.2.0 meg a 9.2.2 is most megy jól, és többször újraírtam akkor a kártyát, hátha, de nem. Most is ugyanaz a felállás, mint akkor.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #71337 üzenetére
blakey írt róla múltkor, hogy lehet különbség két X3 box között.
A stabil CE óta nem akad már az a fájl sem, de ezt múltkor le is írtam. Így most semmi gond nincs vele.
Droidmester múltkor leírta, hogy mi a különbség az X96 boxok és X99 között.syler123
Passz, nincs olyanom, így nem írhatok róla egzakt módon semmit.
-
nfsu17
veterán
válasz
DroiDMester #71332 üzenetére
Van 1$-os kuponom. Holnap meg leviszik az árát picit. [kép]
Szerintem le fogunk róla maradni, mert az egész világ rázúdul és annyi meg nekik sincs.
"Limited quantity available" -
nokiae51
tag
Sziasztok!
Most készülök ilyesmi boxot venni.... Milyen boxot ajánlotok , ami fut CE alatt is és működik rendesen...(távirányitó stb..)
Köszi a segítséget előre is!
-
-
tuta1975
tag
Ehhez mit szóltok?
ismeri valaki? Nagyon újnak tűnik:
x10max plus
https://www.aliexpress.com/i/4000257221909.html -
ztsoft
őstag
Ennyire nem érted, hogy nemtámogatott az Amlogic, az LE részéről (Kodi 18-al dobták)? Van pár nevesebb box és kész, az olcsó kínai box-ok nem támogatottak.
Volt jó pár próbálkozás, de nem sok sikerrel, többségük használhatatlan (lefagy, nem indul). Csak a CE használható az olcsó box-okal.
Azért is kérdeztem kodi18 al nincs valami x96 s905x3 max plusra libreelec nezegettem a libreelec 9.0.2 18.2 leia talán nem sokára ráolvasok
Nyugodtan ráolvashatsz, egyéb mágiát is bevethetsz, akkor sem lesz (kivéve, ha beleforgatod azt, amit már a CE fejlesztői is megtettek, ja, hogy az már CE).
-
Vtmk
tag
válasz
korcsi #71319 üzenetére
Amúgy lehet nevetni fogtok de én anno trszteltem az x96 s905x boxon libreelec és coreelecet. És már azon is a coreelectöl jobban melegedett .. lehet csak bebeszélem magamnak, de az x3ra szivem szerint libreelecet tennék. Azért is kérdeztem kodi18 al nincs valami x96 s905x3 max plusra libreelec nezegettem a libreelec 9.0.2 18.2 leia talán nem sokára ráolvasok csak ebédelünk a családdal. Jó étvágyat kindenkinek.
-
junkpod
veterán
válasz
letoltobeze #71315 üzenetére
Szerintem a server küldi a client fogadja. Tehát az első CE client az a box-ra letöltés, a második CE client -R az a boxról való feltöltés.
-
cof
veterán
válasz
letoltobeze #71322 üzenetére
A help azt írja, hogy ez egy fordított mód, Reverse (server sends, client receives). Sosem szoktam használni ezt a kapcsolót.
-
cof
veterán
válasz
letoltobeze #71315 üzenetére
-s = a szerver
Most a PC volt a feltöltő, a BOX a letöltő.
-
-
korcsi
veterán
Szigorúan Coreelec szempontból:
X3 talán egy picit erősebb nyers processzor erőben (CE-nél ennek nincs jelentősége, nerflixenet ez se fogja megváltani), de jobban is melegszik. -
nfsu17
veterán
válasz
Beni2360 #71301 üzenetére
Itt mi a garancia, hogy valóban Max+-ot fog küldeni és nem sima Max-ot, mint ami a képeken van? Csak mert a user review-eknél is Max-os feliratú dobozok vannak.
A leírás meg mutat Max meg Max+-os dobozt is. Leírás szerint X3-as doboz, tehát Max+.
A box kiválasztásakor meg nem látok több féle boxot (tehát a Max és Max+ közül nem látok választási lehetőséget), csak a RAM, meg távok közül. De a hirdetés címe meg hozza mindkettőt.
Vagy csak nekem nem szúrja ki a szemem valami... -
Vtmk
tag
válasz
junkpod #71309 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi mihez van köze. Érdekesnek tartom. Hobbi szinten átnézegettem. Találok trükkös résueket. Meg mikor valamire azt mondják nem lehet utánanézek miért nem. Nem tudom kicsit kihívás meg úgy érdekes is egyszerre. Nem mindig a széttárgyalt dolgokra szeretek ránézni,hanem amiröl senki se beszélt. Meg most már elég jól belemelegettem kezdem átlátni. Jó dolpg valamit megismerni.
-
Vtmk
tag
Miért nem vágjátok le a tápot a táp helyére 2db kanos usb azok sutty be a tv usb-be és annyi. Akkor fogyaszt ha be van kapcsolva a tv plussz bekapcsoood a tvt automatikusan bekapcsol a box.
-
nfsu17
veterán
válasz
tobias40 #71299 üzenetére
tobias40
HÉLÓÓ!!
Ők az X99-ről beszélnek, ne ajánld azt a hozzászólást, amiben X96-os cuccok vannak.
Nem a telepítésről beszélek, mert az ua, hanem a hozzá való *.conf fájlokról.
Ez a két box nem kompatibilis egymással ilyen téren.-----------
Manimaci
"Még annyi, hogy remote.conf és vfd.conf fájlokat hol találhatok hozzá!? "
Most komolyan nem szúrja ki a szemed, hogy amire válaszoltál hsz, ABBAN VAN benne??
-
Gabesz87
veterán
Az elmúlt napok tapegysegről szóló beszelgetesei alapján most én is elbizonytalanodtam, hogy kéne a héten megrendelt X88-amhoz egy jobb tápegység a hosszú élettartam érdekében? Mondjuk én 3.5-es vinyot használok most külső házban, annak saját tapja van. Vagy hagyjam a csudába és jó lesz a gyári ami jön hozzá?
-
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy a gyári tápok nem jók. Tudnátok ajánlani X96 Max+ -hoz megfelelő, jó minőségű tápegységet?
Köszönöm.
-
syler123
veterán
válasz
darvinya #71200 üzenetére
Azt azért tedd hozzá, hogy egy már 3 éves, alapból gagyi táppal hajtottad az X96 max-ot. Eddig nem nagyon hallottam meghibásodásról. Mindenesetre én a Sunvell T95m boxomat megőrzöm tartaléknak, de még az sem kizárt, hogy az X96 Max lesz a tartalék box, mert tökéletesen megfelel nekem az s905 és még kevesebbet is fogyaszt.
-
Beni2360
félisten
X96 Max Plus Spanyol honból. Igaz hosszabb szállítási idővel.
és 33 óra múlva akciózza 4 dodóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest