- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz Darkylmx #22298 üzenetére
Hmm ez kezd érdekes lenni...
Egy képet ha tudsz probálj meg feltölteni hogy a hwinfo64, két de inkább három laposra van nyitva.jovás Nah jah de az inkább az én figyelmetleségem volt , megszoktam a ddr3-nál hogy kattan és kész is ... na ennél ezek után viszont 2x is megnézem
-
Pro!Petya
addikt
válasz --Disztroj-- #22295 üzenetére
Persze hogy megúszta Azért nem egy 300-as spártai rúgással küldtem a helyére
Egy modullal sem jut el a win-ig? Úgy gondoltam hogy külön külön kéne megnézni őket. -
Darkylmx
tag
Az normális, hogy hwinfo-ban cores/threads-re 6/12 helyett 6/6-ot látok?
R5 1600, rog strix b350[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz --Disztroj-- #22291 üzenetére
Egyesével tesztelted a ramokat? (memtest86 v memtest64)
Gondolom mindegyik slotba faxán bepöccen helyére ahogy kell ....
(anno nálam volt olyan hogy beraktam a modulokat , pattintás hang is meg volt mindkétszer , de nálam is csak egy modult látott .. le ellenőriztem és az egyik még így se volt bent csutkára , ott egy leheletnyit még rányomtam pluszba és lehetett érezni hogy akkor került a helyére )[ Szerkesztve ]
-
--Disztroj--
senior tag
válasz --Disztroj-- #22285 üzenetére
update
a gép elindult végül két rammal, de ebből a bios csak egy ramnyi mennyiséget látott --> slot 2-4
restart --> az egyik ramot már nem is látja (csak a slot 4et)
kipróbáltam a ramokat egyenként, mindkettővel indult és látta is őket. --> slot 2
Beraktam mindkét ramot --> slot 1-3 = gép nem indul, cpu és dram led ég
Innetől meg bárhogy próbálom a korábbi felállásokkal sem indul sehogy. cpu+ram ledek azóta is égnek[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Beretvás
veterán
válasz SECTORnooB #22289 üzenetére
necsaljál..
-
Beretvás
veterán
válasz SECTORnooB #22287 üzenetére
holnap megcsinálom de te is toljad..
-
Beretvás
veterán
válasz --Disztroj-- #22285 üzenetére
asztalon öszereakva sem megy?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz bandika0626 #22284 üzenetére
ez volna logikus, de ha teljesen le vannak húzva, akkor miért nem indul a gép?
Közben a lap cpu és vga hibát jelez, pedig minden komponens hibátlan, ez kiderült az elmúlt 3 napbanBeretvás igen, mikor a szervízből hazajöttem, összeraktam asztalon és eljutottam biosig egy rammal és kettővel is, aztán ezen felbátorodva raktam össze megint és most ugyanott tartok. agyrém
[ Szerkesztve ]
-
bandika0626
senior tag
válasz --Disztroj-- #22282 üzenetére
Talán akkor az utóbbi két eszközzel lehet a gond. Sata kábel?
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
MSI B350 mortar arctic lapom van és a héten szereltem be egy liqmax II 240-et az 1800X-re.
Minden rendben ment, rendereltem is videót a gépen, majd 12 órával kéőbb mikor kapcsolnám be még a BIOSig sem jut e a gép EZ debug led két pinje ég, cpu és vga.
Bios frissítés nem volt, mert msi oldalán a legfrissebb megegyezett azzal ami a lapon is volt.Azóta volt clear cmos, elemcsere, ramokkal játék, etc. szetészedtem már az egészet, voltam szervízben, ahol a proci és lap páros hibtlanul ment, teljesen hülyét csinálva belőlem.
Itthon teszteltem a videókártyámat, semmi gond, majd összeszereltem a gépet, a vízhűtéssel együtt, semmi gond, indult a gép, majd rákötöttem a két ssd vinyómat és megint se kép se hang. Azóta levettem őket de bármit cisnálok semeddig nem jut a gép, csak felpörögnek a ventik. Mi az isten haragja történik ezzel?[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
msi gaming pro-t használ valaki? ha igen milyen rammal és mennyit tud a ram?
esetleg piros-fekete ramot használ valaki? ( : ha már veszek gépet lap is az lesz meg ram is, borda nélküli ramokat nem nagyon láttam, de fekete pcb és piros borda is ok
illetve mi a fakk van? tutam h felment a ddr4 ára, de aprón is 20 körül megy már 8 gigás ddr4 modul? le vagyok maradva_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Predator2
addikt
válasz Simi37 #22270 üzenetére
Semmi mást nem szeretnék tuningolni, csak ha lehet, szeretném kihozni a ramokból azt a teljesítményt amit gyárilag tudnak. Bármilyen károsodás nélkül.
Ilyen ramokat vettem: G Skill TridentZ F4-3000C14-8GTZ (2x8gb)
Asus Prime X370 Pro alaplap
Ryzen 1700 CPU[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Beretvás
veterán
bedobom ide is hátha valakit érdekel..
beta "C4" fenn... kopp kopp felment..
elsö tapasztalat.. vcore 1,3 ittis.. cpu llc4 pont annyin tartja a feszt mint biosban. socot auton tulövi nemkicsit, megfejelte 1,150 el. cpu oc megy 4 ghz, ram hááááát most xpm + memory ty it 3333 on megy. ibt birja prime birja, aida nem hasalt el. kopp kopp.. cold boot nem volt azt most lesem.. és C&Q is aktiv.
Szerk. Beállitottam a ventiket és ez fogatodd "unexpected kernel mode trap" kékséges halállal...xd
-
Knobber
aktív tag
válasz zakarmihaly #22250 üzenetére
Ilyen netezés közbeni újraindulásra találtam egy régebbi youtube videót. Régebbi AMD kártyáknál fordult hasonló elő korábban.
(L:/dl/upc/2018-02/03/337044_w1kmlt9rgmjsygnf_screenshot_10.png)(/L)
Nekem egy R7 265 van a Ryzen mellett, és ugyanígy fekete képernyő, majd újraindulást produkál ugyanígy internet böngészés, youtube stb közben.
Ma beszereltem próbaképpen egy GTX 1050 ti-t, és megnézem hogy ott mennyire tartja stabilan magát.Bár nálad az eseménynaplóban volt NTFS probléma is, az valóban lehet HDD is, ez könnyen kiszűrhető HDSentinellel.
Youtube: Knobber
-
Lukitomi
aktív tag
válasz tibcsi0407 #22266 üzenetére
Igen!
A Tdie a valós! -
Pro!Petya
addikt
válasz Darkylmx #22264 üzenetére
XFR be van kapcsolva? Ha igen, azért.
EPU?
Biosban az alapfeszt látod. Az offset-elt feszt csak terhelésen látod majd , LLC-től függöen.tibcsi0407
Rakj fel egy rendes monitorozót, PL.: Hwinfo64
és ott tisztán látod majd mi melyik.
Tctl - offsetelt fesz (+20C)
Tdie -> ez az ami kelleni fog neked[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Akinek van Asus Prime X370 Pro alaplap és sikerrel tuningolta, hogy elérje a ramok gyári órajelét kérem keressen meg. 2100MHz-en mennek a ramok, de 3000-resek gyárilag Samsung csippes. Szájbarágós segítség kellene.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Darkylmx
tag
Sziasztok.
Asus rog strix b350, R5 1600.
Az normális, hogy biosba belépve a cpu fesz folyamatosan változik? Mindegy, hogy auton vagy offset módon van. Láttam 1.34-re is felugrani de legtöbbször 1.308-on látom. Ha offsetnél mínusz előjel van és a feszültséget akár 0.1-re állítva is a jobb felső sarokban ahol a cpu értékeket látom, mindig ugyanazt a változo cpu feszt mutatja, nem a beállított értéket. Vagy ez így jó? -
Bossp
addikt
-
OutSider17
senior tag
válasz tibcsi0407 #22257 üzenetére
Az szép.
Hát akkor játékokkal sem lesz problémád.Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
smekone
tag
Na sziasztok!
Kíváncsiságból futtattam egy AIDA stability testet és gyári hűtővel gyári órajelen a Ryzen 5 1600-as egy Define R6 házban 65 fokos volt.
Ez nem sok egy kicsit ? Lehet elbasztam a pasztázást ?
-
cdl
senior tag
válasz SECTORnooB #22246 üzenetére
Minden rendben ment.
A Prohardveres tudástárból szedtem össze az összetevőket, itt is vásároltam meg a legtöbb alkatrészt.
Így ár értékben van egy jó gépem szerintem.
Hibátlanul megy a gép, nem fagy , semmi gond. -
tibcsi0407
félisten
válasz OutSider17 #22256 üzenetére
Köszönöm szépen! Az a tervem, hogy most egy darabig nem nyúlok hozzá.
Az i5-2500-at még 2012-ben vettem, most lett lecserélve. A Ryzen talán még jobb ár-érték arányú, mint az i5 volt.
A GTX 1080-amat pedig még az áremelés előtt 2 nappal sikerült 500 Euroért leakasztani az Amazontól. Igaz, hogy áfamentesen, de még áfával is olcsóbb lett volna,mint itthon.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
OutSider17
senior tag
válasz tibcsi0407 #22244 üzenetére
Hát Munkára az egyik legjobb választás.
Használd sokáig megelégedéssel!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
tibcsi0407
félisten
válasz SECTORnooB #22254 üzenetére
Azon én is gondolkoztam, hogy alulfeszelés jót tenne a fogyasztásnak / melegedésnek is. Van, hogy 18-20 órát is megy egy nap a gép, ha nagy a hajtás.
utdetailing.hu
-
SECTORnooB
addikt
válasz tibcsi0407 #22252 üzenetére
Megeshet, hogy kevesebb fesszel többet menne, de megértem ha még feleslegesnek érzed
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,lenne egy kérésem,mivel én már eladtam a ryzen konfigot,ha valaki játszik itt a Hunt Showdown játékkal megtenné és megnézné nekem,hogyan teljesít a proci a játék alatt és egy kis videót is készíthetne róla,kíváncsi lennék rá...
Köszi szépen!
(#22247) arnoldito:
Húúú,nagyon baba....[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz SECTORnooB #22249 üzenetére
Persze, de nekem fontos az, hogy arany középút legyen. Egy alapjáraton futó 1800X, már bőven fasza Bár ez nem jelenti azt, hogy idővel nem bújik elő bennem a kisördög. Főleg a 16 fázisú Taichi miatt is érdemes lenne tenni egy próbát.
utdetailing.hu
-
válasz arnoldito #22247 üzenetére
Mutatós darab, grat hozzá!
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
SECTORnooB
addikt
válasz tibcsi0407 #22248 üzenetére
Jogos, bár átlagban nem azért tuningol az ember
-
tibcsi0407
félisten
válasz SECTORnooB #22246 üzenetére
Egyelőre nem látom értelmét. 1800X-től nem hiszem, hogy bárhol is szükségem van nagyobb teljesítményre egyelőre.
utdetailing.hu
-
SECTORnooB
addikt
válasz tibcsi0407 #22244 üzenetére
Az egyik nem zárja ki a másikat
cdl: örömmel hallom, milyen tapasztalatok születtek vele? -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz OutSider17 #22240 üzenetére
Munkánál jól jön a sok szál. Végeselemes szállítás, néha renderelés. Húzni viszont nem fogom egyelőre, fontosabb a stabilitás.
utdetailing.hu
-
trek81
senior tag
válasz tibcsi0407 #22231 üzenetére
jó szép a taichi lap..i7 6800knál nálam csak divatlap volt nincs benne sajnos semmi.. am4nél mi a helyzet ???
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
cdl
senior tag
válasz SECTORnooB #19729 üzenetére
Sziasztok.
Beléptem Én is a táborba.
Köszönöm a bátorítást, sikerült először összeraknom egy gépet , hibátlan lett.
Az összetevők:Fractal Design Define Mini C
Corsair Vengeance LPX 16GB 3000mhz CL15
AMD Ryze 1500x
Asrock B350M Pro 4
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB
Samsung EVO 256 GB SSD
WD Purple 3,5" 1TBxmp profillal megy 2933-al a nyűgös Corsair 3000 cl15-ös memoria.
A 2 kattintásos tuningot hogy lehet beüzemelni? -
OutSider17
senior tag
válasz tibcsi0407 #22239 üzenetére
Hát egy ennyire profi laptól ezt is várja el az ember!
Brutális konfigod lehet ha 1800X + ASRock X370 Taichi lapod van!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
tibcsi0407
félisten
válasz OutSider17 #22237 üzenetére
Eddig szépen is teljesít. Izzasztás, majd később jön, de eddig minden rendben. Egy 40 perces Aida terhelést engedtem rá, az 85 fokot mutatott, tehát a proci (1800x) valahol 65 fok körül mozoghatott.
A ventik silent-re állítva. Most nyomtam egy fan-tuningot, elvileg az hangol rajta.
A RAM-okat egyből felismerte, 3200 MHz-esként, nem kellett vele mókolni.utdetailing.hu
-
OutSider17
senior tag
válasz tibcsi0407 #22231 üzenetére
Hát eléggé jól néz ki ez a lap!
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Darkylmx
tag
Sziasztok.
Asus rog strix b350, R5 1600.
Az normális, hogy biosba belépve a cpu fesz folyamatosan változik? Mindegy, hogy auton vagy offset módon van. Láttam 1.34-re is felugrani de legtöbbször 1.308-on látom. Ha offsetnél mínusz előjel van és a feszültséget akár 0.1-re állítva is a jobb felső sarokban ahol a cpu értékeket látom, mindig ugyanazt a változo cpu feszt mutatja, nem a beállított értéket. Vagy ez így jó? -
jeni
félisten
Üdv!
Ezzel a lappal van valakinek tapasztalata?
Írták,hogy ez már valódi HDMi 2.0 vagyis 4K-t is tud. -
oravecz56
aktív tag
válasz SECTORnooB #22230 üzenetére
Szia
Energiagazdálkodási lehetőségek opcionál
Milyen beállításokat használsz?
Előre is köszi az infót.Oszika
-
Tamyra
tag
válasz SECTORnooB #22230 üzenetére
No sebaj, bár ahogy elnézem sok értelme van így kis OC-val meg minimális változtatással kiadni a refresht ha nincs olyan számottevően új dolog benne mint pl egy VEGA IGP. Mindegy fél évet kihúzok ezzel és majd meglátom hova érdemes lecserélni, akkora talán megint csak lesznek jobb BIOS-ok....
Másik kérdés, hogy utánaolvastam fórumon:
Valaki felhúzta 3,8-ra a prociját és elégedettlen volt, hogy maxon ment az órajelen a proci mire mondták neki, hogy be kell állítani a Pstate. Lukitomi mutatta meg mit írjon be. Ez ilyen profil lenne, amire visszaveszi az órajelet ha nem kell maxon mennie vagy rosszul gondolom?Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz salaud #22156 üzenetére
Visszakerültek a régi BIOSok.
[AB350 Gaming K4]Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Cseneles
őstag
Volt időm kicsit stabilizálni a rendszert, 4,05Ghz -nél ha 1,55v adok a CPU-nak sem megy többet stabilan így nekem ez a plafon az 1600X-el, ramok 3200cl14
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Tamyra
tag
Köszia válaszokat, majd akkor próbálgatom mire jutok bár már 3,8Ghz is jó lenne szerintem ár/érték arányban, úgy volt megvárom a refressht de nem bírom addig ki, mert igazából majd 2600G kellene azt meg úgy mondták, hogy április(vége?), plusz míg itt is lesz meg normális áron eltart nyárig is, addig meg jó ez is Csak ne legyen túl bonyolult húzogatni
Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
Tamyra
tag
válasz Tamyra #22219 üzenetére
AMúgy enne egy ehhez kapcsolódó kérdésem, igaz hogy a R3 1200-ast 3,7Ghz-ig simán lehet húzni? Láttam yútúbos vidiket amikben azt mondják hogy a 3,7 garantált 1,28mv-al utána meg lottó milyen a procinak a minősége, de volt video ahol egyből 1,3mv-ra emelték utána 3,9 és 4Ghz-et is hiba mentesen vitte. Ebből mi igaz?
-
Tamyra
tag
válasz rambustibi #22209 üzenetére
hú ilyent jövő héten én is teszek fel
-
dpalotas
csendes tag
válasz zakarmihaly #22207 üzenetére
Memória szinte biztos.
-
speedernet
aktív tag
válasz SECTORnooB #21767 üzenetére
Hétfőn érkezik vissza garibol a lap, meg az új memó is jön elméletileg vele együtt.
Remélem működni fog gond nélkül most már, ha hajlandó lesz akkor jön a teszt. -
hokuszpk
nagyúr
válasz zakarmihaly #22207 üzenetére
az 'NTFS' szavacska altalaban leszukiti memoria es/vagy diszkhibara a kerdest.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
tibcsi0407
félisten
-
Enter65
senior tag
válasz rambustibi #22209 üzenetére
Szep... foleg az a deszka(x370pro)
-
miresz
veterán
Kijött az ASUS TUF B350M-PLUS GAMING laphoz az új bios(ok). 3 napon belül mindjárt kettő is. A jó hír benn,hogy megy a ramom 3000Mhz-n. A rossz,hogy nem lehet emelni a processzor órajelén semennyit,mert ha nem autón van akkor csak 1500Mhz-n megy. A Biosban az ott beállított ratio-t írja,de a win alatt már csak 1500mhz-n megy. Komolyan mondom,hogy ez nem hogy egyre jobb lenne,ez inkább egyre sz@rabb!
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
válasz zakarmihaly #22206 üzenetére
Nekem is teljesítménycentrikus. Amikor a windows supportnak jeleztem, ők egyből visszatették kiegyensúlyozott energiasémába a távvezérlés során mert szerintük a kernel power hibákat ez (is) előidézheti.
Event logból a teljes hibák kellenek, nem csak a címkéik, érdemes rájuk is keresgetni egyesével, hátha kidob valamit.
Illetve mai nap átállítottam az AMD Ryzen Balanced plan-re és ma reggel 6 óta megy a gép, eddig még (csak) egy újraindulást produkált 10 óra futásidő alatt. Eddig 4-5 óránként indulgatott újra, vagy volt hogy sűrűbben. Persze ez még csak mind sötétben tapogatózás, valójában nem lehet tudni mi van a dolgok hátterében.
Mivel windows insider vagyok, ezért teszek egy próbát a Build 17083 -cal hátha.
[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
zakarmihaly
tag
illetve találtam ilyet a sima hibáknál (a kritikus alatt) hogy NTFS (rendszer), application error, Distributed COM, ezek mondanak valakinek valamit ?
-
Tomi_Sci
őstag
Nekem Alpenföhn Wingboost 2-k vannak, ezt ajánlották a megfelelő topikban mint elérhető árú csendes ventik. Ha leveszem az előlapot meg a porszűrőt akkor valóban halkak, de a porszűrőtől visszajön a szélzaj. Alapvetően nem zavar, mert fejhallgatóval játszok.
De ez már nagyon off
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Molyzsa
aktív tag
válasz zakarmihaly #22190 üzenetére
Már korábban is írtam de én egy vga-t kérnék kölcsön és úgy tesztelném meg.
A hdd-re egy hd sentinelt néztél?
Mert ha ott nincs adatátviteli hiba jelezve akkor nem hiszem hogy ott lesz a baj...o.O..
-
Tomi_Sci
őstag
válasz tibcsi0407 #22200 üzenetére
Nekem is ilyen házam van, végtelen szélzaj de legalább hűvös
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mazda topik
- Környezetvédelem
- EA Sports WRC '23
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest