- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
mimic1979 #15999 üzenetére
HT az csak virtuálisan ketté osztja a proci magot a windows szemében(így az éppen malmozó része a proci magnak tud segíteni a munkában). A hatásfoka jó esetben kb 20% a plusz magnak,de akár lassíthat is (ha esetleg az erőforrásokért versenyeznie kell a fizikai magnak a HT val szemben, ha a program nem kezeli le rendesen), vagy pedig szimplán nem gyorsít semmit. Játékok nem is nagyon használják ki, mert a legtöbbnek bőven elég a 4 fizikai mag. Ezért csalóka a CPU kihasználtság, mert a windows szemében mind a 8 mag egyenértékűnek számít amit lát, de közben nem azok a valóságban
-
mimic1979
aktív tag
válasz
DroiDMester #15997 üzenetére
Akkor azt mondod hogy a HT lefogja a gép teljesítményét? Egyébként AIDA64 monitorozom
-
válasz
mimic1979 #15992 üzenetére
És hol vagy milyen progival nézted ezt a 40.% CPU kihasználtságot?
Csak azért mert ha magokra bontva nézed és úgy megy 40.% ot akkor oké, de ha az össz értéket nézed(Tehát a 4.Mag+4.HT szál) és úgy 40.% akkor azt kb 2-vel szorozd meg mert Játékok alatt NEMIGEN dolgoznak a HT szálak(kivéve pár játékot, de ott is az van inkább hogy ha mennek a HT szálak akkor meg a fizikai 4.magja van némileg teher mentesítve és azok nem dolgoznak annyira mert besegítik a HT szálak) Próbáld ki hogy az alaplap bios -ában letiltod a HT -t és úgy nézzél CPU használatot egyből más lesz a leányzó fekvése...
-
xatos3
senior tag
azért ennél összetettebb, nekem soha nem ment fel játéknál 60-70% fölé a proci, sehol se limitelt, de egy s2011 i7 akkoris sokkal több fpst hozna ki a kártyából, mivel ott más mennyiséget jelent, még az 50%os kihajtás is
, attól hogy nem veszi el a proci idő 100%át, még várhat egy adott rész válaszára a mag... stb stb
-
haddent
addikt
válasz
mimic1979 #15992 üzenetére
Ezt több okból is nehezen tudom elképzelni.. voltak itt olyanok, akik 980 -al nem tudták kihajtani rendesen, másrészt saját tapasztalatból az én i7 3770 -met 4.1GHz -en is 40-45% -on terheli. Szerintem hozna egy Sandy, de inkább Ivy. Csak jobb, hogy PCI-e 3.0, habár nem valószínű, hogy valaha is ez a kártya nagy hasznát venné.
-
fenergie84
addikt
válasz
mimic1979 #15988 üzenetére
pont azért megy a GPU csak annyit, mert a Vsync be van kapcsolva
Ha kikapcsolod, akkor mennie kell 99%-ot és ezzel együtt a CPU is jobban terhelve lesz.
Ugyan ebben a cipőben jártam most, mikor 7870-et vettem, most Vsync kikapcsolva 98-99% a GPU, a CPU pedig 86%-on pörög max... -
haddent
addikt
válasz
Kapcsold ki a VSync -et, és nézdd meg, hogy a GPU terhelés 99-100% -e?
Ha nem, akkor nézd meg a CPU terhelést, szinte biztos, hogy 100% -on fog nyöszörögni...
Ha mégis ki lenne hajtva a GPU, akkor is nézd me a CPU terhelést, és meglátod, hogy mennyi tartalék lesz benne, de szerintem nem sok. -
BeLucZ
addikt
válasz
lol
hát ha bekapcsolod a vsyncet, akkor a monitorod képfrissitéséhez állitja az fpsed, azaz az esetek nagy többségében 60ra van maximalizálva az fps, vhol jo a vsync ha zavar hogy szétcsuszik a kép néha néha, de ha sok fpst akarsz pl egy rosszabb játékmotorban ahol a game megkívánja a sok fpst akkor kapcs ki
i7 950 erős proci volt anno még most is jó, de az ujabbak sandy és ivy leverik clock to clock, sztem nyuzd meg azt a procit, mert néhol rendesen limitálhat, még full hdban is simán
(#15990) haddent : az a baj hogy a cpu limit kérdése nem ilyen egyszerű sajna, hogy akkor van limited ha kiakad a cpu mag, nem sok játékkal találkoztam ami átlagban 70-80%nál pörgette volna a cput, anno a quadnál sem, még is limitem volt, használja ahogy használja, de a magas órajelet nagyon szereti a legtöbb játék
teszem azt ha 3 ghzen járatod és 70%ban használja , akkor 4 ghzen is 70%on fog pörögni de mégis több lesz az fpsed, nekem ez a tapasztalatom(#15992) mimic1979: azért mert akkor vga limited lesz
és minek menjen a proci ha limitálva van az fps, ez egy ördögi kör
de a vga limites helyzet az ideális
-
mimic1979
aktív tag
válasz
xatos3 #15987 üzenetére
Akkor ez egy olyan beállítás ami mindig beton stabil!
Ha már így választ kapok lenne még kérdésem! 7970-et hajtok a gépemben , egy I7 950el alapon! A proci terhelése soha nem megy 40% fölé! Mi értelme akkor platformot váltani? Illetve az összes játéknál be van kapcsolva a Vsync és a Gpu sincs 99% -on inkább 60-80%-on! Miért?
-
xatos3
senior tag
válasz
mimic1979 #15984 üzenetére
ha a jelentést nem érted: a nap 24 órája a hét mind a 7 napja
szóval olyan tuning amit nem egy órára használsz amíg a teszteredmények pontszámát maximalizálod hanem "kisebb" mindennapos állandó tuning(mint pl hogy egy procit húzva használsz 1 évig, teszemazt 3600 helyett 4000en, az 24/7 tuning)
-
karesz501
senior tag
válasz
Bakter9011 #15979 üzenetére
Egyszerre csak az egyiket tuningold (memóri vagy core), találd meg a KÉNYELMES maximumot és utána vedd vissza alapra és húzd a másikat. Ha ott is megtaláltad a kényelmes maximumot akkor állítsd be ezt a két értéket és tesztelj sokat.
Nem igazán tudsz semmit elrontani, nyugi és sok sikert
-
-
kovsol
titán
válasz
szasanyi #15977 üzenetére
Teljesítményével meg vagyok elégedve. Hűtése viszont kevéske a boost 1,256V feszültségez. Túl hangos lesz, hogy lehűtse azt. Jó kártya lehetett volna ez, ha kihagyják belelő ezt a hulladék boostot. +50Mhz miatt rátolja a kurva nagy feszültséget a kártyára
Most már több mint egy hónapja megjelent és még mindig nem ismerik fel a tuning progik és a gpu-z ből is csak egy külön a fórumról ehhez leszedett verzió ismeri csak fel. MSI és Asus nem adott ki ilyen kártyát így ők a program frissítésével nem fognak kapkodni, hogy felismerje rendesen.
Most várom a Trixx 4.6 -t annak a reményében, hogy lejjebb tudom csavarni kicsit a feszültséget majd. -
haddent
addikt
válasz
Bakter9011 #15979 üzenetére
Hát szerintem ha ilyen hűvős a gpu akkor nyugodtan rakd alá az 1300 (elvileg max.) mV feszültséget, nézd meg mit tud így, aztán kezdd el csökkenteni szépen a feszt amíg el nem érsz oda amit már mersz neki adni 24/7 -re (1250mV simán mehet), és a gpu órajelet is csökkentsd, ha esetleg nem tudná 1250mV -on azt amit 1300mV -on. Ha ez mind kész, akkor kezdd el növelni csak a memória órajelet, az is mehet 1600mV -ra (ha nem azon lenne gyárilag), és akkor addig amíg nem kezdd el ilyeneket csinálni. Nekem konkrétan az a hiba amit most leírtál inkább memória hibázásnak hangzott.
-
Bakter9011
csendes tag
válasz
Tomix24 #15974 üzenetére
Felraktam MSIAB vel a feszt: 1200 gpu: 1100 mem:1450 aztán futtattam msi kombustort 99% volt gpu kihasználtság 65 fokig ment fel aztán 6 perc után 1 színű lett a kép és semmi, se reset se alt+f4.. Ilyenkor kellene lejjebb vennem az órajeleket vagy kicsit babrálni velük?
-
Tomix24
addikt
válasz
Bakter9011 #15957 üzenetére
1. Nem, ha feszültség nélkül állítod max kifagy a gép/kép. Fesszel is ugyanez, megvédi magát a kari, persze a hőt figyeld, 80-90 fölé ne menjen extra tuningnál, de akkor sem fog "tönkremenni" 99%. Ha valami selejt a karin, akkor amúgy is tönkremenne, a lényeg a gari meglegyen, ez a legfontosabb.
2. Nálam most épp 65C felett villodzik a kép kicsit ha húzva van a kari 40% körül , tehát nekem az alatt kell tartanom. Kifagyni 80C-nál szokott kb extra tuning mellett.
3. Ha nem elég a fesz neki, csak kifagy, semmi extra.
-
BeLucZ
addikt
válasz
kockaharcos #15972 üzenetére
no igen ám, de neki lightningja van, ott tiszta sor hogy 6ot mutat hisz 6 kimenete van 2 dvi és 4 mini dp, de nálam az előző his 7970nél ami szintén ref volt mint a mostani ref 7970em csak ilyen olcsósított edition, annak is 4 kimenet volt a hátulján de ott 6ot mutatott 12.11 beta drivernél most meg 4et ami reális , igaz ez 13.2 betaval, ki akarom deriteni a rejtélyt
de egyelőre nem sikerül
itt a fórumban vkinek 5öt mutat és nekik is 4 van akinek ref karija van
na erre varjál gombot
-
szasanyi
félisten
válasz
radi8tor #15970 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, csak nem voltam benne biztos, holott valószínüleg nem látszódhat több megjelenítő, mint amennyi ténylegesen ráköthető. Eszerint azért 4 megjelenítőt mutat, mert DVI + HDMI + 2xDP az összesen négy. De nálad hogy lehet 6?
kockaharcos: jaaaa, így perszehogy... nem néztem az adatlapját, hogy ott milyen VGA szerepel. Amúgy meg megrendeltem! Azt mondtam küldjenek egyet, mert azt mondat gyorsan, míg jó az ára.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #15963 üzenetére
pedig lehet egyéni ventiprofilt csinálni nagyon is jót benne, nekem eddig minden vganál működött ez a funkció
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #15963 üzenetére
A vonalra kattintasz?
Ne mellé, fölé, alá!
Vonalnál ad hozzá. -
SSJmeszes
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #15961 üzenetére
Be kell pipálni a beállításokban!
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #15958 üzenetére
elég bugos progi az asus gpu tweak, végül én le is töröltem, mert hiába mentettem el egy profilt ahogy be akartam tölteni kifagyasztotta a vga-t, és ezt mindig eljátszotta, még szerencse hogy működött a powertune, mivel 1125/1575ön használom ezért az AB is jó normál modeban(nem unofficial) és akkor nem villog a képernyő se és az ab a legjobb oc progi, mindig ezt használtam eddig, readásul gpu tweakbe csak 1,25ig lehet adni a feszt, ab-ban meg 1,3ig, meg tud monitorozni is, gpu tweak nem, de nem is lenne baj, de bugos igencsak még mindig, van még mit fejlődni
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Melyik 7950 ajánlott? Asus párti vagyok, abból a v2 hűtéses tetszik. Kösz a válaszokat előre is -
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
adott egy 7970 Matrix. Arra már rájöttem, hogy az egyik ventit lehet csak szabályozni, ha profilt akarok rá készíteni. A probléma az az, hogy az Asus GPU tweak minden egyes kilépésnél elfelejti a beállított profilt. Van vmi ötletetek, vagy van már vmi javítás ehhez?
Köszönöm!
-
Bakter9011
csendes tag
Kerestem szájbarágós topikokat, honlapokat leírásokat a VGA tuningról de nem találtam semmi használhatót. Esetleg valaki dobhatna egy linket.
Egyébként már csak pár kérdésem lenne a tuninggal kapcsolatban.
1. Mekkora kockázattal jár az, h állítgatom a gpu vagy a memóriák órajelét? Szétcseszhetem e vele kártyát?
2. Ha beállítottam a kívánt órajelet és tesztelem a gépet mekkora a még elfogadható gpu hőmérséklet? esetleg állítsam a hűtést vagy hagyjam automatán.Mondtátok páran, hogy ha húzom a gpu-t kell változtatni a feszültséget is. Mindenki mondta az 1200 as értéket. Alapból ugye 1125. Sapphire Trixx el átállítottam 1200 ra apply majd újraindítás de semmi nem történt ugyanúgy 1125 maradt. A gpu órajelet engedte 1100 ra de nem mertem vele babrálni nyomtam egy resetet ekkor meg minden visszaugrott az eredeti értékre a VDDC meg felment 1250 re..
nem értettem mi van azt visszaraktam 1125 re és most így alap minden.
MSI Afterburnerrel ugyanez a helyzet. Ott ugye alapból nem lehet babrálni a feszültségget de ha unlockolom és felrakom 1200 ra restartnál ugyanúgy visszaáll.Ezzel kapcsolatban annyi a kérdésem, hogy ez mitől lehet? Ha úgy húzom a gpu-t és a memóriát hogy a feszültség marad 1125 akkor kockázatosabb a dolog vagy alapból nem fog működni. Mi bajom lehet?
Láttam az MSI AB be a memória feszt is lehet állítani azzal kellene e valamit csinálni?A kártyám: Sapphire HD7950 Vapor-x
Nagyon hálás lennék ha valaki válaszolna ezekre a kérdésekre, akár privátban vagy itt.
A legfontosabb van e értelme kezdőként babrálni vele (bár csak pár csúszka) és van e valós kockázata az egésznek. A két hetes 250 fontos kártyámat nyilván való nem szeretném tönkretenni pár fps javulásért.Köszönöm szépen
-
-
Mazsul
tag
Sapphire 7950 Dual-x kártyánál, 1000 Mhz-es core mellett 100%-os terhelésnél nem sok a 80 fok?
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444 #15951 üzenetére
Nálam bizony 925/1500 -ra visszarakja magát akkor is ha mondjuk beállítok neki 1700 -as ramot. Lehet az a gond, hogy nem ismerik fel még rendesen a tuning progik és az alap 3D profilhoz nem nyúlnak hozzá, csak a boostoshoz, míg nálatok ott is átállítja a ram órajelet? Trixx 4.6 lesz az első program ami már támogatja a kártyámat. A mostaniak nem ismerik fel rendesen még és feszültséget se tudok állítani. Trixx 4.6 ban már lehet azt is majd, de annak még csak a zárt körű tesztelése van és nem tudom letölteni sehonnan.
-
-
kovsol
titán
a boostot megcsinálhatták volna úgy, hogy csak a GPU órajelét változtatja és a ram marad végig fix
-
daveoff
veterán
válasz
Sontir Fel #15946 üzenetére
-
Sontir Fel
őstag
Nekem valamiert a 13.1 mellett fps csokkenesem volt, ezert ment vissza a 12.11
user error lehet a dologban
-
Borisz76
nagyúr
válasz
szasanyi #15941 üzenetére
A tesztben szerplő Saphire HD 7970 OC helyett én egy SAPPHIRE Radeon HD 7970 VAPOR-X GHz Edition-t szemeltem ki magamnak.
Vajon jobb e a hűtése ?
-
pityu8611
tag
Hali!!
Új lap és proci!Itt az első mérés!!13.1 Whql
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Bakter9011 #15936 üzenetére
Szerintem itt is elmondhatód ha olyan jellegű és a kártyához kapcsolodik.
Biztosan sokan segítenének neked.
Ha egyáltalán nem értesz még hozzá, akkor ajánlatos végig nyálazni, a *szájbarágos topikokat. -
Borisz76
nagyúr
Ha létezik 7970-es VGA-kat !!! összehasonlító teszt akkor dobjatok már egy linket pls !
Főleg a hőmérséklet érdekelne , hogy melyik gyártó melyik megoldása a leghűvösebb, leghalkabb...stb.
Köszi előre is.
-
Bakter9011
csendes tag
Keresek valakit aki tudna nekem segíteni VGA tuning ügyben. Valaki akinek van benne tapasztalata és szánna rám 10 percet mondjuk chaten vagy skype on amíg megoldom a problémát.
Köszönöm -
szasanyi
félisten
-
xatos3
senior tag
úgy veszem észre hogy a farcry3 sokkal simábban fut 13.2vel, aki fc3azik annak mindenképp megér egy próbát (saját felelősségre mint mindig
)
-
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #15929 üzenetére
ezt megnézem...
-
Bakter9011
csendes tag
Sapphire HD7950 Vapor-x et húznék vagyis már nekiálltam
Sapphire Trixx programot használok a legújabbat, a GPU 1100mhz en megy a memóriához nem nyúltam
Board limit +20 as a feszültséget viszont nem akarja elfogadni 1200 on mindig csak 1125 (a vddc jelöli a feszültséget tudomásom szerint). Az miért lehet? -
-
törölt tag
Tudtok nekem mondani Sapphire DualX 7970 oc-re, egy olyan Nem Boostos biost, amivel működik minden, de főleg a hdmi kép+hang? Mert ez a fesz. ingadozás engem is zavar.
Talán nem ide tartozik, de sokszor olvastam, meg mondták nekem is, hogy aPhenomII-vel hatalmas procilimitem lesz. A Hitman alatt /minden maxon/ 1680-ban alap órajelen a gpu GPU 100%-on pörög, a CPU magok meg csak 50-60%-on. Vagy valamit én állítottam be rosszul, és hamis adatokat látok? Win7/SP1, 12.11beta driverEgyébként elégedett vk, mert 1200/1600ra beállítva a kártya stabilnak bizonyul Far Cry, Max Payne és Hitman alatt is, 1250mV-ot adva a GPU-nak, amiből csak 1180-at kap meg, csak néha ugrik fel 1230mV-ra. Közben meg a két érték között ugrál. Tovább stabil maradhatna a gpu, ha egy másik biossal nem lenne boost?
Sorry a sok kérdésért..
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
haddent #15919 üzenetére
hát most már nekem is teljesen referencia 7970em és van rajta 1 dvi port 1 hdmi és 2 mini dp, elvileg reális a 4, de a gagyi hisnél is csak 4 volt, nem vágom ott miért jelzett 6 portot a catalyst...
(#15921) daveoff : bios frissitéstől lehet jobb a tuningpotenciál? ez nekem új, esetleg ha nagyobb fesz van benne, de ő is tudná állitani a feszt oc progival, amin meg nem lehet feszt állitani ott olyan biost raksz rá amilyet akarsz, mert akkor se fog neki többet adni valóban, én is ezzel szivtam még nem rég
-
daveoff
veterán
válasz
Perillustris #15920 üzenetére
Ahogy gondolod, de ha kell átküldöm a boost bios-t, mert nekem le van mentve.
A sima gyári bios-szal nekem is csak 1050MHz-en ment max, ezzel 1150MHz-n atom stabil mindenben, és ez se ad neki brutál feszt! -
Perillustris
senior tag
válasz
daveoff #15895 üzenetére
Persze, azt értem, bár érdekes, hogy a tegnapelőttit nem érzékeli újabbnak... 900 az alap.
1025-nél is fagyott a BF3.
Lehet, nem erőltetem tovább, inkább játszom, s ha egyszer elfogy az ereje, visszatérek a témához. Végül is az 5850-essel is tudtam játszani (szintén alapon) FHD-ben, akkor egy 7950-essel nem kell izguljak.
-
BeLucZ
addikt
válasz
SSJmeszes #15917 üzenetére
ez tök vicces, mert nálam az előző gagyi his 7970nél 6 volt, most meg, nálatok 4 meg 5
lehet függ a driver verziótól is?
mert reális magyarázat lehetne a dvi port ha nem lett volna eddig 6 a másik 7970nél, nincs jelentősége persze, csak zavar, mert nem vágom miért van igy, nektek is dvin van?
-
BeLucZ
addikt
vki erre ???
nektek hány radeon hd 7900 series jelenik meg ha jobb klikkel rámentek a jobb alsó sarokban lévő cata ikonra?
7970 tulajokat kérdem -
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #15892 üzenetére
no oszt honnan van neked BF3 multid? kié?
-
Asbee
veterán
válasz
Bakter9011 #15908 üzenetére
Bírni fogja a tápod, bár a húzott vga-hoz én a procit is egy 4 Ghz-re megrántanám. Pontos beállítás nincsen neked kell tesztelni. Kezdetnek megpróbálhatsz egy 1250mV-ot 1200-as órajellel. Nézd meg így mennyi feszt kap pontosan, mennyire melegszik. Ezt sok 7950 tudja. Feszben feljebb ne menj .
-
BeLucZ
addikt
vmit nem értek, catalyst ikonra kattintva alul most csak 4 monitor kimenetet mutat a 7970es, az előző hisnél 6ot mutatott és ugyanugy dvi portra van kötve a monitor, na nem mintha több monitort akarnék használni, hisz csak 1el nyomulok de ez miért van? 13.2 beta ez, igaz az a 12.11 beta volt
vki ötlet ?
csak kiváncsiságbol kérdem
-
szasanyi
félisten
válasz
Bakter9011 #15908 üzenetére
Nekem VX450 van, és lazán elvitte. BIOS-t szvsz ne frissíts ha nincs probléma, és ki nem tesztelted a VGA-dat - ráérsz később is, ha szükséges vmi miatt. Feszültségállítási lehetőség van az említett tuning-programokban, de azt sem érdemes babrálni amíg az alapfeszes legnagyobb, stabil órajelek nincsenek meg. Azt nyilván tudod, hogy a fogyasztás és melegedés jóval nagyobb lesz/lehet ha feszt emelsz.
-
Asbee
veterán
válasz
Bakter9011 #15906 üzenetére
Persze, hogy érdemes. Alapórajelen nem túl acélos a 7950, játékokban is bőven észrevehető a tuning. Nem egy nehéz művelet és szinte minden 7950 szépen húzható. Kell hozzá egy program, amivel tuningolni fogsz. Ilyen az MSI AB, Spahhire Trixx, Asus GPU Tweak, stb. Itt be tudod állítani a feszültséget, és az órajelet, power limitet. 5Mhz az elején nagyon kevés, annyit már csak finomhangolásnál érdemes lépkedni és tesztelni. Stabilitást leginkább mai játékokkal tudod tesztelni. Nekem Far cry 3 nagyon bevált. Játék alatt monitorozd a hőmérsékletet és a vrm hőmérsékletet is érdemes figyelni. GPU-Z-vel és MSI AB-vel tudod. Amire még érdemes figyelni, hogy hajlamosak ezek a vga-k terhelésre droppolni, tehát ha te megadsz egy feszültséget játékban, terhelésre kevesebbet fog kapni. Nálam pl 1187 mV van AB-ben belőve Far Cry 3 alatt 1120-1130 mV között ugrál ezen megy 1150-et a gpu.
-
Bakter9011
csendes tag
Hali!
Ma nézegettem a drivereket, nekem elég eltérő eredmények jöttek ki:
Ez a 12.8 as driverrel:12.11beta:
13.1:
Ezen van CPU-z meg GPU-z isSapphire HD7950 Vapor-x kártyám van, mint látjátok teljesen alap órajeleken megy ahogy a proci is. Kérdésem lenne, hogy érdemes e tuningolni vagyis nekiállni a tuningnak teljesen kezdőként. Ha van ehhez valami leírás vagy link akkor azt megköszönném. Másik topicba olvastam h 5 mhz eket kellene húzni és mindig tesztet lefuttatni, az elég idegölő lehet.
Mondjuk azon kívül, hogy megugrik a szám a 3d markba nem tudom milyen változást tapasztaltok nekem perpill minden játék full hd be ultrán fut hibátlanul.
-
válasz
haddent #15854 üzenetére
Kicsit mas.... attol, hogy 100fps-ed van, a frame timeod meg nem automatikusan 1000ms/100, mivel a frame time nem allando, ha a frame timeban nagy csuszasok vannak, akkor jon a stuttering. Pl BF3 frame timeban a vishera a legjobb, ezert mondjuk azzal fogod legkevesbbe tapasztalni a stutteringet a jatek alatt. Igy fordulhat elo, hogy 10fps-sel kevesebben is simabb a grafikus megjelenites.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sontir Fel #15901 üzenetére
afterburnerbe nem állitok semmit, max ventiprofilt csináltam meg az osdt állitottam be hogy lássam az értékeket, mert azt az asus nem tudja, asusban meg beállitom a feszt meg az orajelet meg a power targetet és kész, és nincs hülye villogás 2dbe és nem kell mókolni sem, nem akadnak össze, kiegészitik egymást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest