Új hozzászólás Aktív témák

• fraba

aktív tag

Sziasztok!

A konfigom:

Asrock b75m-gl
    i5-3450
    2*2 GB DDR3 Kingmax RAM
    ASUS R9 270 D2CU
    500 GB-os WD vinyó
    Samsung 830 SSD 64 GB
    450W FSP táp
    Az ASUS GPU Tweak szerint minden up to date
    Minden alapórajelen van használva, semmi sincs húzva, nem is volt, és nem is tervezem.

Valamilyen okból kifolyólag akad a GTA 5, még 1280*1024-es felbontásnál is. Durván! A kártyán lévő 2 GB VRAM-ból 1,5 GB-ot gond nélkül megkajál a játék. Mivel csak néha játszom egy fél órát, és nem napokat töltök előtte, ezért ez annyira nem izgatott, de tegnap - ugyan a hang ment, meg a játék is (ha nyomtam az előrét, hallottam a motorhangot) -, eltűntek a textúrák... Úgy nézett ki a kép, mint ha Csuvi a Star Warsban hiperűrsebességre kapcsolt volna. Majd kikapcsolt a monitor, a kártya elvette a képet. A hang és a játék továbbra is ment, csak kép nem volt. TF2 illetve CS:GO alatt nem tapasztaltam semmilyen hibát. Soha. Fontos lehet megjegyezni, hogy az eddigiekhez képest annyi változás történt, hogy bekapcsoltam a FRAPS-ot, ami amikor épp nem akadt a játék, és jó volt a kép is, 59-60 FPS-nél meg is állt.

Szerk: túlmelegedésre nem gondolnék. Két, a ház elejébe épített, általam kapcsolható ventillátor maxon forgott, és nyomta befele a hideg levegőt. Maga a GPU meg sose megy feljebb 60-70 foknál.

Valami ötlet? :F :F

Új hozzászólás Aktív témák