Hirdetés
- BIOS topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
a 290-ben duplaannyi ROP van, és miután az a 280X-nek igencsak gyenge pontja, nagyon kevés játék lesz, ahol nem lesz 20-25%-kal gyorsabb a 290 - persze, ha a CPU is bírja az iramot az adott felbontásban.
én mondjuk ennyi sebességkülönbségért csak akkor cserélnék, ha nagyon kedvező áron sikerül megejteni, de ez már személyes preferencia kérdése. -
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem azert a 290 erosebb joval mint a 280X.
Ricshard444 kollega tesztje nagyon rekem es nagyon jo munka csak a hatranya az hogy enyhen processzor limites.
A PH! teszt szerint olyan 20 %-al gyorsabb, es ott van az a + 1 gb ddr is. Szerintem megeri.
-
CsonkaImo
addikt
Én is 7970-ről (280X) váltottam. Lesz ahol nem hoz sokat, de olyan is ahol ráver keményen a kistesóra. Szerintem kb +30% teljesítménynövekedésre számíthatsz átlagosan.
Szerk.: Pl.: Bf4-ben a 7970-el Siege of Shanghai map-en, a felhőkarcoló összedölése után kb. 45 fps-em volt a porban directx-el. Sajnos már a mantle-t nem tudtam kipróbálni vele. 290X mantle-el ugyan ebben a szituációban 80+ fps. Mindkét esetben max beállításokon, 4x msaa, 1080p.
-
zaja8
aktív tag
sziasztok!
Egy giga 280x-et szándékozok lecserélni egy giga 290-re mert ugy gondolom hogy időtállóbb lenne. Engem ami zavar, az az hogy a 290 Gpu és memória órajele csak 947/1250-en ketyeg míg a 280x-nek 1100/1500-on.
Félek hogy erőbe ugyanott, vagy nemsokkal lenne előrébb a 290.
Rosszul gondolom?
Esetleg feszültség emelés nélkül a 290-nél lenne esélyem legalább 100mhz-et húzni a Gpu órajelen?Segitségeket köszönöm!
-
deadwing
addikt
válasz
MiklosSaS #14079 üzenetére
Nekem volt/van 290 CF-em, igaz nem X-es. Visszaálltam 280X CF-re, mert egy 4670k@4.4GHz alatt nem tudtam őket full kihajtani, így nem sok fps különbség volt. Igaz nem volt teljesen ultrán a BF4, MSAA is csak 2x volt.
Tanács: catalystban állítsd lejjebb a megcélzott hőfokot, máskülönben 94 fokon fogja tartani a kártyákat. Tényleg ordítani fognak, de cserébe nem sülnek meg, nálam 80 fokon mentek és hát volt hangorkán rendesen
Power limit mehet +50%-ra, akkor nem fogja ugráltatni az órajeleket. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#35434496 #14087 üzenetére
Jeee, te is itt vagy ? Teli van ez a topic zold fanboyokal....
Igen is es nem is. Szamit az is hogy kivel beszel az ember....kicsit szar hogy egy ujonc tiszteletlenul szol egy olyanhoz aki tobb eve segit masokon.
Aztan a masik oldala az az hogy egy hazug es szelhamos mondjuk ostaghoz mindenki irhat ahogy kedve tartja. Ugye ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
20aspult #14080 üzenetére
Azert kicsit fogjal vissza magadbol, mivel ujonc letedre eleg nagy a szad ! Probald meg kicsit tisztelni is azt aki hozzajarul a forum szinvonalahoz.
UjraregUjonc letedre ezt illik tudni !(#14081) 20aspult : TireXike (OFF)(vagyis TE)(/OFF) volt indirektben elkergetve.
(#14082) ricshard444: ugy bizza'
(#14084) odorgg: rendben !
-
-
odorgg
addikt
válasz
MiklosSaS #14071 üzenetére
Na arra kíváncsi leszek, mit mutat a dobhártya szaggató ref CF
Am hogy teszteled? Fix órajel, és turbina mód, vagy hagyod ugrálni a Mhz-eket, hogy kicsit csendesebb legyen?
Egyébként víz nélkül, nem tudok elképzelni egy 290x ref cf-et hosszú távra, max ha valami jó féle fülesben tolja a kollega.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ricshard444 #14075 üzenetére
Nagyon kivancsi vagyok, nem 5-10 perces bench tesztek erdekelnek hanem mondjuk 1-2 oras Crysis3 vagy valami hasonlo jatek.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ahh, sajnos nem az enyemek a kartyak...sot, meg a gep sem. Az egyik havernek a gepje, es kivancsi vagyok par tesztre...hang, hofokok, CF skalazodas, stb .
-
MrPetya19
addikt
Valaki próbálta már a rptor game dvr-t?
-
törölt tag
Jobb a hangulat itt mint a foci VB-n.
Álé álé............ -
Devid_81
félisten
válasz
Attix82 #14062 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy amit elkezdtek, az egy jo irany (vegre) viszont azt senki nem var/hat/ja el, hogy nehany ev mulva alap CPU-ktol a felsokategoriasig barmin hiper-szuperul menjenek a jatekok.
Mint mar meg is lett irva, egyreszt a penz beszel a hatterbol, masreszt fizikai keptelensegnek is tartom.
Egy dologra jo, es ezt is az AMD oldalnak koszonhetjuk, lesznek proci szintek amikre a jovoben nem lesz mar nagy szukseg, mint a belepo VGA-k ahogy szepen kiestek mostanaban a kosarbol.
Mindenfelekeppen a felhasznalo fog orulni, DE minden a penzrol szol, kezeljuk ezt ahhoz merten ovatosan. -
ÁdiBá
veterán
válasz
20aspult #14060 üzenetére
Inkább mint várjak a csodában... legyünk már egy picit realisták és akkor már rájön a nép hogy egyik cégnek sem az az érdeke hogy az adott játék 10 ezer forintos procival úgy szaladjon mint egy 100 ezressel...
Ha így lenne csődbe menne a pc ipar...
Tényekről beszélsz?!
Akkor linkelj nekem tényeket... tudsz ilyet? -
20aspult
csendes tag
-
ÁdiBá
veterán
válasz
MiklosSaS #14053 üzenetére
Szerintem meg álom világ az egész mantle és a dx12.
Nekem ne akarja senki megmagyarázni hogy elég egy számítógépbe 10 ezer forintos processzor a 300 ezres kártya mellé....
Ha nincs megint szoftveres támogatás mantle vagy dx12 a fejlesztő részéről, akkor kitörülhetem a fenekem a 10-15 ezres procival, mert az említett példádban egy extrém 2-3 ezres i7 processzor talán mégse véletlenül hívják extrémnek...
Az mindig a maximális teljesítményt fogja nyujtani, nem kell neki csoda driver, csoda mantle csoda dx...
Így én mindig is az i7 részesítem előnyben mert nem hiszek a csodákban... -
HSM
félisten
Amit írsz, a frontend szerintem a kisebb gond. Ha nem is skálázódik tökéletesen (no, meg ugye van némi "közös" 2 magonként FPU terén, az is lehet ok) gond a sebességében ilyenkor nem lesz.
Egyedül azokban a programokban teljesít rosszul, amik kifejezetten támaszkodnak az egyszálú teljesítményre. Ez viszont az esetek nagy többségében az SW sara.
-
a "jól skálázódó programok" kifejezés azért veszélyes, mert olyan problémákat is a sw oldalára hajlamos tolni, ami igazából az architektúra hibája. a 8 integer magot marhára nem tudja etetni a vishera frontendje, a legtöbb 8 szálat megfelelően használó program nem fog vele normálisan skálázódni. persze aláírom, hogy ha valami úgy van optimalizálva, hogy figyelembe veszi ezt a gyengeséget, akkor rettentően tud száguldani az FX - de ez sokkal inkább a kivétel, mint a norma.
ill. a haswell 1.4B tranyójából 20-30% a GPU, ami az FX-ben nincs.
-
HSM
félisten
Fejlettebb a gyártástechnológia, jobb a fogyasztás/sebesség arány és az erős egyszálú teljesítmény. Ennyi az előnye a Haswell-nek, semmi más.
Ami hasznos lehet benne, de még semmi nem használja, az max a TSX-NI utasítások.
Gamerként az FX felejtős jelenleg sok programban sajnos csúcs-gpuk mellé ezt már írtam is.
Halkan megjegyzem, az AVX utasításkészletet is előbb az AMD építette be "megfelelően", az Intel csak később az AVX2-vel.
(#14053) miklosss2012: Bizony ékszerek ezek technikai szempontból.
-
MiklosSaS
nagyúr
Ezt meg elmondom aztan nem OFF-olok tobbet !
Ez dolgoztam olyan szoftal ahol az FX 8350 kemenyen odavert a 4.9 GHz-es 2600K-nak. Eselye sem volt meg a 3770K-nak sem, mivel a HT majdnem hogy semmit sem segitett...visszont az FX-nek ki voltak hasznalva a moduljai is rendesen.
Ezek a processzorok technikai szempontbol egy ekszerek....egyetlen hiba az hogy nem sikerult a gyartas ugy ahogy tervezve volt. Ha ezeknek az alap 4.8 - 5.2 GHz lett volna akkor eleg rendesen megcibalta volna az intelt.
A helyzet nagyon fog valtozni amikor meglesz a directX 12, es jobban fog terjedni a mantle...akkor mind1 lesz hogy i5-2300 vagy i7-4970X van a gepedben. (jatek szempontjabol)
-
ÁdiBá
veterán
Én véleményem szerint pedig az új fejlesztési Haswell processzorok évszázaddal fejlettebbek mint az AMD kiadott központi egységei.
Itt gondolok az AVX támogatásokra illetve a rendkívül hatékony eneriga használatra...
Véleményem erről annyi hogy az AMD sokat eszik és tohonya, míg az intel kevéssel is fürge....
Nem beszélve arról hogy az intelnél nem kell válogatni hogy most melyik játék megy jól melyik rosszul, mert ha a program olyan hogy csak 1 magot használ, intel könnyedén hozza a tempót, ami már egy AMD processzornál komoly problémát jelenthet...
Én hardcore gémerként biztosan nem építenék AMD processzorból rendszert... MÉG, hogy mi lesz pár év múlva?! Várjuk ki a végét...
De én úgy érzem hogy ez a helyzet nem igazán fog változni.... -
HSM
félisten
Nem értek veled egyet.
1,2B tranzisztor van benne, míg a Haswell-ben 1,4B. Teljesítményben is (jól skálázódó programok esetén) szépen beékelődik az i5-ök és i7-ek közé.
Nem akarok ebből nagy OFF-háborút, úgyhogy nem fejteném ki jobban, de a fő baj az FX-el, hogy még nem volt időszerű egy ennyire többszálúságra optimalizált architektúrát bevezetni, szoftveresen még mindig sokhelyen egyszálú végrehajtás miatt. Ettől függetlenül költséghatékony munkagépbe sok feladatra sokkal inkább vennék FX-et, mint egy HT-s I7-et. Szerintem az AMD elgondolása bár alapvetően nem olyan fürge, mégis sokkal jobb konstrukció, mint a HT, ami a benchmarkokban nagyon szépet alakít, de a gyakorlatban ezer sebből vérzik. -
Szinyák
őstag
válasz
kovsol #14049 üzenetére
Hi.
Próbáltad már a Display Driver Uninstaller-t ? Nálam is volt hasonló tünet a CCC csinálja a baromságot ..
14.4 ről 14.6 beta. ra váltáskor nekem is állandóan 1350-en tekerte a ramot 2D.ben ..
A programmal leszedtem mindent telepítéskor kikapcsoltam a MSI afterburner.t felraktam a 14.6-ot azóta tökéletes. Egy próbát meg ér . Ja szerintem nem ártana ehhez a kártyához egy win8.1Itt lesz a progi : DDU
remélem tudtam segíteni.
Üdv,
Szinyák -
-
kovsol
titán
Sziasztok!
Adott egy Asus r9 290x oc dc2 hűtéses kártya, de hiába akarok telepíteni a drivert mindig elhasal a AMD Accelerated Video Transcoding telepítésénél. Játékokban rendesen működik a kártya, viszont nem veszi vissza a VRAM sebességet és 2D ben is 1350Mhz-en megy.
Elötte nem volt más kártya a gépben, az i7 3770 -ben lévő HD4000 képkeltő volt használva csak ezzel a windows telepítéssel. Intel IGP le lett tiltva.
Mi lehet a megoldás?
A 14.4 és a 14.6beta driverrel is ezt csinálja amit az AMD oldaláról töltöttem. -
ÁdiBá
veterán
-
hogyne lenne baj velük - nagyok a chipek, és rosszul vannak az erőforrások kiegyensúlyozva. vesd össze őket tranzisztorszám alapon egy i7-4770-nel.
a kedvező árazással kompenzálják a hiányosságokat, és ezért szerethetőek, de műszakilag ettől még egy gyengén sikerült termékvonalról beszélünk. -
HSM
félisten
válasz
Obliterátor #14040 üzenetére
Semmi baj nincs az Fx-ekkel. Teljesen jó, korszerű konstrukció. A baj sokkal inkább a jelenlegi szoftveres háttérrel van szvsz, ami sok ponton keresztbe tesz a többszálúsításnak... Így viszont játékra, csúcs videókártyák mellé nem ideálisak. Minden más téren megállják a helyüket.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hash99
senior tag
válasz
Sajna AMD már csak APU-kal tud remekelni... Pedig én is baromira szeretnék egy AMD procit de athlon XP óta várok már és nem megy nekik...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
En is szeretem a AMD-t de most valahogy jol bele tudnák rúgni.....
Kérlek gyere az FX-be és magyarázd ott is el, nehogy többen belemenjenek az ilyen hibába.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Obliterátor #14033 üzenetére
Latod, mar jo ideje irom/mondom/kiabalom hogy az FX az max 280X/770 kartyakat kepes becsuletesen meghajtani....de senki sem veszi figyelembe a szavamat, pedig tapasztalatbol mondom...de fikazom az FX-et..
-
Obliterátor
tag
válasz
Attix82 #14034 üzenetére
Gondolom akkor nekem is muszáj lesz cserélnem hogy legyen értelme a 290X-nek. Volt régebben egy 3770k-m , 4,7-ig bírta nagyon szerettem csak sajnos meg kellett válnom tőle.
A Devils engem is megmozgatott , léghűtéssel 5.2-5.4ghz. Elég impresszív
De gondolom alaplappal alsó hangon 150k.
-
HSM
félisten
válasz
Maotun #14035 üzenetére
Hű, az mondjuk jó kevés.
(#14033) Obliterátor: Eztörténik, mikor egy kevés szálon működő progam találkozik az egyszálon gyengus FX-ekkel.
(#14036) Attix82: A CPU maxon lehetett DX alatt, csak mivel nem skálázódik rendesen az API, így egy szál miatt akadt fenn az egész, és ezért nem láttál a feladatkezelőben 100% CPU-használatot.
-
Attix82
addikt
-
Maotun
őstag
válasz
fx 9590@5,1ghz is emiatt lesz cserélve i7 4790k Devilre mert azsehajcsaki rendesen a 290x et bf4 néha leesik 34re az fps
-
Attix82
addikt
válasz
AMD nagyon gyenge ha egy program 1-2 szálon használja csak. Sok vásárló AMD FX helyett i5-re váltottak de nem hittek a szemüknek mennyivel is erősebb ....
Nálad CPU gond van , gyenge a Blizzardos játékokhoz....( meg sok másba is elő fog jönni a gyengeség)
-
Obliterátor
tag
A minap nagyon szomorú lettem
. Hosszas várakozás után végre összejött a pénzem egy R9 290X-re. Nagyon jó áron adták , a Shappire hűtője pedig egy elég izmos megoldásnak tűnik. Ahogy mondani szokták a régi de stabil Fx 8150-em egy egészséges tuning keretében felhúztam 4.7Ghz-re. Gondoltam ennyi elég lesz a maximális 4.9-et nem akartam erőltetni. Jelenleg a 10 éves engine-el bíró Wow-al játszok a legtöbbet, természetesen a legújabb címek miatt vettem a kártyát hamarosan ők következnek. Leszedtem a legújabb drivert, tuninghoz nem nyúltam gondoltam még ráér hiszen a Wow-ba úgyis kiakad az fps mérő. Hát nagyon nem így lett... 64bites kliens elindít, játékba beloggolok és ?! Mi ez ? 30 fps ?
Mivan ? XD Végignézem a beállításokat, élsimítás off , egyéb szűrők maxon , a méltán hírhedt Shadow Quality mediumon , felbontás 1080p. Jó legyünk őszintén a fővárosban voltam előttem vagy 70 player mászkál ennél nagyobb terhelés nincs a játékba. Kicsit mászkálok arrébb megyek , üresebb területeken 50-60 néhol 100 , zárt helyeken 120 fps. Kiábrándító... Elismerem ez az Fx proci nem egy sztár proci. Bár valahol reménykedtem benne h "kihajtsa" majd a kártyát de úgy néz ki alaposan ráfáztam. Fx topicba vérremenő viták folynak róla h ez vagy az I7 az erősebb játék alá de erősen alkalmazásfüggő. Gyorsan lefuttattam egy Firestrike-ot. 8300 pont. Ahogy várható volt a fizika nagyon gyengén muzsikált a grafika 11k körül volt. Felraktam AB-t és figyeltem a Core Clock-ot , ahogy várható volt összevissza droppolt ,400-600mhz között. Toltam neki 30% Power Limitet akkor már 600-900 körül mozgott a grafikon. Kapott 37mV-t és 1100 Core Clock-ot. Memoria 1300Mhz. Fps változatlan. Firestrike 30pontal ment többet. Gondolom proci limit. A wow engine elég régi nem a több szálra lett kitalálva tehát nem mérvadó. Hamarosan jön a Bf4 , Crysis3, FarCry és a többiek. A komolyabb Oc-hoz még nincs elég tapasztalatom , majd tesztelgetem h mennyi Power limit és Vcore kell neki.
-
Szinyák
őstag
Hi.
V.ki csinált tesztet az új 3D Mark Skydiver ? Mert mióta fel tettem az update-t a Fire Strike alatt kevesebb pontot kapok ..
Üdv,
Szinyák -
SkyS1gn
félisten
válasz
RaPiDsHaRe #14017 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
RaPiDsHaRe #14017 üzenetére
Nem, véletlen se mondok ilyet.
Csak hogy a 290(X) szerintem normális, korrekt minőségű cucc lett. Ahogy a GTX780-nál is korrekt karit produkáltak.
Szóval fejlődnek szerintem.
Nem titok, 94K volt vadonat újonann, boltból egy hónapja. Többet nem adtam volna egy 290-esért, így is csikorgott a fogam, igazából a 280X-emmel is elvoltam remekül, de ennyiért ki kellett próbáljam.
-
HSM
félisten
válasz
Shokkolo #14012 üzenetére
Abszolút megértelek, a Giga régen nem volt épp egy megbízható VGA-kat gyártó cég. Ugyanakkor a 290-nél eléggé látszik, hogy rámentek egy normális minőségi szintre, úgyhogy kaptak egy esélyt tőlem. Én is jó áron vettem, újonann, bár picivel drágábban, mint Te, de nem sokkal. Ennyiért nagyon jó vétel volt amúgy a Gamingod.
Nekem amúgy bőven elég, ha egy ilyen Valley tesztet csinálsz, és meglesed, milyen revíziós a kártya, az új-e vagy a régi. Mert elvileg van belőle új is, amiről tudomásom szerin még senki nem linkelt teszteket.
Ennyi pénzért amúgy biztosan nem csináltál rossz üzletet, akár a régi, akár az új revíziós Gaming, korrekt cucc, ha nem is a legdurvább, de 3 év garos és jóáras. -
Shokkolo
addikt
Én nem bántom a gigát, sőt a hőfokait sem ismerem.
Nekem egyszerűen valahogy nem szimpatikus, de az az egyéni "gyagyám"(illetve ehez sikerült szerintem jó áron hozzájutni... 85k újonnan
)
Előtte egyébként zöld oldal egyik "csúcsa" volt, egy Asus 780 azt is kitezsteltem anno, csak a fortmattal azokat (is) töröltem.
Ha ennyire van igény rá hétvégén lesz időm részletesen tesztelgetni.
Ha megmondjátok mire vagytok kiváncsiak adok neki... egyelőre ennyire volt időm. -
Habugi
addikt
válasz
Shokkolo #14009 üzenetére
Ez nem kötekedős hangulat kérdése..
Kicsit visszanézel a topicban láthatod, a nagy többség úgy tesztel ahogy HSM is, mert egy csomó egyéb információ is kinyerhető belőle, nem csak a nyers eredmény adatok.
Terheltség, hőmérsékletek (és azok alakulása aka grafikon <-- ez HSM-nél külön extra), fogyasztás, teszt időtartama és sok más.
Még csak nem is topicfüggő, mert a 280x-esben is így tesztelünk, de még a zöldek is erősebb kártyák topicjaiban, ahol mint ezeknél is, van hőtermelés rendesen. -
Shokkolo
addikt
Látom kötekedő hangulatban vagy...
nem, nem hidegindítás után. órák óta ment a gép és nekem futott direkt GPU-Z.
fejből meg nem mondom pontosan de azt hiszem 84 ill 84 fok volt. a ventifordulatot is figyeltem, de ksiebb bajom is nagyobb attól h. ezt hosszú távon megjegyezzem.Nem értem a kötekedésedet... majd megcsinálom akkor újra és boldog lehetsz.
nem most jöttem le a flavédőről h- idióta módjára futtassak egy tesztet.
(arról nbem beszélve, hogy direkt OC-ban futott először h. reletíve melegről induljon a silent teszt) -
HSM
félisten
válasz
Shokkolo #14007 üzenetére
Najó, de míg az én eredményemből látni, milyen hőfokon, milyen ventivel tekert negyedóra folymatos terhelés után, milyen teljesítményt nyújtv ekkor, addig a tiédből semmi nem derül ki. Sőt, a tiéd egy kört futott sanszosan, tehát azt se tudjuk, nem hidegndítás +3 perc után mennyire bírta a kari.
Ez így eléggé információszegény, sorry.
-
HSM
félisten
válasz
Shokkolo #14005 üzenetére
Képzelem, mennyivel lehet gyorsabb. 1%-al talán?
Ha gondolod, futtass egy ilyen Valley-t [link], extreme-HD-ból átkapcsolva Custom-ra, és Fullscreen helyett ablak, és akkor máris elé lehet enni a HWiNFO-t.
15 percet futott, elején reseteltem a HWiNFO-t 2 perc után, hogy ne legyen benne az üresjárat az átlagban.
Végén F9-el bench, és akkor eredmény is van, lássuk, kifutotta-e magát a kari.
-
Shokkolo
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #14003 üzenetére
nekem csak pár napja van gamingem, de eddig szeretem.
jobban bízok a misiben mint a gigábannekem pl a misi OC módban 1! fokkal melegebb mint silentben (igaz hangja is van... de elviselhető abszolut)
-
m0h0senator
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #14003 üzenetére
Gaming talán tuning alatt jobban hűt mint a giga
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
Melyiket vennétek meg :
Gigabyte R929OC-4GD vagy
MSI R9 290 GAMING 4GD5 ?Vissza olvasva mindkettőről találtam hideget, és meleget is.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Samsung SPS #14001 üzenetére
Sajnos már ezt is megpróbáltam és így sem működött. Két másik monitorral pedig tökéletesen működött dvi és hdmi keresztül. Már meg is rendeltem az új monitort. Egyszerűen nem tudok rájönni mi okozhatja a problémát, a tippet köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BIOS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest