- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payphone
tag
Olyan controllert keresek, ami adaptive triggeres (szerintem ez egy baromi jó cucc, autós játékban szintúgy mint lövöldében, hozzáad az immerzióhoz), ugyanakkor hall-os, azaz nem driftel pár hónap után. A többi feature (extra gombok, RGB, igényre szabhatóság etc) nem érdekel.
A tesztben szereplő kontroller nagyon jó, de annyival nem jobb, hogy ilyet vegyek 3 hagyományos PS5 controller áráért. Vagy mondhatom azt is, hogy egy fél PS5 áráért.
Nem hiszem el, hogy nincs 30-40 körül egy hall-os, adaptive triggeres controller...
Teljesen élhetetlen szerintem ez az ár. Ahogy írtad teis ebből veszel 3 hagyományos kontrollert, vagy veszel 2-őt és elviszed mindkettőbe kicseréltetni a szenzorokat és még marad pénzed egy pizzára is a csajoddal.
nekem 3 év után még nem driftel a kontrollerem, szerintem még azis jobban megéri ha 3 évente veszel 3 kontrollert mint egy ilyet, mert 3 év alatt szerintem ennek is tud baja esni

-
Gorgonka
aktív tag
Nekem is voltak és lesznek fenntartásaim a kínai oldalakkal... Szintén aprón vadásztam, hátha valaki feltesz egyet, aztán meguntam... Az a pár hazai kereskedő pedig vicc mennyiért adja. Alin látod ki mennyit adott el belőle, meg tudod nézni az értékeléseit... Szóval egy kicsit izgultam, hogy meg kapom-e vagy benyelik a lét, de minden a legnagyobb rendben volt. A kicsomagolást levideóztam, ha esetleg bármi lenne, vagy esetleg nem lenne a csomaggal, tudjak egyből jelezni a supportnak. Lekopogom, eddig pozitív minden ami az alival kapcsolatos, a fél autót onnan újítottam fel.....
Ez nálam inkább elvi kérdés
. Gondolom elküldenék, de úgy vagyok vele, hogy fontosabb, hogy a saját gazdaságunkat támogassam, mint a kínait.
Szerencsére nem sürgős, mert van jó kontrollerem, szóval egyelőre marad a várakozás. Van most is fent egy amúgy 20500 Ft-ért, de csak egy értékelése van a 8 éves accountnak. Inkább várok még. -
Fotelman
csendes tag
Mondjuk én a makrózást nem tekintem csalásnak, hiszen mindenkinek van rá lehetősége úgy, hogy közben nem kell vagyonokat kidobnia az ablakon. Nálam a csalás a wall hacknél és az aim assistnál kezdődik
. De azt hozzá kell tenni, hogy nem is játszok fps-eket kontrollerrel.
Nekem most egy GameSir G7 HE van. Nagyon jó, az egyetlen amit szokni kellett, hogy egy minimális mértékben kisebb, mint a legtöbb kontroller. Nem zavaróan, de kellett 1-2 hét, mire ráállt a kezem. Addig is tudtam persze játszani, csak akkor még feltűnt. Mostanra már természetes.
@#11YellowFlash
Köszi a megerősítést. Benevezek majd én is rá. Mivel a G7 HE vezetékes, az sem baj, ha nem nyúlok hozzá évekig, mert nem megy tönkre benne az aksi (mivel nincs). Viszont a Vader 4 Pro már jó ideje piszkálta a fantáziámat, csak nem szeretek kínai oldalakról rendelni. Itthon meg közel 50% haszonnal akarják értékesíteni, szóval megvárom míg felbukkan egy az aprón, megbízható eladótól (az már nem izgat, hogy neki honnan van, én neki fizetek
)Nekem is voltak és lesznek fenntartásaim a kínai oldalakkal... Szintén aprón vadásztam, hátha valaki feltesz egyet, aztán meguntam... Az a pár hazai kereskedő pedig vicc mennyiért adja. Alin látod ki mennyit adott el belőle, meg tudod nézni az értékeléseit... Szóval egy kicsit izgultam, hogy meg kapom-e vagy benyelik a lét, de minden a legnagyobb rendben volt. A kicsomagolást levideóztam, ha esetleg bármi lenne, vagy esetleg nem lenne a csomaggal, tudjak egyből jelezni a supportnak. Lekopogom, eddig pozitív minden ami az alival kapcsolatos, a fél autót onnan újítottam fel.....
-
Gorgonka
aktív tag
Mondjuk én a makrózást nem tekintem csalásnak, hiszen mindenkinek van rá lehetősége úgy, hogy közben nem kell vagyonokat kidobnia az ablakon. Nálam a csalás a wall hacknél és az aim assistnál kezdődik
. De azt hozzá kell tenni, hogy nem is játszok fps-eket kontrollerrel.
Nekem most egy GameSir G7 HE van. Nagyon jó, az egyetlen amit szokni kellett, hogy egy minimális mértékben kisebb, mint a legtöbb kontroller. Nem zavaróan, de kellett 1-2 hét, mire ráállt a kezem. Addig is tudtam persze játszani, csak akkor még feltűnt. Mostanra már természetes.
@#11YellowFlash
Köszi a megerősítést. Benevezek majd én is rá. Mivel a G7 HE vezetékes, az sem baj, ha nem nyúlok hozzá évekig, mert nem megy tönkre benne az aksi (mivel nincs). Viszont a Vader 4 Pro már jó ideje piszkálta a fantáziámat, csak nem szeretek kínai oldalakról rendelni. Itthon meg közel 50% haszonnal akarják értékesíteni, szóval megvárom míg felbukkan egy az aprón, megbízható eladótól (az már nem izgat, hogy neki honnan van, én neki fizetek
) -
YellowFlash
aktív tag
@ #3Xaels Az egyikből következik a másik. Ha lenne verseny, akkor a Sony sem adhatná az 1 hónap múlva driftelő vackait 27 000 Ft-ért és ez sem kerülhetne 90 000-be. Vagyis kerülhetne, csak senki nem venné meg

Én csak előnyét látom annak, hogy boldog-boldogtalan adhat ki cuccokat PC-hez, mert így mindenki megtalálja, amire szüksége van.
@ #4Fotelman
Én is nagyon gondolkodok rajta, csak azért nem vettem még meg, mert nem régen vettem egy kontrollert, ami szintén nagyon jó, de valószínüleg a Vader mellett nem használnám
.
Ezek szerint akkor bevált neked nagyon a Vader 4 Pro?Nekem is V4P van. Remek kontroller.
-
Bad Pritt
félisten
Olyan controllert keresek, ami adaptive triggeres (szerintem ez egy baromi jó cucc, autós játékban szintúgy mint lövöldében, hozzáad az immerzióhoz), ugyanakkor hall-os, azaz nem driftel pár hónap után. A többi feature (extra gombok, RGB, igényre szabhatóság etc) nem érdekel.
A tesztben szereplő kontroller nagyon jó, de annyival nem jobb, hogy ilyet vegyek 3 hagyományos PS5 controller áráért. Vagy mondhatom azt is, hogy egy fél PS5 áráért.
Nem hiszem el, hogy nincs 30-40 körül egy hall-os, adaptive triggeres controller...
DualSense és kicserélteted mondjuk Platinumshopban a szenzort. Szerintem ennél jobb lehetőséged nincs, ha a többi plusz dolog nem érdekel.
-
Neck
veterán
-
Xaels
félisten
@ #3Xaels Az egyikből következik a másik. Ha lenne verseny, akkor a Sony sem adhatná az 1 hónap múlva driftelő vackait 27 000 Ft-ért és ez sem kerülhetne 90 000-be. Vagyis kerülhetne, csak senki nem venné meg

Én csak előnyét látom annak, hogy boldog-boldogtalan adhat ki cuccokat PC-hez, mert így mindenki megtalálja, amire szüksége van.
@ #4Fotelman
Én is nagyon gondolkodok rajta, csak azért nem vettem még meg, mert nem régen vettem egy kontrollert, ami szintén nagyon jó, de valószínüleg a Vader mellett nem használnám
.
Ezek szerint akkor bevált neked nagyon a Vader 4 Pro?Arra gondoltam, hogy valami kontroll kell. Ne legyenek szétmakrózható és egyéb "csalás"-ra használható eszközök, meg legyen meg egy minőség. Persze jó lenne némi választék meg verseny, kreatív ötletek és fejlesztések.
PC-hez én egy Gamesir Super Nova-t vettem 13ezerért.
-
Gorgonka
aktív tag
Nagyon. Előtte szinte csak xbox kontrollereim voltak, vezetékes, vezeték nélküliek, mindegyikkel csak a nyomorom volt egy idő után... A Driftelés alap volt szinte mindegyiknél, valamelyiket még tudtam garanciáztatni, valamelyiket már nem...
A vezetékeseknek mindig és kizárólag egy helyen tört meg a vezetéke, a kontroller csatlakozásánál... Ez eddig egy álom ezek után. Lehet hogy van jobb nála, azokat még nem próbáltam, de azt kell mondjam, hogy mikor már a kezedbe veszed érzed, hogy jó. Jók a gombok, kényelmes, a rezgése nagyon eltalált, nem kopogós valami,van súlya, az alsó gombokat nagyon ritkán használom.Egyelőre még tartom magam, de az előbb már eljutottam a fizetésig, amikor töröltem a kosarat. 1-2 hét és úgy sem bírom tovább

Az alsó gombok közül én is csak egyet használok, a futást állítottam be rá TPS-ekhez, hogy ne kelljen az L3-at nyomkodni.
Biztosan van jobb/drágább, de ahogy néztem a feature-öket, aligha kell a Vadernél jobb. Még egy kicsit győzködöm magam, hogy nem kell ez nekem a másik kontroller mellett, aztán valamikor megrendelem majd
-
Fotelman
csendes tag

@ #4Fotelman
.
Ezek szerint akkor bevált neked nagyon a Vader 4 Pro?Nagyon. Előtte szinte csak xbox kontrollereim voltak, vezetékes, vezeték nélküliek, mindegyikkel csak a nyomorom volt egy idő után... A Driftelés alap volt szinte mindegyiknél, valamelyiket még tudtam garanciáztatni, valamelyiket már nem...
A vezetékeseknek mindig és kizárólag egy helyen tört meg a vezetéke, a kontroller csatlakozásánál... Ez eddig egy álom ezek után. Lehet hogy van jobb nála, azokat még nem próbáltam, de azt kell mondjam, hogy mikor már a kezedbe veszed érzed, hogy jó. Jók a gombok, kényelmes, a rezgése nagyon eltalált, nem kopogós valami,van súlya, az alsó gombokat nagyon ritkán használom. -
Gorgonka
aktív tag

@ #4Fotelman
.
Ezek szerint akkor bevált neked nagyon a Vader 4 Pro? -
Fotelman
csendes tag
Igen, a PS esetében szerintem óriási probléma, hogy nem nagyon engednek be third party cégeket. PC-hez 20 000 Ft-ért vettem hall szenzoros kontrollert, hátul két extra gombbal és remek D-paddel. És még egy hónap Game pass ultimate is járt mellé, szóval 16 000 körül megállt maga az eszköz. De 30 000-ért lehet venni Vader 4 Pro-t is, ami tele van extra gombokkal és funkciókkal.
Életem egyik legjobb döntése volt a Vader 4 Pro-t megvenni, aliról dokkolóval tartóval, nem volt 30.000....
-
Xaels
félisten
Igen, a PS esetében szerintem óriási probléma, hogy nem nagyon engednek be third party cégeket. PC-hez 20 000 Ft-ért vettem hall szenzoros kontrollert, hátul két extra gombbal és remek D-paddel. És még egy hónap Game pass ultimate is járt mellé, szóval 16 000 körül megállt maga az eszköz. De 30 000-ért lehet venni Vader 4 Pro-t is, ami tele van extra gombokkal és funkciókkal.
Azt nem tartom gondnak, hogy nem tud boldog boldogtalan kétes cuccokat kiadni a konzolhoz, de az, hogy pár extra gomb megtriplázza a kontroller árát az vicc.
-
Gorgonka
aktív tag
-
Xaels
félisten
Jó kis teszt. Remek holmi, de szerintem kicsit elszálltak a gyártók az árazással ebben a kategóriában, mondom ezt úgy, hogy a fiókban rohad egy Astro C40 és magamnak moddoltam egy DualSense-t súlyos tízezrekért. Gondolom a Sony licensz is jó vastagon benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB Starlight 95% akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

. Gondolom elküldenék, de úgy vagyok vele, hogy fontosabb, hogy a saját gazdaságunkat támogassam, mint a kínait.
)
A vezetékeseknek mindig és kizárólag egy helyen tört meg a vezetéke, a kontroller csatlakozásánál... Ez eddig egy álom ezek után. Lehet hogy van jobb nála, azokat még nem próbáltam, de azt kell mondjam, hogy mikor már a kezedbe veszed érzed, hogy jó. Jók a gombok, kényelmes, a rezgése nagyon eltalált, nem kopogós valami,van súlya, az alsó gombokat nagyon ritkán használom.