- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dtomka
veterán
Én win 8.1X64 et és a 14.7RC1 et használom (RC3 red scree+fagyás volt). Én mióta megvettem a játékot akkor kb 1 percig használtam a dx-et. Azóta mantleval nyomom..és nem járok 64 szerverre de 100+ fps gyakran van (ULTRA-n simitások nélkül meg 1 high on van)
(#16280) asdxv
Sajnálom, de ne add fel, mert sztem megéri. Nem azért van GCN es kártyád, hogy a benne rejlő +-t ne használd ki.(#16283) HSM
Nekem nagyon-nagyon ritkán van fps drob....de akkor leesik 20 fpsre 1 pillanatra...
Felvenném, de az AMD gaming- nem működik BF4 alatt...sajna. -
hadde
tag
Win8 ajánlott mantle alkalmazásához, nekem nagyon pereg egy 3570k-val és meg sem tuningoltam
-
Bélaaaa
őstag
Köszi
-
HSM
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16281 üzenetére
Nálam ilyen sajnos: [link]
Mondjuk a kisebb tüskék nálam nincsenek, csak a nagyok, amik kilógnak a diagrammból alul.(#16280) asdxv: Fel fog menni, csak legyen egyszer fél napom csak rendszerttelepíteni...
Úgyis már kicsit döglődik ez a win7, ár ahhoz képest nagyon szépen teszi a dolgát.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #16279 üzenetére
Tervben van a próbája.
Csak azért egy jól belakott rendszerről rengeteg cuccal átköltözni nem kis meló.
Meg ki akarom előtte stabilra tesztelni a 4,5Ghz tuningom a 4690K-val, és 1866@Cl10 ramokkal. Nagyjából jó, de még nem bízom benne 100%-osan.
Amúgy a Win7-en DX-ben jól fut, sokat dobott raja a 14.7 RC3 driver, megbízhatóan, 98%-ban 60FPS felett, de azért ilyen gamékban nem árt multiban a minél több FPS, jó lenne 72 fölé tolni, amin megy a monitorom. -
lowzor
veterán
-
TTomax
félisten
Jól elbeszélgettek a téma mellett,igaz hogy a gyorsulás a single channelröl dualra váltás miatt történt...
-
-
HSM
félisten
válasz
ricshard444 #16262 üzenetére
Itt van teszt: [link]
(#16264) dergander: Én 4500-as 4680K-val még az 1600@CL9-->1866@CL10 váltást is kicsit éreztem. 2133@CL11-en már nem vettem észre jelentősebb javulást.
-
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #16262 üzenetére
De nekem csak single channel-ben ment a RAM, így fele sávszél jutott és nagyon visszafogta a procit, az volt a gáz a gépezetben
-
-
lowzor
veterán
-
Williams
aktív tag
Ref. 290 v. 290x + Peter 2-höz kell még valami kütyü, vagy minden van hozzá ami kell? (+ venti, azt tudom)
-
Televan74
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #16253 üzenetére
Én meg a vapor-x -el itt fogok fagyoskodni a 22 fokos téli szobában.
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Asus ref. 290-en van gari címke, vagy nincs? Hűtés csere miatt kérdezem.
Köszi! -
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #16218 üzenetére
Nézd meg, ott dobálta le az órajeleket, ahol nem volt GPU-usage. Teljesen normális, minek hajtsa full órajelen, ha nincs terhelés?
A buta 7970 energiamenedzsmentjénél ezekben már komolyabb cucc van. Ha nincs terhelve, nem megy max órajelen.
Pl. V-syncnél látszik nagyon szépen működés közben: [link].De amúgy nem is egészen értem, miért állítassz olyan dolgokat, amik egyfelől nem igazak, másfelől adatlapod alapján nincs is róla tapaszalatod?
-
hadde
tag
Lefrissítettem a Biost F5 re és láss csodát terhelés alatt 75-80 foknál nem megy fentebb alap 1040Mhz-en auto venti szabályozással eltekintve attól h hangos de nem érdekel!
Csak ennyit jelent egy frissítés.
Az órajeleket ettől függetlenül asztalon dobálja felfele valami de nem idegesítem magam rajta... -
drunkyboy
aktív tag
Ugyanilyen kártyám van, én is cseréltem biost, bár nekem stabilitási gondjaim voltak (most jobb lett, de nem tökéletes).
A Gigabyte honlapján tudsz meg több infot a Bios frissítésről, modjuk nem tudom, hogy a te problémádra nyújt-e megoldást.
Jobb, ha először a Support&Download --------> VGA Tools-Bios progit használod először, így látod, melyik verziójú Biosra van szükséged (a többivel nem fog sikerülni). -
zimi1991
aktív tag
Hali.
Másnak is van, hogy a bf4 nem fut rendesen a 290-en?
14.4-es driver van fönt és gyakorlatilag diavetítés szerűen próbálja beadni a logót...
Ez mitől lehet? -
hadde
tag
Hali!
Biost hogyan lehet frissíteni a videokarin? -
asvald
senior tag
-
Zoo123
senior tag
válasz
asvald #16199 üzenetére
"Ja és nem tudm mennyire lényeg de egy sempron 140 mellet overkillezem a kártyát jövőhóig"
Akkor biztos a Sempron nem bírja "kihajtani"!
Viccet félretéve, amikor bemelegszik a kártya akkor kezdi csak el visszavenni az órajelet, vagy az első másodperctől kezdve be-beesik a GPU használat 99% alá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest