-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Valaki használ S905 alapú boxot Ubuntu Serverként? Gondolkodok, hogy lecserélem a E350-es szerverem egy ilyenre, viszont a Gigabites port miatt csak S905 és S912 jöhet szóba. Kapna USB-n egy laptopvinyót, és meg lenne oldva az olcsó NAS.
Viszont most jut fejembe, hogy nincs rajta USB3-as port, ergo ki sem szolgálná a gigabitet...
-
AtHoS
nagyúr
DVB tuneres K1 Plus tulajoknak napokban szerzett némi tapasztalat kimondottan DVB-T tekintetében:
- Vitmod-LE -> aarch64-es a rendszer, TVHeadened + HTS client + OSCAM beüzemelhető, de a repoból elérhető jelenlegi TVHeadened verzió használhatatlan
- AlexELEC -> aarch64-es a rendszer, PCSCD addon nem telepíthető dependency problémák miatt, OSCAM nem elérhető egyik repoból se és zip-ből sem telepíthető az előbbi probléma miatt. A "beépített" TVHeadened működik mindenféle mókolás nélkül, de azzal csak az ingyenes csatikat lehet OSCAM nélkül nézni
Maradtam az eddig használt 32bit-es afl1 által készített kszaq buildre épített verziónál és a tvheadend42-8.1.107 + pvr.hts-3.4.12 kombónál
Még jó, hogy volt itthon pár SD kártya elfekvőben a próbálgatásokhoz
-
törölt tag
válasz
Teagol #14887 üzenetére
MK802II -m volt először (még megvan). Azon nem próbáltam Linuxot, de MK808 -ra raktam Picuntut. Szerverként jó lehet, de még az XFCE alatt is nyögött az RK3066. Most tulképp csak kütyümániából vettem ezt a KIII -at, nagy szükségem nem volt rá. Írtam Lifeforce -nak, hogy jó lenne, ha kitalálna rá valamit, mert ez így használhatatlan. Félre is raktam, "visszamenekültem" X86 RemixOS -re. Ezen a kis Vorke V1 -en most Win, Linux, Android van trial bootban, de legszívesebben ezt a Remixet használom. Nekem bejön az Android.
-
dugesz77
őstag
Sunvell T95M-et használja valaki Minix U1 vagy Wetek Rom-al? Mennyire használható, stabil?
-
tronico
csendes tag
válasz
Tibi-X #14872 üzenetére
Szia
Megpróbálhatsz egy üres "Update.zip" fájlt tenni az sd kártyára és android alól a frissítésnél betallózva elvileg restartolnia kell a készüléknek. De ahogy egy fórumon olvastam ezeknél a NexBox-oknál elég nagy a minőségi szórás (reset gomb vagy van, vagy nincs... és az sd-s bootolás sem mindegyiknek az erőssége).
Mivel ez az első hozzászólásom ebben a témában, itt szeretném megköszönni mindenkinek a rengeteg hasznos infót, a szuper topic összefoglalót és külön köszönet Ejelhar -nak a VENZ V10 távirányító beállításáért, aki így rengeteg időt spórolt meg nekem
tronico
-
Teagol
aktív tag
válasz
#79335424 #14851 üzenetére
Hello!
Nekem Beelink GT1 van és nagyon elégedett vagyok vele.
Szinte havonta érkezik rá valami frissítés.A mostanival nekem folyamatosan megy egy samba server, torrent, már az új kodi sem fagy.
Próbaképpen ment a torrent, droid mote, egy film lejátszása + sambán ment egy stream a tablettre - mindez mindenfajta hiba nélkül (bár ezen nem nagyon böngészgetek, másra használom, másként használom, mint te) Én is Dolphint használok és pár hónapja nekem is rendetlenkedett a nexus 5x-en.
Mindezek ellenére hiányzik róla az LE, szívesen kipróbálnám.
Tény, hogy linux alatt egy régi MK802 + -is simán működik nálam szerverként.
-
juhéj
csendes tag
válasz
Milka 78 #14843 üzenetére
Érdekes, hogy nálad problémás a 4K Android alatt. M18 (S905) és szintén LG49UH661V tv-t használok, de nálam nincs probléma a 4K/UHD tartalom lejátszással. Kodi 16.1, M18 gyári HDMI kábele, kimenet 4K2K 60hz (de ahogy néztem mindegy mire állítom).
LE-t használok, de most megnéztem droid alatt is neked.
Sajnos nem tudom mi lehet a probléma nálad. -
retesz147
addikt
Sziasztok!
Másik topicban már feltettem a kérdésem, de sajnos nem jött rá megoldás. Nagyon zavar, mert sokat youtube-ozok és így nem tudom használni. Probléma a következő:Beelink MXIII LE 009, Kodi 16.1.
Tegnap vettem észre, hogy Youtube bizonyos magyar csatornákban( Animal Cannibals, Halott pénz, WMW Magazin, stb...) lévő videókat nem játsza le "No video stream found" hibaüzenettel társítva.
Bizonyos magyar csatornák (pl Kiss Ádám) simán mennek.Ugyan ez a jelenség KIII boxon LE 007, WIN7 KODI nem jön elő.
Be vagyok jelentkezve (youtube) mindenhova, a rossz csatonákban szereplő videókat kilistázza, de nem indulnak, más csatornák működnek. Korábban 2-3 napja ezek is mentek gond nélkül.
Mi lehet a gond?
-
dethroner
veterán
Le lehet ezekre a boxokra olyan játékot tölteni a google boltból, amit akár kontrollerrel, akár telefonnal egyszerre ketten lehet játszani? Vagyis egymás ellen, bármilyen játék, van ilyen?
-
bostone
addikt
Hogyan lehet szambásítani a droidot?
Mintha valaki írta volna valaki néhány száz vagy ezer hozzászólással ezelőtt, de most nem találom. -
laca71
aktív tag
Sziasztok
Azt hol kell beállitani, az LE alatt hogy ha csak zenét akarok halgatni a tv nélkül akkor a tv kikapcsolásakor ne kapcsoljon ki a box is? -
Tibi-X
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég kaptam egy NexBox A95x (2G+16G, S905X) - játékost.
Hogy tudom SD kártyára telepíteni a LiberELEC? Olvastam az
összefoglalót és ott elakadtam, hogy az első indításnál nyomjam a reset gombot.Na itt van a problémám ezen a bobozón egyáltalán nincs reset gomb.
Lehet, hogy már volt róla szó és átsiklottam a hozzá szólásokon.
Ha valaki tudna segíteni az szívesen venném. Mivel ez az első ilyen szerkentyűm
és abszolút kezdő vagyok a témában. Ha lehet egyszerű leírást szeretnék.Előre is köszönöm a segítséget.
-
paolinho
őstag
Az M18-as készülékemnél a TV-re kirakott a sarokban lévő feliratok alálógnak a keretnek. Hogyan lehetne ezt beljebb húzni?
-
HUAFBANDITA
tag
Sziasztok!
A Venz V10 Pro vezérelhető tablettel? Illetve milyen microSDHC kártyát ajánlotok hozzá?
-
blakey
titán
válasz
mayday00 #14822 üzenetére
Elsőször is sok kellemes időtöltést kívánok, másodszor meg az Androidot kell beállítanod, itt van egy két gondolat és itt is.
Itt a Minix fórum, google fordítóval talán meg fogod érteni, itt az https://translate.google.hu/translate?sl=en&tl=hu&js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.minixforum.com%2Fforums%2Fxbmc-for-minix.11%2F&edit-text=&act=url rész.
Az XBMC 95%-ban megegyezik a Kodi beállításaival, apró dolgok amiket be- vagy ki kell kapcsolni, de alapjáraton jól van beállítva. Innen letöltheted a legfrissebb XBMC-t ami jelenleg a 911-es, de hamarosan jön a 17-es Kodira épülő változat. Másik megoldás, hogy letöltőd a Play Store-ból az SPMC-t ami kifejezetten jól működik amióta van benne amcodec.
Nem szabad elfelejteni, hogy ezen is mködik a LibreELEC, tehát azt is használhatod. -
djnice
veterán
válasz
Milka 78 #14853 üzenetére
Az S905x és az S912 a HDR támogatásban és a VP9 dekódolásban jobb. Játékokhoz a GPU miatt az S912 ajánlott vagy a Zidoo X8 ami 109 EUR ingyen postával amazonról és az egyben jó médialejátszó is.
Szóval Amlogic vonalon dual bootosan S905/S905x vagy kompromisszumokkal andoriddal S912, kompromisszumok nélkül Minix Neo U1. Realtek vonalon androiddal Zidoo X8/X9S az ajánlott. -
edk-
őstag
RootCloak valóban nem tudja átverni se a TV GOt, se a Horizon GOt
Adódik a kérdés, hogy melyik roottalan box nincs a kicsikínai által bloatware-rel és adware-rel telenyomva...
-
DoItYourself
Topikgazda
-
MADAND51
csendes tag
-
Beni2360
félisten
válasz
peterpeter #14852 üzenetére
Szóval normál TV-n még TV-box segítségével sem lehet 3D-ben nézni a 3D-s filmet (passzív szemüveggel)? Hát kérlek szépen NEM. Akkor mi a fenének gyártották volna a 3D TV-t? Voltak próbálkozások a szemüveg nélküli 3D képernyőkkel ha jól emlékszem 7" meg is történt de elvetették.
Csak 2D-ben ha a lejátszódban lehet választani a 2D lejátszást.
Passzív Tv-hez meg a másik fajta OU halp 3D a jó. -
darvinya
titán
Sziasztok
Szerintetek melyik érné meg jobban?
X96 S905x 2/16 6.x 12eFt
T95N S905 2/8 5.1 12eFt
Vontar K3 S905 2/16 5.1 14eFt
T95M S905 2/8 5.1+KeyBoard 15eFtVagy van jobb?
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Ha szeretném feltenni az LE egy KIII-ra , akkor melyik fájlt kell letöltenem ?
Melyik az ajánlott verzió ?
Tudnátok linket adni..? Ebben még kezdő vagyok..
Ez jó ?..LibreELEC-S905.arm-8.0-7.95.beta5-temp_sensor_disabled.imgLaca
-
Milka 78
nagyúr
válasz
djnice #14850 üzenetére
Mondjuk a tv lejátszója sem kadenciahelyes,ellenben én elégedett vagyok vele,szerencsére nem vagyok rá érzékeny.Inkább a lényege az lenne,hogy képileg ne legyen rosszabb mint a beépített,ugyan akkor ne legyen finnyás a forrásokra.
A minix egész szimpi ár alapján,de az is sima s905.Nem lenne jobb S905x és912?Az összefoglaló szerint 4k-ra jobb a támogatása.
Isten igazából az is megoldható,hogy marad az S905 a páromnak és mellé egy olyan célhardver ami 4k-ban minden evő,de nem kerül csilliárdokba (igaz ez egy másik topic már...). -
peterpeter
újonc
válasz
DoItYourself #14840 üzenetére
Half SBS film lenne. Kodival én is próbáltam már, fel is dobott egy 3D lehetőséget lejátszáskor.
Bocs, úgy érzem rosszul tettem fel a kérdést. Szóval normál TV-n még TV-box segítségével sem lehet 3D-ben nézni a 3D-s filmet (passzív szemüveggel)?
-
törölt tag
Most már értem, hogy miért szidjátok sokan a miniPC -s Androidot. Ez a KIII szörnyű. Szegénykém alig áll a lábán, semmi sem úgy működik, ahogy kéne. Pl. random érzéketlenné válnak a floating felületek. Vágólap műveletnél, a kijelölési terület fölött megjelenő floating "beillesztés" gombra hiába bökök. A Dolphin rendszeresen összeomlik. Gondoltam, Logcat Extreme pro -val futtatok egy floating logot, hogy realtime lássam a hibát. Az a floating ablak is érzéketlenné vált. A log futott benne, de semmilyen input műveletre nem reagált. A tálca is hiányos, használhatatlan. Nincsenek hangerőgombok, screenshot, menü gomb, kikapcsolás menü. Persze, terminálban az "svc power" parancsok működnek, de tényleg nekem kell GUI -t hegeszteni hozzájuk? Ha nem lett volna már n+1 miniPC -m, és nem tudnám, hogy ennek nagyon nem így kéne működnie, én is azt mondanám, hogy az Androidos miniPC egy használhatatlan eszköz. Pedig, "csak" az ezen a kütyün futó rendszer egy optimalizálatlan fos.
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni
Egy ideje már tervezek lejátszót venni. Nemrég bukkantam erre a topikra. Átnéztem az összefoglalót, és olvasgattam is a topikot, viszont nem sikerült még konkrét modell mellett döntenem.Leírnám a setup-om, és hogy mire használnám, hátha valaki pontosabban be tudja lőni az igényeimet.
- A box HDMI-n lenne rákötve egy alapkategóriás FHD TV-re (Samsung F5500, de pár hónapon belül tervben van csere. Nagyobbra, de ugyan úgy alapkategóriás FHD lesz, valószínű K5500, már ha ez az infó lényeges)
- A hangot egy Logitech Z333 adja, ami sima Jack-el van TV-re kötve, szóval semmi extra
- Külső vinyót kötnék a boxra, azon tárolnám a filmeket, zenéket, arra menne a letöltés (WD elements a kinézett)
- Gigabites netem van, kábellel kötném össze a boxot. Ha a gigabites port aránytalanul nagy plusz költség lenne, akkor erről lemondok, tehát a 100Mb-s port is elég.
- 3 USB port kellene, BT bill. és egér menne rá (mindkettő Logitech), plusz a vinyó.
- TeamView-ert szeretnék futtatni a boxon, hogy a saját gépemről is elérjem, ne kelljen azért a TV-t be, vagy átkapcsolni, ha szeretnék bármit csinálni rajta.
- A TeamView-er mellé egy böngészőt, torrentklienst, fájlkezelőt, egy YT app-ot, és Spotify-t tervezek feltenni, egyéb felesleges dologgal nem szórom tele.
- 1080p filmeket játszanék le.
- Szívesen használnám out-of-the-box Androiddal, de nem zárkózom el a LE feltelepítésétől sem, ha azzal egy olcsóbb lejátszót jobbá lehet tenni.
- Természetesen ezt minél olcsóbban szeretném elérniÍgy az Összefoglalóban lévő C kategóriás noname lejátszókkal szemezek. Az ott szereplő amazonról rendelhető EgoIggo szimpatikus, de az 1GB RAM kevésnek tűnik. Tapasztalataitok alapján a fent leírt használathoz elég lenne? Én a biztonság kedvéért 2GB-set venném, de ha overkill és felesleges, akkor mondjátok
- Külföldről rendelném, nem kell EU raktár, várok türelemmel.Mi a véleményetek? Milyen típusok között lenne érdemes nézelődnöm erre a használhatra?
Köszönöm előre is a rám szánt időtöket, és segítségeteket -
ViZion
félisten
Erre? 3 GB DDR4 megér +5-6000 Ft-ot a 2 GB DDR3-hoz képest?
-
Milka 78
nagyúr
Hali Urak!
S905 MiniMX 2gb-s és LG49UH661v-t szeretnék próbaképpen használni 4k/uhd anyagok megnyitására,de élből bucira fagy ha megpróbálok valamit elindítani vele.
Legfrissebb kodi-t próbáltam használni,de ha nem is fagy ki akkor szaggat,minden téren jobban megy a a tv beépített lejátszója.MX playerrel eddig az fhd anyagokkal nem volt gond,1 éve használom a gépet gondtalanul.
Ha valaki használ s905 és 4k-s tv-t,androiddal (ehhez ragaszkodunk,mert a párom játszik,torrentezik rajta) akkor ugyan mesélje már el,hogy milyen appot használ,azt hogy állította be,hdmi kimenetet mire állította (4k24/25/30/50/60) és milyen hdmi kábelt használt.
Köszönöm! -
djnice
veterán
válasz
#79335424 #14841 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért baj az, ha ötletet adunk a forgalmazónak a nagyobb haszon érdekében. Hidd el, eleve sokkal kevesebb S905-öt adna el, ha nem lenne ez a fórum, mert az emberek nagy része a LE miatt veszi meg.
Szóval ezen kiakadni a részedről teljesen érthetetlen, úgyis úgy árulják a készülékeket ahogy akaják. -
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
peterpeter #14838 üzenetére
Milyen típusú 3D-s filmről van szó? FullHD 3D iso/half SBS/OU? A Kodi le tudja játszani 2D-ben a 3D filmeket is.
-
peterpeter
újonc
Bocsánat a láma kérdésért...
Ugye nem lehetséges S912-es Tv Box segítségével 3D filmet normál - nem 3D-s - LCD tv-n lejátszani?
(a boxon van 3D jelzés, de gondolom a működtetéshez aktív v. passzív 3D tv is szükséges?)Köszönöm válaszotokat!
-
-
edk-
őstag
Üdv,
Olyan box vételét tervezem, ami Android alatt gördülékenyen futtatja a Kodit, illetve a Horizon GOt ésvagy a TV GOt. Utóbbiak miatt nem akarok LE-et tenni rá (a meglévő S812 / 1GB box csak LE-el lett gördülékenyen használható).
5 GHz WLAN is kellene. A megjelenítő egy FullHD TV, a források is max FullHD-k.
Vajon az 50-60 dolláros gearbestes/aliexpresses boxok 2GB RAMmal megfelelnek ehhez? 3 GB-tal jobb lenne 60-70 dollárért? Valamelyik SOC előnyösebb?
-
DoItYourself
Topikgazda
Egy gyors kereséssel csak MXV+ néven találtam firmware-t, de az nem így néz ki, mint amit linkeltél.
Ilyen dobozt, ahol a 3 USB között van egy microUSB aljzat, még nem láttam, így eléggé esélytelen, hogy egy másik lejátszóé jó lesz rá. A kereskedőt megkérdezheted, hátha van rá frissítése.
Egyébként mi a problémád vele?. -
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
A KIII-as Boxnak valaki próbálta már a 3,5-es Jack kimenetét? Vajon az a bekötése ami fent az első hsz.-ban van? Nekem az analóg hang kimenetre lenne szükségem.
-
törölt tag
válasz
junkpod #14826 üzenetére
Vagyis, a kérdés az, hogy a hazai forgalmazó miért nem kíván foglalkozni a készülék médialejátszós képességével kapcsolatos garanciális problémákkal? Sztem a topik több, mint 14 ezer hsz. -ének legalább a háromnegyede erről szól. Talán ez egy kicsit mégis bonyolultabb probléma, mint egy Androidos app telepítése.
-
ViZion
félisten
Fiaim tableten is szeretnek játszogatni, biztos ezt is megtalálják
. Mennyit jelentene az s912 inkább, esetleg 3 GB ram, sőt, DDR4@3 GB is láttam 21k-ért (kóddal ez még olcsóbb lesz kicsit). Érdemes, vagy vakítás?
-
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #14820 üzenetére
Hát a LE telepítés és használat nem nagyobb hekkeles mint egy Android app telepítése, a kockázata is kb annyi, hárít nem érinthet. Amúgy ezekre a boxokra kíváncsi lennék a kinti nagyker ad-e bármi garit, vagy inkább azt mondja, hogy adok 5% plusz boxot és intézd magadnak...
-
sesshou
senior tag
Van olyan box amin tényleges Android tv fut?
-
törölt tag
Na, alakul a kütyü. Megtaláltam az autoszinkron kapcsolót. Nem a hálózati menüben volt, hanem a fiókbeállításoknál. Így már meg tudtam adni a fiókot, telepíthetem a megszokott cuccaimat. Ezt már Dolphin alól írom, megy a Terminal Emulator, és a buta, gyári felület helyett is már a megszokott Apexem fut.
-
mayday00
őstag
Szia blakey.
Vettem egy Minix Neo U1 készüléket. Neked is ilyen van.
Minden gyári még rajta.Pár kérdésem lehetne? Milyen beállításokkal használod a készüléket? Droid alatt mit érdemes állítani, h a legjobbat hozzam ki a készülékből? Vezetékes netem van, így csatlakozok hozzá. Tv pana plazma 50ST60. Kicsit sok nekem a beállítás.
Gyári XBMC-en mik a legoptimálisabb beállítások? Ezen nem is kodi van. Vagy a XBMC -kodi nem ugyan az? kszaq féle kodi másabb mint ami ezen van, más beállítások is vannak rajta. Kezelőfelületre ugyanaz..Videonál, rendszernél miket ,,pipáltál" be-vagy ki.
Köszönöm
-
-
törölt tag
válasz
djnice #14817 üzenetére
A LibreElec szerinted mi? Egy custom rendszer a box -ra. Az adott kereskedő tudja, hogy milyen szerződések kötik, mire vállalhat garanciát. Ha a 220V weboldalán nincs megemlítve a LibreElec lehetősége, annak nyilván oka van. Amit olvastál, annak az okát már leírta itt Lifeforce. Sztem teljesen érthető. Ezek miniPC -k, TV okosítók, nem pedig médialejátszó célhardverek. A LibreElec pedig egy hekkelés, amit mindenki a saját felelősségére hajthat végre.
-
blakey
titán
Nemrég frissítettem az új 17-es Kodira alapuló LE-t, eddig 16.1-es volt, kiváncsi vagyok milyen. Egyelőre a korábban hibásan lejátszót fájlokat már hibátlanul vitte.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy miként muzsikál. -
-
ViZion
félisten
válasz
junkpod #14809 üzenetére
Olvastam az összefoglalót néhányszor. Műszaki boltosnál konkrétan a nagykereket néztük, h mennyiért kapja. OK, kis bolt, nem a legkedvezőbb ársávban van, nagy láncoknál még lehet 10-20 % kedvezmény biztosan ebből. De nem sufni céget, hanem legális forrást, garival néztünk, ennyi.
-
törölt tag
válasz
sp8787 #14804 üzenetére
Köszönöm! Ez már egy fokkal jobb! Nem vagyok ám annyira szerencsétlen, csak soha nem használtam ezeket a programokat. Készülék bekapcsol, autoszinkron ki, elsődleges fiók megad, fiókszinkronizáció beállít, autoszinkron be, saját programcsomag telepít. Csak, most egy kicsit elakadt a folyamat, így csak apk -ból tudnám telepíteni az alkalmazásokat. De, majd megpróbálom áthidalni a problémát, és közvetlen utasítással kikapcsolni az autoszinkront.
-
törölt tag
válasz
sp8787 #14801 üzenetére
Köszi!
El tudom olvasni, mert anno tanulnom kellett az oroszt, de ettől még nem értem. Biztos lesz valami emberi nyelven is publikálva! Kerestem a gyári böngészőben a fordítót, de nem találtam.djnice:
Ezt azért gondold át egy kicsit! Egy forgalmazóról van szó. Már az is nagy dolog, hogy itt van Lifeforce, akivel lehet ilyesmiről érdemben kommunikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest