- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatCutter
tag
válasz SECTORnooB #31434 üzenetére
+ 2 db kérdés:
- Milyen RAM (pontosan!)
- A2-B2 ? -
19ati93
senior tag
válasz SECTORnooB #31434 üzenetére
Hát igen, + a 4 GHz-hez első gen ryzennél komoly hűtés, pici szerencse és kb golden chip kell.
-
Tengo
aktív tag
válasz SECTORnooB #31258 üzenetére
Oh sorry, nem tudtam hogy mindegyik gen külön topicot kapott, de kössz.
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
válasz SECTORnooB #31234 üzenetére
A 10e inkább média box, a mini pc az jóval borsosabb sajnos de ez itt nagyon off.
-
senior tag
válasz SECTORnooB #31229 üzenetére
Mondjuk az tényleg kb erre való kis proci kb. Nem is hülyeség otthon tartani egy ilyet.
Mennyi használtan 5000 Ft? Lehet veszek egyet én is a fiókba. -
yaga89
csendes tag
válasz SECTORnooB #31227 üzenetére
Köszi a segítséged, de már berendeltem egy AM4-est. Pár nap és megjön, updatelem és utána visszaviszem
-
senior tag
válasz SECTORnooB #31227 üzenetére
Akinek hegyekben áll otthon a Ryzen processzor.
-
GuineaPigMan
tag
válasz SECTORnooB #31131 üzenetére
Akkor egy ASROCK AB350M-HDV R3.0 alaplap jobb választás lenne? 17-18 ezer forint körül mozog
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
Stonerice
őstag
válasz SECTORnooB #31088 üzenetére
Közben kiderült hogy mediumon maradt egy beállítás nálam . Látszik a torony színén is a különbség.
Újramértem most.R5 1600 3,4Ghz all core ram 2400mhz / 24FPS
R5 1600 3,4Ghz all core ram 3466mhz / 28FPS
R5 1600 3,9Ghz all core ram 3466mhz / 30FPS
i3 8350k allcore 4Ghz /ram ??? /35fpsElőző mérésem mehet a kukába, ne vegyétek figyelembe!!
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
válasz SECTORnooB #31084 üzenetére
Grátiszba megnéztem neked 2400mhzra visszaosztott rammal. Cpu 3,9ghzn.
32fps. Hmm mintha valahol láttuk volna ezt az értéket
Ezután a procit már vissza se merem állítani alapra.. Mert akkor az i3 elveri mnt a picsa![ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
válasz SECTORnooB #31058 üzenetére
A sima i3-8100 még egy magon sem lesz erősebb, mint a Ryzen.
Egyébként a Cities:Skylines kb. 4 magig skálázódik értelmesen, szóval a 8350K biztos jobban fog benne teljesíteni, főleg, ha meg is lesz tuni9ngolva 4,5-4,9GHz-re.
Nekem linuxon nagyon jól megy, az Intel>AMD CPU váltás is segített rajta, és az AMD>NV VGA csere is.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
őstag
válasz SECTORnooB #31056 üzenetére
Pedig sajnos úgy látom minden alkalmazásban, hogy pörgősebb az egész rendszer. Lehet 12szálon erősebb a Ryzen, de az meg nálam nem nagyon van kihasználva.
-
sarkadifeca
tag
válasz SECTORnooB #31030 üzenetére
Igen annyit mindenképpen várok.
Megnézem hogy alakulnak majd az árak. Addig csak a ram-ot fogom megvenni az jó a mostani Asrock lapomba is sztem. Utána meg jöhet a cpu+lap.régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
őstag
válasz SECTORnooB #31027 üzenetére
Gondolod fognak akkorát esni a használt 2600-os árak? Az a baj, hogy azokkal együt az 1600X árak is esni fognak, szóval különbözetben nem nagyon jövök ki jobban így se, úgy se, sőt, lehet az 1xxx szériát már a kutya se fogja venni.
-
őstag
válasz SECTORnooB #31025 üzenetére
Idő közben szereztem egy 3200-as, 16GB-os G.Skill KIT-et, de sajnos ezt a problémát nem orvosolta kellő mértékben. Amikor vettem a Ryzen-t, fogalmam sem volt róla, hogy a Warplanes ennyire nem szereti, mert erről konkrét írást nem találtam sehol.
Nagyon nem esem kétségbe, mert vadászok egy 2600-ost és szerintem azzal már elleszek. A 3600-os új árát jelenleg nem szándékozom erre a célra költeni, hacsak nem lesz 50 alatt az itthoni ára, amit erősen kétlek Ráadásul a 3xxx-hez nem ártana lapot is cserélnem, mert bár lehet kiadnak biost a mostani B350-es lapomra, de szerintem az nem lesz az igazi.[ Szerkesztve ]
-
sarkadifeca
tag
válasz SECTORnooB #31020 üzenetére
Értem, akkor lehet marad a sima 2600. Egy darabig biztosan elleszek vele. Úgyse vagyok az a "hardcore gamer".
Az i5-6500-öt úgyis megeszi szerintem. Meg lesz garancia is bőven mindenre.régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
őstag
válasz SECTORnooB #31022 üzenetére
World Of Warplanes. Köztudottan pocsékul optimalizált játék. i3-8100-el, RX580-al, 1080p high grafikán 130fps-ról indul és mondjuk beesik játék közben 50-60környékére. Ugyan ezzel a vga-val, ugyan ilyen beállításokkal a Ryzen 1600X 100-110fps-ről indul és 30 alá is beesik, meg úgy egész idő alatt érezhetően simábban fut az i3-al. Tudom, Warplanes nem a a nagyon közkedvelt játék, és igen vacak és öreg már a motorja, még direcX 9-et használ, de speciel pont ezt szeretem és live-olni is szoktam, ahol aztán mégjobban beesik az fps, mert nem képes jól használni a 6mag/12szálat a játék+az OBS.
BF1 nagyon jól van skálázva több szálra. Ősöreg Xeon5660-ason úgy hasít mint az álom, ultra beállításokkal
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SECTORnooB #31020 üzenetére
Nem tudom, hogy a 2600-os milyen, de egy szálon, nem AMD-re optimalizált játékok esetén borzalmasan lassú az 1600X nekem. i3-8100-hez képest van olyan játék, ahol 30-40fps is a különbség.
-
válasz SECTORnooB #30962 üzenetére
Annál a generációnál már nincs jelen a 20 fokos offset?
Üdv, pengwin
-
Toni_86
újonc
válasz SECTORnooB #30962 üzenetére
Igen gondoltam már erre én is, megnézem.
-
senior tag
válasz SECTORnooB #30671 üzenetére
Akkor jól emlékszem, hogy nem született világmegváltó megoldás.
Amúgy a 2000-es széria is ilyen? -
nyul105
senior tag
válasz SECTORnooB #30661 üzenetére
áhám, szóval ott 4 van egy kupacban. kábelek kitakarták.
Köszi -
nyul105
senior tag
válasz SECTORnooB #30659 üzenetére
"felső 2?"
wow, most nagyon hülyének érzem magam, 2 éve van meg, nem tudtam hogy van még rálesekszerk: nem csak 2 van?
szerk2: https://www.msi.com/Motherboard/B350-TOMAHAWK/Specification
4db, de hol a másik 2, ami nem közvetlen a pci-e alatt van?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz SECTORnooB #30648 üzenetére
Mondasz valamit!
-
senior tag
válasz SECTORnooB #30646 üzenetére
Igen, szerencsém volt az 1600X-szel, hogy stabilan megy 1.3V@4GHz. Prime 95 és 6 hónap használati teszt alapján is stabil.
Azért akartam játék benchmarkot nézni, mert engem csak az érdekelne, hogy játék közben van-e látható fps növekedés. Ezen kívűl csak netezek és filmet nézek, ahhoz biztos elég a stock 3,6 GHz is XFR-rel.Akkor játszak simán és úgy naplózzam az fps-t inkább?
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #30499 üzenetére
Nem nem, csak hianyolom a tarsasagotokat Meg mindig az Uj ryzenre varok,de mar majdnem vettem egy 9700k-t. de csak ki varom mi lesz a ryzennel.
-
őstag
válasz SECTORnooB #30501 üzenetére
Ha a procit, esetemben egy 1600x-et alapjáraton használok, és a ramokat 3000-3200-ra állítom be, az úgy mennyire életképes? Azért kérdezem, mert hivatalosan az 1600x 2666-os ramot hajt ki alapból, és még nem próbáltam asszinkronban járatni a ramokat a procihoz képest.
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #30471 üzenetére
Akkor lehet felre ertelmeztem, elnezest.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz SECTORnooB #30460 üzenetére
ha jo aron kapja az 580-at, akkor ugy zusammen.
aprot nezve
lap 25
r3 1200 20
2x4 GB ram 20a maradekba meg belefer az rx580.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
F.B.I.
veterán
válasz SECTORnooB #30455 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy 120K van a projectre.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
zseko
veterán
válasz SECTORnooB #30423 üzenetére
Már meg is rendelve, de 'elrontottam' Egyrészt ha a Vega56 mellé kapott három játékból kettőt eladtam volna a beaktiválás helyett, aztán olyan helyről rendeltem volna ahol a 2600 mellé is jár a játék, plusz a mostani 1300x-et eladom, akkor gyakorlatilag nem hogy pénzbe nem került volna a procicsere, hanem még pénzem is lett volna rajta
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #30109 üzenetére
Es az enyemet meddig lehet felhuzni? Sajnos nem talaltam neten semmi konkretumot.
-
Darabokra
senior tag
válasz SECTORnooB #29795 üzenetére
1200 al rendelkezem most, 1150-es konfigom volt, csak gondolkodtam 1151-esre váltásban, de am4 lett. Elsőre ezt az 1200as procit tettem az rx 570 mellé. Ezért voltam kíváncsi erre.
-
rsanya87
tag
válasz SECTORnooB #29768 üzenetére
Ok
-
Johni5
őstag
válasz SECTORnooB #29735 üzenetére
Nálam az AMD lett a befutó.Mind kupak terén,mind teljesítmény terén.De jön majd a kék oldalon is új cpu. xd
Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok egyik oldalnak sem az elhivatottja.[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
válasz SECTORnooB #29731 üzenetére
2xxx széria nálam 4 modullal 2800.--Kipróbáltam 3 lapban is--Mondjuk ez IMC,nem a lap hibája,de ezt tudtuk eddig is.Mindegy milyen lap van alatta.
Aferenczi87 :Intelnél ugyan ez a helyzet áll fent LGA 775 óta.Szóval ez alap felállás mind a két oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz SECTORnooB #29731 üzenetére
Nem háborgok...nem olvastam...de ami szar tervezés a AMDmadarak részéről az szar ennyi
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
trek81
senior tag
válasz SECTORnooB #29725 üzenetére
Na akkor hallgatom a tanácsot mit vegyek bele ami mind a 4 ram slot hely és viszi ez a lap 2400mhzé felett.mondjuk 3000...3200asokat
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz SECTORnooB #29723 üzenetére
Minek a 4 ram slot hely ha nem lehet kihasználni...próbáltam 1.4v vel 2ramot 2800on ..dbig megy aztán fagyás...4ram hely sajna kukás így...eladom visszállok intelre aztán nincs ilyen gond.
Az a baj már i7 6800knál is megvoltak a ramok2011v3nál....azóta nem vettem másikat
[ Szerkesztve ]
-
Orbb
aktív tag
-
Hunork
veterán
válasz SECTORnooB #29562 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz SECTORnooB #29560 üzenetére
Na, az MSI B450 GAMING PLUS remeknek néz ki. Minden téren. Az említett memória rendben van vele?
PS: azt hittem, hogy a Fatal1ty sorozat kiváló...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz SECTORnooB #29558 üzenetére
Ok. Értem. Például?
Plusz: a ház miatt, a hűtő miatt fontos lenne a fekete-piros szín."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Daffchy
őstag
válasz SECTORnooB #29554 üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy arra gondolsz, hogy a súlya húzza le?
Nem, a kép csalóka, teljesen egyenes! -
Daffchy
őstag
válasz SECTORnooB #29549 üzenetére
Hogy mi lóg?
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29393 üzenetére
akkor cseszhetem a 2666 os ramjaimat
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29388 üzenetére
legyen igaza, akkor szarban vannak sokan akinek nincs 100k-s ramja, ha fps kell akkor vegyel ramot 100k ert, eleg hulyen hangzik. Na mind1 Biztos velem van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz SECTORnooB #29318 üzenetére
attól még azzal játszik a legtöbb ember steamen, és az alá az intel a nyerő jelenleg top vga mellé fhd-ba ha a legjobb min fps kell a legjobb maxfps mellett
de engedjük is ezt a vitát el tényleg szarul fut a játék"nem láttam még olyan profi, vagy semi profi csgo etc.. playert aki nem low közeli settel játszik"
csak profik játszanak multiba? vagy olyan casual játékosok is mint pl én, aki néha bemegy kicsit puffogtatni, és nem lowon akar játszani a kevéske szabadidejében?(#29319) FoLey-v : RoE valóban jobban fut érzetre( min fps) nálam mint a BUGG, 1440P-be pedig semmi különbséget nem érzek a volt és a mostani procim között egyébként
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
FoLey-v
addikt
válasz SECTORnooB #29318 üzenetére
Főleg hogy PUBG optimalizálatlan is. Láttam TheVR PUBG közvetítést és egy i7 gtx 1080 ti kombóval is bereccent a kép.
Ring of Elysiumnak jobb az optimalizáció mint egy pubgnek.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
sagit
veterán
válasz SECTORnooB #29315 üzenetére
BFV ami ki ki is használja a magokat.. okés, ott elhiszem.
"CSGO,Lol meg a többi társai is Fortnite" ezek olyan dolgok amik jól vannak optimalizálva, itt is elhiszem.Nálam viszont a jó szarult optimalizált PUBG rendesen megérezte FHD-ben az órajel visszalépsét például. Utána kell nézni mivel akar játszani, ez most egy átmeneti időszak lesz ameddig minden népszerűbb játék szépen elkezdi használni a sok magot.
VGA se mindegy, egy 1060-al nem lesz gond szerintem se sehol, előbb lesz gpu limit valszeg, ha viszont egy 1080/2070 a kiszemelt vagy még erősebb, a cél a fix 144 FPS max beállításokkal fhd-be akkor azért lehetnek gondok. Ahogy felettem is írták, inkább 1440p felé kacsingatnék, bár ott a sok HZ még azért jóval zsebbenyúlósabb monitor és vas oldalon is.
Minden játék és beállítás függő természetesen. Ettől függetlenül én nem bántam meg a cserét, sőt! Hiányzott kicsit az AMD a Phenom II óta.
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
FoLey-v
addikt
válasz SECTORnooB #29295 üzenetére
Igen minden okésnak találom szépen mennek. Csak a BIOS-t nemtudom lenne értelme frissíteni,mert a frissebb BIOS-ban van AGESA Code meg egy-két javítás benne.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29235 üzenetére
Az egyik palyan 20 fps el van tobb Low on mint Ultran, nem tom megerie. 80-90- Ultran 90-115Low on.
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29233 üzenetére
Acer predator xb271hu ez van nekem, Tudom milyen,mit gondolsz miert mondom hogy nem tudom mi a mikrolagg
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29231 üzenetére
Nekem nagyon szeppen fut, nem tudom mik azok a mikro laggok,nem talalkoztam meg vele. Most pl 77 fix fps el megyek Rotterdam palyan, ami a leg reszletesebb,ugye mert varos. De havas palyan 100 felett pl. 32 es palyakon megyek tobbnyire
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29229 üzenetére
Sokkal jobban van optimalizalva mint a BF1. Az valami borzalmasan fut. De itt BF5 ben, 1440p ben minden ultran 80-130fps kozott vagyok, az nem rosz szerintem sot!
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29227 üzenetére
Ezt nagyon jol mondtad a vegen Mindent egybevetve a 2700x az egy nagyon jo kis proci,de en el vagyok meg a 6600k val egy darabig, meg varom a 3700x et, hatha odabasznak majd vele. Csak ne az aranak ha lehet!
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29225 üzenetére
Jaja tudom nem irtal rola. En jatszok azzal a jatekkal azert hoztam fel peldanak De mondjuk meg van nekem is a Tomb Raider jatek, most meg neztem ugyan annal a resznel nekem is 70-90 FPS em van ugyan ezek felbontasok alatt. Szerintem ez a jatek pont az aminek nincs nagy proci igenye. Mondjuk egy AC nel jobban megneznem ezt a tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz SECTORnooB #29223 üzenetére
Hat nem tudom van-e 160 FPS pl Battlefield5 ben, egy 2700x+1080TI mellett ultran. Lehet van,de tesztekben nem lattam, sot meg 8700k val sem lattam
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
válasz SECTORnooB #29191 üzenetére
Ohh bakker az lemaradt, hogy mATX-es méretben keresek.
SorryErre is tudnál ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz SECTORnooB #29156 üzenetére
Ja szoval nem hivatalos hanem pletyka... elozonek tunt és amint kijon a zen2 alacsonyabb frekivel mindenki igy fogja kezelni ha nem szogezzuk le egy ilyen kijelentesnel hogy ez csak pletyka.
Egyebkent a GoFlo CTO nyilatkozatabol vontak le ezt hogy 5GHz siman elerheto a 7nm-es processzüknek mivel 40% perf boostot igernek a 14nm-rel szemben.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
--Disztroj--
senior tag
válasz SECTORnooB #29156 üzenetére
ha már jóslat, inkább az alap 20-30%-al gyorsabb ipc legyen igaz, mint az 5Ghz / félek ez sem így lesz /
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
--Disztroj--
senior tag
válasz SECTORnooB #29153 üzenetére
5Ghz? :0
Erőből akarja tolni a gyorsabb IPC-t a Zen 2? JájneA jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz SECTORnooB #29153 üzenetére
Ki hol promotálta?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
palfitom
félisten
válasz SECTORnooB #29147 üzenetére
Én is kb. ezt szoktam mondani...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Vagy minden évben mikor kiadnak egy újat (csúcs procc) azt vegyük meg és cseréljük is le kövi gen.-nél a csúcs procira (mekkora baromság nem?)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Pintim....
tag
Jah tudom,nem azert mondom, csak ugye mindjart vege az evnek,es jon az uj gen.
-
Pintim....
tag
válasz SECTORnooB #29145 üzenetére
Ezt a skalazodast nem igazan ertem, de nem is lehet mindent Az a lenyeg hogy fasza proci a 2700x ,De lehet 2 honap mulva, a Zen2 vel jon valami 4.5 vagy 5Ghz es proci, ki tudja, ugyan anyiert.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz SECTORnooB #29134 üzenetére
Hja igen, nem te tapsoltál neki
Megnéznék egy renderidőt mindkettővel.
Bárhogy is, Zen 2 majd valsz elpicsázza az i9-etA jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
--Disztroj--
senior tag
válasz SECTORnooB #29126 üzenetére
Azért egy szem játék nem a világ. Kevés még a koronázáshoz
más:
HWiNFO64 mérései relevánsabbak, mint amit biosban látok vagy az asus szoftverben?
Előbbi 84°C-t mutat terhelésen, másik kettő max 70°C / vagyis biosban az idle kevesebb, mint a hwinfo64-ben /Proci: 4Ghz, 1800X, 1.40v
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
FoLey-v
addikt
válasz SECTORnooB #29126 üzenetére
Semmi különbség sincs köztük és még is sokkal drágább az intel. AMD a bestbuy.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
xerobyte
aktív tag
válasz SECTORnooB #29077 üzenetére
Szerk: rossz topikban vagyok
Jaj, megértettem hol siklottunk el
Szóval kérdésem arra vonatkozott, hogy látott-e valaki egy jó black friday dealt itthon 2700x CPU-ra vagy 2700x-es CPU-ra egy hozzá passzoló x470-es alaplappal csomagban.[ Szerkesztve ]
-
xerobyte
aktív tag
válasz SECTORnooB #29074 üzenetére
2700x + hozzá méltó valamelyik x470.
-
mrrr74
aktív tag
-
palfitom
félisten
válasz SECTORnooB #29001 üzenetére
Gondolkoztam egy darabig, hogy mit is szeretne, de nem esett le, hogy IGP-re gondol...
Pedig végül is érthető.[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
mrrr74
aktív tag
válasz SECTORnooB #29001 üzenetére
Köszönöm, pont ennyire sikerült elmerülnöm a témában
Akkor így keresek első körben.https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
gery14
senior tag
válasz SECTORnooB #28897 üzenetére
Ertrm az faxa. Es ha a hyper x lesz?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
válasz SECTORnooB #28882 üzenetére
Szia. Miért?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
válasz SECTORnooB #28866 üzenetére
Menyit számitana ha 3200as helyet 3000es ramot kapna most találtam jo áron 16gb kitett.
-
gery14
senior tag
válasz SECTORnooB #28866 üzenetére
2017 év végén raktam össze a gépet ahogy volt pénzem ugy vettem a cucokat és anno egy 20asom votl ramra és erre futotta ennyi a vga-t most vettem 2napja. és szinte érdeztem hogy szopika lesz a rammal. Igen ezt a ramot néztem ki németből. Akkor ram rendelés lesz a héten ez van.
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz SECTORnooB #28843 üzenetére
Hat na nem mindig ram hibas xD de be probalkozok a lottoval hatha osszejon
-
wassabi11
aktív tag
válasz SECTORnooB #28798 üzenetére
és mi lenne a "normális" ram? G.skill vagy mi?
-
wassabi11
aktív tag
válasz SECTORnooB #28795 üzenetére
Ennyira szar lenne ez a Hyper X predator ram? Vagy inkább a Ryzen ennyire válogatós.... Holnap kiderül hogy a rizsa a gyenge vagy a ram
-
válasz SECTORnooB #28781 üzenetére
Nem csak neked nem (lehet törölve lett a H.Sz.)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Beretvás
veterán
válasz SECTORnooB #28573 üzenetére
Benézhettem valamit biztosan. Mondjuk én nem vagyok hasra esve a b450 es középkategóriás lapok biosaitól. Oc nélkül mind jól teszi a dolgát, de én hozzászoktam a jóhoz..
-
Beretvás
veterán
válasz SECTORnooB #28567 üzenetére
Sajnos az adott oldalon a megadott ársávban nincs B450 es vas...
Esetleg "Asrock AB350 Pro4" a nem "M" esel nem volt gond és van is a megadott oldalon a megadott ársávban..
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz SECTORnooB #28550 üzenetére
drágább jóval
-
wassabi11
aktív tag
válasz SECTORnooB #28548 üzenetére
megnéztem a hogy támogatja vagy sem de a 860 evo nincs a listán
Máshol azt írták h intelhez ajánlott, gondoltam rá kérdezek hogy bullshit ez a dolog vagy sem viszont az Adata Su900 támogatja a lap -
surgyi
senior tag
válasz SECTORnooB #28523 üzenetére
Ezek szerint akkor a sima 2600 is húzható... (eddig Intel procijaim voltak). Macerásabb a 2600-t húzni mint az X-est, vagy szükséges egyáltalán?
-
Lendova
őstag
válasz SECTORnooB #28503 üzenetére
Annyit volt emlegetve a másik topikban az offset voltage, hogy megnéztem fix mellett mi van.
Bekapcsolt C-state mellett a feszültséget is vissza veszi a lap, hiába fix a szorzóval együtt. Pár bios-szal ezelütt ez még nem működött így.All fiat goes to zero.
-
leviske
veterán
válasz SECTORnooB #28481 üzenetére
Milyen indok szól a 2600(X) javára a 1700 ellenében, ha elsődlegesen munkára tervezi használni? A tesztekből nekem az jött át, hogy a +2 mag még mindig többet ér, mint a Zen+ által hozott IPC növekedés. Valós használatban van ami pluszban kijön a Zen+ javára?
-
varmi2
nagyúr
Am4 nem támogat guad chanelt. Tehetsz bele négy ramot, de attól még nem guad, hanme páronként dual chanel lesz.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
South Velen
addikt
Köszi a választ!
Sajna ezek a ramjaim vannak.
2x4GB Predator 3200/C16
2x8GB Adata 2666/C18 (gondolom egy 2800/C18 sebességet azért elbírna)
max az előbbihez tudok venni még 2x4-et, de egy új 2x8-as 3000+ kit nem fér bele a költségvetésbe
B450M Mortar nekem is tetszik, valszeg az lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz SECTORnooB #28445 üzenetére
Azt nem tudom hogy csinaljatok, nekem post screen utan kb osszesen nincs 5mp jelszoig
Lehetseges hogy ez a C6H extraja? Esetleg gombnyomastol szamoljatok?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
fasterware
aktív tag
válasz SECTORnooB #28403 üzenetére
Màr megvan a ram, viszont nincs benne az MSI x370 támogatási listájában, szóval ebből lehet nem lesz Msi.
-
hibavissza
veterán
válasz SECTORnooB #28350 üzenetére
Hopp, és tényleg.
-
trek81
senior tag
válasz SECTORnooB #28277 üzenetére
dualba mennek a ramok csak kék halál 2800mhzén pedig xmp 2.0án simán tudja
néha elindul néha nem ,aztán kék halálDIMM1:2:3:4: Kingmax GLMF63F-D8KFEG------
4.80bios
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
válasz SECTORnooB #28253 üzenetére
Szerintem délután lövök néhány képet a bios-ról
Üdv. Tubica
Szerk:
turistakolbi: Akkor lehet érdemesebb lenne visszatérnem a Darck Rock pro-ra ? Vagy mit gondolsz ?
Felülre akkor megint mehet 2db 14-es ventiVagy olyan nincs, ami a VRM-eket is hűtené, mint anno a freezer 13 pro ?
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Tubica
senior tag
válasz SECTORnooB #28251 üzenetére
Enermax Liqmax II 240
Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
fabri07
aktív tag
válasz SECTORnooB #28203 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű 200km-re van... Ha játékok közbe nézném a hőfokot a cpu-nak, abból is rá lehet jönni, hogy jól van-e felszerelve vagy sem, ugye? Ne írjak inkább privátba? Nem akarom, hogy miattam teljen a topic.
-
jeni
félisten
válasz SECTORnooB #28203 üzenetére
na most úgy gondolom ha nem egyhelyről vannak beszerezve akkor akár bibi is lehet. ha pedig igen félő ha tényleg valami rossz felhelyezés van és lett ebből fizikai sérülés amiről első látásra nem lát nem fedez fel akár a garit is megtagadhatják vagy erre hivatkozva elállnak az újbóli összerakással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest