-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
haddent #14999 üzenetére
Szerintem pedig nem érted/értitek, hogy a kolléga mire gondolt. Egy mezei user felmegy az AMD oldalára drivert letölteni (jó esetben, "rossz" esetben pedig a kártyához kapott CD-n található driver lesz fent "az idők végezetéig"), és nagy valószínűséggel nem a BETA drivert fogja letölteni, mert ha valami "BETA", akkor az még nincs kész, bugos stb...... Szépen letölti a legutolsó WHQL-t, feltelepíti és kész, aztán előfordulhatnak gondok, amit esetleg a BETA driver már javít, a teljesítményről nem is beszélve. Szerintem ilyen esetben nem az olyan felhasználókból kell kiindulni mint ebben a topicban és a PH-n jelenlévők nagyobb része.......
-
haddent
addikt
válasz
TTomax #14995 üzenetére
Ha tudni szeretnéd, akkor az én esetemben én 30k -val kevesebbet fizettem, mint a legolcsóbb 670 volt akkor, azaz 90k -t. Hogy mit kaptam? Egy olyan kártyát ami alapon is elveri minden esetben a 680 -at, gyerekes könnyedtséggel kicsit meghúzva pedig egyszerűen esélye nincs már szegény zöld királynak..
Értem én, hogy mit mondassz, és teljesen jogos lenne, HA a beta driver telepítése bármilyen plussz szakmai hozzáértést igényelne egy sima driverhez képest. Dehát nem! Annyira mindegy melyiket rakod fel...
De ha ettől jobban alszol, akkor nyugodtan jelentsük ki, hogy a zöld kártyákat könnyebb kezelni. Akkor viszont azt is, hogy egyértelműen többet lehet kihozni alapon, és húzva is egy hd7970 -ből, mint bármilyen más vga- ból jelenleg, és azt is, hogy ár/érték arányra is jobb az amd ebben az évben, ezzel a sorozattal, a 6xx sorozattal szemben. Így akkor minden objektív tény meg van említve, remélem elégedett vagy.
Elfogultságról annyit, hogy ez az első AMD termékem, mindig is nvidia-s voltam, most is azt akatam venni, csak olvastam teszteket, számadatokkal, nem ilyen alátámasztatlan dobálózásokat, mint amit te is elkövetsz itt, és meggyőztek. Nem bántam meg.Közben amit írtál: nekem egyetlen játék sem darabos, mind teljesen sima, kivéve a nyilvánvalóan pocsékul összehányt szarokat, (értsd: Far Cry 3), de az zöld oldalon is pont ilyen. Nem a kártya, nem a driver, senki vagy semmi más, csak Te tehettél róla, ha nálad nem így történtek a dolgok.
-
Tomix24
addikt
-
TTomax
félisten
válasz
haddent #14987 üzenetére
Nem engem oktassatok,mondom sokadjára,hanem azt a sok szerencsétlent aki felrakja a WHQL-t... Hogy miért szar az a WHQL??Indítsd el az AC3at vele vagy az FC3at...nem tudom hányan jöttek már ide meg a 7870 topicba azzal kezdve hogy "felraktam a legújabb whql-t".... ezt ilyen nehéz megérteni???Ez lenne az én szegénységi bizonyítványom,hogy meg merem szólni a supportot??Kéthavonta csak illik azért egy whqlt kiadni,pont az ilyen dolgok miatt...Amióta megvannak 670ek a harmadik whql jön rá..ati oldalon azóta is ugyanaz a vacak whql van ami bugos a 7XX szériához...de az is vicc hogy olyan elfogult vagy hogy ezt nem látod... gondolkodj már el gány a support,ezért fizettél???Mert a VGA support nélül olyan mint egy kocsi benzin nélkül...dehát ahogy érzed,lehet csukott szemmel is járni...
-
1150/1500.MHz -et én úgy látom MINDEGYIK 7950 tudja 1,20-1,25.v al (a jobbak azok még többet is, és alacsonyabb feszen) ami egyébként a Boost os kártyák alapfesze tehát melegedéstől nem kell tartani mivel gyárilag is ezt a feszt kapják! Ha nem ismered annyira a 7950 et akkor egy kis segítség: 1100/1500.MHz kb pont egálban van a nagytesó 7970.GHz Edition -al olyan teszteket meg találsz ahol a 7970GHz ed. és GTX680 szerepel így nem lesz nehéz összehasonlítani, de olyan tesztet keress ahol a 12.11 Béta driver el tesztelték a kártyát mert sokat dob az előző driverekhez képest a teljesítményen
Ja még annyi 1000/1400.MHz felett kezd elég erősen megtáltosodni a 7950 (900.MHz körül még elég lájtos)
-
p87
senior tag
Itt van egy 950/1250MHz órajelű 7950-es review, driver is 12.11-es, beta 8-as lehet a dátumból kifolyólag.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tuningra nem lehet alapozni csak akkor, ha már kipróbált kártyát veszel. Fesz emelés megint csak lutri. Van amelyik kártya fesz emeléssel húzható, van amelyik annyira melegedik tőle, hogy semennyire nem húzható csak alapfeszen.
Én azt mondom mindig, hogy inkább vegyél erősebb kártyát, ha be akarod hozni a másikat teljesítményben. -
Asbee
veterán
válasz
radi8tor #14989 üzenetére
Igen, azt én is olvastam. Egyébként 7950 fesz emeléssel olyan 1100-1200Mhz körül hozza a gtx680 szintjét nem? Nem tudok dönteni ez a powercolor 7950 és gtx670 között. Ha tuningtól azért begyorsul rendesen akkor inkább a 7950-re hajlok. Nincs valami jó teszt amiben ekörülre húzott 7950 van és szerepel benne 670/680?
-
-
haddent
addikt
válasz
TTomax #14984 üzenetére
Elég szomorú, ha egy PH-n ilyen régóta jelenlévő, fórumozó és feltételezhetően gamer (gtx 670 miatt..) embernek meg sem fordul a fejében, hogy a béta az újabb, jobb. Szerintem ezzel nem az AMD -t minősíted, hanem magad.
Elég szar az utolsó WHQL? Mihez képest? Az új betahoz? Azt hittem ez a lényeg, hogy egyre jobb és jobb driverek kerüljenek ki. Biztosan tévedtem -
Asbee
veterán
PowerColor PCS+ HD7950 3GB GDDR5 Boost State Erről van valakinek tapasztalata?
-
BullKoxa
őstag
válasz
DroiDMester #14975 üzenetére
Ha lesz időm ,és ha nem kell fűteni. A kandalló mellett van a masina ( Nincsen a pc házban az asztalra van csak rakva )
-
eszakas
őstag
Sziasztok!
Az aláírásban szereplő kártya windows telepítés után elkezdett fehér pöttyöket rakni a bizonyos játékok animációjára pl BF 3 Black Ops2 menüjében a füstre és a BO földgömbjére. Bizonyos videó lejátszóban is csinálja de nem minden videóban. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Mi lehet az oka?
-
válasz
BullKoxa #14974 üzenetére
akkor neked elvileg még jobb a GPU -d mint nekem, mert nekem pl: 1100.MHz hez 1,100.v kell 1200 -hoz 1,200.v
Miért nem próbálod meg gyári Boost feszen tehát adsz neki 1,250.v ot AB -ben és hogy ott mi a vége a GPU -nak 1250.MHz -et akkor neked is vinnie kéne a ventit tekerd fel teszt idejére 100.% ra ne legyen gond a hűtéssel
-
BullKoxa
őstag
válasz
DroiDMester #14968 üzenetére
AB ben van beállítva 1.024-re és BF3 alatt is 1.024-t ír. Ha rámegyek a GPUz ben a VDDC-re akkor a max az 1.002. Remélem érthetően írtam és nem badarságokat.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14968 üzenetére
Igen, körbejártam a témát eléggé. De legalább kipróbáltam ezt-azt. Ezek szerint ez egy ilyen gyenguszka példány - kár érte, de VGA-ban sosem fogtam ki übertuning példányokat, így már kezdem megszokni.
Megnézem majd, mi van a lemez alatt, amint lesz egy kevésbé zsibbasztós napom.
Tudom, tudom, a TriXX. De amíg nem lesz olyan kezelőfelülete, mint az AB-nek, vagy az AGT-nek, addig hanyagolom. Anno a SD-t sem szerettem, megváltás volt az AGT megjelenése.
surgyi:
Ezek szerint a mi kártyáink az általános képességű példányok sorába tartoznak. -
surgyi
senior tag
válasz
Vigneau #14966 üzenetére
Sziasztok! Az én Sapphire 7950 DualX OC Boost kártyám sem viszi 1,24V-on (gyári Boost feszültség értéken) az 1150MHz-et, de 1125MHz-et igen, közte nem keresgéltem. Viszont ha jól emlékszem a 7970-es bios 1,093V-ján ment az 1000MHz, többet sajna nem néztem.
Ahogy elnézem hasonlóan viselkedhet mint Vigneau kártyája.
-
válasz
Vigneau #14963 üzenetére
Látod mondtam nem a gyári BIOS -od végett nem megy jobban a GPU -d sajna a tied egy ilyen gyenge példány(én örülök hogy az enyém megy 1275.öt)
Néztem amit átküldtél bios -t(még fel nem raktam de bele néztem) és ha minden igaz akkor Samsung RAM -ok vannak a te kártyádon legalábbis a BIOS -ban ez van jelezve. Nem szedted le még a VRM lemezét megnézni milyenek a CHIP -ek? egyébként és is erre tippeltem mikor mondtad hogy neked 1,500.v a ramok alapfesze, azért majd a következő újrapasztázásnál be kukkanthatnál a lemez alá, meg a VRM is érdekes lehet hogy nálad melyik típus van?
TriXX -el tudod a ramokat 1,000.V tól 1,800V ig állítani ha kevesled az AB nek a korlátait
******************************************************************************************
ko-ko82 : az a 1.024.v az már a le drop -olt érték tehát terhelés alatt ennyit ír a GPU-Z vagy az MSI AB -ben teszed 1024.re a feszt? mert nem mindegy! -
Gerisz
addikt
válasz
miresz #14960 üzenetére
Szia!
Nekem a V2-es van és jókora darab a kártya. 1,09mV mellett 1008Mhz-es GPU sebességet tud. Még fesz emeléssel nem próbálkoztam. A GPU Tweak szerint 1,15mV-ra lehet max állítani, mással nem is próbáltam még. De majd valamelyik este megnézem mit tud.
Elvileg a V2-n hatékonyabb a hűtés. Mondjuk nekem furcsa volt az 5850+T-rad2+VRM-R4 után, hogy hallom a hangját, de viszonylag már megszoktam.
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14919 üzenetére
Nos, 1250mV mellett 1150/1500 volt, amin még lefutottak a tesztek, de a WoT 1/2 óra után kiléptetett - VGA drivere visszaállt eredeti állapotba szöveggel (TDR). Szóval kb. 1125-1140MHz környékére saccolom a kompromisszumoktól mentes GPU maximumot ezen a feszültségen. A többi - amit emlékezetből írtam - elvileg stimmel.
Most visszaraktam a gyári BIOS-t és 1000/1500 a cél minél alacsonyabb fesszel - WoT-ban nem láttam sok különbséget 1000 és 1100 között (bár nem kizárt, az EFLC már megérezné). Elvileg 1106mV mellett jónak tűnik minden, a VRAM viszont maradt 1500mV, AB-ben nem tudom lejjebb vinni, de az eddig tapasztaltak alapján nem is menne alacsonyabb feszen.
-
szasanyi
félisten
válasz
miresz #14960 üzenetére
Az is "nagy dög" csak javított áramköri lappal és hűtéssel. Ha ilyen vennék, tuti csak V2 érdekelne. Persze ez szubjektív, és egyúttal árfüggő is.
-
daveoff
veterán
válasz
miresz #14957 üzenetére
Hát elég méretes darab, van ebből is v2-es verzió az azt hiszem rövidebb valamivel. Terhelés alatt nekem 30%-on pörögnek a ventik max. akkor a hangját azért már hallani, de nem vészes, engem nem zavar. Terhelés alatt így húzva bf3 alatt max 65fok a 24fokos szobában, úgy hogy 1,250v-ot pakol neki a boost bios.
-
szasanyi
félisten
Sem a kártya sem a döntés nem az enyém. Csak infó kell, mert nekem nem volt még ilyen VGA-m így nem is érdekelt annyira, hogy a részleteknek utána nézzek. Ezeket köszönöm, ha további konkrétumokra lenne szükségem szólok.
Esetleg még annyi kérdés merült fel bennem: volt-e valaki, akinek problémája volt a Ghz BIOS felrakása után? Vagy ez biztosan borítékolható, hogy a ref kártyák esetében annak kifogástalanul kell működni? -
ffodi
veterán
válasz
szasanyi #14953 üzenetére
Elvileg (sőt szerintem gyakorlatilag is) gond nélkül felmegy rá a GHZ edition BIOS. Valahol volt egy csomag, amivel Win alól egyszerűen "fel lehetett telepíteni", ha kell feltöltöm valahova.
Ha felteszed ezt a BIOS-t a nem GHZ edition vga-ra, akkor nem lesz boost, és a GPU feszültséget sem fogod tudni állítani. Egyszóval nem éri meg. (persze nem a boost miatt).
-
miresz
veterán
Hi!
XFX RADEON HD 7950, 900M BLACK DD Edition-t esetleg használ valaki itt? Érdeklődnék róla,hang,fesz állítás,húzhatóság ügyben.
A másik versenyző az Asus HD7950-DC2T-3GD5 lenne őróla is várok hasonló infókat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szasanyi #14947 üzenetére
Feleslegesnek tartom én is a BIOS cserét. Ilyet tud egy ref. kártya (nagyobb hűtővel). by ffodi
-
kockaharcos
senior tag
válasz
szasanyi #14947 üzenetére
Ez egy sima ref 7970, olvass vissza a topic elejére, hogy mik a tapasztalatok, ott még csak referencia kártyák voltak jelen
szerk: és szerintem fölösleges rátenni egy GHz edition bios-t, mivel tudsz feszültséget csökkenteni/növelni így jobban jársz a sima órajel/feszültség emeléssel.
-
szasanyi
félisten
Érdeklődnék, hogy referencia HIS HD7970 3GB kártyát használ-e vki? Illetve az, hogy erre (is mint a többi ref 7970-re) felmegy-e gond nélkül, és működik-e stabilan a Ghz Editon BIOS? Tehát ezzel kapcsolatban szeretnék infókat, tapasztalatot!
kockaharcos: azt tudom, de engem kimondottan a Ghz BIOS - annak flashelési és használati tapasztalata - érdekel. Akkor még ilyen nem volt, de közben amúgy keresgélek.
-
ZozzHUN
addikt
Rev 1.0-ásokon simán lehet. Eleinte még azokon nem GHZ bios volt és ott volt is értelme, mert ami nekem volt az 1250mV-n 24/7-be vitte az 1250et. Az újabbak már GHZ bios-szal vannak ellátva, amik 1000/1250en járnak 1250mV-n gyárilag, így nincs is értelme feszültséget emelni tovább, csak simán a clock emelésével ugyanott van az ember. Nekem 1150-ig ment el így.
Re 2.1-esen nem lehet az eddigi emberek állítása szerint, de még egyikük sem fényképezte le a feszültség szabályozóját.
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Jól olvastam, hogy a giga GV-R795WF3-3GD karin nem lehet feszt emelni? Alapfeszen kb mennyit bírnak? (Egy 2 évig most nem akarok géphez nyúlni, eddig gtx670-et néztem de ez a giga elég szimpatikus) -
SSJmeszes
senior tag
A legterhelőbb pálya az a Gulf of Oman.
A legkissebb FPS t itt keressétek!A HOTEL zászlótól a VÁROS felé haladva!
-
CsonkaImo
addikt
-
haddent
addikt
válasz
CsonkaImo #14932 üzenetére
Nem, csak elfelejtettem frissíteni. HD7970
Hát gondolom olyan értékeket, mint nekem, hiszen most mondtad, hogy ugyanaz a driver. Nem hinném, hogy 7850-7970 miatt os újrahúzás kellene, de hát ha más nem marad
Próbáld meg legalább 1000/1500MHz -re húzni, azt tudnia illik mindegyiknek, és úgy 55-60FPS meg kéne legyen szvsz.
#14933 botilevente Most ezt megint nem teljesen értettem.. tehát nincs MSAA bekapcsolva, és 100FPS felett van bőven? Hát ezt kérdem, hogy mi a hasznod belőle? Vagyis hát nekem mindegy, csak ennyi FPS-ből én bőven lecsípnék egy keveset MSAA érdekében
-
CsonkaImo
addikt
válasz
haddent #14931 üzenetére
Jól hangzik az átlag 80fps és 7950-el ha jól látom. Akkor biztos valami gond van nálam csak nem tudom elképzelni hogy mi. 7850-em volt elötte és csak driver unistall majd 7970 be és install volt kártyacserénél. Lehet újra kellet volna rakni az op-t is? Nekem is a legfrissebb beta van és Win7 x64 használok. Milyen értéket kéne kapnom kb bf3-ban és mivel próbálkozhatok hogy el is érjem?
-
haddent
addikt
válasz
CsonkaImo #14930 üzenetére
Na szóval jól gondoltam... Nekem ez a gyári:
GPU: 925 MHz Memória: 1375 MHz FPS: 55 alá nem tudtam menni pedig rám lőttek gránátvetővel és egy kocsi is robbant mellettem, 64 fős szerveren Epicenter pályán.és a mostanival:
GPU: 1100MHz Memória: 1500MHz FPS: 60 alá semmiképp, de inkább 70 fölött van mindig, átlagot pedig 80-nak mondanám.Valami ott nincs rendben szerintem... Egyébként Win8 x64 + 12.11 beta 11 Catalyst, az i7 3770 pedig 4.1GHz -en fut, de nem tartom valószínűnek, hogy cpu bottlenecked lenne, lényegében 2500k és 3770k is pont ugyanaz, minimális eltérés..
-
CsonkaImo
addikt
gpu órajel: 950mhz memória órajel: 1425mhz ha ez segít valamit.
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
haddent #14927 üzenetére
Fix 60 FPS? Nálam az átlag 60 Aftermath pályákon van hogy egyes részeknél 50, robbanás közepében meg 40 fps-re is leesik(1080p Ultra 4x msaa). 2500k 4,5ghz-en és egy sapphire 7970 boost alapórajelen teljesít játék alatt. Ezek az értékek normálisak? Vagy ennyi különbség lenne i5 és i7 között esetleg a kártya van alacsony órajeleken? Választ előre is köszi!
-
haddent
addikt
válasz
botilevente #14925 üzenetére
Hát ha húzva van (akár gyárilag akár nem) akkor rakd vissza spec. órajelre, adj neki 0.1V -ot (plusszba), meg a VRam-nak is egy kicsit és meglátjuk. Nekem olyankor csinál ilyesmit, ha kevés neki a kakaó.
Mondjuk eleve érdekes, hogy miért nincs MSAA bekapcsolva?
Milyen agybeteg felbontáson játszol te, hogy 4xMSAA (max.) nem tudja a fix. 60FPS -t?
#14926 radi8tor1 Simán lehet, de mivel magyarázod, hogy midenkinél más probléma van a beta driver miatt, és nem globálisak a gondok?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
botilevente #14925 üzenetére
Azért, mert Beta driver...
-
botilevente
tag
Hali!
Nekem most olyat csinál a 7970 Lightning h BF3 alatt Ulrta, MSAA Off - AA Off, Beta Driver Win7 64 bit h néhol lilás színben játszanak a textúrák (kövek, járművek) és a ha közel megyek hozzá a fegyver is meg ilyenek ...
Ez miért lehet, nem mindig csinálja... -
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14923 üzenetére
Nos, nálam a beírásra nem reagált eddig 1x sem. Egy pontkurzor jelenik meg és ennyi - enter után nincs más. Furcsálltam is nagyon, de ez van - eddig csak az egeres megoldás működött.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14921 üzenetére
Tudom, a csúszka kibővítés nem nagy tétel, de amíg nem súrolom a határt, addig jobbnak látom nem kibővíteni. Míg AGT-vel elvileg pontosan akár billentyűzettel megadható a kívánt érték, addig az AB-nél a csúszka egeres mozgatása marad. XCL-nél viszont már nagyobb lesz némileg az adagolható lépések közötti szünet - én meg erre picit háklis vagyok.
-
válasz
Vigneau #14920 üzenetére
vRam hőmérsékletét biztosan nem mert ott nincs szenzor, a VRM -et az OKÉ de azt GPU-Z meg a többi monitorozó progi is kijelzi a 3D -s fesz nálam is annyi volt a gyári boost bios al, nekem is 1,125.v és nálam ugye a boost végett magától pakolta felfelé terheléstől függően a feszt 1,125 =>elvileg ugye 1,250.v ig, de láttam már 1,280.v -ot is, meg olyan is mikor le ment alap 850.MHz alá akkor 1,07.körülit is, de ezek attól is függtek hogy a Power Limitet meddig toltam ki mert +10.nél borzasztóan ingadozott az órajel és a fesz is +20.nál már annyira nem de ott se volt FIX
a csúszkák annyira engem nem izgatnak, mindég fel oldom AGT -vel a korlátot és minden progiba majdnem 2x addig engedi huzigálni őket
PL: most hogy 800/1250.az alap órajel ezzel a BIOS -al most 1600/2500.ig
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14919 üzenetére
Feltétlenül megírom majd, mi a helyzet.
Egy biztos, az ASUS BIOS azért annyiban hiányzik, hogy az AGT még a VRAM és - feltételezhetően - a VRM hőmérsékleteket is kiírta. Ott 1200mV mellett 60-62°C-ot láttam, kérdés ennyire hűs lett volna a VRM? Vagy ha az nem az, akkor viszont mit jelezhetett ki...
Amire még emlékszem (laptopon vagyok másik városban), hogy az alapfesz 2D-ben 805mV (300/150), sima 3D-ben 1125mV (850/1250) és tuningnál - nem piszkálva az 1125mV-hoz - már 1250mV-on megy a GPU (pl. 1100/1475). Ha két kijelző aktív, akkor 500/1250, de a feszültségre nem emlékszem. Apropó, a csúszka is kibővült GPU téren: 1100 --> 1200.
-
válasz
Vigneau #14918 üzenetére
Nálad nem lesz Boost mivel rev1 es a GPU -d, az viszont érdekel(ne) hogy milyen órajeleket és feszt állít be nálad a BOOST bios. a 1,2500.v meg mindegyik Boost BIOS -ban annyi ha jól tudom, mind a 50 mind a 70 -nél tehát annyit ki kell bírnia a GPU -nak akár 24/7.be is hűtéssel gondolom te se leszel gondban, de nálam a gyári Dual-X hűtő is 80.alatt tartotta némi venti profil rásegítéssel még 1,300.v ra megfeszelve is
Majd írd meg mire jutottál
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14907 üzenetére
Visszafele dolgozom most, mint Te. Feltettem egy Sapphire Boost BIOS-t (TPU), ami jó: 015.023 - a 015.022 viszont fekete képet adott. Kíváncsi leszek, miként működik a gyakorlatban és mit lehet vele kihozni.
Egyébként a mérnökök szerint az 1250mV még bőven korrekt a GPU részére? Ha már ezt engedélyezték a BIOS-ban, akkor megfelelő hűtés mellett gondolom igen. A héten majd elszórakozok vele, de ha érdemben nem érek el vele túl sokat, akkor visszarakom az eredetit.
-
-
válasz
Khm... erosen parhuzamosithato taskok eseten a GPU messze hatekonyabb, mint a CPU... a konvertalas is pl ilyen
-
BullKoxa
őstag
válasz
De átalakítóval nem lenne hang a tv-n szerintem (de lehet rosszul tudom ) .Nekem nincsen moncsim,azért tolom a tv-n.
-
miresz
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz
-
válasz
xatos3 #14905 üzenetére
No akkor most jönne jól egy i5-i7@4-4400MHz -n járatva, és az 4X gyorsabb ilyesmi dolgokba de sz.tem még az FX -ed is gyorsabb mint ahogy a GPU kódol
H264.re én a StaxRip -et ajánlanám ingyenes és nagyon jó minőséget lehet vele csinálni az igaz nem túl egyszerű a beállítása de sz.tem a legjobb h264.es kodoló progi de ez csak CPU -t használ viszont abból akár 16.magot is
***********************************************************************************
ko-ko82 : nem kell meglepődni a Vapor-X nek teljesen más a PCB -je és legfőképp a VRM, az viszont érdekes hogy az én Dual-X emmel és a te vapor -oddal is jól működik a Ref 7970 bios (igaz nálam ugye nem megy a hdmi) Tedd vissza a 7970 BIOS -t nálad azzal is megy minden funkció én is csak azért barkácsoltam mert szúrta a csőröm hogy a HDMI nem működik mikor kifejezetten útálom és soha nem használom ha nagyon rá kényszerülök akkor is DVi=>HDMi átalakítóval használom még akkor is ha van hdmi a kártyán és működik is -
BullKoxa
őstag
válasz
DroiDMester #14855 üzenetére
ha játékot indítok akkor is kifagy a vga,csak a reset segít.
-
xatos3
senior tag
Lehet nem ide való a kérdésem csak féligmeddig, de hol tudok arról infót gyüjteni hogy mik azok a h.264-RE kódoló programok, illetve tömörítő progik, (meg mindenféle klassz szoftver) ami kifejezetten haszálja a 7970 gpu gyorsítását, alias direct compute cuucok gcn re
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #14898 üzenetére
Azért nekem elkell a két kártya, persze elég sokat öltem bele. De én hiányolnám a második gpu-t egy két játékban.
Persze a grafikát lentebb is lehet venni.
Viszont 4 kártyát már 100% hogy nem vásárolnék, még ha annyira jól is menne anyagilag.
Kettőnél soha nem volt több, és ahogy alakul a piac, nincs egy normális nem konzolos játék, nem is kell kettő kártyánál több. -
TiborP
csendes tag
válasz
ricshard444 #14897 üzenetére
Koszi ricshard444
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest