- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz DroiDMester #13182 üzenetére
"Na ilyenkor mi van nagy okosok???"
Ha ezt nem írod talán nem is reagálok de,
valamikor januárban cseréltem először 7970 biost és semmilyen atiflash nem támogatta.
A GpuTweak 2026-s setup-ban volt egy atiwinflash amivel működött a flash.
Az hogy neked valami nem megy, szvsz. nem jelenti azt hogy nem megy másnál sem. -
-
Vigneau
félisten
válasz DroiDMester #13182 üzenetére
Ezzel egyetértek én is. A mai napig DOS alól nyomom mind a MoBo, mind a VGA BIOS flasheléseket. Nem véletlenül...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
nagyúr
válasz tom_tol #13160 üzenetére
Hát én kb 7-8.db (7770, 7850, 7950, 7970) próbáltam és természetesen a leg frissebb Ati WinFlash -el volt amelyik feltette végigment ki is írta hogy oké majd újra indítás után se kép se hang pl: 7950 nél meg szenvedett vagy 1.percig majd ki írta hogy nem tudja törölni a rom -ot (itt mondjuk nem lett gond mert működött restart után is de maradt a régi BIOS) 7870 nél meg azt csinálta hogy szépen törölte a rom -ot majd mikor írta volna bele az újat ott állt le hibával!
Szóval semmi értelme kísérletezgetni hogy most sikerül vagy nem, felírja vagy nem DOS alól meg kb 50 -ből 50 -szer felment ugyan azokra a kártyákra ugyan az a bios a win alatt nem
Na ilyenkor mi van nagy okosok??? Amúgy meg itt van a fenti 2 kolléga nekik sem ment win alól az én módszeremmel meg igen(az már más kérdés hogy a buzi giga ennyire eltér PCB -ben és nem igen kompatibilis egymással a vga bios -ai, nekem PL: Sapphire 7950 Dual-X és jelenleg egy referencia PowerColor 7970 bios van fent és tökéletesen működik) na akkor ki beszél hülyeséget???
-
Pala
veterán
válasz laca000 #13177 üzenetére
Hmm, volt CF-em, meg SLI-m is (sőt, még Voodoo2 SLI-m is ), igazándiból elégedett voltam velük. Egy-két játéknál nem úgy működtek vagy skálázódtak, ahogy várta volna az ember, de azok meg amúgy is jól futottak.
Épp most erősen gondolkodom 7970 CF kiépítésén. Bár fene tudja, van-e értelme.
-
laca000
őstag
válasz SzlobiG #13173 üzenetére
Engem meg nem, mert nem kell Cf, meg SLI sem, zsákutca, mind a kettő
A hivatalos infót meg megtalálod a neten
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
p87
senior tag
Az a rángatás, akadozás érdekes, mert NV-nél is jelen van, jellemzően ha kevesebb van mint 60fps akkor ilyen.
Nem biztos, hogy dirveres gond lesz, hanem játék.
Én MSAA-t kilőttem, minden más maxon HDAO-val, full HD felbontásban, 60-70 FPS, teljesen jó.Viszont én nem bírom ezt a játékot... Olyan rosszul csinálták meg a mozgást meg az animálást, hogy imbolyog össze-vissza a kép. Tegnap egy 15 perces játék után megszédültem és a gyomromra is ráment, rendesen rosszul éreztem magam tőle.
Én amúgy is nagyon szédülős vagyok, ezért nem bírok minden játékot, emlékszem a FC2-vel is zugyan ezért nem játszottam, ill. ami még ilyen volt az Resident Evil 5 játék, na de ez durván ilyen 5 percet nem bírtam.Érdekes mert vannak rendes játékok is pl. BF3-al 1-2 órát is tudok játszani gond nélkül, vagy pl Borderlands 2, Sleeping dogs is oké volt.
Szóval én úgy nézem el is felejtem az FC3-at, max 5-10 percet ha játszok vele folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
danikabaf
tag
Felraktam a sapphire biost de most nem kapcsol be a monitorom! Ilyenkor lehet vmi csinálni?
-
SzlobiG
félisten
válasz laca000 #13172 üzenetére
Engem nagyon is érdekelne ha egy 200k-s CF rendszerem lenne és malmozna a 2. vga.
"És mindez kit érdekel, mikor köztudott, hogy az 1.01-es javítást nem közölte egyik gyártóval sem az Ubisoft?"
Ezt támaszd alá kérlek hivatalos infóval.
Én csak annyit mondok, hogy legyen így, csak várjátok ki az új drivert.
-
laca000
őstag
válasz SzlobiG #13170 üzenetére
És mindez kit érdekel, mikor köztudott, hogy az 1.01-es javítást nem közölte egyik gyártóval sem az Ubisoft?
Majd lesz normális driver, aztán Nvidia szájtátogatás is
Ugyanakkor tény, az ATI-nál mindig alszanak.
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
SzlobiG
félisten
válasz laca000 #13167 üzenetére
Nem a 3-4fps a kül, hanem hogy nem tudják működésre bírni a CF-et miközbe AMD-s gém. Emlékszek én rá milyen bosszantó ez, hogy fölöslegesen van ott a 2. gpu mert nekem is multi gpu-s rendszerem volt többnyire amd-vel aztán mindég vártam a csoda drivert...
(#13171) ÁdiBá Tudom hogy így volt hisz 6950CF-em volt akkor ott is idegeskedtem, hogy várhatok a driverre mert malmozik a 2. kártya.
[ Szerkesztve ]
-
peterm711
aktív tag
Nem nagy külömbség az igaz, csak arról van szó hogy a srácok tényleg megjósolták hogy gondok lesznek a driverral attól függetlenül, hogy gaming evolved játék. Engem ez a gond nem érint, mivel nem játszom vele, nem jön be nekem ez a játék, hála az égnek most minden tökéletes amivel tolom
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
FarCry sorozat mindig is sokkal jobban futott az nvidián, nem értem miért...
De ez a 3 fps különbség nem lényeges...
Metro játéknak az új részéhez viszont a zöldek felköthetik a liberot úgy érzem... 7970CF 2560X1440 4xMSAA mellett még tudok játszani a CF-el élvezhetően.
680 SLiről már ez nem mondható el...Visszatérve a FarCry3 - hoz, nekem valamiért nem úgy fut ahogy kellene... Felraktam WQHD felbontásra, mindent felraktam maximumra. 8xMSAA 32-40FPs fut, viszont folyamatosan rángat a monitor...
Ha lentebb veszem az élsimítást 50-60 FPS fut... Viszont olyan mint ha rángatna a monitor.
Úgy érzem mint ha szinkronizációs problémák lennének a kártyák között.
Katalizátorban be van kapcsolva hogy akkor is menjen a CF még ha nincs hozzá alkalmazás profil...
Kicsit bugos a cucc még...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
SzlobiG
félisten
Halkan jegyzem meg NV-vel jól megy a gém megjelenés előtt egy nappal volt driver is. SLI-is megy kis állítással. Szal ez inkább az AMD sara főleg hogy gaming evolved játék mit is írtam fc 3 előtt? Lehet hogy pont AMD-vel lesz a baj nem egyszer volt már így.
[ Szerkesztve ]
-
danikabaf
tag
Sziasztok!
Gigabyte wf3 7950-re lehett ilyen biost telepíteni?http://www.techpowerup.com/vgabios/125882/Sapphire.HD7950.3072.120731_1.html?Ha esetleg nem működne akkor ,hogyan tudnám majd visszaállítani mert ezen nincs bios kapcsoló?!
Üdv.
-
-
ProdyG
őstag
NFS: Most Wanted - minden maxon, fullHD, és rendszeresen beszaggat a játék, viszont a GPU terheltség sosem megy 85% fölé. mi ez? nem elég jó a driver?
-
laca000
őstag
Hát, körülbelül..
Ezzel a 12.11_Beta8-val mondjuk elmegy szépen, de ahogy kiveszed a Vsinc-et, viszlát..
-
ÁdiBá
veterán
Én a mai napig nem értem hogy írnak ilyen programokat, nem tesztelik le előtte a két oldal csúcs grafikus kártyáival hogy úgy működjön a hardver is ahogy kellene.
Hihetetlen hogy nem veszi a fáradságot se az UBISOFT se az AMD se az NVIDIA úgy kiadni egy játékot közösen hogy feltelepítem, és semmi gond...
Majd mikor megvette a felhasználó drága pénzért, szívjon vele pár hétig, hónapig... hogy ugyan már fél millás gépen ne legyen 20 fps.... Szánalmas...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Macka
veterán
Na, kikapcsoltam CF-et, 45-50 kicsit több FPS, beakadások, laggok nincsenek.
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #13148 üzenetére
Visszakerült a gyári bios,kipróbáltam vagy 10t de mindnél más volt a gond és sajnos 3d-ben egyik sem ment.Vagy akkor fagyott ki a driver ha feszt állított a kártya,vagy akkor ha 2dben szenvedett egy kicsit és utána,kár
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Sikerült felvarázsolni a Bios-t nagy nehezen,végre rendesen megy a Catalyst is,de az órajeleket nem akarja felvenni 3D-be sőt még a feszt sem
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
TTomax
félisten
válasz DroiDMester #13144 üzenetére
Ez nem igbaz win7 64 bitröl raktam fel a gigaherz biost az MSIre...ment/megy is szépen ahogy kell...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cole86
senior tag
Köszi.
Ez hasznos infó volt nagyon!
Érdekes módon nekem mégis flashelta a biost winfos alatt.. és hát szar is lett
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
ricshard444
veterán
Ha telefonnal megy (legalábbis felismeri a Bios) akkor kipróbálom most
Vannak dolgok...
-
nagyúr
válasz Cole86 #13141 üzenetére
HD7xxx kártyákat NEM LEHET Winfos alól frissíteni Jelenleg csak DOS alól lehet erre van egy kis leírásom itt hogyan miként
BIOS -t pedig itt találtok de ezek közül én ezzel kezdeném a próbát
-
Cole86
senior tag
válasz ricshard444 #13140 üzenetére
Ő.. várj még 1 kicsit.. nem hal be az fix ,de nekem most azt mondja, h nem támogatott kártya ill az illesztő progi nem funkcionál 100%osan.. ergo keresek 1 másikat.. de nekem giga 7970 oc-m van.. neked?
Kipróbálom.. majd írok
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz ricshard444 #13138 üzenetére
Lol... akkor csinálok neked 1 f*sza estét..
Ez itten automatikusan csinálja a flasht (beépített winflash van benne)... kb 1perc és kész
-
N_A_S
veterán
válasz PIT888 #13131 üzenetére
na közbe volt időm kicsit többet nyomni, hát nekem sem stabil 100%-osan 1200-on sajnos, de kicsit megnyugtat hogy az eredeti platinum sem megy többet. ahogy nézem szinte semmi nem ér a plusz fesz, vagy valamit én csinálok rosszul.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
Cole86
senior tag
válasz ricshard444 #13135 üzenetére
Akkor ez a megoldás.. köszi
Sima Ghz bios vagy van valami ajánlott, esetleg valami brutál jó és kemény?
[ Szerkesztve ]
-
Cole86
senior tag
válasz SzlobiG #13133 üzenetére
A fórumon úgy láttam ,h több ember is feszelte a kártyát.. ez valami driveres újítás ,h már nem lehet?
-
Cole86
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a klubbhoz egy Gagyibájt 7970 OC társaságában!
Első körben szeretném megkérdezni ,hogy akinek ilyen kártyája van, hogy megy és milyen hangja van? Az összesnek van gpu terhelés alatt enyhén vagy jobban ciripelő hangja?
Ez mennyire garanciális kérdés? (iponban vettem)
A másik : milyen programot ajánlotok húzásához? Msi afterburner pl? Lehet ott feszültséges állítani? nekem friss verziónál nem engedi, de úgy rémlik ,h van amelyikben simán lehet állítani.
mennyi a biztonságos fesz és mi számít már jó eredménynek?
gtx 660 ti phantom után úgy érzem ,h kissé micro laggzik a 3d mark 11.. ez lehetséges vagy csak nálam lesz valami user error? Legújabb 12.11beta drivert pakoltam fel.
Full alapon 9700 pontott dobott a grafikára perfomance tesztben..
Előre is köszi a tanácsokat !
-
PIT888
tag
Na majd holnap rálesek jobban. Én is azt gondoltam, hogy legalább 1200-at vinni fog alapfesszel, bár ref-nél is egy antituning kártyát sikerült kifogni, beletörődtem már
„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff
-
-
PIT888
tag
(#13111) N_A_S Enyémnek is 1,257V az alapfesze, de az enyém 1180mhz-nél megállt ezzel a feszültséggel bf3-nál. Majd holnap megnézem kis emeléssel mit lehet még kihozni belőle. Mennyi a max fesz, amit adhatok neki kb, vagy nem lesz ebből probléma?
-
N_A_S
veterán
-
haddent
addikt
válasz DroiDMester #13121 üzenetére
Jó. Hát akkor látom nem sikerült csupán érvekkel meggyőznöm téged, akkor jöjjenek a képek, a saját szemednek csak hiszel.
Kezdjük két képpel a PCB -kről:
Flex Dual-X
és
Vapor-XHa megnézed, pontosan a te általad oly sokra értékelt fázisból van kevesebb a Flex Dual-X -en mint a Vapor-X -en, ezért az egy "fázisra" jutó hőtermelés nagyobb. (Illetve szerinted emiatt jóval kevésbé "sima" az áram amit kap a GPU.)
Heatsink:
Flex Dual-X
és
Vapor-X
Jól láthatóan a Flex CSAK a GPU -t hűti a fő bordával, míg a Vapor-X a ramokat is, a referenciához hasonlóan. Ez a borda szűkösebb időkben sem melegszik 60-70C fölé (de ezek a kis lemezkék, az a fémdarab ami a ramokhoz ér hűvösebb, mivel az nem pont a hőcső, ami elvezeti onnan a java hőt), míg a ramok akár 80-90C -ot is simán átvészelnek.heatsink #2:
Flex Dual-X
és
Vapor-X
Jól láthatóan a Flex EGYetlen darab fémmel hűti a ramokat, és a VRM részleget. Na ez nagy hiba, a ramok közel nem termelnek fele annyi hőt, mint a VRM, ezért ez a borda csak fűti a ramokat... A VRM -nek persze jól esik a baromi nagy felület biztosan A Vapor-X -nél a ramok biztonságban vannak, de a VRM -nek nagyon kis gyengus borda jutott, ez nagyon nem fogja lehűteni OC alatt, bárki bármit mondNa emiatt szerintem egyiksem igazán jó megoldás, mindenesetre a Vapor-X kicsit biztonságosabb, ott csak a VRM van megszivatva, de az okosan throttlezi magát, amint a veszélyzónát megközelíti. A referencia hűtés ezekkel ellenben egy kiegyensúlyozott, jól átgondolt bordázatot alkalmaz. Jóval hangosabb, és a GPU melegebb is, de szerintem tuning terén tovább lehet jutni vele, mint ezekkel. Kiemelném, hogy NEM vagyok a ref. megoldások híve, de jelen esetben, ilyen nagy fogyasztású kártyáknál, egyszerűen nem lehet hanyagolni a VRM megfelelő hűtését, és főleg nem szabad a ramokkal egy kalap alá venni..
-
Sontir Fel
őstag
Nagyon jol muxik, koszonom
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
peterm711
aktív tag
Köszönöm
-
nagyúr
válasz haddent #13116 üzenetére
Nincs minek utána néznem és saját magam bizonyosodom meg!
1ébként 2x2 VRM hőfok van!
2.van a GPU hoz és 2 a vRam hoz és én a leg melegebbet tettem ki OSD -re amúgy szinte teljesen azonos a vRam és a GPU VRM hőfoka És a Power Limit +20.% on van de amúgy is látnám azonnal ha visszább venné magát a kártya de végig 99.% on megy a GPU, és az órajelek is fix en annyin amit beállítok!de itt egy kép miről beszélek
*********************************************************************************
coonee MSi AB + HWINFO a beállítása sokadjára itt linkelem[ Szerkesztve ]
-
peterm711
aktív tag
válasz DroiDMester #13113 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen programmal monitorozol? Tetszik hogy kiirja a CPU hőmérsékletet is.
-
ffodi
veterán
Szerintem, ha támogatná "rendesen" a CF-et, akkor jól menne. Nálam 1 kártyával (7970) relatíve szépen megy (40-60 fps átlag és nincs mikrolagg sem), Ultra beállításon, hbao-val, 2560x1600-on. Egyedül az MSAA-t nem kell bekapcsolni, mert attól diavetítés lesz.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
haddent
addikt
válasz DroiDMester #13113 üzenetére
Hát pont hogy nem ... Éppen ez a baj... egyébként a VRM melegítené a többit, ha már itt tartunk... Ettől függetlenül neked a 2ből csak az egyik VRM van pl. monitorozva, és ki tudja milyen power limited van, hány Amper folyik át rajta.. Fölösleges ezen vitatkozni, tény, hogy a ref. megoldásnál a GPU melegebb, de a VRM sokkal hűvösebb. A ramok ugyanolyanok lehetnek szerintem, nem túl nagy hőtermelők...
Nézz utánna külföldi fórumon ha gondolod -
ÁdiBá
veterán
válasz fatal1ty1984 #13114 üzenetére
Szerintem azt is megeszi....
Én most tervezem elindítani... 2560x1440 kivi vagyok mit bír a CF![ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
fatal1ty1984
őstag
kiváncsian várom a keddet,mert ez a farcry3 betett a vga-nak eddig.probáltam 2db 5970-es,7950-el és mindet megette.kedden veszek egy gtx670 power edition oc-t és akkor már megtudom mondani a pontos külömbságeket
-
nagyúr
válasz haddent #13101 üzenetére
Hát neked a Vapor-X nem valami acélos hűtés ügyileg mert a GPU át melegíti a hűtőn keresztül a ramokat és a VRM -et is!
Nálam a Dual-X nél ilyenről szó nincs most az FC3 -al 3.óra játék után is max 64.fok, pedig ez a játék(nem tudom miért) de 8-10.fokkal jobban melegíti a GPU -t is, a VRM még így is csak 64.ig megy fel pedig a kártya 1150/1400 on jár szóval van ám rajta bőven tuningíme bal felső sarokban minden látszódik
Amúgy a többi játéknál bőven 60.fok alatt van a VRM és a GPU is 60-65.fokig megy fel! Sz.tem a REF hűtő sokkal melegebben teszi a dolgát
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz Marcsel #13108 üzenetére
Nagyon el vagyok havazva szóval a tesztek még egy darabig váratnak magukra.
(#13109) Pug
Pü(#13110) PIT888
Most már az enyém is az, mivel fizikailag ugyanaz a két kártya Tuningba mit sikerült kihoznod belőle? 1200 felett nem nagyon akar nekem stabil maradni, viszont azt alapfeszen tudja.Találtam amúgy olyan BIOS-t is ami 2x Dual link DVI-t tud.
[ Szerkesztve ]
-
PIT888
tag
Grat hozzá! Nekem a platinum van. A ref. után hihetetlen kellemes a csend, na meg a dizájn is nagyon bejövős Tesztelni még nekem sem volt időm, csak alapon bf-eztem kicsit. Kíváncsi vagyok majd mit visz a tied
-
N_A_S
veterán
Csatlakozom a topikhoz.
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy MATRIX kártyának amire fel is szúrtam gyorsan a Platinum BIOS-t, így már alapból 1100/6600-on süvít a monstrum. Sok időm még nem volt tesztelni, de BF3 alatt szépen teljesít eddig a kártya.
-
senior tag
válasz haddent #13104 üzenetére
Te vetted meg a FarCry 3 mat ?
Én most szopom a faxt... mert megvettem eredetibe... és tegnap aktiváltam... és nem fogadja el a Serial számot ma már... és azt írja aktiváljam.... Jól feltörték és engem szop.. nak amikor 9ezerért megvettem...
Csutka új rendszerre raktam ! fel
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
haddent
addikt
válasz DroiDMester #13100 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hány fázis. Illetve nyilván nem, de sok függ a minőségi alkatrészektől is. Ha jók, akkor kevés is elég, max. jobban melegszik, mint ha több lenne. De mivel a ref. még így is hűvösebb vagy 10C -al VRM -nél, mint a non.-ref., ezért teljesen mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest