Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
djnice #15975 üzenetére
Nehogy már egy 9e-s lejátszót hasonlíts egy 40e-eshez, mert az a 9e-s lejátszó minden csak nem minőségi. Semmilyen szinten nem veszi fel a versenyt. Vehetsz trabantot VW motorral és vehetsz VW-t is, nem ugyanaz a két autó, ne erőltesd ezt a vonalat, mert semmi értelme.
A Zidoo egy kalap ... számomra semmit nem ér, a képminősége gyengébb, a tudása gyengébb, több a gond és még "B" terv sincs azaz nem lehet LE-t telepíteni, borzasztóan felejtős a számomra, ennyi. Tökéletesen tudatos választás volt és nagyon nem bántam meg, sőt annyira nem, hogy lehet veszek még egyet, mert ez működik, nem kell a netet bújni, hogy vajon mivel lehetne jobbá tenni.(#15979) djnice
Vettél egy Zidoot, mondod te, hogy tesztelni, de pár nap után visszaküldted. K..va jó a Neo U1 és ne lkezdjük megint, hogy a 9e-es ugyanazt tudja ómint a 40e-s, mert egyszerűen nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Új AM5 2K Gamer PC Ryzen 5 8400F/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Dell OptiPlex 5040 SFF i5-6500 / 16 GB RAM / 256 GB SSD / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest