Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ggbuffon1897

őstag

válasz Kajoszbobber #68629 üzenetére

A problema inkabb ott van h a hotspothoz van love a ventigorbe. Azt meg leginkabb akkor szoritod ertelmes hőfokra, ha elkezdesz vele erdemben jatszani. Vagy leszarod, es cserebe nezed h az m2-d meg a ramjaid 65C felett szorakaznak, a lapot is szetmelegiti, igy a hazventik is hangosabbak h valahova vigyek is a hőt.. na én ezt ott untam meg. Mert alapon a nitro+ oriasi csalodas volt, ilyen 1700as rpmel operalva terheles alatt es a fenti hofokokkal.

Na az msi 4070je (nalam ez a gaming szeria a 760ak ota a non plus ultra) ugy nez ki h maga a kartya gpuja nem ment sosem 55C fole, az m2 es a ramok sem voltak sosem 45C felett.. es kb 1000-1200rpmen jartak a ventijei teljesen kussban..ugyabban a házban.

De a procijaiknal is ezt erzekeltem anno (mondjuk a 2600x volt az utolso amit probaltam) h az Intelhez kepest dobbenetes kilengesei vannak idle is hofokokban, rangatva a venti fordulatot, ami kifejezetten duhito. Most se ertem a magam reszerol a hozsannat, a 12600kf-em 20Cal huvosebb mint egy 7600x..ami elvileg hudemennyivel effektivebb.
    De lehet h user error.

Új hozzászólás Aktív témák