- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterm711
aktív tag
válasz
Kapszaicin #14698 üzenetére
8x MSAA-t vedd vissza 4x-re teljesen felesleges ha minden fícsör maxon van, felezi az fps-t a semmiért.
-
válasz
Kapszaicin #14698 üzenetére
Nálad van a probléma
-
Kapszaicin
tag
Viszont a max payne 3 fullra állítva dx11ben csak 19 fpsel fut. Egy mai cúcs kártyán...
-
ffodi
veterán
válasz
Kapszaicin #14692 üzenetére
#14697: Akkor ez kapufa......
-
válasz
Kapszaicin #14694 üzenetére
Klassz,lépj tovább erről az évek óta folyó örök témáról. Inkább dobj tuning eredményeket vagy valami értelmeset ami a topik címéhez kapcsolódik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kapszaicin #14692 üzenetére
Azért, mert így működnek az FPS (first person shooter) játékok. Minél több FPS-ed (frames per second) van, annál hamarabb tudsz reagálni játékban.
Függetlenül attól, hogy a monitorod 60 vagy 75Hz-es (esetleg 120Hz).Nem kell senkit meggyőzni a te felfogásodról, mivel ez a topic nem erről szól.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kérlek titeket NE menjünk bele hitvitákba, hanem maradjunk a topic témájánál!
-
Kapszaicin
tag
válasz
DroiDMester #14689 üzenetére
Érdekes
Neked lehet máshogy működik a szemed... Akkor gondolom se tv-t se filmeket, se sorozatot se semmit nem nézel mert kifolyik a szemed.
Hű, a kutyafáját
-
válasz
Kapszaicin #14683 üzenetére
Akkor neked vagy a szemed rossz, vagy a monitorod de én még azt is észreveszem hogy nem 60 hanem 90-120.FPS el megy a game
30.al játszani
nem is tudnám el képzelni 50.alatt kifolyik a szemem
Sz.tem is inkább hanyagoljuk a témát..... ha te nem veszel észre különbséget 40 és 70 FPS között csak arra tudok tippelni hogy valami übergyagyi monitorod van amin nem látszódik az eltérés........
De mint mondtam hanyagoljuk a témát részemről lezártam.......
-
Kapszaicin
tag
válasz
peterm711 #14685 üzenetére
nekem 48-52 között ugrándozik, de nem gáz én nem tartom rossznak! Szomszédnak el se indul a farcry 3. Nekem fullon megy! De nem az okoz élvezetet hogy meglátom az ellenség orrán a takony megcsillanását hanem a játék élmény, melyet dx10ben is lehet élvezni! Nem sok különbség van a dx10 és a dx11 között
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Mibe fogadunk, hogy a mostani játékokban nagyon is érzed látod!
BF3, FC3 pl. -
peterm711
aktív tag
válasz
Próbáld ki a far cry 3-at 60 fps alatt, hogy milyen élvezetes! Nyugi nem beszél hülyeséget a kolléga.
-
válasz
Jó hagyjuk,inkább olvasd ki a topikot utána beszélgessünk.
-
Kapszaicin
tag
válasz
ricshard444 #14682 üzenetére
Stabil 60fps? Mikor az ország jelentős részének nincs munkája?
a monitorod 60hzes frissítéssel dolgozik azaz 60kép másodpercenként, te jó ha 30at látsz, nem érzékeled hogy az 120fps vagy 30Szerintem!
-
válasz
Kapszaicin #14680 üzenetére
Nyílván nem szó szerint értettem
Értsd rá
Sok helyen nem adja be a stabil 60fps-t, így kell valami izmosabb cucccoonee:
-
peterm711
aktív tag
válasz
ricshard444 #14679 üzenetére
Az újdonság varázsa mindig elcsábitja az embert. Emlészem mikor kijött a 7970, mindenki irta hogy alig gyorsabb a 580-nál, nem is éri meg cserélni, és szépen lassan a topik nagyrésze átvandorolt ide
Nem tudtam, hogy nincs melód, bocsi, biztos összejön hamarosan valami
(#14678) Kapszaicin: Ez most mire volt jó???
-
Kapszaicin
tag
válasz
ricshard444 #14679 üzenetére
NEm jó a jelenlegi kártyád? Nem fogsz tudni nasa-t szégyenítő gépet építeni! Nem 7970en vannak a názánál, hanem azok a kártyák amiknek darabja 8-10000 dollár
-
-
peterm711
aktív tag
válasz
ricshard444 #14674 üzenetére
Úgy legyen, de van egy olyan érzésem, hogy előbb vagy utóbb, de még idén a legújabb vga topikba fogod irni a hsz-eket
-
SVLaller
senior tag
válasz
ricshard444 #14672 üzenetére
főleg, hogy egy i5 Ivy majdnem kevés egy kártyához is
-
-
peterm711
aktív tag
válasz
ricshard444 #14670 üzenetére
Érdemes most abba belefektetni? 1-2 hónap és itt a 8as széria, én biztos nem tenném.
szerk: Látom megelőztek
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #14670 üzenetére
Pedig jól muzsikál a 7970 CF. Én még lehet a 8970-re se fogok átállni miatta.
Gondolom hogy ha 7950CF a terved neked sincs tervbe a következő generáció. -
válasz
SVLaller #14669 üzenetére
Na igen,de nem éri meg a 70CF,hiába lenne presztizs értéke nem sokra mennek vele,akkor inkább 7950CF azzal ugyanúgy elvegetálnék,csak legyen tuningos mindkettő
Sajnos vége azoknak az időknek már elég régóta,hogy megengedhessem magamnak ezeket a kemény cuccokat,telefonom sincs szvsz
-
SVLaller
senior tag
válasz
ricshard444 #14668 üzenetére
ez már a 2. 7970-ed, már meglenne a CF
-
VTX 7950 OC X-Edition vajon mennyire korrekt hűtés/hang szempontjából? És ha azt vesszük,hogy egy átlag gpu van rajta akkor menne 1100-t...? Ráálltam a 7950 Crossfire tervre,de nem éppen úszik az apró jó árú 50-esekben,a 70esem is elkéne még passzolnom
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Bakter9011 #14661 üzenetére
Érdemes megnézni a használt 70eseket. Ki lehet fogni garis peldanyt a bolti 7950 aron.
-
feret
csendes tag
válasz
Sziasztok!
Engem is az ajánlott 7950-es márkák érdekelnének. Legfőképp az egyszerű túlhajthatóság szempontjából, úgy értem, melyik gyártó kártyájának lehet pl könnyen emelni feszültségét. És emellett még racionális áru is persze.
A Sapphire ilyen? -
kockaharcos
senior tag
válasz
POWERCOLOR AX7950 3GBD5-2DHPPV3 HD7950 3GB GDDR5 BOOST STATE PCIE
Szerintem ez a legjobb alternatíva, ennél esetleg olcsóbb a Gigabyte WF3, de azt nem vennék jelen esetben.
-
Bakter9011
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Bakter9011 #14654 üzenetére
Elvileg kb egy szint, bár új játékokban HD7950 lesz erősebb.
Amint tuningra kerül a sor, a HD7950 durván elhúz. A GTX 660 Ti-t GTX 670-ig lehet húzni, HD7950est pedig HD7970 GHZ Edition szintre, vagy fölé. Ami GTX 680 szint illetve fölötte.
-
ThodEE
őstag
válasz
7850el van pariba a 660 ha jóltudom
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Hali!
Szerintem a HD7950 erősebb mint a GTX660Ti. Ha azt kérdezted volna hogy HD7870 vagy 660Ti, azt mondanám 660Ti, de így a HD7950-et ajánlom. Azon belül is mondjuk ezt:
-
törölt tag
válasz
Nem a 670-es karira gondoltál? A 660 nál sokkal gyorsabb a 7950
-
Bakter9011
csendes tag
Sziasztok!
Buta kérdéssel fordulnék hozzátok szerintetek HD 7950 v. GTX 660 Ti ?
Korábban GeForce kártyáim voltak, legtöbbel nem voltam megelégedve, az utolsó karim egy 4870 es sapphire vapor-x volt ami viszont hibátlan volt még BF3 at is vitte ultrán úgy ahogy... Mivel most teljesen új gépet veszek és AMD ről váltok Intelre ezért merült fel bennem a Radeonrol való áttérés Geforce ra. A kérdés érdemes e?
Ha mindenképpen 7950 es akkor pedig véleményetekre lennék kíváncsi pontosan melyik gyártó-típus legyen! Köszi! -
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14548 üzenetére
Igazad volt, 200 FPS felett is játszható, Dead Space 1 játszhatatlan volt úgy. Kilőttem minden monitorozó programot és bekapcsoltam VSYNC-et, de olyan input lag lett, hogy inkább kilőttem. Úgy tudtam játszani 30-40 percet. Tökéletesen ment. Bekapcsoltam a monitorozó programokat, úgy is játszottam még egy darabig. Aztán visszakapcsoltam a 60 fps limitet, rögtön kifagyott. Gondoltam levideózom. Bekapcsoltam játékot főmenüig, odakészítettem telefont videózásra, rányomtam a folytatásra, erre rögtön kifagyott, időm se volt elindítani a record-ot. Bekapcsoltam videózást, bekapcsoltam játékot, erre 30 percig nem fagyott ki... most odaraktam játékot, videózást, előbb utóbb kifagy, max megvágom videót
-
BullKoxa
őstag
válasz
surgyi #14643 üzenetére
na azt hiszem ez volt az! DroiDMester írása innen csináltam,vagyis inkább PÜ-ben segített nekem nagyon sokat!! Köszönöm is neki!
radi8tor1 : Elírtam,még korán van így újév napján. 7970-n
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14647 üzenetére
Nocsak, ez már döfi. Gratu!
Én a sima (AS13) és a TOP (AS17) HD 7950 BIOS-okat használtam az ASUS GPU Tweak-kel és szépen működtek - alapból az AS02 (sima) és az AS03 (TOP) került fel (á lá TPU), csak aztán hirtelen frissítette az AGT ezekre. Feltegyem a két BIOS-t valahova Neked és van kedved bíbelődni velük?
-
haddent
addikt
válasz
DroiDMester #14647 üzenetére
Hmm.. mégis hogy ?
Csak nem valami HEX editorral keresgéled az értékeket?
-
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
DroiDMester #14610 üzenetére
Nem zárok be semmit és mégsem írja ki csak ami az AB-ben van beállítva játék közben. Afterburner nélkül is próbáltam, akkor meg semmit nem ír ki
Mi lehet a gond?
-
válasz
ricshard444 #14640 üzenetére
Sajnos órajelek, fesz értékek, profilok, és venti profil, ezekbe nem tudok bele nyúlni és épp ezek miatt nincs is még működő bios editor hozzá
Vigneau azt meg tudom csinálni hogy egy olyan bios ami nálad jól megy hogy át írom hogy Rog -os asus nak ismerje fel a gép és akkor lehet tovább tudod állítani feszt de ahoz kéne tudnom pl a Matrix karinak a SSID -jét és a SVID -jét isccc-ben is meg lehet nézni akinek van be is jelöltem mi kellene!
-
Vigneau
félisten
válasz
DroiDMester #14637 üzenetére
ASUS GPU Tweak feszültségcsúszkájának kibővítésére Neked sincs még ötleted, ugye? Még kevesebbet ad (1170mV), mint a kiütés előtti Afterburner (1200mV). Viszont a kibővítés után is csak a frekvenciacsúszkák limitje emelkedik meg a GPU Tweak-nél. Mintha az egyik érdeklődő kérdésére a ROG topikjában azt írták volna, hogy ez a gyári biztonsági korlát...
-
BullKoxa
őstag
válasz
Nekem teljesen jó a HDMI azzal a biosal amit linkeltél régebben. Csak a hang szokott elmenni néha de az a gyári biosal is elment a 12.11 Betaval.Szerintem akkor egem is érdekel ez a bios ,de szerintem a 7970-s az jobb így látatlanban,de lehet tévedek.
-
surgyi
senior tag
válasz
Ez elég jónak tűnik! Ha letesztelted és rendben találtad,akkor nagyon megköszönném ha megosztanád velem is!!!
Mégegyszer BUÉK Mindenkinek!!!
-
válasz
DroiDMester #14639 üzenetére
és a feszt? engem az érdekelne
-
-
haddent
addikt
válasz
Hogy?
Úgy tudtam, hogy 79xx biosokat már nem lehet szétbontani majd újracsomagolni mert az amd kitalált valami új hülyeséget
-
válasz
surgyi #14635 üzenetére
Úgy néz ki hogy minden funkció működik(DVi, 2.db MiniDP, és az ami eddig nem a HDMi is)
a 2D -s alapfesz 0,805.v , 3D ben pedig 1,093.v az órajelek teljesen Referencia 800/1250.MHz
És ez a NETEN SEHOL nincs fent mert saját magam MÓDOSÍTOTTAM
1enlőre csak egy kép róla
(Még tesztelem és ha továbbra sem találok benne hibát akkor oda adom akinek kell)
Még annyi: MSi AB kezeli rendesen, Sapphire TriXX is, Asus GPU Tweak sajnos nem enged vele fesz állítani de ezek eddig is így voltak a 7970 es bios al!
-
haddent
addikt
válasz
surgyi #14635 üzenetére
Nem tudom volt-e már, de itt érdemes körülnézni, lehet találni jó kis dolgokat
TechPowerUp bios collectionÉs neked/tek is buék!
-
surgyi
senior tag
válasz
DroiDMester #14624 üzenetére
Az a Bios engem is érdekelne!
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak!!! -
Vigneau
félisten
Korábban sokan írtátok, hogy ilyen, meg olyan jól fut a HD 7950-esetek. Gondoltam, hátha BIOS szinten van nálam a bibi, de én már elhasalok 1075MHz/1475MHz felett - ehhez pedig már 1200mV/1500mV kell. Ha emelem a feszt a VRAM-nál, akkor sem jutok előrébb. Szóval ez az én mozgatórugóm - aztán ha nem jön össze, akkor belenyugszom és használom így, ahogy van. Csak olykor szoktam kísérletezgetni...
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #14630 üzenetére
Nos, az ASUS HD 7970 Test BIOS-a nálam nem működik.
Az XFX 015.026-os Black Edition-ja felmegy, de a "nullázásra" kattintva sem hozza elő a feszültségértékeket, így nincs referencia, a fantáziánkra van bízva - már ami az Afterburner-t illeti. Előnye, hogy 1200MHz-re emelkedik vele a GPU frekvencialimit - a VRAM változatlan marad.
-
Vigneau
félisten
válasz
Kíváncsi leszek, mire jutsz majd. Nekem meg ez az ASUS mizéria mozgatja a fantáziám - jó lenne, ha menne, vagy ha nem lenne ilyen alacsony (1175mV) a GPU feszültség állításának limitje.
Apropó, Te nézed, milyen verziósak a BIOS-ok? A gyárim 015.021 kezdetű, amik meg még működtek, azok 015.013 és 015.017 - utóbbira még frissített is a GPU Tweak online, meg is hökkentem. Ahogy elnézegettem, 015.023 és 015.026 kezdetűek zömmel már Boost-tal dúsítottak. Az 1500MHz-en ketyegő VRAM-os BIOS-okat meg már eleve el is kerülöm, mivel nálam már 1475-ön elhasalnak - ezt a hibaforrást jobbnak láttam már az elején kiiktatni.
-
ffodi
veterán
válasz
DroiDMester #14628 üzenetére
Értem. Igazából ez érdekes dolog, ha ilyet akarsz monitorozni, mert pontosan az a probléma vár megoldásra, amit írsz. Ebben az esetben én kitenném az összeset, és meg van oldva.
Aida-ban nincs magokra bontva az órajel kijelzés (vagyis azt hiszem van ilyen is), ezért az praktikusabb talán. Persze a kérdés, hogy mi a célja az effajta monitorozással.
-
Nem kell betartani ilyen szabályokat de néztem a kolléga
erre sz.ted melyik magot kéne kijelölnie? mert az 1-ik 2700.MHz a másik 3900.MHz a maradék 2ő meg 1600.MHz a maximumnál meg 1400 és 3900 innét vettem hogy nála megy a turbó és az energia gazdálkodás is és itt össze-vissza járnak a CPU magok! Hiába csinálja meg a monitorozást Aida64 -be ott is ugyan ezek az értékek lesznek mivel a cpu le fel kapcsolgatja a magokat/szorzókat
ko-ko82 ElektroMűszerész, Villanyszerelő, és Erősáramú-Berendezés Szerelő a szakmám, PC -kell meg 28.éve foglalkozom -
ffodi
veterán
válasz
BullKoxa #14625 üzenetére
Vagy kapcsold be Aida64-ben az OSD-t és oda is azt íratsz ki, amit akarsz. Azzal látod "on line" a proci órajelet is, függetlenül az energiagazdálkodások állapotától......(a másiknál nem tudom miért kell ilyen szabályokat betartani, ugyan még nem próbáltam, lehet valamivel összeakad.)
-
BullKoxa
őstag
válasz
oksa értelek! Köszi szépen . Jó lett így frankó minden! . Kérdezhetem mit dolgozol? ( olvastam itt hogy írtad mintha pc-kel foglalkoznál)
-
válasz
BullKoxa #14622 üzenetére
OK amit írtam az a teljes CPU használatra van! az hogy a CPU mennyi MHz -en jár azt csak akkor lehet rendesen monitorozni ha le van FIXÁLVA az órajel és szorzó is és minden energia gazdálkodás vacak ki van kapcsolva bios ban (Turbo is)
Ha a fentiek +vannak akkor kiválasztasz egy magot (én PL a 0-ást jelöltem ki)
****************************************************************************************
(#14623) Vigneau én is épp BIOS Csere-Bere -t játszom és nem akarom el kopogni de találtam olyat ami 7950 és megy rendesen a HDMi is működik, nem Boos -os alap 800/1250 és ami a lényeg 1,087.v az alapfeszJátékkal most fogom tesztelni ha ott is OK akkor majd megírom a fejleményeket
-
BullKoxa
őstag
válasz
DroiDMester #14616 üzenetére
-
Vigneau
félisten
Némi kísérletezgetés után a következőre jutottam:
A mezei - nem Boost kivitelű - Sapphire HD 7950-em csak altípus azonos Sapphire BIOS-t fogad el, se OC, se Toxic, se Vapor nem jó neki - fekete képernyő fogad. XFX-ből talán a Black Edition lenne jó, de az meg nem jelzi rendesen a feszültségeket (ö-t mutat, bár csúszkák aktívak). MSI és ASUS felmegy, az utóbbival működik minden rendesen a GPU Tweak-ben is, csak ott meg 1175mV a maximálisan adható feszültség. HD 7970-nél már találkoztam unlockolt BIOS-sal, ami 1400mV-ot tud - Ti is linkeltétek korábban. Viszont hasonló unlockolt verzió nem létezik HD 7950-hez? -
ÁdiBá
veterán
válasz
DroiDMester #14618 üzenetére
Gondolom renferencia hütős, gyári 7950*re gondol hogy tuning szempontjából mit megy.
Szerintem teljesen ugyan úgy teljesítenek. Vagyis én még olyat nem hallottam hogy ezt jobban lehet húzni mert ASUS, vagy mert MSI.
Ha túl van feszelve a gpu, lehet teljesen mindegy milyen gyártó... logikusan jobban lehet majd húzni.
Így inkább a kártyán található hütőre lennék kiváncsi hogy az mit bír, illetve milyen feszkóval mennek ezek a típusok. -
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #14618 üzenetére
Azért nem lesz vészes, emiatt nem aggódom. A választ megkaptam egy oldalon, ide véletlen rossz képet linkeltem. 7850 elég volt, de ha van egy kis plusz zsé..
-
válasz
Tomix24 #14617 üzenetére
Na mi az
Kevésnek bizonyul a Zafír 7850@1.Gb? Amúgy alapon a i5-2400 édeskevés lesz még egy alapjáraton hajtott 7950 nek is H77 itx be meg nem hinném hogy bármit is tudnál húzni rajta
Amúgy meg mi a konkrét kérdés mert ez nem világos nekem Jó az tuning szempontból ha ez az alap?
-
Tomix24
addikt
Srácok, 7950 Sapphire.
Jó az tuning szempontból ha ez az alap?
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
DroiDMester #14607 üzenetére
Szia! Bocsi de ez a szín választás nem megy az AB-ben. kiválasztom de semmi sem történik.
A másik problémám pedig ami nekem van HWinfo 4.10. - 1820 abban nincsen ez a Cpu ami kiírná hogy mennyin megy a cpu.De lahat én nem látom. egyik CPU-s sem ír ki MHz-t . Lehet felteszem azt ami neked van fent és akkor egyezik minden.
-
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
DroiDMester #14607 üzenetére
Köszönöm szépen, de nekem lenne egy problémám vele. Mindent megcsináltam úgy ahogy írtál, csak a Riva Tunerben ahogy beállítom a program exe-t, mindig visszaáll General-ra. Kattintok az exe-re, bezárom az ablakot, mikor újra megnézem már nem az van kijelölve. És amikor elindítom a játékot mindig az Afterburner-ben beállítottakat jeleníti csak meg.
-
Tomix24
addikt
válasz
kockaharcos #14606 üzenetére
Elég az élsimítást is kivenni, az a bugos.
-
válasz
BullKoxa #14590 üzenetére
Total CPU Usage -t válaszd ki!
Nálad jó mert csak i5 -öd van nálam i7 nél kicsit megtévesztő mikor egy adott játék nem nyúl a HT szálakhoz akkor 2-vel kell megszorozni hogy valós értéket kapjon az ember vagy mint a nemrég témába lévő DS2 ami csak 1.magot használ ugye itt 18.% mutat amit 4-el kell szorozni mert csak 1.magot használ a játék
Msi AB meg én is úgy tudom hogy azt a profilt tölti be indulásnál amin legutoljára voltál annyira nem figyeltem mert én nem használom és nem is szeretem ha maguktól indulnak el programok win betöltése után én inkább saját magam indítom el(mondjuk én csak játékra használom ezt a gépet és van mikor hetekig be sem kapcsolom, minden napos használatra biztos zavaróbb hogy win indulás után neked kell babrálni)
Az osd színét meg az AB -nek megnyitod az OSD szerver részét és alul On-Screen Display palette mellett lévő lila pöttyre katt és ott tudsz színt váltani meg érdemes felette az árnyékot(Shadow) is bekapcsolni
********************************************************************************
(#14601) Zoli54213 Msi AB + HWINFO itt leírtam a beállítását -
xatos3
senior tag
Gyerekek azt jeleztem hogy ha 4400ra van húzva akkor 210watt a proci, nem gyári sebesség mellett (ez 1300mhz ráadás, és nyilván ráfeszelés is). Az 595wattot meg konektorból mértem[prime+furmark],(normál játék közbe 450w sincs) játék meg napi MAX 2-3 óra.
De mindenesetre kaptam hasznos infót is, szal köszi
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
DroiDMester #14548 üzenetére
A CPU-t, a Ram-ot és a többi nem VGA-hoz kapcsolódó értékeket mivel íratod ki? Vagy az Afterburner képes ilyenre csak én nem találom? Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest