- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
BeLucZ #15697 üzenetére
Szorry elírtam a típust, 3570K-ról van szó.
A húzással nem lesz gond, Noctua NH-D14 lesz rátolva.Csekkoltam az Asus Maximus formula V lapot. Ebben elfér egy 7970 Matrix CF?
Elég kicsinek tűnik a hely.BeLucZ: Sapphire 7970 Vaporx-en gondolkodtam még, az biztos elfér, de arról azt olvastam, hogy hangosak a ventik...
-
BeLucZ
addikt
válasz
kovsol #15698 üzenetére
én akkor se vennék 3770k-t ha telne rá, nem kell a ht, csak a nyűg van vele és 30kval drágább én meg ugyis csak játszani használom a gépet, ahol csak lassít sokszor
(#15700) Rabbitf_24 : látom ragaszkodsz ahhoz a matrixhoz naqyon
biztos hogy megéri a horror felárat, nem megy ám jobban mint a ref... legalábbis nem törvényszerű, ugyanugy lehet rajta rossz gpu és batár 3 slotos
-
kovsol
titán
válasz
daveoff #15694 üzenetére
Eredetileg 3570k -t írta, utána csak rákérdezett a 3770k -ra, utána meg i5 3770 -t beszélt. Ha megteheti vegyen 3770k -t egyértelmű, de ha nem telik a K -s i7 -re abban az esetben nem biztos, hogy jobb választás.
Egyáltalán nem találsz tesztet ahol i5 el tesztelnek, hacsak nem i5 -t magát tesztelik... teszteknél mindig próbálják berakni a csúcs procikat. És azokat is tuningolva nem véletlenül... De egy olyan játéknál ahol az órajel számít és nem az hogy 6-8 ... magos a proci akár ha létezni lehet egy i3 K -s proci is ugyan úgy teljesítene. -
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #15694 üzenetére
kérdés hogy csak játékra kell e neki, mert ha igen, akkor tényleg felesleges 30kt kidobni az ablakon
(#15695) Rabbitf_24 : olyan proci nem létezik, de ha szerzel, eskü megemelem a kalapomat
ha egy 3570k szénné huzva nem hajt ki egy 7970cfet akkor mi hajt ki ?
én bemerném rakni a másodikat is simán, 4,5 ghzes cpuval mennének azok mint a bűn ahol kell, ahol meg 200 fpsem , leszarom hogy cpu limit van -
-
kovsol
titán
válasz
Rabbitf_24 #15688 üzenetére
A játékok ott tartanak, hogyha 4 magot rendesen kihasználnak akkor már örülni kell. Nagyon kevés játék motor van felkészítve a 8 vagy még több szálas feldolgozásra. Esetek 90+% ában légyfingnyi az eltérés azonos órajeles i5-i7 között. Szerintem egy 4500-ra járatott i5 -el előrébb vagy jelenleg, mint egy 4100-ra járatott i7 -el. Ha nem K -s 3770 -t veszel akkor annyit fog tudni 4 magon.
-
Tomix24
addikt
válasz
7970 CF-et nem tudom mivel lehetne érdemlegesen helyettesíteni
De kisebb kariknál határozottan jobban jár az ember.
-
daveoff
veterán
válasz
Szerintem az i7 már ajánlott egy darab HD7970-hez is hidd el, mert én tudom, nekem i5 volt előtte!
Ez a HT dolog meg teljesen jól működik, nekem nincs vele gondom. A CF-el tényleg sok a gond, nekem most volt HD7870CF, és hamar meg is szabadultam tőle.(#15690) xatos3: Te eléggé Gigabyte fan vagy, nem?!
(#15689) BeLucZ: Nekem nem csak a játékokkal volt gond CF-nél. Még a win is állandóan fagyogatott, még mindig nagyon sok a gond CF-el....
-
xatos3
senior tag
válasz
daveoff #15686 üzenetére
és ez?
gigabyte z77x-up7
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #15685 üzenetére
nem bántásként de hidd el nekem hogy elég lenne hozzá, csak nem alapon
ha full HDban használnád akkor nem biztos hogy mindenhol ki lennének használva a kártyák, mindesetre ártani nem ártana, de vga intenziv gamekben mint bf3 és metro, lennének pörgetve rendesen
ha 1440p vagy 1600pben használnád akkor alapon is kipörgetné őket a cpu
cput legalább 4500ra nyomd fel és nem lesz gond
a lappal semmi gond, bár ehhez inkább egy sabertooth z77 dukálna
én is tervezem majd vmikor még1 7970 beszerzését és nekem extrem 4be lenne és szerintem nem lenne semmi baj ezzel
(#15690) xatos3 : gagyibájtot ne ajánljál szerintem
(#15691) daveoff : ha csúcskártyából van cfed akkor nem para mert letiltod az egyik gput ha gond van, ugyis visz mindent, ahol müxik ott meg mehet azt osztás
-
Tomix24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #15685 üzenetére
Hát sajna nem az I7-es felirattól fog több FPS lenni. Sőt egyes játékokban kevesebb is lesz a + 4 száltól(tehát ki fogod kapcsolni, ergo pénzkidobás)
A másik rossz hír. Hiába a CF, ha a játékok igen csekély része támogatja úgy hogy 99%-on menne mindkét kari. Lesz hogy 40-50%-on mennek majd, CPU-tól függetlenül, a Driver hibájából, meg a játékétólEzeket csak olvastam itt a PH-n, nekem nem volt CF-em, de nem is lesz
(#15686) daveoff - Igen, találtál 1 játékot
Van még kb 20 ami hasonlóan kihasználja, a többinél(1000 játék) meg malmozás. De ezt itt is leírták sokan ezen a fórumon.
-
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #15683 üzenetére
Ilyen szinten már ASUS Maximus V Formula sztem, vagy legalább egy MSI Z77 MPOWER.
Nagyon dicsérik az MSI lapot és nem sokkal drágább mint az ASROCK. Gondolom a +10k annyira nem számít, ha ilyen cuccokban gondolkozol. FHD-ban felesleges két ilyen kártya, nem tudnád kihasználni.
Egy kártyával is minden játékban közelebb lennél az átlag ~80-100fps-hez szvsz.(#15684) Tomix24: BF3 multi pl. használja a +szálakat, én 3570k-ról váltottam 3770k-ra és érzem a gyorsulást
-
Tomix24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #15680 üzenetére
Játékhoz elég az I5. I7 munkára való jelenleg is(a 4 plusz szál miatt), ha esetleg filóztál ezen. A + szálakat nem igen használják a játékok jelenleg, tehát felesleges.
-
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #15680 üzenetére
Milyen felbontáson használnád? Szerintem néhol még egy húzott i7-3770k is kevés lenne a 99%-os GPU kihasználtsághoz, viszont fps az lenne dögivel!
Mondjuk ilyen konfighoz, én egy kicsit komolyabb alaplapot választanék a helyedben.... -
xatos3
senior tag
kártyára nincs tippem de vízhűtésből én ilyesmit néznék rá
hacsak persze nem te magad építesz ráha jól emlékszem van egy átalakított verziója ami jó 7970re
-
TTomax
félisten
válasz
Rabbitf_24 #15676 üzenetére
A legalsó slot 4Xes... csak a 2-es 4-es slotban fog menni 8x/8X,tehát az első és a középső.A második kérdésre pedig egyértelmű kevés a cpu...Ahhoz a procihoz max egy 7870 cf-et raknék,de inkább csak 7850cf-et....
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Adott egy Asrock Z77 Extreme 6 lap, amiben van 3 db pciex16 port. Lenne bele egy matrix 7970 CF. Menni fog x8/x8 módban, ha a méret miatt nem az egymás melletti slotokba teszem a kártyákat, hanem a két szélsőbe? Ki tudja hajtani egy I5 3570K proci ezeket?
Köszönöm.
-
kovsol
titán
ebben a tesztben látható trixx 4.6 -t hol tudom letölteni nem tudja valaki? 4.4 a legfrissebb amit találtam a neten, az meg még nem ismeri fel a kártyámat
-
Bojár
csendes tag
Sziasztok vasarlas elott allok de nem tudom milyen tipusut vegyek 7970-bol fullos vizhutest tennek ra de nem tudom melyik a jo annyit tudok hogy ref . legyen de melyek azok a tipusok ? segitsegeteket elore is koszonom
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #15666 üzenetére
Köszi, így utólag már biztos elkerülném őket... Viszont arra gondoltam, megpróbálok előnyt kovácsolni a dologból. Letesztelem ezt, hogy mit bírna 24/7re max 1250mv-tal, és ha nem rossz, akkor maradnék ennél és elengedem a vízhűtés gondolatát. Az lenne a kérdésem, h mennyik azok az órajelek, amiknél már érdemes megtartani a kártyát? Szóval kb mennyi az a nemrossz kategória? 1200/1600?
-
-
Asbee
veterán
Erősítsetek meg benne, hogy 50Mhz nem ér meg +63mV-ot. Konkrétan 1150 és 1200-ról van szó. 1150-en mínusz 4-6 fok gpu mínusz 8-10 fok vrm és csendesebb hűtés.
-
Inkv1zítoR
tag
az miért van, hogy a saints row 3-ba dx11 minden maxon hogyha autózok, akkor képes egy kicsit beszaggatni a játék 12.8-as driverrel? néztem youtubon videókat, és mindenkinek sziklaszilárdan megy ugyanilyen kártyával, pl itt, és ennél nekem kicsit erősebb a konfigom: http://www.youtube.com/watch?v=rWkJM3ucGMs
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#67026816 #15664 üzenetére
jó olvasgatást, elég vegyesek a tapasztalatok
-
BeLucZ
addikt
válasz
#67026816 #15664 üzenetére
nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság a legvégső esetben
én is odamentem volna, ha szarakodnak velem, csak amig én sétálok 5 percet a mester utcátol és elintézem addig neked nem lesz ilyen egyszerű dolgod a pixmániával... oda vissza szállítgatás csomó idő, akkor lehet megint szart küldenek, lehet kiküldik FR-be. hát nem tom, sztem gondold meg legközelebb ha onnan akarsz rendelni vagy kérdezd itt meg a tapasztalatokat
amúgy jogos amit irsz, nem is kivánom neked hogy ugy járj mint én a HIS-el, mert valóban szimpinek tűnhet, csak jó páran megjárták már velük, emlékszem anno olvasgattam a fekete listás topikban róluk eleget
-
törölt tag
válasz
BeLucZ #15661 üzenetére
Nem bátor vagyok, csak tájékozatlan. Eddig még nem hallottam róluk semmit, se rosszat, se jót, de akkor ezek szerint sikerült belenyúlnom, f@sza... Komoly cégnek tűnt, m több országban jelen vannak, és megtetszett a nem márkanévvel ellátott, közvetlenül a gyártó által kiadott ref, bebiztosítva magam pont az olyan esetek ellen, amibe Te is kerültél. Amúgy csak annyit róluk, hogy a számlát magamnak kell letölteni, azt nem mellékelnek, úgyhogy tényleg macerás lesz, de nem érdekel. Am meg ez nem gariztatás, egyszerűen rosszat küldtek, ugyh ha nem lesznek készségesek, én mindent megmozgatok, amit egy átlag polgár megtehet azért, hogy azok legyenek!!!
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
#67026816 #15660 üzenetére
te kajak bemerted vállalni a pixmániát ?
bátor gyerek vagy hallod e
én onnan nem rendelnék ilyen értékben, kicsit bonyesz a gari intézés is, nem nagyon dicsérik őket és rohadt drága is szerintem
(#15662) ricshard444: én anno egy ipod shufflet, és meglepetésemre azt kaptam
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Mostantól én is egy 7970 boldog tulajdonosa vagyok!
Vagyis csak boldog lehetnék, ugyanis a P1xmania egy sapphire dual x-eset küldött sapphire doboz nélkül, kb annyira csupaszon, ahogyan a ref oem-et kellett volna kapnom. Majd csak holnap tudom őket felhívni, mar nincsenek ott. Az a baj, hogy hiába éljük a webes vásárlás világát, velem nem először fordul elő, h valami nem úgy megy, ahogyan mennie kellene... nevetséges, de hogy nem én fogom állni a további postaköltségeket az is biztos Azt sem tudom, h boostos e vagy sem. Jaaa, és a hátlap, vagy mi, ahol a házhoz csavarozom, kicsit meg van hajolva, pedig az egy elég masszív fémdarab.
Bocs, hogy itt puffogok, de vhol meg kell osztanom... -
BeLucZ
addikt
nagy kár amúgy, hogy nem 1300as órajellel adták ki a 7970est alapból, főleg hogy erre a magórajelre tervezték az architektet, fogyasztásra magasra kellett volna tojni, aki ilyen vga-t vesz, úgyis csak a teljesítmény érdekli
emlékszem mikor megjelent a vga, kiadtak sok táblázatot, főleg a sapphire is az atomic verzióról, hát semmi se lett belőle -
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #15656 üzenetére
hardverkerben volt meghirdetve jó áron, a képen fekete nyákos ref 7970 volt, tudtommal a matricán kivül 0 különbség van, meg talán a bios különbözhet, erre mikor vettem ki dobozból kék nyákos csufság fogadott, de a szoftveres feszállitás lehetőségének hiánya és a vga antituning volta tette be nálam a kaput végleg
-
lowzor
veterán
válasz
BeLucZ #15650 üzenetére
hát igen...Sapphire-nál még az a szerencse, hogy a fesz szabályzást nem spórolták le. De mondjuk a Dual X hűtés műanyag burkolatának minőségénél annál is látszik a mutyizás...Mondjuk jól hűt, de a csavarokat meg kellett húzni, hogy ne rezonáljon rajta a műanyag, stb...
-
BeLucZ
addikt
válasz
lowzor #15648 üzenetére
szánalmas egyébként amit 1-2 gyártó művel, lásd a HIS is,giga is, csúcskategóriás vgakon ilyen pitiáner spórolós mutyizós trükköket bevetni, könyörgöm, 100 ezer feletti csúcs vgakon ne spórolgassunk már, ez annyira nonszensz
(#15651) asdxv: én a feszszabályzós témára allergiás vagyok, azért harapok, de ha a hűtés gagyi az is idegesítő nagyon, meg az összeszerelés minősége is szokor kiábrándító, recseg ropog lötyög had ne soroljam.,...
-
lowzor
veterán
válasz
karesz501 #15639 üzenetére
Most már már láthatod, hogy nagyon is jól tetted. A Sapphire-t néha nagyon nem értem...Ilyen extra ultra költséghatékony hűtést rátenni egy 7950-re
Még egy 7750-en talán elmenne ez, de még annál is néznék, ha egy ilyen szar lenne rajta. A hőfokjaira kíváncsi lennék egy ilyen példánynak
Bár mondjuk gondolom 1,095V-on talán nagy nehezen elviszi.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
PIT888 #15641 üzenetére
1060? omg, akkor ez egy brutálisan antituning példány lehetett, én kitaposom a belét, akkor is kell az 1200 24/7re
amivel elégedett lennék az 1200/1600, amivel maximálisan elégedett lennék az 1300/1900 , de tudom hogy az álom kategória, de ott már félelmetes difi lenne a ref orajelhez képest, kb 8970 szint ami majd jön szerintem
-
PIT888
tag
válasz
BeLucZ #15632 üzenetére
Az első ref asus-om gpu-jának 1060 volt a vége, a mostani már viszi az 1200-őt hálistennek, míg a matrix platinumom 1180-nál nem vitt többet, szóval teljesen lutri ez a tuning.
GPU Tweak-nél nem lehet valamit átírni vagy ilyesmi, hogy 1,13-nál több feszt tudjak adni a kártyának szerintetek?
-
Tomix24
addikt
Valaki használ plusz hűtést a karijánál? A Memóriákon, vagy bárhol/bármilyen megoldással?
-
Asbee
veterán
válasz
xatos3 #15636 üzenetére
7950-ről van szó, te meg belinkelsz neki egy ref 7970-et amit ősszehasonlítasz a gigával. Nem mellesleg nem azonos órajelen mennek a kártyák. Kicsit már kezd elég lenni a trükközős, csúsztatós összehasonlításaidból, amit már a furmarkal is eljátszottál. Ref szóba sem jött... Ezt már csak tetőzi a hardverkes okosságod, aminek semmi helye itt a fórumon.
-
xatos3
senior tag
válasz
Perillustris #15630 üzenetére
-
Asbee
veterán
válasz
Ha nem tuningolsz Asusnak semmi hangja nem lesz. Egyébként két és fél slotot vesz el az alaplapon, csak a kerete három slotos.
-
karesz501
senior tag
válasz
xatos3 #15626 üzenetére
ne írjál már hülyeségeket vazzzze...... gondolkodj egy kicsit mielőtt ilyeneket egy nyilvános fórumon leírsz, eszed nem sok lehet.
szerk.: a beszállítójuknál hibásan szerepeltek az adatok, megmutatta az excel táblájukat az eladó srác és onnét néztem ki magamnak egy másik kártyát amit rendelni lehet.
mentségükre legyen mondva, hogy MINDENBEN segítettek és nagyon normálisan kezelték a dolgot. számomra a tanulság ua. mint az iPonnál: KIBONTANI ÉS UTÁNA ALÁÍRNI/ÁTVENNI. Ennyi, nem több és nem kevesebb.
-
BeLucZ
addikt
válasz
kovsol #15629 üzenetére
az hogy egy szar költséghatékony kék nyákos "referencia" karit kaptam amin voltaget se lehet állitani, referencia hűtő egy nem teljesen referencia szanaszét spórolt gané kék PCBre, nagyjából ennyi, holnap megyek a rendes fekete nyákos asus 7970 refért, ja és még mellé anti tuning szar is a his, 1050/1600 volt a vége alapfeszen ami a szánalmas kategória alja
-
karesz501
senior tag
válasz
Akkor vedd az ASUS-t, nagyon jól jársz vele
-
lowzor
veterán
-
xatos3
senior tag
Olyan infót mondok most nektek amiről nem akarok vita témát indítani, csak közlönynek szánom, nem kell semmilyen komment.
A hardverkerben sok oylan termék van aminek a bruttó ára kissebb, vagy megközelíti a magyar nagykerek nettó beszer árát.
Ez kétféleképpen lehetséges, a cég kicsi mérete miatt az első valószínűtlen:
1) vagy ázsiai nagykertől, vagy közvetlen a gyártótól vásárolnak.
2) pénzmosás vagy bármilyen más hasonló tevékenységet csinálnak, kamionról lepottyant szürke eredetű áru, vámon többször megjáratott áru, tehát többször visszaigényelve az áfa, nekik szinte ingyen van a végén, vagy ezek bármilyen kombinációja, vagy hivatalosan használtként adja el így nem áfaköteles. stb stb stb
FŐLEG ha még a serial, és partnumberrel is szanaszéjjel foglalkoznak (#15624) karesz501 szerint legalábbis, ami teljesen hihető szerintem
-
BeLucZ
addikt
válasz
karesz501 #15620 üzenetére
hardverkerrel csak óvatosan
helyedbe lecsekkolnám ott helybe, mert én most nyaliztam be de keményen a his 7970el, holnap megyek a csere asusért picit ráfizetek és direkt kibontattam ott velük hogy megnézzem jó e a portéka,de kajak nem vágom miért nem lehet annak a terméknek a képét kirakni amit árulnak ténylegesen
-
karesz501
senior tag
válasz
ricshard444 #15622 üzenetére
viccelsz?!?!? leesett a vércukrom mikor megláttam, főleg mert a garanciajegyre és a számlára is a rossz S/N volt ráírva, ergo nem is tudok vele visszamenni később, mert nem az a kártya van a dobozban mint a papíron!!!
kedvesek és aranyosak voltak és cserébe megtarthattam a Gigabyte-ot amíg megjön a sima OC-s Sapphire, mert azt rendeltem meg.
-
karesz501
senior tag
vagy a "sima" OC-s, már szintén a Dual-X hűtéssel
szerk.: jobban megnézve, az a flex OC -s kártya BOOST-os. Én nem venném......
-
-
karesz501
senior tag
A hardverker honlapján rosszul van fent, és az valójában NEM AZ a kártya..... hanem EZ.
Én a Gigabyte helyett megrendeltem, átvettem, és amikor kibontottam a boltban akkor kiderült, hogy tök más.... rosszul szerepel a rendszerükben, és ezek szerint még mindig nem javították a hibát
-
Asbee
veterán
válasz
Perillustris #15602 üzenetére
Ha nem zavar hogy másik üzlet én ezt venném a helyedben. Kék nyák itt reméljük jót jelent.
-
-
daveoff
veterán
válasz
ricshard444 #15612 üzenetére
HD7870CF-em volt, a gpu-z nekem is szinte mindig lefagyasztotta a gépet, sztem a program a hibás, várni kell a köv. verzióra. Én az ilyen sz@rságok miatt 1hónapig sem bírtam ki a CF-et. Annyi gond volt vele....
Szerintem még hónapokat kell várnod, hogy rendesen működjön minden játékban és programban a CF.
Nekem nem volt hozzá türelmem, passzoltam a kártyákat, és jött a HD7950, meg hozzá az i7-3770K
Nem bántam meg, pedig ahol működött ott sokkal erősebb volt a HD7870CF(#15611) xatos3: 71k volt az i7-3770K, nekem megérte
-
karesz501
senior tag
válasz
Mik a terveid a kártyával? Agyon akarod húzni és vízzel hűteni, vagy vennél egyet és betennéd a gépbe, hogy működjön jó sokáig? Mert nem mindegy....
Én a Gigabyte -ot felejteném, nekem az nagyon nem jött be (hangos és a 3 év garancia ellenére nem tűnik tartósnak a gépemben, rendeltem egy másikat helyette...).
Én a boost -os kártyákról nem olvastam itt jó tapasztalatokat, indokolatlanul sok feszültséget kapnak alapból, ha nem akarod agyonnyúzni akkor sok esetben teljesen felelslegesen (jobban melegszenek...). Jó néhány folyamatosan dobálja az órajelet ami nem túl kellemes a szemnek sem. Droidmester közbeszól majd, keress rá, leírta sokszor itt a véleményét.
Az ASUS jó választás lehet, a DCUII hűtők nagyon jók, DE 3 slot-ot foglal el a gépedben, nem kettőt.
A Sapphire -ból nekem ez tetszene, boost nélküli, dual-x hűtéssel (halk és hatékony), csak arra kéne rákérdezni, hogy az 1 év garancia az elírás-e, ált. 2 év a Sapphire.
MSI-val nincs tapasztalatom, de annyiért kapsz már 7970-et is, elsőre nekem drágának tűnik....szerk.: powercolor is jó lehet mert az a legolcsóbb és normális hűtésnek tűnik ami rajta van
-
Asbee
veterán
válasz
Neten nagyon jókat írnak a powercolorról. Én is azt rendeltem, csak nem lett meg időben így Asus lett. Ha tuningolni akarsz gigát ne vegyél. Én ennyiért biztos a powercolort venném. 7k-t esett az ára. Utána az Asus, majd a vapor X.
-
válasz
ricshard444 #15574 üzenetére
(#15573) és (#15574) -re valaki tud valamit?
-
xatos3
senior tag
akkor én a 12k ponttal nem is nagyon vagyok elmaradva, ha azt nézzük hogy gpu default, proci meg kissebb
a dubstep/dnb kísérőzene RULEZ
főleg hogy
fx 8120 42.000huf
i7 3770k 95.000hufNEM KELL KOMMENT CSAK HANGOSAN GONDOLKODTAM
-
xatos3
senior tag
válasz
saphire
gigabyte
asus
de másikat semmiképpen
(tartósság/megbízhatóság szempontból mondom, tuningolhatóság szempontból fogalmam sincs) -
Tomix24
addikt
Srácok. 7950-es karival rendelkezők!
1170-es GPU-val vagy felette , és 1250-es Rammal futtatok teszteket, akkor villódzó pixelek vannak a képen. Hiába emelem a feszt 1.25 vagy fölé. Nálatok van ilyen jelenség? CAT vagy SinperV2 Benchmark alatt ha valaki megnézné 2-3x lefuttatva. Mintha a meleg miatt lenne, de nem tudom
-
xatos3
senior tag
a cicás tesztet esetleg le tudjátok futtatni 720p-be? azért kérem, mert nekem 1680x1050 a monitorom és nem bírom 1080pben elindítani a tesztet, pedig szeretnék viszonyítani
KÖSZI -
Perillustris
senior tag
Elvtársak, választani kellene, segítsenek a népnek dönteni:
Innen, melyiket?Powercolor-rel van tapasztalata valakinek? Vagy inkább Vapor-X vagy DirectCU II Top, esetleg FLEX BOOST?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest