-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #22498 üzenetére
biost atkapcsolod szakerto modba, az oc reszlegben downcore control.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #22496 üzenetére
olyat meg nemlattam, hogy az az opcio szurke lett volna, bokjel mar egy pendriivere egy f12 -t, megneznem.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
rambustibi #22497 üzenetére
még nem próbáltam :0 hol állítsam azt?
ryzen masterben látom, de az az app nagyjából semmire nem reagál. Egyedi órajel vagy bármi más aktiválása nyista. A bajok kezdete előtt is ugyanez volt, de erre nem emlékszem pontosan, mert biosban buherkedem inkább. -
rambustibi
őstag
válasz
--Disztroj-- #22496 üzenetére
Magok letiltásával is ugyanezt csinálta?
-
-
Enter65
senior tag
válasz
--Disztroj-- #22494 üzenetére
Alitolag frissult a mempria paletajuk. Hatha bekerult a tied is kozejuk. De nagyobb a valoszinusege annak, hogy a lapod rosszalkodik veled. Bar a proci sem kizarhato.
-
--Disztroj--
senior tag
Najó, nem gyepálom meg
Lassan egy hete tolom buddha üzemmódban, most már nem adom fel.
Mindenesetre jól sejtem, hogy lapcserével ennek az őrületnek vége lehet?
ramot nem cserélek msi kedvéért az tuti (már ha tényleg ezen múlna), sokkal deficitesebb lenne mint egy új lap -
Enter65
senior tag
válasz
--Disztroj-- #22491 üzenetére
Azert ne tord szet a terdeden, kar lenne erte. (Mar mint a terdedert.)
Szerintem kuld vissza a lapot bizonytalan mukodesre hivatkozva, max jol bevizsgaljak. Bar nem tudom hol vetted, elote erdeklodj utana a koltsegeknek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
--Disztroj-- #22491 üzenetére
"Lehet ezt a lapot gariztatni, vagy törjem szét a térdemen?" ---> Inkább gariztasd/cseréltesd másikra (akár ráfizetéssel), mint széttörd!
MD
L -
--Disztroj--
senior tag
válasz
--Disztroj-- #22484 üzenetére
Felraktam az egyel régebbi BIOS-t, a cpu boost ugyanúgy kikapcsolhatatlan.
Ramjaim típusa egyébként nincs a támogatott listában, vagyis a típus igen, de a 2x16Gb kiszerelés nem szerepel.
Kérdem én akkor, miért működött a gép másfél hétig hibátlanul?! akármit állítottam vajsimán indult.
Ha default módban terhelve is fut a gép, akkor miért nem kapcsolható ki a cpu boost? mindezek tetejébe miért hal meg minden beállítástól a bios?Lehet ezt a lapot gariztatni, vagy törjem szét a térdemen?
-
BRABUS113
aktív tag
Vásárlás előtt vagyok
RAM:
G.SKILL RIPJAWS V 2X8GB DDR4 3200MHZ F4-3200C16D-16GVKBProcesszor:
1600XAz alaplapok:
ASUS ROG STRIX B350-F GAMING - 30k
GIGABYTE GA-AX370-GAMING K3 - 38k
Asus PRIME X370-PRO - 49kJelenleg az Asus PRIME X370-PRO felé hajlok, viszont megéri? Oké hogy több VRM+hűtés. A támogatottság milyen? Tuning lenne. Majdnem 20k az eltérés az Asusnál.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #22480 üzenetére
en a ramra adom a voksom, az egy aljas valami. 2 vagy 4 modulod van ?
ha ujra elkezd bootloopolni, probalj ra a cldo_vddp fesz beallitasara. 1.05 -rol indulj, 1.2V fole ne menj. -
Pro!Petya
addikt
válasz
--Disztroj-- #22480 üzenetére
Nézzük meg akkor bios flash után hogy mi történik... akár régivel akár a mostanival, 1 perc igazából az egész.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pro!Petya #22479 üzenetére
A szervízben sikerült a biosig jutni, ez volt akkor a fő para, ezért odáig már nem ment a dolog, hogy megnézzük a tuningrészét, ezt nem is forszíroztam :] azt gondoltam, hogy csak beakadt valami a biosnak, ami bajt egy teszt erejéig hardvercserével sikerült kigyomlálni. Saját rammal is indult volna valószínűleg, ahogy azóta is megy itthon, csak a minimális piszkálgatást nem bírja sehogy megemészteni a lap.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
--Disztroj-- #22477 üzenetére
Bios reflash-el igazából nem veszítesz semmit, lehet a mostanit is vagy esetleg próbaképp egy régebbit.
Ez bíztató hogy nem dob hibát, bár ezzel csak az imc-t lett egyenlőre kizárva , sajnos a cpu-ban lévő többi komponensre nincs több tapasztalatom hogyan lehetne hibát keresni célzottan.A szervízben akkor sikerült a tiéddel és egy másik cpu-val ugyanazzal a lappal , ergo nekik más ram modullal pöcc röff ment?! hmmm így próbára egy másik ramot bele lehetne tenni és azzal meglesni.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
wsanyi #22476 üzenetére
Jogos amit írsz, de ennek a valószínűsége csekély és szerintem aki otthonosabban mozog ma az IT világában az eltudja dönteni, hogy megkora teljesítményért milyen potenciális kockázatot akar vállalni. Az meg egy másik dolog, hogy én vagy akár te jelen piaci állás szerint nem vennék/vennénk semmit a "konkurenciától"
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pro!Petya #22474 üzenetére
Ment most egy óra Prime és a HWinfo 64 + IBT (Maximum) egyelőre zéró hibát dob. fél órája megy.
Minden alapon van. Ráadásul 50°C fölé nem is nagyon megy még így sem. yay AIOSztem már nem nyúzom tovább, mert ha gariztatni akarnám, ennyi teszt után számláznák a szervizköltséget és égnék egy újabb kört.
Ha a legutóbbi biost ráflashelem újra, annak volna értelme? mivel beállításokat nem képes tartani és leginkább ezzel van most gond, más ötletem nem nagyon maradt. Esetleg megpróba egy régebbivel is, ha van esetleg olyan MSI háza táján, amit ajánlotok.
Enter65, Beretvás: szervizbe csak a CPU lap párost vittem, mivel nagyjából ki tudtam zárni, hogy a ramok legyenek a hibásak, bár hasznos lett volna persze. Azzal vittem be, hogy biosig se jutok, de egy másik procival és a sajátommal is sikerült végül.
hokuszpk: bár lenne tuning miatt ez, de sajnos alapon is csinálja, elég ha kinyomom a boostot. Ettől független jó tudni, egy fokkal kevésbé érzem anomáliának
-
wsanyi
aktív tag
válasz
SECTORnooB #22442 üzenetére
Értem. Tehát ha van egy processzor, amiben olyan backdoor van, ami által kilophatóak a RAM-odból az adatok, akkor az szerinted megfelel bámilyen célra a játékon kívül?
-
Enter65
senior tag
válasz
--Disztroj-- #22468 üzenetére
Ezekbol kiindulva probald meg egy masik procival, a tiedet meg egy masik lapba kene rakni. Igy azokat is ki lehet zarni.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Ahhoz hogy megnézzük hogy az IMC-nek semmi baja, ahhoz kell egy HWinfo64 és a jobb alsó sarokban
windows hardware errors (WHEA).
Amennyiben itt terhelés alatt jönnek a cache hibák akkor biztos hogy nem kerek.
A probléma hogy sokan hiába monitorozzák a tempeket, de ezek az adatok a legutolsó lap legalján láthatóak csak, és ha nincs beálítva külön notif. rá akkor igazából nem lehet észrevenni mivel senki se full képernyőn nézi a HWinfo-t miközben stresstesztet csinál.
Huzamosabb terhelés alatt ha dobja a hibákat és ez nincs figyelve + biosban ugy tweakelve hogy abbamaradjon ,akkor ez az IMC-be is kerülhet.És mint írtad így a proci és a lap maradt ami lehet a hibaforrása. Az aio -t én kizárnám.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
a tomahawk instabil ocnal csinalja ezt az ujraindulasos vagy elindul vagy nem mokat.
-
Beretvás
veterán
válasz
szervizben a te cuccaid voltak benne? cpu/ ram?
-
GFerr56
aktív tag
Hay!
Kicsit off, de használ valaki (esetleg C6H-val) Ryzen-el Samsung 960 EVO m.2 PCIe meghajtót?
Tapasztalat, buktatók?!Üdv
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
speedernet #22450 üzenetére
ram feszt feltolta 1.35 votlra az alaplap ?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pro!Petya #22466 üzenetére
nem nem
2 ürás primeot kapott és közben használtam is, majd másnap melóztam kicsit rajta, kikapcsoltam, majd amikor megint hazajöttem bekapcs után már nem jutott el a biosig sem. bios reset után sem, mindent lehúzva, végtelen kombóban sem, majd a szervízben indult pöpecül én meg égtem mint a rongy.
De minden komponens le lett tesztelve, látszólag semmi gond. ram és vidkari jól szolgáló másfél éves cuccok, de teszteltem őket is. ami új a gépben az a proci a lap, meg a hűtő
Én most zéró tuning mellett csak a boost offolásával szeretnék operálni, de az sem megy.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
--Disztroj-- #22463 üzenetére
ejjj -ejj, ha jól veszem ki akkor terhelés alatt offolt ki és azóta csinálja ezt?
Ez annyira nem jó hír
Így már felmerül hogy valami beadta a kulcsot...
Azt feszt azért keveslem a 1800X-hez még ha pár teszt le is futott rajta.
Valahol mintha olvastam volna h az alacsony fesz sem tesz jót a viszonylag magas frekin való futtatás során huzamosan, mivel egy két programnak akkora hibaköszöbe van hogy engedi futtatni ameddig bírja a HW ,de azt se tartom kizártnak hogy az IMC -vel lehetnek problémák mivel egy sima boost on /off már anniyra nem tetszik neki hogy a visszadobja folyamat cpu - ram checking-re -
mzso
veterán
Az utóbbi firmware verziók PRIME B350-PLUS-hoz hoztak érdembeli javulátst stabilitás/teljesítmény terén?
(nálam 3401 van)Az én 3200-as ramjaim 3066-on mennek kb stabilan úgy saccra havonta egyszer van valami furcsaság. Kékhalál, legutóbb meg folyton összeomlott egy program amíg ki/be nem kapcsoltam a gépet.
UI:
Azzal meg mi van, hogy csökkent a verziószám a legutóbbi előtti verzióban? -
speedernet
aktív tag
Értem
Köszönöm a tanácsokat.
Amúgy G.Skill Ripjaws V 3200 C16 ramrol van szó -
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pro!Petya #22458 üzenetére
Beretvás: A lapon a msi oldalán is található legutóbbi bios van fönt szal nem nyúltam hozzá, de ha más megoldás nem marad, ráflashelek egy régebbit, vagy ugyanezt újra, ha annak van értelme (?)
Múlt hét kedden szereltem be a liqmax II 240et, nyertem is 20 fokot, virultam, még a tuning is ment biosból adott 1.28v 3.8Ghz, kapott primeot, futott két órát minden oké volt fokok rendben. Másnap rendereltem egy vidit, közben használtam a gépet, majd hazaértemkor nem indult és kezdődött a lassan 6 napja tartó tánc.
Bármit is állítottam, a föntiek azért közel sem extrémek és simán egy bios resetes kör lett volna.
rambustibi alaposan utánalestem és egy B350nek vinnie kell ezt a procit, még tuninggal is. Elviekben az X370 az SLI/Crossfire miatt érdekes, de egyébként sok sanszom nem lett volna mással egy micro ATX házban :| x370 nincs ebben a méretben, vagy ami van az vállalhatatlan
SECTORnooB memók egy jóideje alapon, de előtte 2666 cl14 volt kitesztelve full stabilan, alapfeszen
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
speedernet #22460 üzenetére
3 short beeps Basic memory 64K address check error
Vagy a fesz kevés neki vagy a timing feszes ami azért érdekes mert az XMP -t vennie kéne körülményektől függetlenül , ha csak az imc nem birja már tovább ... Ez orvosolható frissebb biossal jobb esetben
Alaplapon az előírt slotba van rakva? -
rambustibi
őstag
válasz
--Disztroj-- #22455 üzenetére
Nem vagyok szaki.
Én keveslem az 1800X alá azt az alaplapot. Viszont egy friss biost felrakni, vagy ha legújabb van, akkor ráfrissíteni ugyanazt még egyszer, hátha nátha.. -
Pro!Petya
addikt
válasz
--Disztroj-- #22451 üzenetére
Másik biost ki kéne próbálni , hátha azzal menne.
Alapon is rákéne vinni IBT max-ra ,Prim95-re ,Realbench-re stb stb.... , csak azért is mert ha már ezeknél is hasalna valahol akkor viszont gari mivel terhelés alatt kioffol.
Más is belefutott csunyán hogy alapon működött neki pár napig aztán kiderült még se megy.
De még olyan elbaxott béta biossal se találkoztam ahol a cpu boost ki - be kapcsolása így hazavágja! -
Beretvás
veterán
válasz
--Disztroj-- #22455 üzenetére
Bios melyik van fent? Lehet azt kellene frissíteni , ha még nem volt..
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Igen,de ha nem az xmp miatt akkor más memóriához visszavezethető probléma miatt.
Disztroj: Mégis megkora feszt? A memóriák milyen beállítás mellett futnak? -
--Disztroj--
senior tag
-
Beretvás
veterán
válasz
speedernet #22453 üzenetére
3 hosszú vagy rövid? Miféle csipogás volt ezt kellene megnézni..
-
Beretvás
veterán
válasz
Nem valoszinü, inkább Vga driver..
(#22451) --Disztroj--: most milyen gép is ez? Adatlapodon intel van.
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
A gép most egy új 650W-os tápról megy, de ugyanúgy sz@r az egész
Ha deafult minden és disabledre állítom a cpu boostot, folyamat újraindul vagy 6x egymás után, majd beáll deafultra.
Létezik hogy a BIOS-szal van valami? Teljesen tanácstalan vagyok
de már kezdem végleg feladni. 6 napja áll a meló.
Minden alapon működik a gép, tehát gari nix, de olyan feszeket dobál a procira, hogy én úgy nem akarom használni.
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Vissza jögg garibol a Gigabyte AX370 Gaming K3 lapom, meg hozzá az új G.Skill ram.
Elsőre úgy tűnt h minden rendben, XMP vel megy a ram, AIDA stress nem hasalt el, az előző Corsairrel azonnal el dobta magát.
Frissítgettem a win progikat mert már karácsony óta nem ment a gép....
Na mind1 is a lényeg h jó páradig újra indításnál sipolt 3 mat és le állt meg vissza el indult de látszólag minden rendben, néha írja ki win induláskor h a radeon software le állt...
Elképzelhető h az XMP profil miatt van ez? -
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22447 üzenetére
Még azt vettem észre , hogy a beta biossal gyorsabban indul hidegen.. előtte 27 sec volt most 19 sec.
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22447 üzenetére
Szuper
ne kínozzad szegénykét..
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Beretvás #22446 üzenetére
Nem,most 3200....3333nek feszt kéne emelni, de ha ezt meglépem utánna még több kell és ha a maximumot elértem, akkor új kitet akarok majd venni és így tovább és annak nincs és nem lesz vége, és inkább a pénzt a Pinnacle Ridge-re tartogatom
Megtisztogattam szépen a két üveloldalát kívül bellül a háznak és 20 perc után hideg indításra is faszán indult kopp kopp, hogy nem hót meg a kit -
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22445 üzenetére
de ez is 3333 on?
-
Beretvás
veterán
válasz
Nem biztos hogy a bios.
-
Beretvás
veterán
válasz
Örüljünk ennek is...
nem is piszkálom feljebb, pedig ma akartam épp. De nem fogom.amugy sok volt a fesz vagy mi?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
wsanyi #22437 üzenetére
Szerintem nem azt kérdezte a kolléga, hogy te melyik céggel szimpatizálsz jobban, hanem azt,hogy neki az adott célra melyik processzor lenne a leg alkalmasabb.
Beretvás: Muszáj volt különben lett volna harakiri
Dobok még egy egy órás Prime95-öt, ha nem dobja el magát vetek egy keresztet és megfogadom, hogy amíg nem jött ki az ofisöl verzió addig nem noszogatom. -
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22440 üzenetére
Huha, ez nem szép. Viszatetted 3200 ra?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
oravecz56 #22436 üzenetére
Éppen ma adta meg magát 3333mhz-n a kis LPX 10 kör IBT Maximum közbe
Azt hittem áshatom a gödröt a diófa mellett neki, fél órán keresztül rakosgattam össze vissza a modulokat hol az egyikkel ment hol a másikkal, de azért sikerült és örülök hogy nem távozott el az örök megahertzek és végtelen feszültségek mezejére. -
wsanyi
aktív tag
Intel a meltdown és spectre hibák miatt felejtős. Azzal is csak a huzavona megy. Állanódan visszahívják a Windows frissítését, és az AMD-re meg a többi, nem X86-as processzorgyártóra mutogatnak. Korrekt egy cég.
Raáadásul valmai reszelt változat jön év végén állítólag, addig meg árulják a támadható ternékeiket. Korrekt, nem? És senki nem tiltja le őket. Ez is korrekt., Bezzega VW-nel mit csináltak? Aztán mikor kiderült, hoyg minden autógyártó hazudok, akkor, ja bocsi... Csak itt az AMD-nél pl. nem volt rreprodukálható a sebezhetőség az adott mintákkal, amikkel intelt meg lehet támadni. 1995 óta így tervezik a processzoraikat, és már a 2000-es évek környékén ezt felfedezte vki, csak leoltották, hogy ámokfutó. Így lett első az intel. Csalással. Ezekután döntsd el bátran, mit veszel. 1,5 éve még én is nézegettem 3. gen i3-at barátnak, hogy jó lenne neki, de amióta kiderültek az inkorrekt lépéseik, a lefizetéseikkel stb, azóta sajnos nem tudok ajánlani tőlük terméket, ez meg rátett még egy lapáttal.
Amúgy meg beszélünk 5-10%-ról 1 szálon, ami a bacckdoor javítással el is olvad, sőt az IO műveletekenél akár 40% is leht a visszaesés... Ez virtualizációnál érdekes téma... Főleg, ha egyszerre több gépet futtatsz.
-
oravecz56
aktív tag
válasz
SECTORnooB #22426 üzenetére
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Virtualizáció terén mi a tapasztalat? Intel Core 7-8-ik generáció (8-ik nem tűnik rossznak) vagy a Ryzen vonal a jobb? Sok fórum hsz-et olvastam, ami lejött, hogy a Ryzen-t favorizálják a sok thread miatt, de ugyanakkor ott a csavar is, amit már én is megfigyeltem, hogy hiába a sok szál, ha linux shell 1szálon fut, és az gyorsabb az Intel szérián.
Még egy kérdés, hogy az Android emulátor mennyire lassú Ryzen cpu-k alatt Windows OS-t használva? (ritkán, de befigyel ez a szituáció is.)
Talán ez érdekelne a legjobban.Előre köszönöm a válaszokat.
-
Beretvás
veterán
válasz
rambustibi #22422 üzenetére
Nincs mit szégyenkeznie, már igy is szépen megy.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #22431 üzenetére
mer bőr az egér oszt mégse batmannak hijják ?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #22429 üzenetére
te most kotozkodol ?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #22426 üzenetére
he ez az en szovegem !
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
rambustibi #22424 üzenetére
intellel jo ez a corsair is, csak eppen pont ez az egy tipus problemas a ryzennel. van akinek megy, van akinek nem. ami nemmegy, arrol altalaban kiderul, hogy 5.30 alatti a verzioszama.
@tibcsi0407 : nemvagyok az a nagy levelezo, 2133 -on amugy siman ment, csak feljebb nemnagyon, 2666 felett amugyis tuningnak szamit, lehet megkaptam volna, hogy az imc nembirja vagy mittomen. sajnos tuningra nincs garancia, hogy poc-roff mennifog.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
tibcsi0407 #22425 üzenetére
Már látom is a válaszukat
A garantált 2133 blabla ryzen esetében 24... blabla efelett tuning blabla.... -
hokuszpk
nagyúr
válasz
rambustibi #22422 üzenetére
ehhez csak gratulalni tudok, xmpvel nekem se megy sehova a corsair, de legalabb ott is hibazik.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #22416 üzenetére
ez nem ugyanaz a ram. a tied 3200 cl 16 valoszinuleg samu chipes. ( taiphoon burner megmondja. ) ; ez meg 3000 cl 15. hynix. ebbol a tipusboll a V5.30 felettiekkel nincs gond, csak epp az enyem V5.20.
hetekig kerestem a 2800 stabil beallitast, 1.35 volton de nemcsak 1.35 -on, 1.24V -n kivul minden fesszel minden beallitasban bukott a teszteken, es hat azert kiprobaltam nehanyszaz kombot de lehet nehanyezer volt az a nehanyszaz. -
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22419 üzenetére
Elhiszem, én is örülök ennek amit most megy. Majd lehet ráprobálok stabil lesz e a 3333 mégis.
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22414 üzenetére
Nem tudom az volt e, mert mint irtam priviben is, kaptam egy inditás után egy bsodot. Ekkor akartam adni neki 1.4 et amivel nem indult. Jo nekem a 3200 is. Eddig 2666 on ment csak már ez is oriási lépés.
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22412 üzenetére
1.36 al ment nálam a 3333 csak akartam adni neki még biztos ami biztos alapon.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Beretvás #22411 üzenetére
Akkor úgy néz ki én szerencsés vagyok
Vedd viszább az processzor órajelet úgy próbáld meg a RAM-ot feljebb tornászni hátha az IMC makacskodik.
Ezek után eldöntöd, hogy melyikkel profitálsz többet, én például tesztelgettem a 3.9Ghz 1.35Vcore mellett a vasat szépen hozta a 163 pontot single-be és a 1324 pontot multiba a Cinebenchbe, de ez kb 5-6 plusz fokot is adott és a végén úgy döntöttem, hogy inkább maradok 3.8Ghz mellett. -
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22408 üzenetére
Én azon lepödtem meg , hogy 3333 hoz adni akartam még feszt 1.4 re tettem és nem indult.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #22407 üzenetére
a 3200-assal nincs baj, ez a hynix chipes 3000 cl 15 ver 5.20
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22404 üzenetére
Szuper, örülök neki.
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #22402 üzenetére
Stabil is?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #22399 üzenetére
nekem az volt a lenyeg, hogy menjen egyutt 6 sata es 2x pciE m2, legyen rendesen USB3 port, legyen ket pciEx16 port ami nincs osszekapuzva mas funkcionalitassal es nezzem ki a VRMbol, hogy ertelmes.
annyira ez nem tunik soknak, de a gyakorlatban kb ez a lap es a ket crosshair tudta ezt mind ahogy neztem, aztan ez volt akcioban.
tibcsi0407: multifunkcios munkagepnek epul, tehat osszerakom aztan utana nem nyulok hozza evekig es szepen teszi a dolgat a cel.
tuningot valszeg azert nezek, hamar sikerult megvenni a platform alapbol masodik legdragabb tuninglapjat a CVIE utan es a CPU sajat epitett vizhutokort kap. 1800Xek ahogy neztem eleve hataron jarnak, szoval tul nagy remenyeim amugy sincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest