Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
haypro #54189 üzenetére
látom megtaláltad a mondat lényegét...
De akkor elemezzük ki kicsit a tesztet:
Starcraft: Igen, itt rendesen elhasal az AMD minFPS-ben, elismerem, még jó, hogy nem vonz a játék.
ARMA3: Mind1, hogy 100 v 130FPS
COD Ghosts: 64 helyett 60fps AMD-n
Metro: AMD 6300 nyer min. FPS-ben i3 ellen
AC: 2 FPS-el nyer az i3 AAAAZMÁVALAMI!
Sleeping Dogs: Nincs miről beszélni, 1FPS eltérések vannak
Tomb Raider: ugyanaz
BF4: Ennél is mindegy lenne nekem, hogy 85 vagy 95FPSInnen nekem egyetlen tesztben sem volt kifogásolható framerate csak a metroban, de ott az Intel is hasalt. Bevallom, az Intel sokkal fejlettebb szinten jár, de meg is kéri az árát. Amíg az én gépem 40FPS felett szaladgál minimum FPS-t illetően, én elégedett vagyok, ha cserébe gyönyörű grafikát kapok. Nekem számít, hogy mennyi pénzbe kerül a számítógépem. Ennek ellenére nem fogom fel, ha valaki egy 120-150e ft-os gépet szeretne összerakni, annak miért ajánlanak intel processzort, inkább komolyabb videokártyát kéne ajánlani hozzá. Akkor is Intelt ajánlanak, ha az adott keretből csak a fostos kis Pentium dual core mocskok jönnek ki.
Intelt venni a közép-felső illetve a felső és high-end kategóriában van értelme, ahol Oculus Riftre meg 3D-ben játszásra van szükség. Lehet, hogy évekig nem kell hozzányúlni, de a technológia fejlődése olyan ütemű, hogy azok alatt az évek alatt olyan fejlesztések látnak napvilágot, amiket kár kihagyni egy számítógépből, ezért így-is úgy-is alaplap cserére szorul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest