Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Bőven elég a VX450, és még tartalék is marad benne
Táp 90%-os hatásfokával számolva, 315W volt a konfig valós fogyasztása a fenti tesztben, ami azt jelent hogy esetedben, marad még legalább 100-130W tartalék a tápban, szóval még némi tuning is belefér ha arról van szó
Anno VX450-ből 600W-ot csikartam ki konektor felől, húzott GTX580+i7920 társaságában Dmar11 alatt, és azt is bírta. Jól sikerült széria lévén, az a 350W meg sem fog neki kotyanni.
-
Zsohi
őstag
Beszálltam a klubba egy Gigabyte 7950-essel
Szerencsére semmiféle hiba nincsen jelen a kártyán, azok közül amit már többen említettek. A ventiket rendesen szabályozza, 30% alap és 50% fölé még nem sikerült tornászni. A gpu egyáltalán nem melegszik és a vrm is 60 fok alatt végzi a munkáját játékok alatt. A 4,2ghz-ces 3570k, pedig tökéletesen elég a kártya alá. -
botilevente
tag
válasz
ricshard444 #14189 üzenetére
Az övé vagy az enyémé?
-
ricshard444
veterán
válasz
botilevente #14188 üzenetére
Gondolom VX, 396W 12V-s ággal
Nyílván az övére mondom
-
botilevente
tag
válasz
ricshard444 #14187 üzenetére
Nekem 500as van, milyen pontosan a tápod?
Dobj egy linket róla! -
Mappa
addikt
7970 alá egy 450-es Corsairt táp elég? Vagy már karcsú
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14183 üzenetére
Szóval megszűnt a gond? No, majd meglesem akkor.
Nálam egy Peter figyel a VGA-n 2db Wing Boost társaságában. Így 55-56°C körül mozog a GPU hőmérséklete WoT alatt.
-
Sontir Fel
őstag
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14178 üzenetére
Nálam az alapórajel 810MHz/1250MHz - 1093mV/1500mV-on. Jelenleg a stabil WoT tuning pedig 1075MHz/1475MHz - 1200mV/1500mV mellett.
Természetesen a VSync be van kapcsolva - így múlt el a microlag a GTA IV-ben és az EFLC-ben is.
South Coast-ra és Highway-ra pedig a megoldás egyszerű: maximumról magasra kell levenni az árnyékot, a fényt és a vizet.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
ZozzHUN #14179 üzenetére
Ezen csak az segitene ha az alapoktol ujra irnak a programot. Persze mit varok egy "ingyenes" mmo-tol
Eddig ha laptoprol jatszottam, akkor volt 10-15 fpsem, mert nem csipazta a jatek a hibrid cfet. Aztan a 7970nel volt ket palya, ahol volt 10 fpsem, mert a kartya nem dolgozott ha a palya kozepe fele neztem. Ha a szelen cirkaltam akkor volt 100 fps... nooboztak folyton, hogy bujkalokMost meg eljutottunk oda, hogy a fenti hibak eltuntek, csak eppen szet fagyok, ha megy a tunning... meg par frissites es jo lesz a dolog
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Sontir Fel #14178 üzenetére
Korlátozzatok afterburnerrel 60 fps-re
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14164 üzenetére
Nem kizárt, hogy van benne valami. Viszont eddig úgy néz ki - bár nem akarom elszólni -, hogy csökkentve némileg a GPU frekvenciát (1100MHz --> 1075MHz - csak hogy "kerek" legyen, a feszültség továbbra is 1200mV) és feltéve a 12.10-et elmúlt a fagyás - pontosabban a "videókártya illesztőprogram nem válaszol, de legalább az asztalra ki tudok lépni" jelenség.
-
Egy kicsit bele tudtam merülni a kártyába is végre. Ahogyan néztem újabb a bios rajta mint ami a Gigabyte oldalán fent van (015.025.000.007). Az órajele is alapból 1000/1250
A venti szabályzás is működik rendesen, alapon 30%-on megy.
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Tegnap szereztem be egy ilyen kártyát: ASUS HD7950-DC2T-3GD5
Feltettem rá a legfrisebb boost biost, amit asus honlapról szedtem le hozzá.
Asus Tweak-el tuningolva 1100/1500-on minden bench, és játék alatt stabil.
Terhelés alatt 1,250v-ot kap a GPU, ez nem sok?
Hőmérséklet max. 68-70fok, úgy hogy a ventin nem állítottam semmit.
Ez maradhat 24/7 beállításnak? -
Sontir Fel
őstag
válasz
dingo-htc se #14166 üzenetére
AMD Catalyst Application Profiles 0.5 MB 12.11 CAP 2 12/3/2012
64 bites win7 alá.
-
haddent
addikt
válasz
dingo-htc se #14168 üzenetére
Menjen jó 4GHz -re aztán úgy nézd meg
-
dingo-htc se
tag
nah felment.12.11 0.5 mb
ezaz ugze?esetleg még vmi? -
válasz
dingo-htc se #14155 üzenetére
Szerinted az a 2.66-ról 2.8-ra történ húzás mennyit ér?
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Vigneau #14160 üzenetére
Meg egy 5let: most feltettem a Metro 2033at es dx9ben jatszottam vele, mert elfelejtettem restartolni. Pici, apro recseges volt a jatekban, pedig vegig 110 felett volt az fps. Atlottem dx11re es a recseges megszunt, igaz az fps is felezodott
Lehet a tanknal is sikerult optimalizalni valamit dc9 ala, amit a kartya nem szeret...
-
válasz
kockaharcos #14159 üzenetére
Most levelezek velük, azt inkább elhiszem, hogy elfogyott nekik, csak az sáros, hogy olyan kupont adnak ami a hivatalos oldal szerint nem is lehetne nekik.
Ha annyira úgy van, hogy a készlet erejéig érvényes (magyar saját előállítású új szabály) akkor nem ajánlanának fel egy Sleeping Dogs és egy Dirt Showdown kupont.
Engem a Hitman érdekelt volna, de az nincs, farcry 3-at meg már régebben megvettem.
-
dingo-htc se
tag
válasz
Sontir Fel #14161 üzenetére
fájlrendszer hibával kidob.nem telepiti
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Vigneau #14160 üzenetére
Ertettem mire gondolsz es ez nekem is eszembe jutott, pont a driver valtas miatt. Minden jatek, minden program stabil, csak a wot fagy... inkabb hagyom fent a tuti drivert, es a wotnal kikapcsolom az MSI ABt. Alapon is elkarcol az a jatek, a tobbinel meg mehet a tunning
(#14158) dingo-htc se : a cap-ot feltetlenul az amd oldalarol
(#14157) Plebi : orulj hogy legalabb 1 kupont kaptal... a mienket regisztraltak mar... lol most megy a levelezes az iponnal
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14156 üzenetére
Valóban nem írtam, de a 0.8.1 és a 0.8.2 közötti különbségre gondoltam, miszerint az utóbbi lehet megterhelőbb valami miatt a VGA számára. De persze ez csak egy tipp a részemről. Viszont ha visszavett tuninggal megy a jövőben is a dolog, akkor a megoldás majd engem igazol(hat). Meglátjuk, mire jutok...
-
dingo-htc se
tag
válasz
Sontir Fel #14156 üzenetére
nah és mennyire megy.12.11 et használok én is.esetleg van még amit fel kell tenni?
-
válasz
kockaharcos #14142 üzenetére
Az amd hivatalos oldalán semmilyen kisbetüs részben sem szerepel, hogy a készlet erejéig.
Limited time offer. Free game offers expire March 31, 2013 a kedvezmény pedig Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe 20% discount will expire on December 31, 2012. Itt nem szerepel, hogy készlet erejéig, és nem is az ipon adja a kedvezményt, hanem az amd.
Amilyen kupont adnak, (ami a 700 és 7800 hoz járna) annál ők mint viszonteladó nem is szerepelnek.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Vigneau #14139 üzenetére
Emeltem neki feszultseget is, de akkor is lefagyott. A wot topicban irtak, hogy allitolag nem egyedi eset vagyok, mashol se nagyon megy a dolog. Mondjuk en 12.11 drivert hasznalok, nem probaltam ki a 12.10et.
Megneztem a 7950nel is, ha tunningoltam, akkor fagyott. A BF3 viszont mind a ketto kartyan hibatlanul ment tunning mellett. Nehogymar, hogy jobban terhelje a wot mint a bf3. En inkabb a 12.11 es a wot 8.2 talalkozasara tippelek mint hiba. A patchban azt irjak, hogy optimalizalnak AMD kartyakra... sikerult -
dingo-htc se
tag
i7920 am 2.66.nah meghuztam 2,8ra de igy sem változik a kihasználtsága a kártyának.35-55% között mozog.viszont fps em sem túl magas.volt h leesett 30 körülire is.
-
Vigneau
félisten
válasz
dingo-htc se #14144 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs meg a BF3. A WoT-tal tapasztaltakhoz hasonló példaként hoztam fel, amit anno a GTX 570/580 topikban és hírekben olvastam.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #14150 üzenetére
Bocsi, nem értem. Mit probálnék meg?!
(#14149) dingo-htc se Kevés alapórajelen. Én WQ HD használom a gépet, még is 4,8 járatom a processzort. Igaz jelenleg CF dolgozik a rendszerben.
De még ekkora felbontás mellett is látni hogy a proci mennyin üzemel. -
SVLaller
senior tag
válasz
ViiiiktorOC #14138 üzenetére
ha jól emlékszem az volt a gond, hogy levette a képfrissítést 24Hz-re valamint eltűnt minden HUD a képről és így nem volt túl jó. A Tridefes indítással viszont minden működött és az fps is tűrhető volt talán 60-70 körül.1.4 HDMI-n van összekötve a monitor a kártyával. Elég régen játszottam már így, gyakorlatilag csak kipróbáltam, éles játékban még esélytelenebb voltam elég könnyű így mellélőni
-
dingo-htc se
tag
a procit azért nem huzom mert ezen el kell mennie simán.elotte volt hd6990 ahhoy sem huztam es tökeletesen ment
-
ÁdiBá
veterán
válasz
dingo-htc se #14147 üzenetére
Gondolom akkor FullHD illetve fölötte játszol inkább a játékokkal.
Tekerd fel a processzorodat 4GHz környékére azt javaslom, mindjárt 90-100% fog tekerni a hardver. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Mert nem terheled eléggé a hardver-t vagy nincs megfelelő *vas alatta.
-
ricshard444
veterán
válasz
Meghúztad már a procit?
-
Sziasztok!
Megjött az ipontól egy giga 7950-esem. Van még valaki más aki onnan rendelt és a nincs megállás játékokat is megkapta mellé?
Nekem is van mellé egy kártyám, de csak a farcry 3 om van rajta semmi más, meg a 20%-os kedvezmény. A kisbetűs részben meg, hogy a 7770 és 7850-hez jár. Elvileg a 7950-hez 3 játékot kellene adniuk az AMD-nél. Rossz kupont csomagolhattak be?
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14127 üzenetére
Ha jól emlékeszem, Neked volt gondod a tuninggal WoT alatt. Nos, én próbaképpen visszatettem a 12.10-et és visszavettem a GPU frekvenciát (a feszültség változatlanul hagyása mellett): 1100MHz --> 1075MHz. Eddig nem tapasztaltam gondot, de még tesztelek.
Szerintem a 0.8.2 jobban terheli a VGA-t és hasonló hibaeffekt jöhetett be, mint ahogy a BF3-nál tapasztalták anno a GTX 570/580 tulajok: ott a gyártó(k) javított BIOS-ában emelték a GPU feszültséget és megszűnt a fagyás.
-
-Solt-
veterán
válasz
kockaharcos #14133 üzenetére
Nem félek én tőle, csak már eleget szopatott!
No meg annyira azért nem zavaró a helyzet... majd lesz valahogy, egyelőre marad így...
@Pug: Rossz vagy... eddig semmi bajom nem volt a giga kártyákkal... évek óta ez az első, amelyik nem 100-s!
-
kockaharcos
senior tag
válasz
-Solt- #14131 üzenetére
Szerintem tudnak a hibáról, nem egyedi jelenség, még sem történik semmi.
Egyébként semmi bajod nem lesz egy ilyen programtól, nem kell félni tőle. Feszültséget úgy sem tudsz állítani, de mást igen, pláne a monitorozás miatt is nagyon megéri egy MSI Afterburnert feltenni.De ahogy érzed, nem én szívok vele.
-
-Solt-
veterán
válasz
kockaharcos #14130 üzenetére
Á, marad így... majd csak lesz valami normális bios hozzá!
-
-Solt-
veterán
Na megjött a csere darab, ez sem engedi auto-n 50% alá a ventifordulatot!
Úgy látszik ez valami fjúcsör!
-
dingo-htc se
tag
feltettem az afterbuner-t.de tudna vki segiteni h kell hasznalni jatek alatt?mert amennyire meg tudtam nezni olyan35-45% on ment a kartya.ay m iert van?
-
törölt tag
válasz
SVLaller #14122 üzenetére
Igen tudom. Az általános vga topicban már a 7870ről is azt mondták, h vszínűleg itt-ott kevés lesz a proci, ezért a vétel után el kell kezdenem kigondolkodni egy erősebb inteles itx-es konfigot.
Örülök, hogy egyöntetű válaszokat adtatok, így nem merülnek fel bennem további kétségek. Szerencsére még lehet kapni pár helyen ref karit, úgyh bele is ugrok, amint tehetem. Ha meglesz, letesztelem, és megírom, h milyet sikerült kifognom.
Köszi a válaszokat!! -
SVLaller
senior tag
válasz
#67026816 #14121 üzenetére
ha később vízhűtést szeretnél akkor nem marad más választásod csak a referencia kártya. a legjobb választás szerintem egy első szériás hynix ramos ref. 7970 és arra valami aftermarket hűtő vagy vízhűtőblokk.
amúgy ha a 4,4GHz-es 3570k kevés egy 7970-nek akkor a 955BE is kevés lesz, lehet nem tudod vele kihasználni az erejét.
-
törölt tag
válasz
ZozzHUN #14120 üzenetére
De, ha 7970-et veszek azt is tuningolhatom, és azt a powert már nem érem el a 7950-nel
Refet akkor miért ne? Itt páran azt írták, hogy a legtöbb gyártó által kiadott karinak a GPU-ja igaz, hogy hűvösebb, de a VRM-ek meg száz fokosak, az amd hűtői sokkal kiegyensúlyozottabbak. De nem is lenne annyira lényeg, mert ez a kártya sztem megérdemli a vízhűtést, úgyh arra is beruháznék később, ha tuningolni akarom. A másik kérdésem a ramok minősége. Azt írtátok, h a Hynixek jobbak, az újabbakat viszont Elipdákkal szerelték. Nem akarok egy olyat kifogni az az igazság.
-
törölt tag
Üdv!
VGA vásárlás előtt állok. Először sapphire 7870 oc-t akartam, de lassan meggyőztem magam egy 7970ről. Mivel nagyon fog fájni anyagilag ez a kiadás, ezért ha lehet a pénzemért a legjobbat szeretném. Ebben a topicban is elolvastam legalább vagy 800 hsz-t, de hiányoltam azt, h tuning szempontjából nincsenek kiemelve jó és rosszabb típusok(a gigán kívül). Volt szó itt a ref és non ref kártyákról előnyök, hátrányok, de tényleges vita nem alakult ki róluk. Most e kettő között szeretnék dönteni. Leírnátok nekem, hogy ha ref miért az, és ha nem akkor miért, és milyet? A ref hangos, és a gpu melegebb, tudom, olvastam, de valahogy mindig azt olvasom, h megfelelő hűtéssel jobb eredményeket lehet velük elérni tuning közben. Jól jönne egy-két szakértői vélemény
-
SVLaller
senior tag
válasz
ViiiiktorOC #14115 üzenetére
Én próbáltam BF3-ban, de a Tridef 3D-vel jobb eredményt értem el.
-
tom_tol
addikt
válasz
-Solt- #14114 üzenetére
Nálunk (Sverige) is ez van pedig itt nem szórakoznak a garanciával.
Ha egy termék ára emelkedik vagy visszaadják a vételárat vagy ráfizethetsz ha akarsz.
Ha visszakapod a vételárat nem ér anyagi kár akkor sem ha közben ugyanaz a termék a 3x-ba kerül, mert csak az általad kifizetett összegig állnak jót. -
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Használ itt valaki AMD HD3D technológiát?
-
-Solt-
veterán
Nem értjük egymást!
Ne told el ezer forint felé a "vitát", mert nem erről van szó, és egyébként én sem vagyok ilyen... sőt, túlzottan nagylelkű is vagyok, mert nem szeretem a konfliktust. De mondjuk 5-10000.-Forint már az az összeg, amiért nem hagynám magam...
Neked mint vásárlónak, semmi közöd ahhoz, hogy az árak, hogy alakulnak! Amit idéztem, abban egyértelműen ott van, hogy védve vagy rendeltetés szerű használat esetén az értékcsökkenéstől, vagyis az anyagi kártól. Az, hogy te veszel egy terméket, az 2 hét múlva elromlik, de közben az ára felmegy 10000.-Forinttal, nem a te bajod! Amíg a termék forgalomban van, beszerezhető, addig első körben (és itt ezen van a hangsúly) kötelesek cserélni!
Tehát lényegtelen az ára, hogy olcsóbb, vagy drágább, amíg beszerezhető, kérheted az azonos típusú cseredarabot. Ha a terméket már nem gyártják, nem beszerezhető, akkor jön az, hogy pénz vissza... de ez a te választásod, nem pedig az üzlet dönt kénye kedve szerint!
De ismétlem, én senkit nem akarok győzködni! Mindenki maga dönti el, hogy milyen lépéseket tesz meg a saját érdekében! Csupán annyit kérek, hogy ne mantrázzuk a többiekbe, hogy "felesleges a fogyasztó védelemhez fordulni", mert nem az!
Sokszor elég annyit megemlíteni, hogy "de én az NFH honlapján nem ezt olvastam"! Általában már ekkor jön az a tipikus eladói reakció, hogy fél perc meglepett és zavart fej után hátra megy a főnökéhez, majd vörös fejjel vissza jön, és az van amit te akarsz.
Próbálkoznak, mert a különbözet abból amiket így elsumákolnak, az plusz bevétel nekik! Nem kár, plusz bevétel!
Szóval, ha úgy érezzük, hogy sérelem ért, vagy kárt szenvedünk, akkor nem kell hagyni magunkat. Tájékozódni kell, és, ha igazunk van, akkor azt határozottan érvényesíteni kell. Szerintem...
És ezzel én is befejeztem, elmondtam mindent amit akartam, elnézést az OFF-ért!
-
válasz
SVLaller #14098 üzenetére
Epp az, hogy opcio, egy lehetoseg melyet nem vagy koteles elfogadni. Ha nem veszed igenybe, akkor kotelesek a vetelarat visszateriteni. Ja es hiaba irja le a szamlara az ipon az "ertekvesztest", ilyen MO-n az aktualis torvenykezes szerint nem letezik. Vagy javitja a vasarolt termekemet, vagy ha nem tudja akkor tipusazonos csere, vagy ha ezt sem akkor megegyezes levasarlas CSAK ha elfogadom, ha nem, akkor eredeti vetelar visszafizetese.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
-Solt- #14109 üzenetére
Én ezt máshogy gondolom. Nem igazán volt ilyen összetűzésem boltokkal, mindig probáltam megoldani hogy nekem és a boltnak is jó legyen.
Annak túlsokértelmét nem látom hogy fogyasztóvédelemmel kézen fogva megyek be a boltba hogy még LOGTOK EZER foirntal! punktum!
Én valahogy nem ilyen vagyok...Amúgy jogilag nem egészen értem ezt a dolgot mert ha vásárolok egy terméket 100 ezer forintért és vissza viszem két napon belül, de már a hardver 120 ezer forintba kerül miért adná a bolt oda a 120 ezret?!
Hiszen te 100 ezer forintért vásároltad...(#14110) radi8tor1 Ok! Befejeztem!
-
SVLaller
senior tag
válasz
-Solt- #14106 üzenetére
ez csak annyit jelent, hogy ha vettél valamit mondjuk 50k-ért nem mondhatja a bolt visszavásárlásnál hogy az már csak 45k-t ér mert használtad. ha hiánytalanul visszaadja a pénzedet gyakorlatilag visszaállítja a szerződéskötés előtti állapotot mintha nem is vásároltál volna ott semmit sem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lassan forduljunk vissza a topic témájához!
-
-Solt-
veterán
Miért fordulnál hiába hozzájuk, amikor egyértelmű jogaink vannak! Ha az értékcsökkenéstől megvédenek, akkor az érték emelkedéstől miért ne védenének meg?
Pont azért szemétkednek a boltok, mert meg lehet csinálni az emberekkel, mert mindenki egyből hisz nekik, és beletörődnek a végeredménybe...
Ha véleményes a szitu, akkor írtok egy levelet a fogyasztóvédelemnek konkrét leírással, és a válaszukat lobogtatva be lehet menni az üzletbe...
Legalább ne mantrázzuk egymásba, hogy "hiába fordulnál a fogyasztóvédelemhez"! Ez nem így van... bátran hozzájuk kell fordulni, elég erős jogi védelem alatt állunk!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ZozzHUN #14090 üzenetére
Igen, igen. Ez nagy szívás ebben az iparágban hogy nem egyszerűen mozognak a termékeknek az árai.
Hiába fordulnál fogyasztóvédelemhez, maga a bolt sokkal jártasabb ilyen tekintetben.
Vásároltál egy kártyát 100 ezeré és tönkre ment tegyük fel, vagy csak simán vissza viszed három napon belül.
De az új kártya ára már 110 ezer forint. Nem fogja oda adni a 110 ezret. Csak ami a számlán, papiron áll.
Amennyi kárt szenvedtél.Én fordítva jártam így amúgy.
Tönkre ment egy alkatrészem, és drágább volt mint amennyiért én vásároltam, és maradtam a garanciális cserénél, de javítani nem tudták. Kértem egy ugyan olyan terméket a hardverkertől, pár ezerrel drágább is volt, de simán kaptam egy újat zokszó nélkül. -
-Solt-
veterán
válasz
SVLaller #14105 üzenetére
De érdekli, erre van a fogyasztó védelem!
A Te dolgod, én nem akarlak győzködni, de, ha egyszer van egy ilyen kikötés,
"Sem kicserélés, sem elállás esetén nem vagyunk kötelesek a terméknek azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerű használat következménye."
akkor miért lennénk kötelesek azt megfizetni, hogy adott termék ára felment? Főleg, ha van a kínálatukban...
Egy biztos, én elsőre ezt tuti nem fogadtam volna el...
-
SVLaller
senior tag
válasz
-Solt- #14102 üzenetére
azért mert a vásárlás igazából egy polgári szerződés ezért vonatkozik rá a PTK. Mivel a bolt az egyik szerződő fél ezért mondhatja azt hogy eláll a szerződéstől visszaadja a pénzt amit odaadtál így téged nem ért kár. az hogy közben elmentek az árak az a kutyát nem érdekli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest