Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Winner_hun #20892 üzenetére
megneztem a tomahawk segget, 6 db jack van, akkor ez csak 5+1 -re jon ki
)
-
adam3
aktív tag
válasz
zakarmihaly #20870 üzenetére
Az enyém is megy vissza garanciálisan, nem bírtuk megcsinálni. Csere után jelentkezem.
-
Krtek81
csendes tag
Sziasztok,
Ezek közül melyik B350-es mATX alaplapot ajánlanátok tartós, nagyrészt htpc és tuningmentes használatra?
Asrock B350M Pro4, Gigabyte GA-AB350M Gaming3, MSI B350M Mortar,
A jővő hónapban megjelenő Ryzen 3 2200G proci lenne hozzá vásárolva majd.
Köszi.
-
RobberBaron
tag
válasz
SECTORnooB #20886 üzenetére
vcore helyett dynamic vcore beállítások vannak:
Itt a fapados tuning lehetőségekről van szó:
Amúgy nem izgat, utoljára egy 233 mmx-et húztam 290-re, de az 20 éve volt.
-
Beretvás
veterán
válasz
Winner_hun #20889 üzenetére
nekem is megugrik a beállitott 1,312volt 1,320 ra de terhelésre meg tartja az 1,312. ezek ugylátom ilyenek ..
-
Beretvás
veterán
válasz
Winner_hun #20889 üzenetére
és ez egy x370 es vágodeszka? szégyen, hogy nincs elölapi usb.. még a fostalicska tomahawkon is van..
-
nkmedve
őstag
válasz
Winner_hun #20887 üzenetére
Már hogyne lenne 5.1 az x370 alatt? A 10 éves P55 lapomon is volt, a mostani B350-en pedig:
- Realtek® ALC892 Codec
- 7.1-Channel High Definition Audio
- 6 x OFC audio jacks
Nem hinném, hogy létezik lap ami csak stereo lenne, így 2017-18-ban.Az már más kérdés, hogy a minőség milyen, bár nekem megfelel
(#20891) Beretvás: Ja nekem a Tomahawk-el van 3 x előlapi USB-A + 5 x hátlapi USB-A + 1 x USB-C
-
Winner_hun
félisten
válasz
Beretvás #20888 üzenetére
Billentyűzet, egér, nyomtató, 3 fajta USB kábel. 1 db type c és egy sima usb maradt szabadon. 2 végén type c-s kábelem nincs, azt még nem is fogom használni egy ideig. Jobb lapokon a PS/2-es port nem külön van hanem egyben és van mellette 2 USB. Ezen nincs egybe és egy USB sincs mellette - cserébe van egy csomó üres hely ahova lehetett volna még USB portot rakni.
Most hirtelen nincs szükségem USB portra, ha van is akkor van még egy szabad, de az eddigi alaplapokon nem volt ilyen szűkölködés.
A gépházon előlapi USB nincs, se hangkimenet, se semmi, így ezek kiestek.
Sata portból is több volt a gigabyte-on mint ami ezen van, azon is meglepődtem. Mindegy, ez volt elérhető, kellett a gép, legalább működik.Ha már tuning is szóba jött: indul a gép, 1,456 voltra is felugrik a feszültség. Ha ki van használva az összes mag (pl. prime95) akkor leesik 1,232 voltra és ott is marad. Hol, mit állítsak be hogy 1,232 volt fölé ne menjen a feszültség?
-
Beretvás
veterán
válasz
Winner_hun #20887 üzenetére
mire kell az a sok usb? vagy sata port? mondjuk az alaplapi zajkeltöt sosem néztem mert mindég hangkártyát használtam. de megértem igy már a dolgot..kicsit elb@ott a kinálat..
-
Winner_hun
félisten
válasz
Beretvás #20881 üzenetére
Tuningolni én se akarok, mégis 370-es lapot vettem. Ezen van 5.1, alatta nem láttam olyat amelyiken lenne. Sajnos az USB portokat nem is figyeltem, az asrock lapon 1 szabad van már csak, nincs elárasztva vele.. A giga lap ilyen szempontból jobb volt, csak az a fránya félresikerült bios frissítés ne lett volna..
-
SECTORnooB
addikt
válasz
RobberBaron #20884 üzenetére
Sokszor nézegetek külföldi és hazai fórumokat és nem is vagyok egy született English man főleg nem in New York, de ilyen problémával nem találkoztam hogy nem lehetett volna Vcore-t állítani egy erre született alaplappal.
Nem lehet, hogy egy félre olvasás/fordítás történt véletlenül? -
RobberBaron
tag
válasz
SECTORnooB #20882 üzenetére
Youtube videóban mutogatják, hogy nincs Vcore állítás a biosban, és a neten is van némi fórumos háborgás, hogy hiányzik ez az opció. Lehet hogy csak valami korai bios mizéria, és az új bios már okés?
-
jeni
félisten
válasz
RobberBaron #20880 üzenetére
ha minden igaz a hőfok bizonytalan mérése miatt adja egy az egyik tulaj.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Nem lehet állítani a vcore-t?
Ezeket az információkat hol gyűjtöd be a helyi benzinkúton?
Nem szokott különösebb probléma lenni ezzel a lappal, sőt egyikkel sem. -
Beretvás
veterán
válasz
Ha nem akarsz tuningolni minel az x370?
-
RobberBaron
tag
Sziasztok,
Tervezem egy Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 beszerzését (egy Ryzen 1600x menne bele), de látom, hogy eléggé lehúzzák ezt a lapot mindenhol, pl. nem lehet állítani a Vcore-t...
Kérdésem az, hogy ha nem szempont a tuningolás, akkor mi egyéb probléma van ezekkel a lapokkal, miért nem ajánlott? Van valakinek ilyen lapja, tapasztalatok esetleg? -
Chaser
legenda
válasz
zakarmihaly #20870 üzenetére
ha meg nem jön be továbbra sem akkor veszel mást, egy éven belül 3. hiba után elállhatsz a vásárlástól - visszakérheted a teljes összeget -, aztán következő lappal mázlid lesz vagy még rosszabb lesz ( : legjobb szériában is mindig vannak hibás darabok, persze azt nem vígasztalja aki épp kifogja
-
Krtek81
csendes tag
Sziasztok!
Egy htpc gép összeállítását tervezem AMD-s alapokon.
A kora tavasszal érkező Raven Ridge APU-t tervezem hozzá, tuningmentes használattal.
Milyen B350-es mATX alaplapot ajánlotok tartós használatra?
Ezekkel szemeztem idáig:Gigabyte GA-AB350M Gaming3, Asrock B350M Pro4, MSI B350M Mortar,Köszi.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #20871 üzenetére
nyilvan dolgoznak rajta, meg az aktualis cpuhibak miatt gondolom leterheltebb a mernoki kar, de azert fura, hogy meg beta se nagyon van, mig mashol mar vissza is vontak a kiadott biosokat, sot asrockek mar a masodik nekifutast is bevallaltak.
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #20871 üzenetére
Remélem javitás is lesz benne azért memoria téren, bár igyis jo de már rég állitgattam kicsit unalmas igy..
-
zakarmihaly
tag
válasz
Chaser #20855 üzenetére
persze, ez igaz. amúgy neweggen is néztem és ott is volt pár teljesen ugyanolyan hibajelenség, amire az AsRock support egyébként válaszolt is, hogy Bios frissítés, gép újra összeszerelés stb.. szóval a klasszikus dolgok. én tegnap még feldobtam a 4.3-as biost, de azzal is ugyanúgy fagyott a gép, úgyhogy ma jön a garanciafutár, remélem gyorsan cserélik. én tényleg nem szapulni akarom ezt a lapot, de elég sokat foglalkoztam az üggyel és elég sok helyen tapasztalták ugyanezeket a hibákat: reddit, newegg, amazon, itt is írta adam3. ez persze tényleg adódhat abból is, hogy sokat gyártanak belőle, mert jó és ezért több a hibás lap is. na de részemről befejeztem, köszönöm a segítséget, remélem hamarosan én is boldog asrock tulaj lehetek : ]
-
Beretvás
veterán
Hát ha most se adják ki msi ra a biost lehet nem is akarják.
-
Vartanus
őstag
válasz
SECTORnooB #20866 üzenetére
Igazából egy bajom a Pro 4-el, hogy ott nincs DP csak HDMI.
Bár ha HDMI(IGP)>DP(monitor) kábellel megoldható a FreeSync nem gond, hogy csak HDMI van.Alaplapi hang sokkal jobb a Mortarnak vajon?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Vartanus #20862 üzenetére
ab350m pro4 -et eppen most szapulja zakarmihaly kollega, mint anno timer az msi pc-mate -t.
reszemrol a Tomahawk B350 -et merem ajanlani, nekem ilyen van, tok jo, de szerintem mazsizd at a tablazatot -
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #20861 üzenetére
nekem csatabardom van, de keresztlanyomnak raktam ossze karacsonyra az egyik ab350m pro4 -et, es gondosan ratoltam a 4.10-es biost, akkor meg letoltheto volt...
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Ryzent szeretnék venni, de van kérdésem. Jelenleg vagy R 5 1400 vagy az új Raven alapú R 5 2400G között gondolkodom.
Alaplapnál kérnék kis tanácsot. Két verzió van itt is: Asrock AB350M-PRO 4 vagy MSi B350 Mortar(Arctic). Úgy általánosságban jók a tapasztalatok ezen lapokkal? Vagy AM4-en mi a bevált deszka márka? Talán az MSi felé hajlok, mivel ha végül Raven IGP lesz + FreeSnyc monitor akkor kell a DP.
Ha off voltam sorry. Bármi választ, javaslatot szívesen fogadok
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
zakarmihaly #20841 üzenetére
majd visszaolvasom, de szerintem eddig nem volt vele rossz tapasztalatunk, adam3 is csak par napja koszont be a problemaval, elotte nemhiszem, hogy talalsz mast.
-
Chaser
legenda
válasz
legdrágább asus is bármikor bedögölhet...az ugye megvan, h minél többet adnak el valamiből, annál több fog meghibásodni? arányaiban nem, de számszerűen igen
szerk: neweggen nézz utána alaplapnak, vagy bárminek, jellemzően sokkal többen vásárolnak ott, mint itt, nem törlik a negatív kommenteket sem, mindig newegg reviewk alapján tettem le véglegesen a voksomat, mindig be is vált
-
toto111
tag
ASROCK AB350M Pro4 -hez felraktam a 4.3-as bioszt és a memóriák 3200-on minden gond nélkül beindult a szekér
meglepően gyorsan ,kehe sípolás nélkül. -
Bossp
addikt
A lap meg a memória már megjött. Érdemes egy bios updattel indítani ha esetleg nem a legfrissebb van rajta? az ssd-n még vacilálok, a proci meg a 2db GPU is meglesz mgé szombatig.
Illetve milyne win10-et szedjek le hozzá? úgy tudom a legújabb frissítéssel bugolnak az AMD-k! :S
-
Knobber
aktív tag
-
Knobber
aktív tag
ASROCK AB350M Pro4 -hez (és vélhetően más ASROCK Ryzen lapokhoz is) kijött az új BIOS mai nap folyamán!
Verzió: 4.30
Dátum: 2018/1/10 -
zakarmihaly
tag
válasz
Beretvás #20844 üzenetére
ezen az oldalon van még adam3 üzenete is, szerintem a 2 már nem "kevés" ~200 kommentből, plusz tényleg sok ilyet találtam neten, de igazából nem ez a lényeg, nem ragaszkodom másik laphoz, csak annyit szeretnék, hogy működjön rendesen : ] egyébként nagyon sok hasznos tanácsot kaptam, azokat mind kipróbáltam és hálás is vagyok értük tényleg!
-
Beretvás
veterán
válasz
zakarmihaly #20843 üzenetére
itt te vagy az egyetlen akinek baja van vele, lehet nem olyan sok az a sok.
probáld kialkudni másik lapra a cserét..
-
zakarmihaly
tag
válasz
Beretvás #20842 üzenetére
szerintem messze áll azért ez a dühöngéstől, azt hittem egy kis szarkazmus belefér, sajnálom ha megbántottam valakit: ] alapvetően minden alkatrészemet fórumajánlás alapján veszek, amiért nagyon hálás vagyok a közösségnek, nem véletlen csicsergek itt folyamatosan, illetve a rendszerem teljesítménye felülmúlja a várakozásaimat is (már amikor nem fagy le ) viszont végigböngészve jó pár oldalt, úgy látom, hogy kifejezetten sűrű ennél a típusnál ez a hiba, ezért is meglepő számomra egy kicsit, hogy ajánlott között van. bár az is igaz, hogy többen ajánlották az ASUS-t, de ez a vásárláskor szintén a top3-ba volt
-
Beretvás
veterán
válasz
nem itt kellene dühöngeni meg köpködni azokra akik ajánlották mert belenyultál egy hibás lapba... biztosan szándékosan vezettek fére , hogy most igy járj. el lehet gondolkodni kicsit..
-
zakarmihaly
tag
Redditen írták elég sokan, hogy az ASROCK AB350M Pro4-essel nagyon sokaknak gondja van, sőt van olyan is akinek a kicserélése után szintén hibás lapot kapott. Még szerencse, hogy fórumajánlás alapján vettem ezt a lapot, maradnom kellett volna az ASUS-nál. mindenesetre holnap jön a garancia futár, most imádkozhatok, hogy ehelyett ne kapjak ugyanúgy rosszat. lehet hogy alkudozni kéne velük, hogy küldjenek mást helyette : ]
-
Pro!Petya
addikt
Ha a 960-as samut veszed azzal számolj hogy load-ba belemegy a majd 80 fokba is , jah és a chipset ott van felette egyből...
Én az enyémre (WD Black) vettem egy ilyet : EK m.2 Heatsink
Igaz hogy csak passzív de egyből lerántott róla 10 fokot terhelés alatt!!
Nem olyan forrofejü mint a samu de így is load 57C volt ahelyett most 47C.
Elég fontos a ház hűtése, különben csak dísznek rakod fel. Jó mondjuk biztos egy nem szellőző házban is hoz pár fokot ,de na... Nálam 5 db 140-es gondoskodik erről pl -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Winner_hun #20834 üzenetére
a cnq alja ha jolemlexem 1.5Ghz, akkor csak ebbe a cnq bugba futhattal bele, szerintem hasznald kikapcsolva, valaki irta, hogy merte a kulonbseget, es az jott ki, hogy uresjaratban valami 5% korul fogyaszt tobbet a proci.
-
joysefke
veterán
válasz
Winner_hun #20830 üzenetére
fogyasztásban sokat jelent a C'n'Q ?
-
Winner_hun
félisten
válasz
SECTORnooB #20835 üzenetére
Adatlapomon ott van
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Winner_hun #20834 üzenetére
Igen, ez a probléma nekem is fennállt anno. Milyen lapod is van?
-
Winner_hun
félisten
válasz
hokuszpk #20832 üzenetére
5/100%
A 2,06 GHz (ami legalacsonyabb értéket eddig láttam) messze van a 3,6 GHz 5%-ától.Tegyek fel régebbi BIOS-t, azzal lehet gond vagy ez windows probléma? Mi ez a C'n'Q hiba, hol jellemző, mivel orvosolható? Tuningolva nincs a gép, nem is akarok ezzel foglalkozni.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
zakarmihaly #20821 üzenetére
mondjuk karacsonyra raktam ossze ket konfigot ab350m pro4 -el, ha ezeken telepul az automata frissites, es gond lesz, hamar jonni fog a reklamacio.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Winner_hun #20830 üzenetére
bekapcsolt cool'n quiet mellett a windows energiagazdalkodasban nezd meg a min/max prociteljesitmenyt, de lehet te is belefutottal abba a cnq hibaba, ami eddig tobbnyire tuningnal jott elo.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
zakarmihaly #20828 üzenetére
a regi K8 alapu procikkal van nagy kalamajka, a phenom2 az mar a k10, tehat nem eppen a legujabb vasakat bokte el az ms.
lehet mar nincs is olyan a tesztlaborukban,es be kellene nezniuk ide a szomszedba a retro topikba, es kolcsomkerni parat tesztelesi celzattal. -
Winner_hun
félisten
SketchUp nevű tervezőprogram használata közben érdekes jelenségre lettem figyelmes: ha sok a rajz, akkor olyan, mintha gyenge lenne hozzá a gép. Elindítottam a frapsot és 11-13 FPS közötti értékeket mutat amikor forgatom a rajzot. Az engergiagazdálkodás energiatakarékosra van beállítva, a C'n'Q be van kapcsolva. Ha kikapcsolom ezeket, akkor 20 FPS megvan. Ez normális? Azt hittem ha egy programnak teljesítmény kell akkor azt megkapja. Feladatkezelőt nézve 2,17 GHz-en megy a proci ha használva van a SketchUp. Ha nincs akkor 2,07 GHz-en megy. Energiagazdálkodásokat kikapcsolva 3,6 GHz-en megy (de lehet 3,67, bár ez most légyegtelen)
Ez így normális?update: ha a C'n'Q ki van kapcsolva, de a windows energiagazdálkodás be van kapcsolva, akkor is megvan a 20 FPS, szóval ez utóbbi nem szól bele ebbe, csak a C'n'Q
-
zakarmihaly
tag
válasz
Winner_hun #20826 üzenetére
adam3-nak is hasonló gondja(i) vannak, ugyanolyan lappal. meg ma olvastam 1 pcworldos cikket is, amit korábban linkeltem (+az ottani hszek), vagy annak ehhez semmi köze nincs?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Én nem láttam ilyet. Megmutatnád a hozzászólásokat ahol ezt láttad?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
emlekeim szerint itt a topikban az elmult par hetped rajtad kivul nem tolongott senki, hogy windowsfrissites ota gondja van a geppel, hardverhiba lesz az, van ra egy söröm/csokim, hogy ha win7 alatt megkergeted, ott is gondjai lesznek.
-
törölt tag
válasz
Nekem a múlthéten felment a frissítés, azóta sok órát melóztam vele a cpu load olyankor min. 60%-pörög, és semmilyen problémát nem tapasztaltam eddig (mondjuk nem játszok, azoknál nem tudom mi a helyzet). Tudtommal eleve az AMD K6-osokkal van gond.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Eddig még nem találkoztam olyan Ryzen userrel akinek a Windows frissítés okozna problémát.
-
zakarmihaly
tag
úgy látom, hogy elég sok embernek van gondja amd konfiggal a windows frissítés óta. elvileg a microsoft dolgozik az ügyön. mivel az első két hétben nekem sem volt gondom, viszont azóta egészen elképesztő dolgokat csinál gép. fagyás, memóriát nem ismer fel, eldobja a képet, mintha a monitor nem kapna áramot néha meg akár 3 órát is megy terhelés alatt. felvettem már a kapcsolatot az iponnal, hogy alaplaphibára gyanakszom, de akkor ez lehet hogy a windows frissítés miatt van? mármint ilyen jellegű és mélységű hibákat is okozhat a windows szerintetek? azon is gondolkoztam, hogy megnézek még egy windows 7-et mielőtt visszaküldeném
-
Bossp
addikt
Srácok tudom hoigy nem egészen ide tartozik, ma jön meg a x370-es lap. Milyen ssd-t ajánlotok m.2 vagy sata?
m.2-ből már kinéztem az egyik helyi boltban elég olcsó a Samu 960 evo 250 GB.
-
válasz
chopin42 #20812 üzenetére
Már megvan a lap és egyelőre nem fogom cserélni.
Igen, kompakt hűtés van a procin + 5 db 12-es venti van a gépben.
Az asrock ab350-nek sincs hűtve...
Na mindegy, lapot nem cserélek. Ha meg az 1700 nem menne bele, akkor meg nem lenne támogatva ez miatt, amit írtál...Ha meg megdöglik, akkor gari, vagy akkor egy másik. Egyelőre ennyi. Meglátjuk majd mi lesz.
-
Enter65
senior tag
válasz
oldmanoka #20809 üzenetére
A 3000-et menni fognak a memoriak, a procit meg ha bekovod 4 GHz-ra kezdesnek 1.38 voltra, es haladsz visszafele, vagy felfele, ha keves neki.
Ezeket az AI twekernel tudod beallitani. Amugy a memoria 3066-ot allisd majd be, ne a 2933-at. A tobbit elmeletileg mar maga elvegzi.
A procinal meg a szorzot beirod, a feszt manualra rakod es beirod.
Kb ennyi, de van itt ilyan akinek van MSI lapja, az segit ha elakadsz.
-
wassabi11
senior tag
válasz
chopin42 #20812 üzenetére
Nekem ismerősöm rágta ez miatt a fülem, ha veszek egy jó procit akkor ne spóroljak az alaplapon, és egyáltalán nem bántam meg az a B350-es lapot, sőt kimondottan örülök neki hogy ezt vettem és nem egy fapados poton pénzért kapható lapot. És teljesen egyet értek veled, ha már 90k a proci az alaplap ne legyen már pár ezer forintos... olcsó húsnak híg a leve..
-
chopin42
őstag
válasz
Sub-ZeRo #20811 üzenetére
Nem tudom mennyiért veszed ezt a lapot, de akkor inkább egy asus prime b350 plus-t javasolnák. Az is elég fapad, de a vrm rész az egyik legjobb a b350-ek között. Tuningolni ebben sem kell természetesen, de ha hosszú távra veszed, nem árt, ha van a vrm hűtőborda, plusz elég jó a memóriatámogatása, jó véleménnyel vannak róla itt a fórumon. Meg az se mindegy, hogy itt 4 fázis van, szemben az általad megadott asrockal, ott csak 3, ráadásul SEMMI sem hűti (vizezed a procit, ha jól olvastam). Ha a proci sokáig lesz maxon járatva valami programmal (ami előbb utóbb bekövetkezhet), előfordulhat, hogy túlmelegszik az asrock csupasz 3 fázisa, ennek meg előbb utóbb halál a vége, vagy instabilitás. Tudomásom szerint egyes alaplapoknál ki is van emelve, hogy mag 6 magos ajánlott.
Sok a szóból, lényeg, hogy az amd az A320-s chipseteket abszolút irodai cuccnak szánta, kevés sata, pcie, no tuning. A b350 pedig már az abszolút nagyközönségnek szól, a középkategória maga. Egy r7 1700 kerül vagy 90k-ba, a lap megér szerintem mellé 30 rongyot (ennyi kb a prime b350 plus), de ez persze az én véleményem, ahogy az is, hogy az alaplapon nem érdemes spórolni. Évekig alkatrész, ahogy a táp, háttértár, gépház, ilyenek. -
-
válasz
SECTORnooB #20806 üzenetére
Mire gondolsz? CrossfireX!? Plusz 2 memória foglalat?!
A crossfirex megint nem fűt fel, mert volt sli-s gépem, szívás volt vele. Egy rx560 (570) megy a gépbe, egy ryzen 7 1700 (ár-értékben ez a legjobb proci most az amd-nek ahogy olvasgatok) 16 giga ram, vízhűtő megvan már a procira, m.2 ssd-n van a renszer és még egy 500 gigás ssd megy a játékoknak. Minden másra ott a 2x2 tb vinyó egy nasban.
A játékok, amikkel játszom az RBR itt van mivel, race 07, Batman játékok, pubg (majd ha lesz gépem hozzá)
cod széria. Az új játékok meg nem tüzelnek fel sajnos...
Ha meg mégis kell játék, ott a 360 kinecktel és 12x játékkal... Szóval nekem szerintem elég lesz ez a kis gép, de ha tudsz mondani olyat, hogy megéri másik lapot venni, akkor hallgatlak. -
válasz
Beretvás #20803 üzenetére
A lapom nem tudja csak a 2667-et fogadni. Tuning nem játszik, a 10-15% meg nem fűt fel. Szerintem az még nem olyan nagy dolog. Mert ha egy játékban megy 60 fps-sel, akkor nyerek 66-ot. Na bumm. Nem érdekel.
Következő 10 évre meg lesz a gépem a több hidegen hagy. (mint az előző amd gépem, ha kiszolgál, akkor egy szavam se lesz rá) -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok! Próbálkozott már valaki 6-8 magos Ryzennel downcore tuningal 4 esetleg 2 magon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest